Recommended Posts

دوستان دقت کنید که این خبر رو کدام خبرگزاری زده؟ اگر چنین پیشنهادی جدی بود هرگز بخش فارسی خبرگزاری روسیه آنرا درج نمیکرد.

هدف این خبر واداشتن ایران به خرید بیشتر از روسیه هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان دقت کنید که این خبر رو کدام خبرگزاری زده؟ اگر چنین پیشنهادی جدی بود هرگز بخش فارسی خبرگزاری روسیه آنرا درج نمیکرد.

هدف این خبر واداشتن ایران به خرید بیشتر از روسیه هست.[/quote]

یعنی اگه ما بخواهیم اونا بهمون میفروشن؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
صرف فروش رو دنبال نمیکنن همین که ایران رو به خودشون وابسته کنن مثلا مثل نیروگاه هسته ای بوشهر و اس300 که سالهاست کش اومده این باعث سود روسیه میشه و از قدرت گیری مستقل ایران هم جلوگیری بعمل میارن. از طرفی ایران رو مقداری رو بهش تسلیحات میدن که تهدیدات علیه اون به فعل نرسه که این بهترین حالت برای این کشوره ولی ما باید به این دام نیفتیم هر چند در مواردی افتادیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين روزنامه اصولا هر خبري كه به اين سامانه مربوط ميشه درج ميكنه ..

راستش عربستان در اختيار غربه !
زمانيكه تركيه به دنبال خريد اس 300 بود و كلي اين خبرگذاري خبر در اين مورد ميپروند و مثلا ميگفت براي مقابله با اين سيستم اون رو ميخره و ... آخرش ديديم كه تركيه رفت سراغ پاتريوت و ...

ماجرا درباره عربستان هم به همين صورته ...
يجور بازار گرمي بقول سعيد خان :

[quote]در عین حال، روزنامه روسی "ودموستی" به نقل از منبعی آگاه نزدیک به مقامات وزارت دفاع روسیه می نویسد: اولین قراردادها با عربستان سعودی می توانند اواخر سال 2009 منعقد شوند. از سال 2005 مسکو و ریاض مذاکراتی درباره عرضه تانک های "تی-90اس"، ماشین های زرهی بی ام پی-3، بالگردهای می-35 و می-17، مجموعه های ضدهوایی موشکی پانتسیر (جوشن)، بوک ام-2اِ. و اس-400 انجام می دهند.
[/quote]به اين قسمت نگاه كنيد ...
تا اخر 2009 ! يعني يه فرصت به ايران و يا باقي كشورها ميدن كه تا سبد فروش پرنشده بجنبند ..
تي 90 اس ! بي ام 3 ! !! مي 35 !!! كه به ايران هم صحبت فروشش شده بود ! مي 17 كه البته ايران خريد و خريد بجايي هم بود ..

بوك و پانتسير رو هميشه زير چتر 300 يا 400 ميندازن :
و پيشنهاد اوليه ايران هم خريد همين سامانه هاي تور ام 1 و اس 300 بود ..
كه تور رو وقتي ايران خريد گويا از خريدن اس 300 اين ايرانه كه صرف نظر كرده !!!
چون اين همه تبليغ به نفع روسها و اينكه اين سامانه اگر باشه ايران چه ميشه و چه ها كه نميكنه و....

اما واقعا ماجرا اينه كه اگر اين سيستم مناسب بود و قرار بود بدرستي به ايران تحويل بدن بدون امتياز گيري و يا چانه زني روي قيمت و يا شايد هم دانگريد و ... ايران اون رو ميپذيرفت ...


سامانه هاي داخلي ! مخصوصا ناشناخته ها كه رو نميشن تا زماني كه روي دستش رو بسازند ! بهترين گزينه براي دفاع از كشوره ! هر چند كه اين سامانه ها كل كشور رو نميتونند پوشش بدن و هميشه مناطق كور مي مونند كه بايد با هواپيماي جنگي پوشش داده بشه !
مطمين باشيد اگر ايران برنامه اي براي توليد سامانه هاي مشابه و يا قدرتمند تر نداشت با توجه به اين تهديدات حتما ميخريد و اس 400 هم ميخريد .. با توجه به اينكه چيني ها هم ميفروشند ...البته مدل چيني موشك خيلي ضعيفتري نسبت نوع روسي داره ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله فقط بازار گرمی است.

جالب اینکه این اس400 صادراتی همون اس300 هست و اسمش فرق میکنه! اونی که روسیه داره کلا رادار و موشکش فرق میکنه مثلا برد موشکش 400 کیلومتر با سرعت 4.8 کیلومتر بر ثانیه ولی صادراتی موشک بهینه شده 48ان6 (همون مال اس300) داره با سرعت 2.5 کیلومتر بر ثانیه و برد 220 کیلومتر که تقریبا میشه گفت با اس300 فرق نداره جز قیمت!

اگر ما اس200 رو که داریم خودمون رادارش رو تغییرات ناشناخته بدیم خیلی قویتر از اس300 عمل میکنه که قبل تحویل به ایران مشخصات عملکردیش به غرب داده شده!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با نظر وریور خان و آقا سعید موافقم موشک های وطنی با سیستم های ناشناخته برای غربی ها حتی از اس 300 و اس 400 هم ترسناکتر هستند چرا؟
چون طبق یک قانون نانوشته هر وقت شما به اطلاعات یک اسلحه یا سیستم روسی نیاز پیدا کردید می تونید با دادن یک بطری ویسکی ناب به یکی از نظامیان روس مسوول اون اسلحه یا سیستم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد اونو در بیارید! نمونه هاش در تاریخ شوروی و روسیه زیاده و غربی ها تا حالا از این روش خیلی استفاده کردن و دلیلش هم بر می گرده به گدا گشنه بودن روسها که با اندک چیزی خودشونو می فروشن.
اما دستیابی غربی ها به اطلاعات موشکهای داخلی به خاطر حفاظت اطلاعات قوی و داشتن خمیر مایه مذهبی در بین پرسنل نظامی ایران( که روسها از اون بی بهره اند) بسیار سخت و در اکثر قریب به اتفاق موارد غیر ممکنه. لذا باید به غربی ها حق بدیم که از موشک شاهین(هاوک با رادار آرایه فازی) بیشتر از اس 300 بترسن. و یا به قول سعید همین اس 200 های وطنی(!) در صورت تغییر رادار و احتمالا موتور و سبک تر کردن سر جنگی( سر جنگی اصلی اس 200 وزنی برابر 295 کیلوگرم داره که بیشتر به موشک زمین به زمین شبیه تا زمین به هوا! ) ضمن افزایش برد و توان مانور می تونن مقاومت بیشتری هم در برابر نبردهای الکترونیک داشته باشند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اس 200 البته يه مثاله !
و اين موشك خيلي بزرگ و داراي قدرت ناكافي در مانوره ... بدرد ارتفاعات خيلي بالا هم ميخوره ..
بگزريم از اين ! مشكل ما در بحث ساخت يك سامانه داخلي به چند بخش بر ميگرده اول رادار و اون هم توان ساختن چند نوع ! بعدش هم موشك با قابليت فوق مانوري و سرعت بالا سبك وزن و بلند برد !!! بعد از اون پياده سازي مدلهاي رياضي و سيستم هاي پاسخگويي سريع و مكانيكي و ....
كه همگي بطور پراكنده روشون كار شده ! ولي اگر بيان و از يك مركز مشخص ! با توان تصميم گيري و برنامه ريزي گسترده به همراه بودجه كافي جهت سازماندهي تحقيقات روي اين پدافندها كار كنند ! اين مشكل خيلي زود حل ميشه ! معمولا دانشمندان عزيزي كه توي اين بخش هستند خصوصا هوافضايي ها به كارهاي بزرگ و سنگين و دقيق خيلي علاقه دارند ! اين از ساخت ماهواره و قرار دادنش توي مدار زمين سختتر نيست ! بعلاوه كه ميشه از دانش بدست اومده كل سامانه هاي موجود بهره برد ...




سعيد جان در مورد نوع صادراتي و ... اينها خزعبلاتيه كه روسها و امريكايي ها به خورد ملتها ميدن ! واقعيت همون چيزيه كه صادر ميكنند ! باقي رقم ها خالي بنديه و براي قدرت نمايي ...
بعيد ميدونم صحيح باشه !
چون وقتي دو موشك در يك اندازه ساخته ميشه ! نميتونند بي خودي يكي برد خيلي كمتري نسبت به اون يكي داشته باشه ! علاوه بر اينكه اينها امنيتشون رو متكي به تسليحات اتمي ميدونند ! پس همه باقي تسليحات رو فقط براي صادرات ميسازن و همه امارهاي متعلق به خودشون هم از ديد من خالي بنديه ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برای ساخت پدافند بومی کارهای زیادی صورت گرفته ولی ناکافی هست چون این بخش خیلی گسترده و نیاز به بازه گوناگونی از تسلیحات و رادار داره.

درباره نوع صادراتی اس400 نه واریور جان کلا فرق میکنه موشکش هم یکی نیست. موشک اصلی بزرگتر و با فناوری جدید هست ولی نوع صادراتی همون موشک سه دهه قبله که با بهینه سازی بردش رو زیاد کردن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ابعدش هم موشك با قابليت فوق مانوري و سرعت بالا سبك وزن و بلند برد !!! [/quote]
پس به نظر من باید بریم سراغ رم جت
که البته اون هم مشکلات خاص خودشو داره درسته ابراهیم خان؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موتور رمجت لازم نیست! اگر دقت کنید روسیه برخلاف آمریکا موشکهای زمین به هواش تک مرحله ای سوخت جامد هست که هزینه کمتری داره و تنها عیبش اندازه و وزن بیشتر هست ولی آمریکا موشکهای چند مرحله ای در استاندارد3 استفاده کرده که هر موشک چند میلیون هزینه برمیداره.

ما باید به فناوری موشکهای پرسرعت سوخت جامد برسیم و موتور عادی موشکی برای این منظور کافی هست فقط باید رانش و شتاب زیادی به موشک در چند دقیقه اول بده بعد موشک با انرژی جنبشی به سمت هدف پرواز خواهد کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عصر ایران – دولت عربستان سعودی در راستای استراتژی جدید غرب و ایالات متحده در قبال ایران نقش ویژه ای را بر عهده گرفته است .

حاکمان سعودی که درآمد سرشار نفتی در سال های اخیر ، دست آنها را برای بذل و بخشش ها و خاصه خرجی های ملوکانه در کشورهای منطقه و جهان افزایش داده است ، حتی به واسطه دلارهای انباشته شان در بانک های آمریکایی و اروپایی این افتخار را یافتند که در جمع 20 کشور حل کننده بحران اقتصادی جهان قرار بگیرند و یکی از اعضای گروه 20 شوند .

البته خود آنها هم به خوبی می دانند که سران کشورهای اروپایی و آمریکایی آنها را در چشم بشکه های نفتی و بسته های سبز رنگ دلار می بینند و ارزشی بیشتر از آن برای آنها قایل نیستند ، همان طور که سال گذشته یکی از همین سران عرب منطقه خلیج فارس به گوردون براون نخست وزیر بریتانیا هشدار داد که به آنها به چشم " یک گاو شیر ده " در بحران اقتصاد جهانی نگاه نکنند و انتظار نداشته باشند شیوخ عرب نفتی منطقه کیسه های زر و سیم خود را برای مقابله با تبعات منفی بحران اقتصاد جهانی هزینه کنند !

البته این سخنان حاکم منطقه هیچ گاه تحقق نیافت و حاکمان کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس همچنان کما فی السابق دستی در جیب خود و دستی در دست سران کشورهای اروپایی و آمریکایی دارند ، تا جاییکه عربستان سعودی به صراحت امروز نقشی را بازی می کند که از اتاق های فکر کنگره و کاخ سفید به او محول شده است ، و آن نقش، خرید سلاح های روسی برای ممانعت از فروش تسلیحات روسی به ایران ( به ویژه سیستم دفاع ضد هوایی اس 300 روسی) است .

بر اساس خبری که روز گذشته در رسانه های غربی و منطقه منتشر شد دولت عربستان سعودی تمایل خود را برای خرید بیش از 7 میلیارد دلار سلاح از روسیه ابراز داشته است که سیستم دفاع موشکی اس 400 روسی یکی از این اقلام است .

ظاهرا حاکمان ریاض در این خرید نظامی به دنبال ارتقای توان دفاعی خود نیستند و بیش و پیش از آن به فکر مصالح و منافع راهبردی آمریکا و غرب در منطقه هستند ، چرا که اگر عربستان بخواهد سلاح بخرد طبیعتا بازار فروش سلاح های مدرن و فوق مدرن آمریکایی و اروپایی به روی این کشور گشوده است .

در راستای این نقش جدید ، عربستان همچنین ماموریت یافته در صورت تشدید فشارها علیه ایران و احتمال اعمال تحریم های نفتی ، نفت چین را تامین کند و با ارایه کسری نفت ایران به بازارهای جهانی از افزایش قیمت نفت جلوگیری کند .

ظاهرا دولت ریاض در چارچوب این استراتژی مامور خرید سلاح های روسی هم شده است تا بدین وسیله مقامات کرملین را تحریک کند تا اگر صرفا از زاویه منافع اقتصادی به روابط با ایران می نگرند ، را ه تجدید نظر در سیاست هایشان در قبال ایران برایشان سهل و ساده شود .

عربستان و غرب به خوبی ماهیت روابط بین المللی را می شناسند و می دانند که حمایت های دو پهلو و گاه و بیگاه روسیه از ایران در قبال غرب از دو منظر منافع راهبردی و منافع اقتصادی برای حاکمان کرملین قابل توجیه است .

از منظر منافع راهبردی ، دولت اوباما خود وارد عمل شد و شکاف های روابط خود با کرملین را به حداقل رساند؛ که دست کشیدن از استقرار سامانه دفاع موشکی آمریکا در شرق اروپا یکی از بزرگ ترین قدم ها در این زمینه بود .

اما ظاهرا مقامات آمریکایی برای روسیه طعمه های چرب اقتصادی هم قرار داده اند و یکی از بزرگ ترین این طعمه ها دلارهای سبز رنگ عربستان سعودی است . از این رو عربستان را جلو انداخته اند تا چند معامله پر سود تسلیحاتی با روسیه به انجام برساند و از سوی دیگر به چینی ها اطمینان دهد که در صورت دست کشیدن از منافع نفتی در ایران ، می توانند روی میدان های نفتی " پرو پیمان " صحاری حجاز حساب باز کنند.

بنابراین در چارچوب سیاست جدید دولت اوباما در منطقه خاورمیانه به ویژه در قبال برنامه هسته ای ایران ، کاملا واضح و مشخص است که نقش عربستان بسیار خاص و ویژه است ولی مشخص نیست حاکمان سعودی برای این خوش رقصی در قبال واشنگتن از کاخ سفید چه انتظاری خواهند داشت ؟

البته شاید دولت اوباما " فکر آن جا را هم کرده باشد " و تغییر ادبیات او در مقایسه با پرزیدنت بوش که به " دموکراسی سازی در خاورمیانه " تاکید داشت می تواند بهترین امتیازی باشد که به حکام مستبد کشورهای عربی منطقه می توان داد . اگر اوباما همانند سلف محافظه کار خود روی دموکراسی سازی در خاورمیانه تاکید چندانی نداشته باشد ( که ظاهرا در 9 ماه گذشته چنین به نظر می رسد ) این خود تامین یکی از مهم ترین توقعات و انتظارات حاکمان سعودی ( و البته دیگر حاکمان غیر انتخابی خاورمیانه ) از دولت آمریکا و دیگر کشورهای غربی است .

http://asriran.com/fa/pages/?cid=86221

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ظاهرا دولت ریاض در چارچوب این استراتژی مامور خرید سلاح های روسی هم شده است تا بدین وسیله مقامات کرملین را تحریک کند تا اگر صرفا از زاویه منافع اقتصادی به روابط با ایران می نگرند ، را ه تجدید نظر در سیاست هایشان در قبال ایران برایشان سهل و ساده شود .[/quote]

خیلی جالب گفته

اگر روسیه واقعا به فکر ایران باشه این معامله رو قبول نمیکنه در غیر اینصورت اگر ایران 8 میلیارد دلار بده اون اس 400 لعنتی دهن پر کن رو میده ایران

مردشور هر چی اس هست رو ببرن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دو نظامی دیگر انگليسي درجنوب افغانستان کشته شدند .
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، وزارت دفاع انگليس در بيانيه اي اعلام کرد ، دو نظامی انگليسي هنگام گشت زني در منطقه گرشک در ولایت هلمند، به دلیل انفجار بمب کشته شدند .
بر اساس آمار وزارت دفاع انگليس ،‌ از زمان حضور نظامي اين کشور در افغانستان در سال 2001 ، 216 نظامی انگليسي در افغانستان کشته شده اند .
در آخرين نظرسنجي انجام شده در انگليس ، بيش از 50 درصد از مردم این کشور اعلام کرده اند که مخالف ادامه جنگ در افغانستان هستند زيرا به اعتقاد آنان ، اين جنگ به تروريسم در خيابان هاي انگليس ربطی ندارد .
انگليس هم اکنون بيش از 9 هزار نيرو در افغانستان دارد .

[url=http://dari.irib.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=15702&Itemid=78]رادیو داری[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واسه کشتن این کفار حیف بمب نیست اخه ؟ میشه با یک کمین حساب شده با PK توی اون جلیغه های ضد گلولشون قطعه قطعشون کرد !!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]اين در حالي است كه فرمانده آتي ارتش انگليس در افغانستان از احتمال به طول انجاميدن مأموريت نظامي انگليس در افغانستان تا 30 يا 40 سال آينده خبر داد. [/quote]
تو افغانستان چه خبره که انگلیس انقدر می خواهد اونجا بمونه؟[/quote]

اورانیومی که افغانستان داره برای غنی سازی خیلی با کیفیته ...اینم یکی از دلایلشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.