Recommended Posts

منابع دفاعى هند اعلام کردند این کشور یک موشک بالستیک کوتاه برد را که قابلیت حمل کلاهک هسته‌اى دارد، از پایگاهى در ایالت اوریسا در شرق هند با موفقیت آزمایش کرده است.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد: آزمایش نمونه بهبود یافته موشک پریتوی-دو (زمین) از پایگاه چاندیپور در 200 کیلومترى شمال شرقى شهر بهوبانسوار مرکز ایالت اوریسا صورت گرفته است.

یک کارشناس دفاعى که مایل نبود نامش فاش شود، اعلام کرد: هند مدل نظامى موشک پریتوى را با برد 150 تا 350 کیلومتر آزمایش کرده است.

این موشک سطح به سطح هشت متر و نیمى ( بیست و هشت فوتی) که نخستین بار در فوریه سال 1998 آزمایش شد و مى‌تواند یک کلاهک هسته‌اى متعارف یا هسته‌اى نیم تنى را حمل کند.

مدل اولیه این موشک بالستیک کوتاه برد پیش از این براى استفاده گروه ویژه فرماندهى نیروهاى راهبردى نخبه وارد نیروهاى مسلح هند شده بود.

هند در سال 1983 برنامه ساخت موشک‌هاى هدایت شونده را به منظور دستیابى به خودکفایى در زمینه ساخت و تولید موشک‌هاى بالستیک، موشك‌هاى سطح به هوا و دیگر موشک‌ها آغاز کرد.

موشک پریتوى نخستین موشکى است که براساس این طرح ساخته شده است.

هند و پاکستان، دو کشور رقیب در جنوب آسیا، که تاکنون سه بار با یکدیگر جنگیده اند، به طور مرتب آزمایش‌هاى موشکى انجام مى‌دهند ولى براساس توافق با یکدیگر معمولا پیش از این آزمایش‌هاى موشکى يكدیگر را مطلع مى‌کنند.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=43733

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزارت دفاع اسرائیل شرایط معامله با آمریکا برای خرید جنگنده های نسل پنجم اف-35 Lightning II را بازنگری می کند. این مطلب را روزنامه اسرائیلی Haaretz اطلاع داد. دلیل این بازنگری، نرخ بالای هواپیماها و نیز اختلاف نظر با تولید کننده در رابطه با کارگذاری تجهیزات مکمل ساخت اسرائیل روی جنگنده ها می باشد. آنطور که یک منبع آگاه در وزارت دفاع اسرائیل به این روزنامه اطلاع داد، نظامیان اسرائیلی جنگنده اف-35 را جنگنده ای ایده آل می دانند و علاقمند به خریداری آنها هستند، ولی نمی خواهند این معامله را "به هر قیمتی" انجام دهند.

پژوهش هایی که توسط نظامیان انجام شد، نشان می دهد که نیروی هوایی اسرائیل برای برتری یافتن بر دشمن احتمالی خود می تواند از روش هایی دیگر نیز استفاده کند. از جمله، از طریق مدرنیزه سازی جنگنده های اف-15 و اف-16 که هم اکنون در ارتش اسرائیل وجود دارند و نیز خریداری انواع جدید همین هواپیماها. اما مقامات نظامی نیروی هوایی اصرار می کنند که نوین ترین جنگنده های نسل پنجم اف-35، همان چیزی است که برای مبارزه با تهدیدات آتی مورد نیاز است.

علاوه بر این، طبق ارزیابی های نیروی هوایی اسرائیل، اف-35 تنها جنگنده ای است که می تواند با پدافندهای موشکی روسی اس-300 ، در صورت عرضه آنها به ایران، مقابله کند. به همین دلیل ضرورت دارد که هرچه سریعتر هواپیماهای اف-15 و اف-16 که از سال های 1970 در ارتش اسرائیل قرار دارند را عوض کرد.

به نوشته این روزنامه، اسرائیل قصد دارد قرارداد خرید اف-35 را تا پایان سال 2009 میلادی امضا کند. در چارچوب این توافقنامه عرضه 25 جنگنده جدید از سال 2014 میلادی برنامه ریزی می شد. علاوه بر این مقامات نظامی اسرائیل قصد دارند 50 هواپیمای دیگر نیز در آینده خریداری کنند. در پاییز 2008 کنگره آمریکا و پنتاگون این معامله که حدود 15 میلیارد دلار ارزیابی می شود را تایید کردند. اما اختلاف نظرات بین وزارت دفاع اسرائیل و کورپوراسیون Lockheed Martin، تولید کننده این جنگنده ها، تا کنون حل نشده است.

از جمله این که Lockheed Martin در سال 2002 قیمت هر فروند هواپیما را 47 میلیون دلار اعلام کرده بود، اما در نتیجه اعمال تغییراتی در جنگنده ها، بهای آنها به 80 میلیون دلار رسید. مجهز سازی این هواپیماها طبق مطالبه نیروی هوایی اسرائیل نیز 20 میلیون دلار به بهای آن اضافه می کند. بدین ترتیب بهای 75 فروند جنگنده با احتساب تجهیزات مکمل و خدمات ویژه آن 15 میلیارد دلار تمام می شود. این منبع آگاه در اداره نظامی اسرائیل، مبلغ یادشده را "بی نهایت بالا" نامید.

خاطر نشان می کنیم که اخبار مربوط به قصد روسیه برای عرضه سیستم های اس-300 به ایران که اسرائیلی ها در مقابل آن درصدد خرید اف-35 هستند، هنوز تایید نشده اند. اخباری که به کرات در این رابطه در رسانه ها پدیدار شده اند، سپس رد می شدند. این شایعه که سیستم ها از طریق بلاروس به ایران صادر می شوند نیز رسماً تایید نشده است.

روزنامه Haaretz، خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 29 فروردین ماه

http://pe.rian.ru/articles/digest/20090418/121191765.html

[color=green]به تاپیک اخبار نظامی منطقه و جهان منتقل گردید
ارشیا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دهلی نو، 31 فروردین، خبرگزاری «ریا نووستی»/ موشک هندی PSLV به حامل دو ماهواره نظارت بر زمین صبح روز دوشنبه از فرودگاه فضایی شریهاریکوت واقع در سواحل خلیج بنگال پرتاب شد.

پرتاب این ماهواره را تلویزیون دولتی هند بطور مستقیم پخش کرد. این موشک با موفقیت از زمین جدا شده و دستگاه های فضایی را به مدار منتقل کرد.

بعقیده کارشناسان، ماهواره RISAT-2 که با همکاری اسرائیل ساخته شده و می تواند در هر شرایط آب و هوایی کار کند، برای اهداف دفاعی استفاده می شود.

دومین ماهواره به نام ANUSAT که 40 کیلوگرم وزن دارد، توسط دانشجویان هندی ساخته شده و ویژه نظارت بر زمین بمنظور برنامه ریزی در شهرسازی می باشد.

هند یکی از پیشتازان در بازار ساخت ماهواره های نظارت بر زمین بوده و فعالانه صنایع فضایی خود را توسعه می دهد.

http://pe.rian.ru/science/spice/20090420/121200107.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]نفوذ هکرها در پروژه 300 ميليارد دلاري پنتاگون[/align]

[align=center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/27663_823.jpg[/img][/align]

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ جاسوسان رایانه‌اي، موفق به نفوذ در پروژه سیصد ميليارد دلاري پنتاگون شدند كه گرانترين برنامه تاريخ وزارت دفاع آمريكاست.

به نوشته «وال استريت ژورنال»، در ماه‌هاي اخير و در رويدادي مشابه، حملاتي نيز به سيستم كنترل ترافيك نيروي هوايي شده است. در مورد پروژه جت جنگنده آمريكايي، مهاجمان موفق به كپي‌برداري از چندين ترابايت داده مربوط به طراحي و سيستم‌هاي الكترونيكي جنگنده شده‌اند كه به صورت بالقوه مي‌تواند دفاع در برابر اين جنگنده را راحت‌تر كند.

اين حملات، آخرين نشانه تشديد نبرد ميان آمريكا و دشمنان بالقوه اين كشور در شبكه‌هاي داده‌اي و اطلاعاتي است كه همه دنيا را به هم متصل كرده است. اين گزارش در حالي منتشر مي‌شود كه «وال استريت ژورنال» به تازگي هم خبر از نفوذ به شبكه‌هاي كنترل سيستم توزيع الكترونيكي آمريكا و دیگر سازمان‌ها داده بود.

يكي از مقام‌هاي آشنا به موضوع، درباره این حملات که در شش ماه گذشته به شدت افزايش يافته، گفت: «هيچ‌گاه تاكنون حملات به اين اندازه نرسيده است و همه سازمان‌هاي نظامي و غيرنظامي و شركت‌هاي خصوصي نيز به نوعي درگير اين مشكل هستند.»

البته در این باره باید گفت که بسياري از جزیيات اين حملات، قابل شناسايي نيست؛ از جمله هويت خاص مهاجمان و ميزان آسيب‌هاي وارده به برنامه دفاعي آمريكا چه از لحاظ مالي و چه از لحاظ دفاعي. هرچند مهاجمان موفق به ذخيره اطلاعات بسیاري درباره جت جنگنده شده‌اند، اما موفق نشدند به حساس‌ترين اطلاعات كه روي رایانه‌هاي غيرمرتبط با اينترنت ذخيره شده دسترسي پیدا کنند.

مقام‌هاي آمريكايي مي‌گويند: به نظر مي‌رسد که اين حملات، ريشه در چين داشته باشند؛ هرچند تعيين محل اصلي و واقعي اين حملات بسيار مشكل است.
در همین حال، سفارت چين در آمريكا اعلام كرده است كه كشورش، مخالف هرگونه جرم اينترنتي است و اين کار آمريكا را جنگ رواني خوانده است.

این نشریه آمریکايي مي‌افزاید: دولت آمريكا هم‌اكنون داراي نهاد خاصي كه مسئول امنيت اينترنتي باشد نيست، اما دولت اوباما، می‌خواهد به زودي پستي را در كاخ سفيد براي امنيت سيستم‌هاي رايانه‌اي و هدايت سياست‌ها در اين زمينه ايجاد كند و همچنين يك شاخه نظامي را نيز به عنوان راهبر عمليات حفاظت از شبكه‌هاي رایانه‌اي در برابر حملات پدید آورد.

گفتني است، پروژه دفاعي مورد نفوذ هكرها، متعلق به هواپيماي اف 35 صاعقه 2 بوده است كه گرانترين و فني‌ترين برنامه تسليحاتي تاريخ پنتاگون است. اين هواپيما كه با همكاري شركت «لاكهید مارتين» ساخته مي‌شود، مبتني بر 5/7 ميليون خط رمز كامپيوتري است كه نهادهاي رسمي آمريكا اعلام كرده‌اند، چيزي حدود سه برابر ميزان استفاده شده براي بهترين جنگنده كنوني نيروي هواي آمريكاست.

مقام كنوني و سابق مرتبط با اين موضوع نيز نفوذ به برنامه اين پروژه را تأييد كرده‌اند. نيروي هوايي آمريكا تحقيقاتي را در اين زمينه در دست انجام دارد.

متحدان آمريكا نيز كه به ساخت اين هواپيما كمك مي‌كنند، به جبهه‌هاي ديگري براي اينگونه حملات تبديل شده‌اند و دست كم يكي از موارد نفوذ در تركيه رخ داده است.

ظاهرا نوذ به شبكه داده‌هاي اين پروژه از سال 2007 آغاز شده، اما دست كم نخستين مورد آن در سال 2008 كشف شده است. مهاجمان ظاهرا علاقه‌مند به داده‌ها در مورد طراحي هوپيما، آمار عملكرد و سيستم‌هاي الكترونيك آن بوده‌اند و ظاهرا از طريق شبكه‌هاي 3 پيمانكاري كه در همكاري براي ساخت اين جنگنده بوده‌اند موفق به نفوذ شده بودند.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=44513

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این هم یک کلک ابتدایی برای گمراه کردن اذهان عمومی از نفوذهای هکرهای دولت آمریکا
چند وقت پیش بود نمی دونم از کجا شنیدم ولی دولت چین نسبت به فعالیت های خرابکارانه هکرهای آمریکایی هشدار داده بود اگر کمی به اصول هک آشنا باشید فکر کنم بدونید که سرورهای چند لایه پنتاگون و شرکت های وابسته به اون چه چیز وحشتناکیه و نفوذ به اون کار تقریبا" غیر ممکنی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید بشه این اطلاعات سری رو هک کرد ولی قطعا سالها طول میکشه تا اونو رمزگشایی کنن شاید هم هرگز نتونن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]شاید بشه این اطلاعات سری رو هک کرد ولی قطعا سالها طول میکشه تا اونو رمزگشایی کنن شاید هم هرگز نتونن[/quote]
بحث رمز گردانی اطلاعات در پنتاگون بقدری مهم و حیاتی است که طبق اظهار نظرهای غیر رسمی تنها 10 نفر از بهترین متخصصین این امر در مرکز مربوطه مشغول به کار هستند که حق هیچگونه ارتباط با خارج رو ندارند به طوری که این چند نفر حتی روی همدیگه رو هم نمی بینند و اصول کلی این رمز گردانی بر پایه کدهای بنیان گذاری شده توسط پنتاگون است که ساده ترین اون مشابه رمز گذاری کروموزومی است که برای کسی که هیچ آشنایی با این مباحث نداره تقریبا" مثل حرکت با سرعت نوره روش های دیگری وجود دارد که طبق اظهار نظر برخی ها برای رمز گشایی یک مگا بایت اطلاعات رمز گذاری شده بدون کلید با قویترین ابر رایانه جهان 10 سال زمان لازم است متاسفانه کتاب های موجود در این زمینه در ایران بسیار اندک و بر پایه الگوریتم های قدیمی است دوستان اگر کتاب خوبی در این زمینه دارند معرفی بنمایند :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هه...
از قدیم گفتن کم ببند همیشه ببند,تابناک!!حتی این کد ها به خاطر دلایل امنیتی دائم در حال تغییر هست حالا اینا چطوری رفتن خدا می دونه>!!؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نیازی نیست برای کسب اطلاعات ، اطلاعات کد شده را دانلود کرد بعد 10 سال گذاشت تا دیکود بشه :lol:
کلید هم قابل پیدا شدنه ، فراموش نکنیم همین اطلاعات را بلاخره خودشون هم میخوان سریع بهش دسترسی داشته باشن :lol: این یعنی اگه قفلی باشه ، حتما کلیدی هم هست ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين يك جنگنده چند مليتي و يك طرح مشتركه !

يا اينكه خودشون مهاجم بودن و خواستن تا طرح رو پايين بيارن براي ايجاد خرج و هزينه جديد يا بعبارتي ديگر درامد زايي !

و يا اينكه ميخواستن از اهميت اون كم كنند ! تا به مرور با لو رفتن جزييات پنتاگون به فكر طرح ديگه اي باشه !

در ضمن براحتي نميشه به سيستم هاي استندالون دست پيدا كرد ! اونهم با شبكه هاي محلي و انحصاري ! يادمون باشه كه tcp ip عهد بوق به عنوان پروتکل از رده خارج پنتاگون اعلام شد و به شکل اینترنت امروزی در اومد ! حالا که دیگه کلا ماجرا فرق میکنه و دسترسی به این شبکه ها با هک و نفوذ جز توسط خود افراد کارمند غیر ممکنه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]موشك شهاب 3 در هيچكدوم از ورژن هاش داراي مانور در مسير پرتاب نيست چه مانور كلاهك چه مانور موشك .
سعيد جان از شما انتظار نداشتيم قرار نيست سرعت موشك رو در جو شبيه سازي كنند كه تو اين ازمايش مسير بالستيكي موشك را در فاز ساب ترمينيت شبيه سازي ميكنن . هر موشكي هر سرعتي داشته باشه بايد ارتفاعش رو كم كنه تا به هدف بخوره .اونا كه احمق نيستن بلكه قسمتي از مسير حركت موشك به سمت هدف رو در ارتفاع پايين شبيه سازي كردن در اين شبيه سازي دقت كنيد نحوه عملكرد سيستم سي اي پي و موشك رهگير ازوايش شد كه ارتباط زيادي با ارتفاع پروازي وسرعت موشك نداره[/quote]

دوست من احتمالا باید از شرط اولیه برای آزمایش یک پدیده بزرگ در مقیاس کوچک مطلع باشید؟ اون شرط رعایت نسبتها بین معلومات و مجهولات هست. یعنی نمیشه بطور مثال دو معلوم 100 و 80 رو با نسبت یک دهم به 10 و 7 تبدیل کرد! اینا یکی رو 10 گرفتن بقیه تا حدی که آزمایش مثبت بشه کم شدن! :x

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[[color=red][/color][size=18][/size]سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ آلمان می‌خواهد از هواپيماهاي بدون سرنشين رژيم صهيونيستي به نام «هرون 1» براي عمليات‌هاي شناسايي خود در افغانستان بهره ببرد.

به گزارش «اشپيگل»، وزارت دفاع آلمان، قصد دارد به زودي با خريد اين هواپيماها، معامله چند ميليون دلاري با کنسرسيوم صنايع فضانوردي اسرائيل انجام دهد و بدين ترتيب، مأموريت‌هاي شناسايي ارتش آلمان در افغانستان را بهبود بخشد.

این در حالی است که نظاميان اسرائيل از سال 2006 ميلادي از هواپيماي بدون سرنشين «هرون 1» استفاده مي‌کنند که به دوربين، سنسورهاي مادون قرمز و رادار مجهز است.
همچنین قرار است براي نگهداري، به‌کارگيري اين هواپيماها و آموزش نظاميان آلماني، يک شرکت آلماني ـ اسرائيلي نيز ايجاد شود، حال آن که هفته گذشته، کارشناسان وزارت دفاع آلمان، مناقصه‌اي را متوقف کردند که در آن، يک هواپيماي بدون سرنشين آمريکايي به نام «پرداتور» با يک نوع ديگر از هواپيماهاي بدون سرنشين اسرائيلي رقابت کرده بود.

از سوي ديگر، قرار است تصميم درباره خريد هواپيماهاي بدون سرنشيني که توانایی شليک کردن را هم داشته باشد، به چند سال ديگر موکول شود تا نيروي هوايي آلمان، تجربيات کافي برای کار کردن با اين نوع هواپيماها را به دست آورند.

گفتنی است، دولت آلمان به خواسته کنسرسيوم بزرگ تسليحاتي اروپا، مبني بر پرداخت حدود ششصد ميليون يورو براي توسعه کاملا جديد يک هواپيماي بدون سرنشين پيشرفته پاسخ منفی داده و وزارت دفاع آلمان نیز اعلام کرده است که بودجه‌ای در اين زمینه در اختيار ندارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][align=center]امارات به سومين وارد کننده سلاح در جهان تبديل شد[/align][/size]


رياض - روزنامه عربستاني " الجزيره " روز سه شنبه در گزارشي نوشت:بر اساس اعلام موسسه تحقيقاتي صلح استکلهم، امارات متحده عربي به سومين وارد کننده سلاح در جهان تبديل شده است.

اين روزنامه در ادامه اين گزارش آورده است: امارات بر اساس آمارهاي منتشره طي سال هاي 1999 تا 2003 ميلادي در رده 16 جدول کشورهاي وارد کننده سلاح در جهان بود که اکنون با توجه به تشديد بحران هاي خاورميانه اين کشور اکنون به رده سوم اين جدول ارتقاء يافته است.
به ادعاي اين موسسه تحقيقاتي، کشورهاي ثروتمند نفتي طي سالهاي 2003 تا 2008 ميلادي بيش از60 درصد از حجم واردات سلاح را به خود اختصاص داده اند .
به اعتقاد کارشناساس ارشد اين موسسه تحقيقاتي، قرار گرفتن امارات در رديف بزرگترين خريداران سلاح در جهان نگراني هاي مربوط به تنش هاي منجر به درگيري هاي احتمالي خاورميانه را به شدت افزايش مي دهد.
در اين گزارش با اشاره به اينکه حجم تجارت سلاح طي هشت سال گذشته 21 درصد افزايش يافته، آمده است: کشورهاي خاورميانه 38 درصد اين ميزان را به خود اختصاص داده اند.
اين موسسه تحقيقاتي، آمريکا را همچون سال هاي گذشته بزرگترين توليد کننده سلاح در جهان معرفي کرده که بر اساس آمار موجود 31 درصد مجموع صادرات سلاح در جهان را به اختصاص داده است.
اين در حالي است که روسيه با 25 درصد و آلمان نيز با 10 درصد به ترتيب در رده هاي دوم و سوم جدول صادرات سلاح قرار گرفته اند.


http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=457848

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.