Recommended Posts

روز دوشنبه، مقامات آمريكايي و كانادايي اعلام كردند: تعداد مأموريت‌هاي بمب‌افكن‌هاي روسي در نزديكي مرز آمريكا كه مي‌خواهند توانايي‌هاي موشك‌هاي دوربرد خود را به نمايش گذارند، به شدت افزايش يافته است. به گزارش سرويس بين‌الملل «بازتاب» به نقل از رويترز، ژنرال «آندره دوپويي»، از اعضاي كانادايي پيمان دفاع هوايي آمريكاي شمالي (نوراد) گفت: دو هفته پيش، در نزديكي آلاسكا، هواپيماهاي روسي حامل موشك‌هاي كروز به مانور هوايي پرداختند؛ اين پيمان بين كشورهاي آمريكا و كانادا با محوريت حفاظت از حريم هوايي دو كشور تأسيس شده است. اين در حالي است كه هفته گذشته، هواپيماهاي روسي در نزديكي «گوام»، پايگاه و مستعمره آمريكا در اقيانوس آرام ديده شدند. برخي از كارشناسان و مقامات نظامي، بر اين باورند كه روسيه براي نشان دادن قدرت نظامي خود به آمريكا و نمايش توانايي‌هاي نظامي‌اش و نيز ابراز نگراني از طرح سپر دفاع موشكي آمريكا در اروپاي شرقي، اين كار ر ا انجام داده است. ژنرال «ژن رنوارت»، فرمانده پيمان نوراد گفته است: «ماه گذشته، روس‌ها دست‌كم نسبت به گذشته، تعداد بسيار بيشتري از بمب‌افكن‌هاي خود را به پرواز درآورده و دايره عملياتي خود را نيز نسبت به گذشته افزايش دادند و اين در حالي است كه ما دو گروه آنها را در آب‌هاي بين‌المللي در نزديكي آلاسكا شناسايي كرده‌ايم.» روابط واشنگتن و مسكو از زمان اعلام اين‌كه آمريكا مي‌خواهد در شرق اروپا ـ كه زماني متحد شوروي بود ـ يك سپر موشكي ايجاد كند، تيره شد و مسكو نيز به دنبال آن از طرح‌هاي نظامي ويژه خود خبر داد. همچنين در جولاي گذشته، پوتين به مقامات ارشد امنيتي و نظامي خود گفته بود: با توجه به تهديدهاي اخير، از جمله طرح‌هاي نظامي آمريكا در اروپا، كشورشان نياز به هشياري نيروهاي نظامي و اطلاعاتي دارد. فرمانده نيروي دريايي روسيه هم اعلام كرده بود، كشورش مي‌خواهد كه دايما ناوگان قدرتمندي را در درياي مديترانه، مستقر كند. رویترز در پایان گزارش خود با ادعای این که رگه‌هايي از تمايلات جاه‌طلبانه شوروي در اقدامات اخیر روسیه ديده مي‌شود، نوشت، حركت‌هاي اخير روسيه، يادآور مانورهايي بود كه در زمان جنگ سرد هم بسيار رواج داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من روسيه فقط مي خواد خودي نشون بده وگرنه قدرت هيچ كاري جلوي آمريكا نداره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رئیس جمهور روسیه اعلام کرد به دلیل تهدیدهای خارجی علیه این کشور، مسکو عملیات گشت زنی بمب افکن های استراتژیک در طول مرزهایش را پس از 15 سال از سر خواهد گرفت. به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین دیشب با اعلام این خبر گفت: 14 فروند بمب افکن استراتژیک را اوایل وقت روز جمعه از نقاط مختلف کشور برای انجام ماموریت گشت زنی مرزها اعزام کرده است. وی توضیح داد: ما تصمیم گرفتیم پرواز هواپیماهای استراتژیک را به طور دائم از سر گیریم. پوتین این سخنان را پس از بازدید از یک رزمایش نظامی مشترک با چین و چهارکشور دیگر آسیای مرکزی عضو سازمان همکاری شانگهای در منطقه اورال روسیه اظهار داشت. وی افزود: امروز (جمعه) 14 فروند بمب افکن از هفت نقطه در سطح کشور همراه با هواپیماهای سوخت رسان و پشتیبانی به پرواز درآمدند و از این پس چنین گشت زنی هایی به طور دائم انجام خواهد شد. پوتین در اشاره به غربی ها از جمله آمریکا ابراز امیدواری کرد که شرکای روسیه این اقدام را درک کنند. در واشنگتن، شون مک کورمک، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در واکنش به این تصمیم روسیه گفت: واشنگتن این اقدام مسکو را تهدیدی برای امنیت آمریکا تلقی نمی کند. با وجود این، برخی کشورهای غربی از این بابت نگران شده اند. اما پوتین دیروز گفت : هنگامی که روسیه در سال 1992 این پروازها را متوقف کرد، سایر کشورهای اروپایی اقدام متقابلی انجام ندادند و پرواز جنگنده های آنها ادامه دارد و این مشکلاتی برای امنیت روسیه ایجاد می کند. طی دوران جنگ سرد، بمب افکن های دورپرواز روسیه که قادر به حمل سلاح های هسته ای بودند، در طول مرزها عملیات گشت زنی انجام می دادند. اکنون از سرگیری این عملیات تحولی مهم در سیاست نظامی روسیه تعبیر می شود. روسیه اخیراً با استقرار سامانه سپر موشکی آمریکا در اروپای شرقی به شدت مخالفت و تهدید کرده اگر واشنگتن این طرح را عملی کند، بار دیگر اروپا را در زمره اهداف خود قرار خواهد داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پرواز بمب افكن هايي كه حتا در زمان خود نيز خطري محسوب نمي شدند، پس از 15 سال زمينگيري، و بدون بهينه سازي فني، هنري محسوب نمي شود بلكه مطابق دكترين كشورهاي ضعيف، بزرگنمايي تبليغاتي در برابر غرب و علي الخصوص آمريكا محسوب مي شود. اين قارقارك ها را سالها پيش و در دوران شوروي، قرار بود با نمونه هاي بهتري جايگزين سازند. روسها از روي استيصال و بدبختي، با بازكردن قطعات سالم چند بمب افكن زمينگر، تعداد اندكي بمب افكن قابل پرواز تدارك ديده اند تا هم در برابر اقدام آمريكا در ايجاد سپر دفاع موشكي پاسخي داشته باشند و هم در قطب شمال عرض اندام نمايند. شما قضاوت كنيد كه بمب افكني مانند Tu-95 Bear كه با موتورهاي ملخي پرواز مي كند و خود نيز از روي طرح بمب افكن هاي جنگ جهاني دوم آمريكاي نظير B-29 كپي شده است، چه حرفي براي گفتن در برابر B-1 و B-2 خواهد داشت؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست من وظایف بمب افکنها متفاوت است. مثلا همین توپولوف95 مدل جدید و ارتقا یافتش با نام Tu-95MS مخصوص پرتاب موشکهای هسته ای Kh-55 هست که آنها را از فاصله 3000 کیلومتری شلیک میکند. پس تا وقتی نیاز به بمباران کلاسیک نیست بعضی ضعفها آشکار نمیشود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]روسیه به دنبال ساخت 4500 هواپیما تا سال 2025 است [/align]

[align=center]تصویر[/align]

مدیر کل کمپانی هواپیماسازی یونایتد، الکسی فیودوروف اعلام کرد که کشورش قصد دارد طی برنامه‌ای حساب شده تا سال 2025 تعداد 4500 فروند هواپیمای نظامی، ترابری و مسافربری را با بودجه‌ای در حدود 250 میلیارد دلار تولید نماید. طبق این برنامه دولت روسیه با تولید سالانه‌ی 300 هواپیمای مسافربری، 100 هواپیمای ترابری و 100 هواپیمای نظامی ضمن برداشتن یک گام بزرگ در صنعت هوافضا نسبت تولید هواپیماهای نظامی به مسافربری را در این کشور از 7- 1 به 1- 2 تغییر خواهد داد. فیودوروف که مدیر کمپانی میگ نیز می‌باشد برنامه و بودجه‌بندی سه سال آینده‌ی این برنامه را نیز اعلام نمود که طی آن 235 میلیون دلار از کل بودجه در سه سال آینده صرف خواهد شد. در این پروژه علاوه بر یونایتد، ایلوشین، توپولف، سوخو، میکویان، ایرکات، یاکولف و دیگر هواپیماسازی‌های این کشور حضور دارند.

منبع : Avia.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رضاي عزيز پرواز توپولف-95 براي روسيه مثل پواز بي-52 براي ايالات متحده است. روسيه در ساير موارد توپولف-160 يا توپولف-22 ام را به پروازدرمي آورد. ضمنا پرواز بي-2 خيلي گرون تموم مي شه(‌ تنها دو پايگاه وايتمن در ايالت ميسوري و ديگو گارسيا در اقيانوس هند قابليت پذيرش بي-2 را دارند) در نتيجه بي-2 در گشت هاي استراتژيك استفاده نمي شود. همين توپولف-95 با موشك هاي دوربرد KH-55 كه 3000 كيلومتر برد دارد بسيار بهتر از بي-1 هست كه موشك هاي تماهاوكش 2400 كيلومتر برد دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کارشناس آلمانی: پروازهای استراتژیک روسیه بعلت زیاده روی غرب در توسعه ناتو است "میکائیل استورمر" مشاور سابق "هلموت کول" صدر اعظم اسبق آلمان معتقد است که از سر گیری پروازهای ناوگان استراتژیک فدراسیون روسیه اقدامی موجه است، زیرا غرب با گسترش ناتو در روابط خود نسبت به روسیه زیاده روی کرده است. وی در مصاحبه ای با روزنامه ایتالیایی "رپوبلیکا" گفت: "برای روسیه جذب گرجستان و اوکراین به ناتو، همانند نشان دادن پارچه قرمز به گاو است. من معتقدم که این اشتباهی بزرگ است. علاوه بر این من بهیچ وجه مطمئن نیستم که ضرورتی برای ایجاد سپر ضدموشی آمریکا در اروپای شرقی وجود داشته باشد". وی گفت: "ما در رابطه با مسکو مرتکب اشتباهات بسیاری شده و نفهمیدیم که روسیه می خواهد جایگاهی شایسته در جهان داشته باشد". بعقیده وی، آنچه که اکنون در آسمان دیده می شود، یادآور زمان جنگ سرد است، اما این منجر به آغاز جنگ سرد نخواهد شد. وی اظهار داشت: "جنگ سرد دیگر تکرار نخواهد شد. روس ها بسیار جدی تر از این هستند که هواپیماهایی با سلاح هسته ای در آسمان به پرواز در آورند. این اقدام بسیار نمادین است، اما من این را نیز غیر ممکن نمی دانم که آنها هواپیمایی مجهز به سلاح هسته ای را به پرواز در آورند". روز جمعه "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که این کشور پروازهای ناوگان هوایی استراتژیک خود را که در سال 1992 متوقف شده بودند را در مناطق دور دست روسیه بطور دائم از سر می گیرد. رئیس جمهور یادآور نمود که از سال 1992 روسیه بطور یکجانبه این پروازها را متوقف کرد و افزود: "متاسفانه، همه از این الگو پیروی نکردند". وی خاطر نشان نمود که همین نیز مشکلاتی را برای تامین امنیت روسیه ایجاد کرد. pe.rain.ru

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چین و کشورهای عربی بیش از همه سیستم های دفاع ضد هوایی روسی می خرند "سرگی چمزوف" مدیر کل آژانس فدرال صادرات سلاح روسیه "روس ابارون اکسپورت" روز دوشنبه در مصاحبه ای با روزنامه "نیزاویسیمایا گازیتا" گفت که چین و کشورهای عربی عمده ترین خریداران سیستم های دفاع ضد هوایی ساخت روسیه هستند. به گفته وی، طرف روسی فعالانه به پیشبرد تجهیزات فنی خود در خاور نزدیک و میانه و برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا، شمال آفریقا و آمریکای جنوبی می پردازد. چمزوف ضمن صحبت درباره اینکه کدام یک از سیستم های دفاع ضد هوایی روسیه بیشترین محبوبیت را دارند، اطلاع داد که بیشتر سیستم های اس-300 پی. ام. او.2 (فاووریت)، اس-300 و.ام. (آنتِی-2500)، بوک-ام.2.اِ، تور-ام.1 (در آینده تور-ام2 هم خواهد بود) و تونگوسکا-ام.1خریداری می شوند. حجم سفارش ها برای سیستم های دفاع ضد هوایی در حال حاضر حدود 5.2 میلیارد دلار و با احتساب قراردادهای امضا شده که هنوز به اجرا در نیامده اند، 5.6 میلیارد دلار است. Pe.rain.ru

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تصویر[/align]

وزارت دفاع انگليس اعلام كرد، هواپيماهاي جنگنده‌ي انگليسي به نام يورو فايتر تايفون براي اولين بار سعي كرده‌اند تا بمب افكن‌هاي هسته‌يي روسيه را كه به حريم هوايي انگليس نزديك شده بودند، رهگيري كنند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، در حاليكه تنش‌ها بين روسيه و انگليس روز به روز وخيم‌تر مي‌شود، تعداد مواردي كه زير دريايي‌هاي روسيه در نزديكي سواحل انگليس يا در برخورد با ناو‌هاي نيروهاي دريايي سلطنتي انگليس مشاهده شده‌اند، افزايش يافته است.

نيروي هوايي انگليس روز سه‌شنبه اعلام كرد، بمب افكن‌هاي هسته‌يي "بر تي يو - 95" روز جمعه بر فراز اقيانوس اطلس رهگيري شده‌اند.

در تابستان امسال بمب افكن‌هاي هسته‌يي TU-95 روسيه كه در حال حركت به سمت حريم هوايي انگليس در سواحل اسكاتلند بودند و هم چنين در مسير حركت به سمت گوام (قلمرو آمريكا) رهگيري شده‌اند.

گمانه‌زني‌ها حاكي از اينست كه روسيه احتمالا در حال آزمايش توان سيستم‌هاي رهگيري هوايي غرب و مدت زمان واكنش آنها است.

هم‌چنين مقامات آزمايشگاه علوم و فناوري دفاعي (يك پايگاه علمي محرمانه) گفتند گمان مي‌رود زيردريايي‌هاي الكتريكي-ديزلي روسيه در نزديكي سواحل اسكاتلند شناسايي شده‌اند.

Isna.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ساخت یک موشک زمین به هوای جدید در روسیه وزارت دفاع روسیه قصد دارد در کنار برگزاری روز دوم نمایشگاه هوایی سالانه‌ی خود، موشک‌های زمین به هوایی جدیدش را نیز در ناحیه‌ی آستراخان مورد آزمایش قرار دهد. موشک‌های پکورا (S-125) و گرامبل (S-300PMU) جدیدترین فناوری‌های موشکی روسیه در زمینه‌ی دفاع هوایی هستند که موشک اول طراحی نویی نیز دارد. این موشک در بخش سرجنگی و موتور دارای خصوصیاتی است که علاوه بر بالا بردن اثر موشک، سیستم پرتاب آن را نیز مخصوص به خود کرده است. ضمنا این موشک دارای میکر‌وپروسسورهای بسیار پیشرفته‌ای است که هدایت و کنترل آن را آسان می‌کند. در کنار این ، سازه‌ی موشک طوری طراحی شده که نقل و انتقال آن تنها 25 دقیقه وقت لازم دارد و این در حالی است که باقی موشک‌ها تا 3 ساعت وقت در این بخش صرف می‌کنند. در روز دوم نمایشگاه سالانه‌ی روسیه علاوه بر پرتاب این دو موشک، هواپیماهای فلانکر Su-27 و فراگ‌فوت Su-25 نیز نمایش هوایی خواهند داشت. اويا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]بمب افکن های قدیمی بازگشت روسیه به عرصه بین الملل را نشان می دهند[/align]

[align=center]تصویر[/align]

در زمان مانور سازمان همکاری های شانگهای در چلابینسک، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه اظهارات پر سر و صدای دیگری درباره از سر گیری پروازهای استراتژیک روسیه بطور دائم داشت. اگر پروازهای اخیر بمب افکن های روسی به سمت انگلیس سبب انزجار اروپا شده بودند، این بار با خونسردی اعلامیه پوتین را پذیرا شدند. بنظر می رسد که در غرب حس کرده اند در تبلیغات خود درباره توان نظامی روسیه مبالغه کرده اند.

روزنامه فرانسوی "موند" یادآور می کند که بمب افکن های توپولوف-95 در سال 1979 به نیروهای مسلح روسیه عرضه شده بودند و استفاده از آنها در حال حاضر نشان از نزول توان و سطح ناوگان استراتژیک روسیه است که از اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی به ارث باقی مانده است. "الکساندر کاناوالوف" رئیس انستیتوی ارزیابی و تحلیل استراتژیک روسیه با این نظر موافق است. به گفته وی، ناوگان استراتژیک چه در زمان شوروی و چه روسیه همیشه مهره ای ضعیف بوده و عجیب است که بخواهیم امروز آن را نیرومند محسوب کنیم.

اما بالعکس، "گلب پاولوفسکی" رئیس بنیاد سیاست کارآ مشتاقانه از آغاز دوباره پرواز ناوگان استراتژیک روسیه استقبال می کند: "روسیه خود در سال 1992 با امتناع از آنها، خلائی را ایجاد کرد که آمریکا بلافاصله آن را پر کرد. این بخشی از سیاست معقولانه محدودسازی و جلوگیری از (افزایش) نیروهای نظامی تنها آمریکاییست. زیرا کاملاً بی اساس است که نیروهای مسلح آمریکا و از جمله نیروهای هوایی آن تقریباً در تمامی نقاط جهان بطور دائم حضور دارند. هیچکس هم نمی پرسد که برای چه و تنها بدین عادت کرده اند، همانند عادت کردن به بخشی از ساختار جهانی، همان طور که به حضور نیروهای پلیس در کوچه های شهر عادت می کنند. اما این پلیس ها تنها به یک کشور متعلق اند!".

به گفته این کارشناس، روسیه که تا حدی مسئول شکل گیری جهان تک قطبی در اوایل سال های 1990 است، هشدار بسیار مهمی می دهد که "در جهان حتی بطور نظری نیز ساختار تک قطبی وجود ندارد، و پلورالیسم نظامی-استراتژیک در آسمان نیز وجود دارد".

ژنرال "پاول زولوتاریف" معاون مدیر انستیتو آمریکا و کانادای آکادمی علوم روسیه نیز می گوید که "نظامیان باید طبق وظایف ویژه خود بتوانند ماموریت هایی تاکتیکی و استراتژیکی را بدون وابستگی به اوضاع سیاسی انجام دهند. و حداقل اینکه سرزنش کردن آنان بخاطر این درست نیست".

pe.rian.ru

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران 5 توپولف جدید خرید در این نمایشگاه ولی من شنیدم نیروی هوایی هم سفارش Su-34 داده ؟ آخه Su-34 هم در نمایشگاه به پرواز در آورده بودند !

این هم تصاویری از پرواز Su-34 در این نمایشگاه !

تصویر

تصویر

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسیه سیستم پدافند موشکی S-400 Triumf را صادر نمی کند


یک منبع موثق و بلندپایه در مجموعه صنایع نظامی روسیه اعلام کرد که روسیه در آینده ای نزدیک جدیدترین سیستم پدافند موشکی S-400 Triumf (تریومف بمعنای پیروزی) را نه به کشورهای مشترک المنافع و نه به سایر کشورها صادر نخواهد کرد.



وی در رابطه با اظهارات لئونید مالتسف وزیر دفاع بلاروس که اعلام کرده بود این کشور درصدد خرید سیستم S-400 است، به «نووستی» گفت: تصمیم به صدور این سیستم را تنها مقامات عالی کشوری می توانند اتخاذ کنند .



وی یادآور نمود که وزارت دفاع روسیه سفارشات بسیاری برای این سیستم داده و تمامی توان تولیدی در کارخانه ها در آینده ای نزدیک برای تحویل این سفارش ها بکار گرفته شده است.



انتظار می رود که در نمایشگاه بین المللی هوافضای ماکس-2007 در فرودگاه ژوکوفسکی، برای اولین بار سیستم پدافند موشکی S-400 از نزدیک در معرض دید قرار گیرد.

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.