Recommended Posts

[align=center]مسابقه تسليحاتي در آسيا ادامه دارد[/align]
[align=center][size=18]حرص سعودي‌ها براي انباشت سلاح‌هاي جديد[/size][/align]


سرويس بين‌الملل «تابناک» ـ پس از امضاي قرارداد 9 ميليارد دلاري خريد جنگنده‌هاي F16 عراق با آمريكا، اين بار عربستان سعودي در قراردادي كه ارقام آن مشخص نشده است، از شركت «ريسيون» آمريكا، موشك‌هاي هوا به هوا خريداري مي‌كند.

به گزارش «السفير» چاپ لبنان، عربستان اين موشك‌ها را كه تعداد آن اعلام نشده، براي اهداف تاكتيكي و آموزشي خريداري كرده است.
بنا بر خبر منتشره در اين رسانه لبناني، اين موشك‌ها، توانايي نصب و شليك از جنگنده‌هاي اف 15 آمريكايي را دارند.

«جفري بنفيلد»، مدير برنامه‌ريزي نيروي هوايي آمريكا در اين باره گفته است: موشك‌هايي كه به عربستان فروخته شده، توانمندي‌هاي بالايي دارند و امتحان خود را در عمليات آمريكا در افغانستان و عراق به خوبي پس داده است.

بنا بر پيش‌بيني کارشناسان، عربستان سعودي به عنوان بزرگترين وارد کننده سلاح در منطقه خاورميانه شناخته مي‌شود، به گونه‌اي که پادشاهي سعودي در سال 2008 ميلادي، بيش از 36 ميليارد دلار خرج هزينه‌هاي نظامي کرد که اين مبلغ بيش از 30 درصد بودجه عمومي سعودي‌هاست.
در همين حال، پيش‌بيني مي‌شود، هزينه نظامي سعودي‌ها در سال 2009 با افزايشي 10 درصدي به بيش از 39 ميليارد دلار برسد.

از سوي ديگر، تحليلگران بازار نظامي خريد‌هاي تسليحاتي خاورميانه بر اين باورند که روند صعودي خريد تسليحاتي عربستان همچنان و در سال‌هاي آينده نيز ادامه خواهد يافت و بودجه نظامي رياض در سال 2013 احتمالا به بيش از 45 ميليارد دلار خواهد رسيد.
عربستان در سال 2007 نيز قراردادي به ارزش 4.43 ميليارد پوند، معادل 8.86 ميليارد دلار آمريکا براي خريد 72 فروند جنگنده فوق پيشرفته Eurofighter Typhoon با انگلستان به امضا رساند؛ اين قراردادها، بخشي از برنامه‌هاي دفاعي عربستان است که تحت نام پروژه «السلام» (صلح) از آن ياد مي‌شود.

با توجه به اين‌که هم‌اکنون تهديد خارجي جدي به ويژه از نوع نظامي، متوجه عربستان سعودي نيست، انباشت بي‌رويه تسليحات نظامي توسط اين پادشاهي عربي، موضوعي است که مورد توجه بسياري از کارشناسان نظامي و استراتژيک قرار گرفته است.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=42250

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هر قدر هم که سلاح بهش بده و عربستان رو تجهیز کنه (که شک دارم کارایی واقعی رو تو میدان نبرد از این سلاح ها بشه دید) اما وقتی کسی نیست یا عورضشو نداره که از این به اصطلاح سلاحهای پیشرفته استفاده ی لازم رو کنه درکل شمشیر داشته باشن ولی مرد شمشیر زن نداشته باشن که همین حالا میبینیم هیچ حرفی برای گفتن ندارن هیچ کاری نمیکنن یا ازشون بر نمی یاد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، سازمان اطلاعات ارتش پاكستان موسوم به "ISI " از زمان پرويز مشرف تاكنون با بكارگيري افسران بازنشسته ارتش در پست‌هاي دولتي مناطق قبايلي به ظاهر مقابل طالبان ايستاده و در واقع با رد درخواست شيعيان براي توقف كشتار آنها با تروريست‌هاي مناطق قبايلي همكاري مي‌كند.
اين سازمان كه به نوعي تلاش دارد به آمريكا بفهماند كه بدون آنها امنيت در پاكستان برقرار نخواهد شد و حمله به طالبان و خاك پاكستان بي فايده است، تاكنون موفق شده تا درگيري‌هاي مناطق مختلف پاكستان را سازماندهي كند.
در همين راستا در برخي از مناطق وهابي ها را با شيعيان درگير كرده و در برخي مناطق ديگر كه شيعه وجود ندارد، قبايل مختلفي كه خود را اهل تسنن معرفي مي‌كنند مانند لشكر انصار الاسلام، سپاه صحابه، وهابي‌ها و طالبان را با هم درگير كرده است.
در دره سوات در شمال غرب پاكستان نيز طالبان و دولت را به جان همديگر انداخته و در برخي از مناطق ديگر مانند پاراچنار، ديره اسماعيل خان و هنگو در ايالت سرحد نيز طالبان و لشكر جنگوي را با نام جهاد و اسلام عليه شيعيان بسيج كرده است.
دولت پاكستان نيز در واقع با سكوت خود نه تنها به درخواست شيعيان براي دستگيري عاملان اين ماجرا و توقف اين اقدام غير انساني اقدام نمي‌كند بلكه با آزاد گذاشتن طالبان در اين منطقه زمينه چنين اقداماتي را نيز فراهم كرده است.
تاكنون در چندين حمله انتحاري به شيعيان در پاراچنار و ديره اسماعيل خان كه باعث شهادت دهها تن از شيعيان شده، عاملين طالبان كه دستگير و يا بعضاً زخمي شده‌اند به وسيله بالگردهاي ارتش به بيمارستان‌هاي مجهز شهر كراچي و ديگر شهرها منتقل شده اند.
حتي در برخي موارد مانند پاراچنار كه يك فرد بازنشسته ارتش به عنوان نماينده سياسي دولت مركزي حكومت مي‌كند، در حمله‌هاي اخير طالبان به شيعيان كه منجر به شهادت عده زيادي از آنها شد، نه تنها ماجرا را متوقف نكرد بلكه به نظارت بر كشتار شيعيان بيشتر بسنده نكرد.
از طرف ديگر در برخي مناطق ديگر ارتش پاكستان براي همكاري با آمريكا در دره سوات به مقابله با طالبان پرداخت و چندين مخفيگاه آنها را بمباران كرد كه تلفاتي نيز برجاي گذاشت.
سازمان اطلاعات ارتش پاكستان در برخي موارد از طالبان به عنوان طعمه‌اي براي ايجاد نا امني و اعمال محدويت براي شيعيان و كشتار آنها استفاده مي‌كند و در برخي موارد ديگر نيز با حمله به آنها به ظاهر خود را مخالف تروريست‌ها و طالبان جلوه مي‌دهد.
در واقع استفاده دوگانه اين سازمان از طالبان و سازماندهي آنها در پاكستان بدين منظور است كه قدرت خود را به آمريكا نشان دهد و اعلام كند كه كنترل پاكستان بدون ISI امكان پذير نيست.

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8801170963






[color=brown]
به بخش اخبار عمومي انتقال يافت .

Babakim1[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرويس بين‌الملل «تابناک» ـ فرماندهان ارتش آمريکا، تاکتيک‌هاي جنگي حزب‌الله لبنان در جنگ سي‌وسه روزه اين کشور با رژيم صهيونيستي را مطالعه و تحليل مي‌کنند.

به گزارش «ديلي استار»، شکست ارتش مجهز رژيم صهيونيستي در حمله سال 2006 خود به لبنان که براي نابود کردن کامل حزب‌الله صورت گرفته بود، حيرت فرماندهان نظامي آمريکا را برانگيخته است.

همچنين بنا بر گزارشي که در روزنامه «واشنگتن پست» منتشر شده است، فرماندهان نظامي آمريکا، با مطالعه تاکتيک‌هاي جنگي حزب‌الله، به اين نتيجه رسيده‌اند که شيوه جنگيدن آنها از مبارزه محدود با سربازان اسرائيلي، به درگير‌ي‌هاي همه‌جانبه به شيوه جنگ‌هاي متعارف تغيير پيدا کرده است.

«واشنگتن پست» همچنين گزارش داده است که تاکنون تيم‌هاي متعددي از کارشناسان نظامي آمريکا به اسرائيل سفر کرده‌اند تا با انجام مصاحبه‌هاي تخصصي با افسران اسرائيلي، اطلاعاتي را درباره تاکتيک‌هاي جنگي حزب‌الله جمع‌آوري کنند.

اين گزارش مي‌افزايد: آمريکايي‌ها، ميليون‌ها دلار را هزينه شبيه‌سازي بازي‌ها و سناريوهاي جنگي مشابه جنگ 33روزه کرده‌اند تا سربازان خود را براي رويارويي با چنين تاکتيک‌هايي آماده کنند.
«فرانک ‌هافمن»، رئيس آزمايشگاه نظامي آمريکا مي‌گويد: ما در دو سال گذشته، پنج بازي طراحي کرديم که در همه آنها، تأکيدمان بر شيوه‌هاي جنگي حزب‌الله بوده است.

اين گزارش همچنين فاش مي‌کند که آمريکا به اين فکر است تا بتواند در رويارويي با حزب‌الله، در کمترين زمان نيروهاي آن را از ميان ببرد، بدون اينکه تعداد زيادي از سربازان آمريکايي در آن کشته شوند.

http://tabnak.ir/pages/?cid=42541

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امان از دست این سرویس های اطلاعاتی غربی و شرقی . حالا کی پشت این طالبان و امثال اینهاست خدا می داند . این غربی ها خواهان استمرار وجود طالبان هستند تا در منطقه حضور داشته باشند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش «ریا نووستی» از خبرگزاری "رویترز" به نقل از اطلاعیه وزارت دفاع اسراییل، این موشک رهگیر مشابه (موشک-هدف ) "شهاب-3" ایرانی که از یک فروند هواپیمای اسراییلی از فراز دریای مدیترانه شلیک شده بود را منهدم ساخت.

اولین آزمایشات موفقیت آمیز موشک-هدف های "آنکور کاخول" (گنجشکان آبی) که تمامی مشخصات فنی آنها شبیه موشک های "شهاب-3" ایران است، توسط نیروهای مسلح اسراییل در آپریل سال 2008 آزمایش شد.

پیش از این بنا به گزارش رسانه های گروهی در برنامه آزمایش سیستم های ضد موشکی از موشک- هدف های "اسکاد" استفاده می شد که از لحاظ مشخصات به "شهاب های" ایرانی نمی رسیدند.

بنا به ارزیابی کارشناسان اسراییلی برد موشک های بالستیکی "شهاب-3" ایران که توان حمل کلاهک های کشتار جمعی را دارند در حدود 1,5-2 هزار کیلومتر است.

http://pe.rian.ru/defense_safety/operatsia/20090407/120959965.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كسي ميدونه براي ساخت يك فروند جنگنده اف 22 چند نفر پرسنل نياز هست؟

[color=blue]به بخش اخبار نظامي منتقل گرديد[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يعني به اطلاعات فني شهاب 3 دست پيدا كردن؟

[color=blue]به بخش اخبار نظامي منتقل گرديد[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]يعني به اطلاعات فني شهاب 3 دست پيدا كردن؟

[color=blue]به بخش اخبار نظامي منتقل گرديد[/color][/quote]
عرشيا خان احتمالا منظورشون طول و قطر و برد موشك و همچنين سرعت اون باشه كه در موشكهاي مشابه تقريبا يكيه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب باز حداقل براي چند سال خيالمون از بابت اف22 راحت شد. ببينم يعني آمريكا مي خواسته با بودجه ي خودش به اسرائيل اف22 بده. اما اين قضيه ي لابي ها عجب چيز جالبي بود در زمان طاغوت ما هم از اين لابي ها تو آمريكا داشتيم (ببخشيد يه قلطي كردم معاشرت كرده باشيم ديگه تكرار نميشه :lol: )
اين خبر شما را ياد كدوم حادثه ي مشابه ميندازه بله درسته لغو پروژه ي لاوي زير فشار هاي امريكا ميگن گرگا وقتي گرسنه ميشن وهيچ چيزي پيدا نمي كنن بخورن يه حلقه درست ميكنن و به هم نيگا مي كنند تا هر كدوم زودتر خوابش برد يا مرد بهش حمله كنن و بخورنش

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نمیدونم چرا هر چی بخودم فشار میارم نمیتونم باور کنم!!!

امریکا :موسسانش از بدو تاسیس برای جهان متعالی در اسرائیل تلاش میکردن واین ارمانشون بوده و وجود امریکا پیش زمینه ی وجود حکومت اسرائیل بوده حالا بگه توانشو نداریم

اگه تو لاس وگاس و کالیفرنیا مردم از گرسنگی بمیرن فکر نکنم کمک به اسرائیل کند بشه چه برسه به اینکه قطع بشه :lol:

احتملا" دلایل تاکتیکی داره مثلا میخواد از رقابت ایران واسرائیل تو خاورمیانه جلوگیری کنه و دیگه ایران فکر ساختن موشک پیشرفته تر برای گذر از رهگیر هرتض نباشه یا دست کم به تاخیر بندازه تا اسرائیل به صورت قابل ملاحضه ای از نظر دفاعی جلو بیوفته

واینطوری استدلال بشه حالا که اونا ندارن نیازی نیست ما هزینه کنیم و بهترش رو بسازیم همینهایی که هست کفایت امنیتمون رو میکه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]احتملا" دلایل تاکتیکی داره مثلا میخواد از رقابت ایران واسرائیل تو خاورمیانه جلوگیری کنه و دیگه ایران فکر ساختن موشک پیشرفته تر برای گذر از رهگیر هرتض نباشه یا دست کم به تاخیر بندازه تا اسرائیل به صورت قابل ملاحضه ای از نظر دفاعی جلو بیوفته
واینطوری استدلال بشه حالا که اونا ندارن نیازی نیست ما هزینه کنیم و بهترش رو بسازیم همینهایی که هست کفایت امنیتمون رو میکه[/quote]
آمريكاييا اگه همچين فكري بكنند يا خودشونو احمق فرض كردن يا ما را البته شايد افراد ساده دلي كه تو كشور ما كم هم نيستند و حتا خارجي ها اگه اين استدلالو از طريقه يه شبكه ي ماهواره اي بشنوند پيش خودشون بگن ببين دارن براي جاه طلبي خودشون پول ما را خرج موشك مي كنند اما فكر نكنم مسئولان ما تا اين حد سطحي نگر باشن اين شعار اول و آخر ماست [color=red]اسرائيل بايد از صحنه ي روزگار محو شود[/color] ولا غير حالا چه آمريكا بهش كمك نظامي بكنه چه نكنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بنا به ارزیابی کارشناسان اسراییلی برد موشک های بالستیکی "شهاب-3" ایران که توان حمل کلاهک های کشتار جمعی را دارند در حدود 1,5-2 هزار کیلومتر است. [/quote]
«از كرامات شيخ ما اين است شيره را خرودو گفت شيرين است»
وقتي ما خودمون برد موشكو اعلام مي كنيم لازم نيست كارشناسان اسرائيلي زحمت محاسبه به خودشون بدند.

ميشه يه نفر مشخصات اين سامانه را بگه و اين كه چه فرقي با ارو داره
حالا واقعا بايد نگران باشيم ؟موشكاي ما از پس اين بر ميان يا نه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.