Recommended Posts

[quote] این گشت های دوربرد و بیشتر بخاطر ژست سیاسی و قدرت نمایی این اسکورت صورت گرفته.[/quote]

شاید هم یک رادار پیشرفته جدید رو رو دماغه بمب افکن نصب کردند بعد شروع کردند به انجام حرکات موزون بر روی ابهای اقیانوس ارام و منتظر میمونند تا سروکله چند تا رپتور خوشگل به جهت رهگیری پیدا بشه و این جناب روسها مفتی مفتی یک شبیه سازی واقعی رو برای ازمایش رادارهاشون تدارک ببینند !!!!

الحق که این امریکایی ها با همه نبوغشون در علوم مختلف انسان های ساده لوحی هستند و به خاطر رهگیری یک اب گرمکن پرنده جنگنده نسل 5 میفرستند ! icon_eek

از کجا معلوم که داخل این بمب افکن ها هزار و یک جور تجهیزات جاسوسی به جهت کشف کدهای راداری اف 22 یا ازمایش تسلیحات جنگ الکترونیک بر روی جنگنده های جدید نیروی هوایی امریکا نباشه؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شک نکن که اینجوری است.
فقط جهت تشخیص کد ها.رادار و دیگر مشخصات انجام میشه.
البته آمریکایی ها هم نمیذارن لو بره!
منم با اینکه به عنوان رهگیر رپتور فرستادن مخالفم! همون اف 15 یا 16 بس بود!
البته خواستن بگن که بعله! ما رپتورهامون همیشه امادن تا...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون مخزن سوخت زير بال اف 22 از همه چيز جالب تر بود ..

[quote]شاید هم یک رادار پیشرفته جدید رو رو دماغه بمب افکن نصب کردند بعد شروع کردند به انجام حرکات موزون بر روی ابهای اقیانوس ارام و منتظر میمونند تا سروکله چند تا رپتور خوشگل به جهت رهگیری پیدا بشه و این جناب روسها مفتی مفتی یک شبیه سازی واقعی رو برای ازمایش رادارهاشون تدارک ببینند !!!!

الحق که این امریکایی ها با همه نبوغشون در علوم مختلف انسان های ساده لوحی هستند و به خاطر رهگیری یک اب گرمکن پرنده جنگنده نسل 5 میفرستند !

از کجا معلوم که داخل این بمب افکن ها هزار و یک جور تجهیزات جاسوسی به جهت کشف کدهای راداری اف 22 یا ازمایش تسلیحات جنگ الکترونیک بر روی جنگنده های جدید نیروی هوایی امریکا نباشه؟!
[/quote]از چيزي كه بالا خر لو ميره چه باكي هست !
گويا اين دوتا به هم ميومدن و كلي هم با هم بهشون خوش گذشته !
و هر از چند وقتي به ياد اون دوران از اين كارها ميكنند ...

معمولا اين جنگنده ها از تجهيزات زميني يا اواكس يجاي رادار خودشون استفاده ميكنند ! و اصلا اجازه روشن كردن رادار رو در حالت معمول براي گشت زني ندارند ! ..

البته اون سامانه ارتباطي بين اواكس يا رادار زميني از رادار اف 22 مهمتره ..
هرچند كه طول موجها بدليل استفاده از موشك نيمه فعال امرام مشخصه ولي براي ساختن تجهيزات مناسب براي غيب شدن كامل جنگنده از ديدن رادار اف 22 نياز به رسيدن كامل اطلاعات كدهاي لحظه اي توليد شده توسط رادار هست كه تفكيك و مهندسي خاصي رو ميطلبه...

ولي الان ميشه خيلي از جنگنده ها رو براحتي بر عليه سيستم هاي فعال شناخته شده مخفي كرد ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اروپا- همشهری آنلاین:
نخستین ماهواره از دو ماهواره طراحی شده برای نیروهای نظامی آلمان در آخرین ساعات پنجشنبه از مرکز پرتاب فضایی اروپایی کورو، گینه فرانسه، به فضا رفت

خبرگزاری آلمان از مونیخ گزارش داد، مقامات آلمانی روز جمعه اعلام کردند این ماهواره از راکت جدا شد و حدود 30 دقیقه پس از پرتاب در مدار قرار گرفت.

این ماهواره‌ها که هر دو 2.5 تن وزن داشته و نام رمزی آنها SatcomBw است، ارتباطات مخابراتی را برای نیروهای آلمان در افغانستان و ناوچه‌های آلمان در دریاهای دوردست فراهم می‌آورد.[آشنايي با نسل جديد ماهواره‌ها]

[color=red]نیروهای دفاعی آلمان در حال حاضر با حسگرهایی در فضا کار می‌کنند که می‌تواند از لابه‌لای ابرها عبور کرده و تصاویر راداری از زمین تهیه کند.[/color]

مرکز فضایی آلمان (DLR)در نزدیکی مونیخ اعلام کرد نخستین ماهواره ممکن است نیاز به یک سلسله آزمایش‌ها پس از پرتاب به فضا داشته باشد.

قرار است از ماه ژانویه از این ماهواره بهره‌برداری شود. ماهواره دیگر هم قرار است در ماه مارس پرتاب شود.

هدف ارتش آلمان آن است تا اتکای خود را به تامین‌کنندگان تجاری ارتباطات ماهواره‌ای خاتمه داده و امید دارد با تامین سیستم تلفنی و ارتباطات اینترنتی به پایگاه‌هایش در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند.

اواخر سال گذشته میلادی، ارتش آلمان شناسایی سامانه ماهواره‌ای خود با اسم رمز SAR-Lupe را راه‌اندازی کرد. سامانه رادار شکاف مصنوعی (SAR)از پنج ماهواره استفاده می‌کند که پالس‌های راداری را از زمین دریافت می‌کند.
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=97685

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الان فهيمدم چطوري رادار سايه درست كنم ... خيلي ممنون ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پایگاه خبری-اینترنتی روسی "لنتا.رو" به نقل از روزنامه The Financial Times لندن می نویسد که عربستان سعودی در صورتیکه مسکو از عرضه مجموعه های موشکی ضدهوایی اس-300 به ایران امتناع کند، از روسیه محموله بزرگ تسلیحاتی خریداری خواهد کرد.

این روزنامه بریتانیایی خاطر نشان می کند: صحبت درباره عرضه تسلیحات روسی به مبلغ 2 میلیارد دلار است که این مبلغ در آینده می تواند به 7 میلیارد دلار نیز برسد. The Financial Timesدر شمار تسلیحاتی که در آینده ریاض می تواند خریداری کند، از مدرن ترین سیستم های دفاع ضدهوایی اس-400 نام می برد.

در عین حال، روزنامه روسی "ودموستی" به نقل از منبعی آگاه نزدیک به مقامات وزارت دفاع روسیه می نویسد: اولین قراردادها با عربستان سعودی می توانند اواخر سال 2009 منعقد شوند. از سال 2005 مسکو و ریاض مذاکراتی درباره عرضه تانک های "تی-90اس"، ماشین های زرهی بی ام پی-3، بالگردهای می-35 و می-17، مجموعه های ضدهوایی موشکی پانتسیر (جوشن)، بوک ام-2اِ. و اس-400 انجام می دهند.

در ادامه آمده است: در موسسه صادرات تجهیزات دفاعی روسیه، "روس ابارون اکسپورت"، از تفسیر روند مذاکرات با عربستان و ارتباط آنها با عرضه اس-300 به ایران امتناع کردند، اما یک منبع آگاه در صنایع دفاعی به روزنامه "ودموستی" اطلاع داد که فروش این مجموعه ها به تهران می تواند در کوتاهترین زمان ممکن صورت گیرد، زیرا آنها عملاً آماده ارسال هستند. اگر قرارداد لغو شود، اس-300 برای ارتش روسیه خریداری و تحویل خواهد شد.

این روزنامه می نویسد: "کنستانتین ماکینکو" کارشناس مرکز روسی تحلیل استراتژی و فناوری معتقد است که مرتبط شدن قرارداد با عربستان سعودی با عرضه اس-300 به ایران، ممکن است. با این حال، سیستم های روسی دفاع ضدهوایی برای عربستان سعودی ارزشمند هستند، زیرا آسمان این کشور عملاً تحت کنترل مشاورین نظامی آمریکایی و بریتانیایی است که به ارائه خدمات برای تسلیحاتی که از این کشورها عرضه می شوند، می پردازند.

در پایان آمده است: گفتنی است که درباره عرضه سیستم های موشکی اس-300 به ایران به کرات منابعی مختلف اطلاع داده اند، اما تا به امروز تاییدی رسمی بر آن وجود ندارد. آمریکا و برخی دیگر از کشورها در رابطه با این مسئله بر روسیه فشار وارد می کنند و نگران هستند که تهران از سیستم های مدرن دفاع ضدهوایی برای دفاع از تاسیسات هسته ای خود استفاده کند.

خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 9 مهر ماه

http://pe.rian.ru/articles/20091001/123321978.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته از این روسها هیچ چیز بعید نیست و ممکنه به خاطر اغراض سیاسی شون دست به هر کاری بزنن و اونا از اول هم این بازی موش و گربه رو راه انداختن تا ببینن کی رو بیشتر می تونن بدوشن. به نظر من بهترین راه حل موقت خرید اس 300 چینی و بعد هم تولید موشک پدافند برد بلند داخلی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فكر نكنم روسها به عربستاني كه اسمانش در اختيار امريكاست و هم اكنون امنيت و شناسايي هواييش رو به اي آي دي اس سپرده اس 400 بده تا باهاش تمرين كنند !!!

ولي اگر داد ! لابد ديگه اين سيستم براشون ارزش فني و استراتژيك نداره وو...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]خبرگزاري فارس: جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي صبح امروز براي چندمين بار مناطق مرزي غزه با مصر و يك كارگاه آهنگري در شرق غزه را موشك‌باران كردند.[/color]



به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، جنگنده‌هاي اسرائيلي صبح امروز (شنبه) براي چندمين بار در روزهاي گذشته نوار مرزي غزه با مصر را كه صدها تونل فلسطيني در آن قرار دارد هدف موشك‌باران خود قرار دادند.
اين جنگنده‌ها همچنين يك كارگاه آهنگري در شهر غزه را نيز موشك‌باران كردند. از تلفات و مجروحان احتمالي اين حملات خبري منتشر نشده است.
يكي از شاهدان عيني در اين باره گفت كه جنگنده‌هاي اف 16 اسرائيلي تونل‌هاي موجود در مرز غزه با مصر را حداقل با چهار موشك هدف قرار دادند.
وي بدون اشاره به وجود تلفات يا زخمي‌هايي اين حملات ادامه داد كه اين جنگنده‌ها هم اكنون در ارتفاع بسيار پايين در منطقه در حال پرواز هستند.
نيروهاي مقاومت و مردمي نوار غزه صدها تونل را از زير زمين به سمت مصر حفر كرده و از آنجا اقدام به واردات كالاهاي مورد نياز خود براي فرار از قحطي و محاصره تحميلي رژيم صهيونيستي مي‌كنند.
اين در حالي است كه برخي منابع خبري اعلام كرده‌اند كه عمق برخي از اين تونل‌ها در شصت ‌متري زير زمين قرار دارد و شناسايي و تخريب آنها بسيار مشكل و تقريبا غيرممكن است.
يك شاهد عيني ديگر نيز اعلام كرد كه هواپيماهاي صهيونيستي به يك كارگاه آهنگري در خيابان "يافا " در شرق غزه حمله كرده و ويراني گسترده‌اي را در آنجا به بار آورده، اما تلفات جاني يا مجروح در اين حادثه به همراه نداشته است.


[url]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807110083[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اشتباه نکن ابراهیم جان خودت که بهتر می دونی روسها فقط سیستم های downgrade رو صادر می کنن و ثانیا اینکه اینجا هدف گرفتن جلوی ایرانه حالا هر کی با هر کی متحد بشه خیلی مهم نیست اینو ما در جنگ تحمیلی هم دیدیم که شرق و غرب با هم متحد شدند. . .
پس امکان صادرات اس 400 بعید نیست و روسها هم می خوان بدوشن حالا هر کی بیشتر بده بهتر. . .
یادته می خواستن سوخو 27 بدن به ایران هم قیمت خون باباشون؟(حدودا دونه ای 70 میلیون دلار!!)
اگه ما پول میدادیم اونها شاید به ما داده بودن ولی ما عاقل بودیم و نخریدیم . . .
ضمنا اگه یه کم فکر کنیم می بینیم آمریکا هم از این معامله سود می بره چون ایران به اس 300 نمیرسه واونها و اسراییلی ها در صورت حمله احتمالی با پدافند ضعیفتری مواجه خواهد شد. . .
ضمن اینکه عربستان هم از پدافند قویتری در صورت حمله احتمالی ایران برخوردار خواهد شد. . .
آمریکا و اسراییل هم با اصول تکنولوژی اس 400 آشنا میشن. . .
روسهای بی نوا هم به پول و پله حسابی می رسن. . .
می بینید که همه سود می برند(حتی ایران چون دوباره مجبور میشه روی توانایی داخلی اتکا کنه!)
این روسها برای پول فکر کنم حتی . . .شون رو هم بفروشن!
آخه چند سال پیش موشک سان برن رو به آمریکایی ها فروختن!
چیزی که ماموریتش زدن ناوهای آمریکایی بود. . .
چون آمریکایی ها حاضر شدن برای صد تاش پول 1000 تا رو بدن(البته اونها برای تحقیق اونو خریدن)
برای روسها فقط پول مهمه فقط پول. . .
پول بدی سیاست خارجی شون رو هم عوض می کنن. . .
میگی نه نیگا کن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]
خبرنگار انگليسي:
خطر واقعي خاورميانه 700 سلاح اتمي اسرائيل است

خبرگزاري فارس: خبرنگار ارشد شبكه تلويزيوني "اينديپندنت " با رد اظهارات اوباما مبني بر محكوم كردن ايران به بهانه تهديد امنيت جهاني تصريح كرد: خطر واقعي براي جهان وجود 700 سلاح اتمي در اسرائيل است.[/color]



به گزارش فارس، "آلن هارت " (Alan Hart) خبرنگار ارشد شبكه تلويزيوني "اينديپندنت " (Indipendent) و نويسنده كتاب "صهيونيسم: دشمن واقعي يهوديان "، طي يادداشتي در پايگاه خبري اينترنتي "ميدل ايست آنلاين " تصريح كرد: اوباما با اعلام اين مطلب كه "ايران قوانيني را زيرپا مي‌گذارد كه همه كشورهاي جهان بايد از آن‌ها پيروي كنند "، بدون اشاره به اين واقعيت كه اين اسرائيل است كه قوانين بين‌المللي را نقض مي‌كند، بر جنايات اين رژيم سرپوش گذاشت.
تحليلگر سابق بي‌بي‌سي در خاورميانه با تاكيد بر اين‌كه اوباما در اين عبارت، به ‌جاي ايران، بايد از اسرائيل به عنوان ناقض قوانين بين‌المللي نام مي‌برد، افزود: اين مسئله حكايت از آن دارد كه با حمايت آمريكا از اسرائيل، نه خاورميانه و نه سراسر جهان به صلح و آرامش دست نخواهند يافت.
هارت در مقاله خود، با اشاره به واكنش "گوردون براون " نخست‌وزير انگليس به اعلام خبر ساخت دومين نيروگاه هسته‌اي ايران در نزديكي شهر قم نوشت: براون هم به پيروي از همتاي آمريكايي خود و در دفاع آشكار از اسرائيل، ايران را به فريب جوامع بين‌المللي متهم كرد و اظهار داشت "ميزان فريبكاري دولت ايران به‌قدري است كه جامعه بين‌الملل را شوكه كرده و به خشم آورده و يافتن يك راه‌حل براي رفع مناقشات را دشوار كرده است. "
نويسنده پايگاه ميدل ايست آنلاين با اشاره به صادق بودن ايران در فناوري خود با توجه به دعوت از بازرسان آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ‌به بازديد از نيروگاه‌هاي هسته‌اي اين كشور، رژيم صهيونيستي را بزرگ‌ترين فريبنده جوامع بين‌الملل معرفي كرد كه بدون هيچ‌گونه اعلام قبلي، اولين بمب هسته‌اي خود را توليد كرد.
وي با اشاره به تلاش‌هاي آيزنهاور و كندي روساي جمهور سابق آمريكا، براي متوقف كردن اسرائيل از توليد سلاح‌هاي هسته‌اي نوشت: تلاش‌هاي آيزنهاور و كندي نه تنها با دروغ‌ها و فريب‌هاي رژيم صهيونيستي، بلكه با نفوذ و قدرت ميليونرهاي يهودي آمريكايي در كنگره آمريكا در دهه 1930 ميلادي بي‌نتيجه ماند. رهبر اين يهوديان ميليونر، شخصي به نام "آبراهام فاينبرگ " (Abraham Feinberg) بود كه هزينه مراحل اوليه توليد اولين بمب اتمي ‌اسرائيل را تامين كرد.
خبرنگار ارشد اينديپندنت در خاورميانه، فاينبرگ را پدرخوانده بمب اتمي ‌اسرائيل ناميد و ادامه داد: اين ميليونر كه توطئه‌هاي خود را از ويلايش در نيويورك طراحي مي‌كرد و از طريق تجارت لباس به ثروت هنگفتي دست يافته بود، در مجادله‌اي تنگاتنگ با كندي و مشاوران ارشدش توانست مسير دستيابي اين رژيم به بمب هسته‌اي را هموار كند. وي حتي يك بار اعلام كرد كه "من سخت‌ترين مبارزه زندگي‌ام را با دولت كندي كردم تا مانع بازرسي تاسيسات اتمي ‌اسرائيل از طرف آن‌ها شوم. من بارها از قدرت و نفوذ خود براي اين ممانعت استفاده كردم. "
هارت با بيان اين كه كندي و آيزنهاور هم به اندازه الان از گسترش سلاح‌هاي اتمي‌اسرائيل وحشت داشتند و تمام تلاش خود را به كار بستند تا مانع از دستيابي رژيم صهيونيستي به تسليحات هسته‌اي بيشتر شوند، اظهار داشت: آن‌ها مي‌دانستند اگر نتوانند مانع از اين كار شوند، آمريكا اعتبار و صلاحيت خود را براي ايفاي نقش ابرقدرت جهان از دست خواهد داد و امروزه مي‌بينيم كه هردو رئيس‌جمهور از هر لحاظ حق داشتند.
به گفته هارت، وضعيت هسته‌اي اسرائيل براي جهان بسيار خطرناك و حتي فاجعه‌بار است و رئيس‌جمهور آمريكا در حالي ايران را ناقض قوانين بين‌المللي مي‌داند كه خطر اصلي از جانب رژيم صهيونيستي است.
اين نويسنده ادامه داد: در حالي كه ايران نيروگاه‌هاي خود را داوطلبانه در اختيار بازرسان سازمان انرژي اتمي‌ قرار مي‌دهد تا ثابت كند كه فعاليت‌هاي هسته‌اي‌اش صلح‌آميز است، اسرائيل با داشتن بيش از 700 سلاح اتمي‌ مختلف -از جمله سلاح‌هاي تاكتيكي جنگي- مانع ورود بازرسان اين سازمان مي‌شود و مورد بازخواست هيچ سازمان بين‌المللي قرار نمي‌گيرد.
وي با مشابه دانستن "ديك چني " معاون جرج بوش با "دكتر استرنج لاو " (سياست‌مدار ديوانه يكي از فيلم‌هاي استنلي كوبريك در فيلمي‌ به همين نام) نوشت: اكنون مي‌دانيم كه چني در زمان دولت قبل قصد بمباران تاسيسات اتمي ‌ايران را داشت. بنابراين سران ايران به‌خوبي به اين نتيجه رسيده‌اند كه ادامه برنامه هسته‌اي اين كشور (كه قاطعانه مي‌گويم از نظر من كاملاً صلح‌آميز است) منوط به ساخت نيروگاه در منطقه‌اي است كه نه آمريكا و نه اسرائيل جرات حمله به آن‌جا را نداشته باشند.
هارت در پايان عنوان كرد: همان‌طور كه بارها گفته و نوشته‌‌ام، تا وقتي كه رئيس‌جمهور آمريكا دست از حمايت كوركورانه خود از اسرائيل برندارد، رسيدن به صلح و امنيت چه در خاورميانه و چه در جهان ناممكن است.



[url]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807100764[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تحليلهاي ريانووستي مثل خودش آبكيه

احتمال يه همچين معامله اي[color=red] 100٪-[/color] هست درستهكه روسها پول پرست هستن ولي همچينكاري يعني لودادن تكنولوژي 50٪ اين دفاع موشكي كه از نظر استرتژيكي غير ممكن هست
تو دادن اس 300 اينهمه بازي درميارن حالا بيان واسه خاطر پول اس 400 بدن؟
آمريكا هم مخالف اين معامله خواهد بود چون عربستان مهد و ريشه گروه القاعده هست و براي رسيدن به تكنولوژي اس 400 راههاي بهتري هم هست

بالاخره عربستان م يه روزي واسه آمريكا شاخ ميشه اونها هم فكر يه همچين روزي رو ميكنن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.