Recommended Posts

ممنون هاي تچ جان ولي سياد یا SEAD !SUPRESS OR DESTROY ENEMY AIR DEFENCE ASSET اون جوری میشه سعید icon_cheesygrin

در مورد مدل ساخت ایران هم این عکسها گویا هستند قبلا هم توی چندتا تاپیک گذاشته بودم !

این تصویر مدل قدیمی ترش یعنی همون هارپی ساخت رژيم صهيوني ...

normal_harpy_t.jpg


و این هم مدل ساخت ایران ...

normal_189276_orig~0.jpg

هر چند که ایران یه مدل دیگه هم میسازه که هیچ مشابهتی نداره ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بلفرض كه ازپس اس300بربياد آيااز پس ديگر ويا بهتر بگم يه مجموعه مي تونه بربياد .مثل:اس300.تور+پانسير+سماوات+توپ ضد هوايي55000پايي+هاوك+اس200+صياد+23م م+ميتونه فكر نكنم.چون بايد خيلي نزديك اس300بشه نمي تونه شايد به تنهايي بتونه ازپس اس300بربياد ولي اين همهتنوع ضد هوايي فكر نكنم.بعدسطح مقطع راداري ايش مهمه چند rcsاين مهمه آِيا به اندازه اف22يا كمتر جاي تامل داره.روي چه باندي ترك ميشه.روي چه باندي هدايت ميشه.؟اگه اينا فاش شن هيچ چي نيست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تپانچه مسلسل "پ پ-2000" که توسط دفتر طراحی کارخانه ابزار سازی "تولا" تولید می شود در اختیار نیروهای مسلح روسیه قرار خواهند گرفت. سخنگوی این کارخانه اطلاع داد که "این نمونه سلاح کلیه آزمایشات و توصیه ها را برای ورود به نیروهای مسلح روسیه پشت سر گذاشته است. تولید کنندگان این طرح خود را بعنوان جایگزین مسلسل "کالاشنیکوف" برای "کادر کمکی" نیروهای مسلح روسیه معرفی می کنند.

به گزارش ریا نووستی، پ پ-2000" طرح پیشنهادی کارخانه امروز از نظر پیشرفت در بازارهای داخلی و خارجی بسیار دورنمای مساعدی دارد. این سلاحی جایگزین ناپذیر برای نظامیان محسوب می شود. "پ پ-2000" برای به اصطلاح "کادر کمکی" ارتش روسیه مانند رانندگان، اپراتورهای تجهیزات نظامی، خدمه سیستم های توپخانه ای و مخابراتچی ها سلاحی بی نظیر خواهد بود.

تولید کنندگان ادعا می کنند که "پ پ-2000" سلاحی ، سبک، به اصطلاح "جمع و جور"، مطمئن و از نظر استفاده ساده است در حالیکه مسلسل "کالاشنیکوف" بسیار سنگین و برای انجام اینگونه وظایف (جهت استفاده "کادر کمکی") "بی قواره" به نظر می رسد. تپانچه معمولی نیز از نظر دفاع کم تاثیر و برد تیراندازی آن کوتاه است.

تپانچه مسلسل 9 میلیمتری "پ پ-2000" می تواند هم به صورت مسلسلی و هم به صورت تک تیری شلیک کند. برد موثر آن تا 200 متر بوده و می تواند بیش از 600 شلیک در دقیقه انجام دهد. وزن بدون خشاب آن با قنداق 1,4 کیلوگرم است. خشاب های "پ پ-2000" شامل 20 و 44 گلوله بوده و گلوله هایی با مرمی ضد زره از جلیقه های ضد گلوله دشمن نیز عبور می کنند.

تپانچه مسلسل جدیدی در حال حاضر در اختیار نیروهای وزارت کشور روسیه قرار گرفته است. به ادعای سازندگان این سلاح در حجم های بالا در اختیار نیروهای انتظامی روسیه قرار خواهد گرفت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واریور جان این تصویر که فتوشاپیه که برادر من! icon_cheesygrin تصویر اولی رو می گم!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تصویر فتوشاپه من خواستم بگم گفتم حالا بگم همه می گید بدبینی[/quote]

تصویر اولیه مربو به اسرائیله مساله ای نداره اگر بگفتی برادر!
icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امارات متحده عربی، همسایه جنوبی ایران، در جریان یک نمایشگاه بین‌المللی نظامی در ابوظبی یک قرارداد خرید تسلیحاتی به ارزش پنج میلیارد دلار امضا کرد.

سرلشکر عبید الکتبی، یکی از فرماندهان ارشد ارتش امارات، به خبرگزاری رویترز گفت که این قرارداد در جریان «نمایشگاه بین‌المللی دفاعی» در ابوظبی منعقد شده است.

رقم قرارداد فعلی بیش از پنج برابر رقمی است که امارات متحده عربی در نمایشگاه دو سال پیش برای خرید تجهیزات نظامی هزینه کرد اما با این حال سرلشکر کتبی وجود «مسابقه تسلیحاتی» در میان کشورهای عربی خلیج فارس را رد کرده است.

این مقام نظامی امارات به رویترز گفت: «هیچ مسابقه تسلیحاتی‌ای در منطقه نیست. این برنامه راهبردی ما است. هر کشوری فقط بر برنامه راهبردی خود تمرکز می‌کند.»
[b]خبرگزاری رویترز[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم معتقدم كه تصوير مشكوكه ! اما نه فتوشاپ...

شكل آنتن اون خيلي ضايع است ميگم تا حالا كسي آنتن رادار اين شكلي ديده !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قرار دادن لینک مستقیم خبر الزامی است.

این کاربران از تاپیک اخراج شدند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center][size=18]ساخت هواپيماي بدون سرنشين در اسرائيل ويژه ايران[/size][/align]

اين هواپيما، مي‌تواند به مدت 24 ساعت، همه اطلاعات راداري منطقه خاورميانه در ارتفاعات گوناگون و نيز اطلاعات غير سيگنالي ايران را جمع‌آوري کرده و پس از طبقه‌بندي به رادار مادر بفرستد.

سرويس بين‌الملل «تابناک» ـ شبکه خبري «سي.ان.ان» به نقل از روزنامه «يديعوت آحارنوت»، چاپ اسرائيل نوشت: نيروي هوايي اسرائيل، مراحل آزمايشي ساخت هواپيماي بدون سرنشين «ايتان» را به پايان رسانده و در هفته‌هاي آينده، پرواز آزمايشي آن را آغاز خواهد كرد.

اين روزنامه افزود: اين هواپيما، مي‌تواند به مدت 24 ساعت، همه اطلاعات راداري منطقه خاورميانه در ارتفاعات گوناگون و نيز اطلاعات غير سيگنالي ايران را جمع‌آوري کرده و پس از طبقه‌بندي به رادار مادر بفرستد.

يديعوت آحارنوت همچنين مدعي است، اين هواپيما از سيستم‌هاي روسي هواپيماهاي بدون سرنشين بهره گرفته و بخشي از اطلاعات را از «نووستي»، خبرگزاري رسمي روسيه به دست آورده است.

اين گزارش مي‌افزايد: طول اين هواپيما، 15 متر، درازاي بالش 26 متر و سرعت آن 234 كيلومتر در ساعت عنوان شده كه مي‌تواند در مدت 24 ساعت مسير‌هاي گوناگون را آن هم بدون سوختگيري پشت سر گذارد و نيز محموله‌اي به وزن يك تن را به تجهيزات خود بيفزايد (اين رقم در هواپيماهاي بدون سرنشين به طور معمول دويست كيلوگرم است).

هواپيماي ياد شده، در مدت پنج سال، مراحل تحقيقاتي و آزمايشگاهي خود را در آمريكا و چند كشور اروپايي ـ كه نام آنها برده نشده ـ گذرانده است.
از اين هواپيما تاكنون تصويري منتشر نشده و پس از هواپيماي بدون سرنشين «هيرون»، دومين هواپيماي اسرائيلي به شمار مي‌رود.

گفتني است، رژيم اسرائيل همواره تلاش دارد، وانمود کند ايران خطري جدي براي منطقه و به ويژه آن رژيم است و از سوي ديگر، با توجه به شکست سنگين اعراب در جنگ شش روزه با اسرائيل، رژيم صهيونيستي همواره غير مستقيم و گاه آشکار گفته است، تنها کشور منطقه که مي‌تواند براي اسرائيل ايجاد خطر کند، ايران است و به خاطر همين ترس، تلاش‌هاي سياسي، امنيتي و نظامي بسياري را معطوف ايران کرده است.


http://www.tabnak.ir/pages/?cid=38713

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این نشان میدهد که ایران بایستی روی مدرن کردن، تحول و گوناگونی جنگ الکترنیک سرمایه گذاری و دانشجو ترببت کند. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]استفاده از ژل ضدگلوله براي سربازان در ميدان جنگ[/b]
خبرگزاري فارس: مقام‌هاي دفاعي بريتانيا ابراز اميدواري كردند تا بتوانند از يك نوع ژل ضد ضربه كه هم اكنون در ورزش مورد استفاده است براي محافظت سربازان در برابر گلوله استفاده كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، از اين ژل در درون كلاه‌هاي نظامي استفاده مي‌شود و شركت توليد كننده آن قراردادي 150 هزار دلاري را با مقامهاي بريتانيايي منعقد كرده است.
اين ژل با نام d30 زماني كه فشار زيادي به آن وارد شود سخت مي‌شود و در نتيجه اگر سطح كلاه‌هاي نظامي فلزي با اين ژل پوشانده شود در صورت برخورد گلوله يا تركش به آن اين ژل بخش عظيمي از فشار وارده را با سخت شدن جذب مي‌كند و انرژي اين اشيا را به نيم مي‌رساند.
ريچارد پالمر مخترع اين ژل به ديلي تلگراف گفت زمانيكه فشار ملايمي بر آن وارد شود مولكول‌ها به آرامي روي هم مي‌لغزند اما اگر فشار ناگهاني باشد مولكولها تكان نخورده و همانجا باقي مي‌مانند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8712100791

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نميدونستم كه ايران اينقدر براشون مهم هست كه براش هواپيما هم طراحي و توليد ميكنند.
انشاالله ما هم زهرمار جهت استفاده سران رژيم صهيونيستي تهيه و اماده ارسال كرده ايم.

اين نوع زهر مار در دو مدل زنانه و مردانه تهيه شده هست !!!

درماندگي اين رژيم رو در جنگ رواني ميبينيد. ولي به هرحال منتظر رونمايي اين هواپيما هستيم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.