Recommended Posts

اگه باشه بدکم نیستا!!!!
دیگه هر دقیقه از جنگ و حمله به تاسیسات هسته ای ایران حرف نمیزنن. :oops: :? :oops: :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان يكي لطف كنه مشخصات دقيق اين موشك و سوابق آزمايشي اون رو تاپيك كنه اگر ممكنه.
در مورد كلاهك ها كه چندان كلاهك قوي اي روشون نميزارن فقط ممكنه 10 تا 100 كيلوتني كه جمعا ميشه يك مگاتن البته با قدرت و وسعت تخريب بسيار بيشتر .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه فروشی بود یه ندا به منم بدید ،می خوام حال چند نفرو بگیرم :? :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]قابلیت ده کلاهک هسته ای . و برد 8 هزار کیلومتر . :oops:


دو تا از این ها به همراه کلاهک هسته ای بخوره تو آمریکا نه تنها آمریکا بلکه تقریبا کل آمریکای شمالی رو درو می کنه . نه تنها آمریکای شمالی بلکه تشعشعات رادیو اکتیوش رو ممکنه تا ده هزار اون ور تر هم برسونه . و زمین لرزه های شدیدی رو سرتاسر دنیا به وجود بیاره .

روسیه هم عجب موشک هایی می سازه ها . یکم هم به فکر بشر باشه بد نیست . :?[/quote]

اونوقت امريكا هم موشكهاي هسته ايشو روانه روسيه ميكنه كه شايد تششعاتش به ما هم برسه!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
داشتن بمب و موشک اتمی مثل داشتن پول هست
بودنش شاید خوشبختی نداشته باشه ، ولی نبودش خیلی دردسر داره :oops:
اونم برای کشوری مثل ما که اینهمه دشمن ریز و درشت داره...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اونوقت امريكا هم موشكهاي هسته ايشو روانه روسيه ميكنه كه شايد تششعاتش به ما هم برسه!!
[/quote]

این بستگی به این داره که کی اول می زنه . اگر روسیه بخواد چنین کاری رو بکنه مطمئنا اونقدر زیاد می زنه که آمریکا دیگه توان جواب دادن به این حمله رو نداشته باشه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پس اين زيردريايي هاواسه چي هستند يا اون پايگاههاي زيرزميني ضد اتم ضد نوترون و ...
براي پاسخ بعد از حمله ساخته شدند اصلا اينترنت هم براي اين ساخته شده بود چه ربطي داشت :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت تمام دوستان . با اجازه یک خلاصه ای از این موشک رو بگم . کاملش باش برا سری تاپیک هایی که در معرفی موشک های روسیه شروع کردم . :oops:
این موشک در حقیقت همان SS-27 با قابلیت پرتاب از زیر دریایی هستش . یه جورایی هم خیلی خوفه :oops:
تنها از کلاس زیر دریایی بوری شلیک نمیشه . بوری می تونه 12 تا از این موشک رو حمل کنه .مدل های جدید کلاس تیفون هم قابلیت شلیک این موشک رو دارند اما می تونه 10 تا از این موشک رو حمل کنه . رو یه زیر در یایی دیگم دارن کار میکنن تا به ای موشک مجهز بشه .
اولین تست پرتاب این موشک 2004 بود که از پایگاه های زمینی انجام شد . و در سپتامبر و دسامبر 2005 ، 2 پرتاب موفقیت آمیز از دریا داشت . 2 آزمایش بعدی این موشک در سپتامبر و اکتبر 2006 ناموفق گزارش شد . مدتی بعد در آزمایشی یکی از موشک ها طبق گذارشات استارت نشد و در همین مانور در آزمایش دوم موشک پس از مدت کمی ترکید . روسیه گزارش داده بود که تا پایان 2008 بوری و تیفون و اون یکی دیگه زیر دریایی که یادم نیست چی بود به این موشک مجهز بشن اما هنوز مثل اینکه مشکل داره . :oops: :?

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اوگاندا روز چهارشنبه از سقوط يکي از هواپيماهاي جنگنده خود در جمهوري دموکراتيک کنگو خبر داد ، جايي که نيروهاي منطقه اي درحال جنگ با يک
گروه شورشي اوگاندايي هستند.
سخنگوي ارتش اوگاندا گفت اين جنگنده اوگاندايي در حال پرواز ازمايشي بود که سقوط کرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از کامپالا ، وي افزود خلبان اين هواپيماي جنگي توانست خود را نجات دهد .وي علت سقوط اين هواپيما را نقص فني اعلام کرد.
منبع:واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک کارشناس سیا گفت: خوشحالي غرب از كاهش قيمت نفت و اميدواري نسبت به كوتاه آمدن ايران بسيار ساده لوحانه است و تجربه 30ساله تحريم ايران نشان مي دهد كه جمهوري اسلامي حتی با نفت 10 دلاري هم از مواضع جسورانه اش عقب نشيني نخواهد كرد.

به گزارش الف، "رابرت باير" مقام ارشد سابق سازمان سيا در امور خاورميانه در گفتگويي كه در پايگاه اينترنتي روزنامه لوفيگارو منتشر شد، گفت: حتي كاهش بهاي نفت به 10 دلار نيز نمي تواند باعث تسليم ايران در مقابل تحريم هاي غرب شود و اين امريكاست كه بايد در برداشت خود از ايران تجديدنظر كرده و روابطش را با تهران عادي سازد.

باير در مناظره اي با "برونو تورتره" از پژوهشگران "بنياد تحقيقات استراتژيك فرانسه" در پاسخ به سئوالي درباره اينكه آيا لازم است ايران تحريم نفتي شود تا اقتصاد آن به شدت تحت تاثير قرار گيرد، گفت: حتي اگر بهاي نفت به بشكه اي 10 دلار هم برسد فكر نمي كنم ايراني ها تسليم فشارهاي غرب شوند چون از 30 سال پيش تاكنون همه تحريمها براي تغيير ماهيت نظام ايران با شكست مواجه شده است.

برونو تورتره در پاسخ به باير افزود: اين دليل خوبي نيست كه چون تحريم ها به نتايج مدنظر منتهي نشده است بايد اين تحريم ها برداشته شوند، بلكه برعكس ناتواني اقتصادي احمدي نژاد، تحريم هاي بيشتر و موهبتهاي نفتي كاهش يافته مي تواند شرايطي را ايجاد كند كه باعث تغيير رفتار نظام ايران شود.

در ادامه اين مناظره، رابرت باير در پاسخ به اين سئوال كه آيا انتخاب باراك اوباما به عنوان فردي كه آمادگي خود را براي گفتگوي بدون پيش شرط با ايران اعلام كرده است، مي تواند به عادي سازي روابط تهران واشنگتن منجر شود، گفت: دولت جديد امريكا بدون مشورت با اسرائيل كه مخالف اين عادي سازي است هيچ اقدامي انجام نخواهد داد، به اين ترتيب بايد بگويم كه من در كوتاه مدت به استثناي مساله عراق، هيچ نزديكي بين تهران و واشنگتن نمي بينم.

تورتره هم در پاسخ به همين سئوال گفت: تقويم سال آينده مي تواند حاوي اتفاقات تعجب برانگيز باشد كه شامل مواردي ازجمله بر سر كار آمدن اوباما در اواخر ماه ژانويه، جشن سي امين سال انقلاب اسلامي در ايران در اوايل فوريه و پس از آن انتخابات پارلماني در اسرائيل و سرانجام برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران در ماه ژوئن است.

محقق بنياد تحقيقات استراتژيك فرانسه افزوده: در اصل اوباما مي گويد آماده گفتگو با همه جهان است اما نه به هر قيمتي، وي در مقايسه با اروپاييها نسبت به غني سازي اورانيوم در خاك ايران سرسخت تر است اما اروپايي ها كاملا با اين گزينه مخالف نيستند حتي اگر قابل قبول نباشد از سوي ديگر هيلاري كلينتون وزير خارجه دولت اوباما مواضع سختي را از خود بروز داده است، پس مي توان گفت امريكاييها همچنان در قبال ايران انعطاف ناپذير باقي خواهند ماند.

وي ادامه داد: با همه اين موانع، بايد گفت تغييراتي به وجود خواهد آمد كه احتمال دارد دولت اوباما آنچه را كه بوش در سر مي پروراند انجام دهد، يعني دفتر حافظ منافع امريكا در ايران را افتتاح كند. اين اقدامي است كه مي تواند حسن نيت امريكايي ها را نشان دهد همچنين احتمال دارد پيشنهاد مذاكره درباره ساير مسائل منطقه اي نيز مطرح شود، اما در هر حال با اينكه شاهد گشايش هاي كوچكي در روابط تهران و واشنگتن خواهيم بود اما انقلابي در روابط دو طرف بوجود نخواهد آمد.

مسئول سابق سيا در امور خاورميانه درباره اينكه آيا امريكايي ها حاضرند نوعي فرايند تدريجي براي داشتن رابطه با ايران را شروع كنند يا خير، گفت: در ميان مدت من چانه زني بزرگي را بين ايران و امريكا تصور نمي كنم چرا كه مقامات ايران هم اكنون در اين باره اختلاف دارند. فرايند مذاكره نيز بيشتر به شكل تدريجي رخ خواهد داد و اولين گام در اين باره مي تواند عقب نشيني نيروهاي امريكايي از شهرهاي عراق باشد كه قرار است تا ماه ژوئن آينده صورت گيرد ايران مي تواند چنين عقب نشيني را تسهيل كند.

باير افزود: در مقابل امريكا بايد از اينكه از عراق به عنوان جايي براي بمباران همسايه هاي اين كشور استفاده كند پرهيز نمايد. امري كه درباره سوريه اخيرا اتفاق افتاد. با اين حال مناسب ترين موضوع براي مذاكره مسئله افغانستان است، چرا كه ايراني ها و امريكايي ها در افغانستان منافع مشتركي دارند.

وي ادامه داد: براي آغاز مذاكرات بايد ابتدا برداشت خود را از ايران تغيير دهيم چون ايران امروز ديگر همان ايران سال 1979 نيست. اكنون اولويت ايران به سمت حزب الله كه در حال مبارزه با اشغالگري اسرائيل در جنوب لبنان است، برگشت خورده است، در واقع اين راهبرد بسيار پرسود و منفعت ظاهر شده زيرا در سال 2006 و در پايان جنگ 33 روزه، حزب الله و ايران نشان دادند كه مي توانند قدرتمندترين ارتش خاورميانه را شكست دهند، بنابراين بايد با حزب الله همچون ايران به گفتگو نشست و بايد بگويم كه ايران فعلا در آستانه نابودي نيست.

در ادامه اين مناظره مسئول سابق سيا، درباره روش هاي مقابله با كارآمدي جمهوري اسلامي، گفت: مطمئنا حمله نظامي به كشوري كه امتحان خود را در اين مقوله پس داده است، كارآمد نيست، اما يك شيوه براي اعمال نفوذ نظامي عليه ايران وجود دارد و آن مسلح كردن سني هاي افراطي در آستان آشفته بلوچستان است.

باير افزود: كافي است به گروههاي مسلح مخالف ايران كه در استان بلوچستان فعاليت مي كنند هزار موشك استينگر بدهيم و منتظر نتايج آن باشيم، به اين ترتيب هيچ هواپيماي ايراني در آسمان بلوچستان مشاهده نخواهد شد.

اين مقام سابق سيا افزود: به جاي اينكه به پاكستان اجازه دهیم با اين فعالان مبارزه كند، آنها را مسلح کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستگاه قضایی ایالات متحده از رییس‌جمهور جدید بازجویی کرد.

به گزارش الف از خبرگزاری‌ها، براساس اعلام وکیل باراک اوباما، رئیس جمهور جدید ایالات متحده و دو تن از مشاوران وی، در جریان پرونده راد بلاگوجویچ، فرماندار ایالت ایلینویز که متهم به فروش و به مناقصه گذاشتن کرسی خالی اوباما در سنای آمریکا است، توسط دادستانان فدرال آمریکا مورد بازجویی قرار گرفتند.

در همین حال گریگوری کریگ، وکیل و مشاور حقوقی احتمالی آینده اوباما تصریح کرد که اوباما و مشاورانش هیچ تماس نامناسبی با فرماندار ایلینویز که به طرح ریزی فروش کرسی خالی اوباما منجر شود نداشته اند. این در حالی است که کپی از این گزارش کریگ نیز منتشر شده است.

همچنین به عنوان بخشی از بررسی احتمال تماس های تیم انتقالی اوباما با بلاگوجویچ، کریگ اظهار داشت که رام امانوئل، رئیس دفتر آینده اوباما در اوایل ماه نوامبر یک یا دو تماس تلفنی داشته و موضوع تماس آنها در مورد این موضوع بوده که چه کسی برای کرسی خالی اوباما در سنا مناسب می باشد.

امانوئل همچنین بحث هایی با بلاگوجویچ در مورد اینکه فرماندار ایلینویز چه کسی را برای این کرسی در نظر گرفته صحبت کرده است.

کریگ تصریح کرد که رئیس دفتر اوباما با جان هریس، رئیس دفتر بلاگوجویچ در مورد موضوع کرسی خالی اوباما نیز گفتگوهایی داشته است. در این گفتگوها هریس و امانوئل در مورد کاندیداهای احتمالی این کرسی و مزیت استراتژیکی که هرکدام از این کاندیدا در این کرسی خواهند داشت، صحبت کرده اند.

علاوه بر اوباما، امانوئل و والری جارت یکی دیگر از مشاوران اوباما نیز طی چند روز گذشته توسط بازجویان دفتر دادستانی آمریکا در شیکاگو در پرونده اتهام علیه فرماندار ایلینویز مورد بازجویی قرار گرفته اند.

در حالیکه اوباما برای حضور در کاخ سفید آماده می شود، اتهام علیه فرماندار ایلینویز دردسر جدیدی را برای رئیس جمهور منتخب آمریکا به وجود آورده است.

(تصویر مربوط به متن نامه وکیل اوباما در رابطه با محتویات بازجویی از رییس‌جمهور جدید است)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يکي از مسئولان نظامي لبنان اعلام کرد ارتش لبنان روز پنج شنبه هفت موشک
هدف گرفته شده به سمت فلسطين اشغالي را در جنوب لبنان کشف کرد.
اين مقام ارتش لبنان که خواست نامش فاش نشود گفت ارتش لبنان هفت موشک هدايت شده به سمت فلسطين اشغالي را در منطقه ساحلي بين ناقوره و طير حرفا کشف کرد.
اين منطقه که موشک ها در ان کشف شده اند يکي از مناطق زير سلطه حزب الله لبنان است. اين منطقه در پنج کيلومتري مرز فلسطين اشغالي قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از بيروت، وي همچنين تصريح کرد ما تحقيقات خود را مبني بر اينکه ايا موشک ها اماده پرتاب بودند و يا بعدا مورد استفاده قرار مي گرفتند اغاز کرديم.
منبع:واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دلیل انتخاب رئیس جمهور نظامی مسلک در لبنان همین مساله بود که در مدت زمانی مشخص و با حمایتهای کشورهای مختلف بتونه ارتشی بزرگ و کافی در لبنان مجهز کنه تا لزوم بودن حزب الله نظامی از بین بره. اینان عقیده دارند که باید حزب الله از یک نیروی نظامی به حزب سیاسی تغییر ماهیت بدهد. ( البته این عقیده منشا اسرائیلی -امریکایی دارد)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منابع آگاه گفتند نيروهاي امنيتي مصر در مرز با نوار غزه به حال آماده باش درآمده اند.
به گزارش واحد مرکزي خبر از غزه با پايان گرفتن مهلت آتش بس موقت بين جنبش هاي فلسطيني در نوار غزه و رژيم اسراييل ، مصر به سبب نگراني از تلاش احتمالي فلسطينيان براي عبور از گذرگاه غزه ، نيروهاي خود را به حال آماده باش کامل دراورده است .
اين امر به سبب تقويت احتمال يورش نظامي ارتش اسراييل به نوار غزه صورت گرفته است .
در همين ارتباط منابع امنيتي مصر و شاهدان گفتند که تدابير امنيتي و اماده باش نيروهاي مصري در اطراف گذرگاه رفح و در طول مرز غزه با مصر افزايش يافته است.
منبع:واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي فلسطين تاکيد کرد براي پاسخ به هرگونه حمله نظامي اسراييل به نوار غزه برنامه راهبردي دارد.
به گزارش واحد مرکزي خبر از غزه گردان هاي قدس با تاکيد بر آمادگي خود براي مقابله با هرگونه تجاوز نظامي ارتش اسراييل به نوار غزه افزود مقاومت فلسطين به تجاوز نمي کند اما حق دفاع از مردم فلسطين با استفاده از همه امکانات و ابزارها را دارد.
گردان هاي قدس افزود مايحتاج و نيارهاي انساني مردم نوار غزه که رژيم اسراييل با بستن گذرگاه ها اجازه وارد شدن آنها را نمي دهد هرگز مردم فلسطين را به تسليم شدن وادار نمي کند و نمي تواند مقاومت فلسطين را متوقف کند.
گردان هاي قدس تاکيد کرد اگر دشمن صهيونيست به نوار غزه حمله کند با اقدامات سريع و قاطع ما روبرو خواهد شد .
منبع:واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.