Recommended Posts

به گزارش خبرگزاري فارس از خرمشهر، اميـر دريـابان غلامرضا بي‌غم عصر امروز در آيين به آب انداختن شناور جديد صنايع دريـايي شهيد مـوسوي در گفتگو با خبرنگاران افزود: ناوشكن چند منظوره ساخت ايران يكي از مهم‌ترين تجهيزات نيروي دريايي است كه به دست تواناي متخصصان دفاعي كشور در حال ساخت است.
وي اظهار داشت: اين ناوشكن قدرت بازدارندگي دفاعي در بخش دريا را افزايش خواهد داد و قدرت مانور دفاعي در سطح دريايي را به شكل چشمگيري بالا خواهد برد.
جانشين فرماندهي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران خاطرنشان كرد: اين ناوشكن با توجه به تناژ بالا قادر خواهد بود ماموريت در آب‌هاي دور دست نظير مدار 10 درجه اقيانوس هند را به نحو مطلوب انجام دهد.
بي‌غم تصريح كرد: با ساخت اين ناوشكن قدرت دفاعي كشور در سطح دريا به ميزان بسيار بالايي افزايش خواهد يافت و ميزان عمليات‌هاي دفاعي نيروي دريايي ارتش در درياهاي دور افزايش خواهد يافت.
وي با اشاره به اينكه اين ناوشكن كاملاً ايراني است گفت: در ساخت اين ناوشكن همه تجهيزات مورد نياز پيش‌بيني شده است و در واقع اين ناوشكن يكي از مجهزترين ناوشكن‌هاي روز دنيا خواهد بود.
جانشين فرماندهي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران تصريح كرد: در ساخت ناوشكن چندمنظوره از تجارب ناوشكن‌هاي مشابه استفاده شده ودر عين برخي معايب و كمبودهاي آنها نيز در آن برطرف شده است.
بي‌غم خاطرنشان كرد: بخشي از تجهيزات اين ناوشكن در صنايع دريـايي شهيد مـوسوي خرمشهر ساخته مي‌شود و بخشي‌ ديگر نيز در برخي استان‌هاي كشور در ‌حال انجام است.
‌وي گفت: با بهره‌برداري از اين ناوشكن ايران به يكي از مهم‌ترين تجهيزات نظامي در بخش نبردهاي دريايي مجهز خواهد شد.
جانشين فرماندهي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در عين حال از آمادگي كامل نيروهاي نظامي در بخش دريا براي هرگونه دفع تجاوز خبر داد و گفت: امروز ايران اسلامي در اوج قدرت دفاعي قرار دارد و اميدواريم با همكاري كشورهاي منطقه از اين قدرت دفاعي براي امنيت كل منطقه استفاده شود.
بي‌غم ابرازاميدواري كرد با تلاش روزافزون متخصصان داخلي روز به روز بر دستبابي به علوم روز در ساخت تجهيزات مختلف مورد نياز در بخش دفاعي و ساير بخش‌ها افزوده شود.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8808140700

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشید یک سوال پیش اومد تجهیزات نظامی که امارات می سازه چی هستند؟! icon_biggrin دسته بیل؟! icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته با پول امارات در این کشور میسازند مثل زمون شاه ... مثلا با کمک فرانسه لکلرک میسازند یکسری پهباد و برای باقی مثلا هواپیماها اصلا جا ندارند که اینکار رو بکنند و اگر نه رفقای غربیشون مثل فرانسه در خدمت گذاری حاضرند همونطور که پیشنهاد خط تولید میراژ عراق رو پذیرفتند ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میخواستن ! زمان صدام ... وقتی جنگ با ایران شروع شد برنامه متوقف شد ... icon_biggrin

مال گذشته هاست ... !

این غربی های زنهاشون رو هم میفروشند ... شما فقط باید پول بزاری و کاری به اسراییل نداشته باشی تازه اگر باهاش صلح هم بکنی پول هم نمیخواد بدی ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حزب الله لبنان می گوید کشتی توقیف شده توسط اسراییل، حامل اسلحه برای حزب الله نبوده است حزب الله لبنان، اظهارات اسراییل را مبنی بر این که مقصد سلاح های کشف شده در کشتی موسوم به « فرانکوپ » Francop ،حزب الله لبنان بوده است ، تکذیب کرد. نیروی دریائی اسراییل می گوید: براساس اطلاعاتی که در دست داشته است، دیروز یک کشتی را در نزدیکی قبرس توقیف کرده که حامل انواع سلاح و مهمات ساخت ایران برای حزب الله لبنان بوده است. به گفته مقامات اسراییلی، این بزرگترین محموله سلاحی است که تاکنون اسراییل موفق به کشف آن شده است. به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس ، این کشتی که با پرچم جزیره « آنتیگ » از مبدا بندر دامیاط در مصر حرکت می کرد، عصر دیروز آزاد شد و راه خود را بسوی سوریه ادامه داد.

[url=http://www.sarkhat.com/fa/group/j2tS5q2MVf2W5MLNEuLb9k2QtgZN5wxw/]سرخط[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد که کشتی ایرانی اسلحه و مواد نظامی حمل نمی‌کرده است.

ولید المعلم از وجود دزدان دریایی دولتی و رسمی در دریاها ابراز تاسف کرد که حرکت تجاری بین ایران و سوریه را یک‌بار به اسم ناو دریایی و بار دیگر به بهانه بازرسی دچار خلل می‌کنند.

همچنین ایران و سوریه ادعای اسرائیل مبنی بر این که کشتی ایرانی توقیف شده در دریای مدیترانه و در نزدیکی سواحل قبرس در حال حمل سلاح از ایران به حزب‌الله بوده را تکذیب کردند.

وزیر خارجه سوریه در کنفرانس خبری مشترک با منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که ایران و سوریه در اسامی اعضای کابینه‌ی لبنان دخالتی ندارند و همچنین در تشکیل کابینه این کشور هم دخل و تصرفی نمی‌کنند و اگر کابینه‌ای تشکیل شود، لبنانی خواهد بود.

[url=http://www.abna.ir/data.asp?lang=1&id=171204]ابنا[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك روزنامه انگليسي همزمان با در جريان بودن بررسي‌ها به‌منظور خريد و فروش سوخت 20 درصد ميان ايران و روسيه، فرانسه و امريكا، و با قطعي شدن پيش‌‌شرط مبادله پاياپاي از سوي ايران، اقدام به انتشار جزيياتي از ادعاهاي امريكا و انگليس در قالب مطالعات ادعايي كرد و نوشت: ديده بان هسته‌اي سازمان ملل از ايران خواسته است درباره شواهدي توضيح دهد كه حاكي است دانشمندان ايراني طرح يك كلاهك هسته‌اي پيشرفته را آزمايش كرده اند.

به گزارش رجانيوز، گاردين در گزارشي به قلم "جوليان برگر" ادعا كرد: اصل وجود اين فناوري كه "ابزار درون پاشي دو نقطه‌اي" نام دارد، رسماً در امريكا و انگليس سري است اما طبق سند منتشرنشده در يك پرونده تدوين شده توسط آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، دانشمندان ايراني ممكن است اجزاي اين طرح را كه قابليت انفجاري بالايي دارند، آزمايش كرده باشند.

اين روزنامه انگليسي در جنگ رواني خود در عين اينكه ابتدا به انجام اين آزمايش‌ها از سوي ايران تصريح مي‌كند، سپس مي‌نويسد دانشمندان ايراني ممكن است اجزاي اين طرح را كه قابليت انفجاري بالايي دارند، آزمايش كرده باشند.

گاردين در ادامه ادعاي خود عليه ايران افزود: اين رويداد كه كارشناسان هسته‌اي آن را حيرت‌آور توصيف كردند، به فوريت تلاش‌ها براي پيداكردن يك راه حل ديپلماتيك براي بحران هسته‌اي ايران مي افزايد. اين فناوري پيچيده به محض تسلط بر آن، امكان توليد كلاهك‌هاي كوچك‌تر يا ساده‌تر نسبت به نمونه هاي قديمي را ميسر مي سازد. اين فناوري با كاهش قطر كلاهك، نصب يك كلاهك هسته‌اي را بر روي يك موشك آسان‌تر مي كند.

اين روزنامه انگليسي كه بخشي از مطالعات ادعايي امريكا و انگليس عليه ايران را منتشر كرده، ادامه داد: مستندات آژانس كه در آن به آزمايش يك طرح انفجار دو نقطه اي اشاره شده است، بخشي از شواهد مربوط به تسليحاتي شدن برنامه هسته‌اي است كه به‌وسيله آژانس جمع آوري و به ايران ارائه شد تا درباره آن پاسخ بدهد. بخشي از اين پرونده با عنوان ابعاد نظامي احتمالي برنامه هسته‌اي ايران از ميان گزارش‌هاي آژانس‌هاي اطلاعاتي غربي تنظيم شده است. آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در گذشته به چنين گزارش‌هايي به‌ويژه پس از جنگ عراق به ديده ترديد مي‌نگريست اما محمد البرادعي مدير كل آژانس گفته است، شواهد مربوط به تسليحاتي شدن برنامه هسته‌اي ايران ظاهراً از منابعي چند گانه طي دوره هاي زماني مختلف به‌دست آمده و كلاً هماهنگ به‌نظر مي رسد و آن‌قدر جامع و مفصل است كه لازم است ايران به آن پاسخ دهد، كلياتي از اين پرونده قبلاً منتشر شده است اما پيش از ان معلوم نبود كه شامل مستنداتي درباره چنين كلاهك پيشرفته‌اي است.

اين نقل‌قول در حالي به البرادعي منسب شده است كه امريكا و انگليس برخلاف توافق قبلي كه قرار بود اصل اسناد را در يك دوره زماني مشخص براي اظهارنظر دراختيار آژانس قرار دهند تا آژانس نيز با ارائه به ايران ارزيابي جمهوري اسلامي را بخواهد اما اين دو كشور غربي عملاً‌ اعتبار آژانس را به بازي گرفتند و از دراختيار قرار دادن اصل اسناد ادعايي خود طفره رفتند.

گاردين در ادامه جوسازي عليه ايران به نقل از يك مشاور اروپايي در خصوص مسائل هسته‌اي نوشت، حيرت‌آور است كه ايران بتواند بر روي اين نوع ماده كار كند. "جيمز اكتون" كارشناس انگليسي تسليحات هسته‌اي در بنياد كارنگي براي صلح بين‌الملل گفت تعجب آور است كه آن‌ها قبل از تكميل مرحله اول، مستقيماً به مرحله چهارم يا پنجم بروند، شروع با طرح هاي پيچيده‌تر گوياي سطح بلندپروازي فني است كه حيرت‌آور است.

يك كارشناس غربي ديگر كه روزنامه انگليسي ادعا كرد اطلاعات وسيعي درباره برنامه هسته‌اي دارد، گفت: بدين ترتيب، اين سؤال مطرح مي شود كه چه كسي اين فناوري را در اختيار آن‌ها قرار داد، آيا عبدالقديرخان دانشمند پاكستاني كه در سال 2004 به اداره يك شبكه قاچاق هسته‌اي اعتراف كرد، به اين فناوري دسترسي داشته است يا پاي بازيگر ديگري در ميان است.

گاردين در ادامه نتوانست انگيزه اين جوسازي عليه ايران همزمان با مذاكرات خريد سوخت را پنهان كند و نوشت: افشاي اين اسناد در زماني صورت مي گيرد كه تنش فزاينده اي بر سر برنامه هسته‌اي ايران وجود دارد. تهران تاكنون قرارداد پيشنهادي را كه ايران را براي يك‌سال از بخش عمده ذخيره اورانيوم غني شده‌اش محروم مي‌سازد، رد كرده است، قرار است اورانيوم ارسالي به صورت ميله‌هاي سوخت هسته‌اي كه تبديل آن‌ها به تسليحات به‌مراتب سخت‌تر است، به ايران بازگردانده شود. دولت ايران همچنين از مذاكراتي كه قرار بود هفته گذشته در مورد روند غني‌سازي اورانيوم در اين كشور كه بر خلاف قطعنامه‌هاي شوراي امنيت است، انجام شود،‌ پا پس كشيده است.

اين روزنامه انگليسي با القاي نوعي تهديد نظامي خاطرنشان كرد: نگراني هايي در واشنگتن و لندن در اين خصوص وجود دارد كه اگر هيچ توافقي حاصل نشود كه بتواند حداقل به‌طور موقت تا اواخر دسامبر از تنش‌ها بكاهد، اسرائيل ممكن است طرح‌هايي را در مورد اقدام نظامي با هدف به عقب انداختن برنامه هسته‌اي ايران به اجرا بگذارد كه پيامدهاي غيرقابل محاسبه‌اي براي خاورميانه خواهد داشت.

ايران اكثر مطالب آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره تسليحاتي بودن برنامه هسته‌اي‌اش را تكذيب كرده است اما به انجام آزمايش‌هايي در مورد انفجارهاي چندگانه پر شدت با هماهنگي در قالب يك هزارم ثانيه اذعان كرده است. تهران به آژانس گفته است چنين آزمايش هايي كاربرد غيرنظامي دارند اما تاكنون هيچ شواهدي براي آنها ارائه نداده است. كارشناسان تسيلحاتي غرب مي گويند چنين كاربردهاي غيرنظامي وجود ندارد اما استفاده از انفجارهاي هماهنگ در كلاهك هاي هسته‌اي به خوبي شناخته شده است. آن‌ها هسته شكافت‌پذير كلاهك را آن‌قدر متراكم مي كنند تا به جرم لازم مي رسد.

گاردين در ادامه ادعاهاي خود بدون ارائه هرگونه سندي نوشت: در گزارش برآورد اطلاعات ملي امريكا در 2 سال قبل گفته شد، ايران چند سال بر روي طرح كلاهك هسته‌اي كار كرده بود، اما احتمالاً در سال 2003 اين فعاليت‌ها متوقف شد، مقامات انگليس، فرانسه و آلمان گفته‌اند به عقيده آن‌ها برنامه تسليحاتي شدن پس از آن تاريخ ادامه يافت و ممكن است هنوز ادامه داشته باشد.

اين روزنامه با اشاره به گناهكار شناخته شدن يك تاجر ايراني آلماني در ماه سپتامبر در خصوص اتهام فروش تجهيزات داراي كاربرد دوگانه و با كاربردهاي احتمالي در توليد تسليحات هسته‌اي مي نويسد: آژانس بين‌المللي انرژي اتمي سعي دارد بفهمد دانشمندان و نهادهايي كه در اين آزمايش ها شركت دارند، اكنون چه كاري انجام مي دهند اما تاكنون پاسخي به آنها داده نشده است. آژانس درخواست هاي مكرر براي مصاحبه با محسن فخري زاده داشته است كه نام وي در مستندات آژانس وجود دارد و در سطح وسيعي پدر برنامه هسته‌اي ايران قلمداد مي شود اما اين درخواست ها رد شده است. آژانس همچنين از ايران خواسته است درباره شواهد مربوط به كمك يك كارشناس تسليحاتي روسيه به تكنيسين هاي ايراني در تسلط بر انفجارهاي پر شدت هماهنگ توضيح دهد.

اين روزنامه انگليسي مي‌افزايد: در اولين وسيله‌هاي درون‌پاشي انفجار دروني مانند بمب فت من كه در اوت 1945 بر روي ناكازاكي انداخته شد از 32 شش‌ضلعي و پنج‌ضلعي با قدرت انفجاري بالا دور يك هسته پلوتونيم استفاده شده بود، آژانس بين‌المللي انرژي اتمي يك سند 5 صفحه‌اي در اختيار دارد كه آزمايش بر روي چنين آرايش نيم‌كره‌اي از مواد انفجاري را توصيف مي كند. به گفته يك ديپلمات آشنا با مستندات آژانس، مدرك موجود همچنين به آزمايش هايي با يك سيستم انفجار دو نقطه اي اشاره دارد كه راه حل دقيق‌تري براي چالش هاي ساخت يك كلاهك هسته‌اي است اما دستيابي به آن، بسيار سخت‌تر است از اين سيستم همراه با يك هسته غير كروي به شكل يك توپ راگبي يا مواد منفجره‌اي كه به اين شكل به دور يك هسته كروي قرار گرفته باشند، استفاده مي شود و از طريق متراكم كردن هسته از هر دو انتها عمل مي كند، آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره كوتاهي ايران در توضيح درباره تحقيقات دانشمندانش به شدت ابراز نگراني كرده است.

طرح‌هاي مربوط به كلاهك هاي درون پاشي دو نقطه‌اي در مواردي به‌طور علني توصيف شده اند، توضيحات وسيعي در اين باره در ويكيپديا وجود دارد و اولين بار توسط دانشمندان امريكايي در دهه 1950 ارائه شد اما صحبت درباره آن‌ها براي مقامات امريكايي يا حتي كارشناسان هسته‌اي غير دولتي همچنان جرم است.

گفتني است روزنامه ديلي تلگراف انگليس نيز مطلبي با همين مضمون منتشر كرده است.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=39231

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهدی جان تاپیک مجزا در این مورد اخر بزنید ..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بقول مایا ها جهان سال 2012 تموم میشه ! ... البته باید دلیلی باشه دیگه ... یکیش همین که الان فرمودید ..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مایا ها که منقرض شدن کی به شما گفتن چه سالی جهان نابود میشه؟
فکر کنم این نابودی با حمله اتمی ایران به اسرائیل شروع بشه ( شوخی کردم قاطی بازی در نیارین هاااا)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
icon_biggrin سلام هادی جان شوخی بود ! ولی اصل ماجرا اینه که تقویم مایا در این سال با یه تقارن ستارشناسی بقول خودشون تموم میشه و دیگه از اون به بعد رو براش تقویم ننوشتند ...

ماجرای جالبیه اگر فرصت براش تاپیک میزنم ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]امارات 21 درصد سلاح های فروشی آمریکا را خرید / افغانستان 5.5 میلیارد دلار تسلیحات آمریکایی وارد کرد



به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، سخنگوی آژانس همکاری امنیتی دفاعی وابسته به وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گزارشی اعلام کرد: امارات در سال مالی 2009 میلادی با خرید هفت میلیارد و 900 میلیون دلار، در صدر فهرست کشورهای واردکننده سلاح از آمریکا قرار گرفت.[/color]

به بیان دیگر بیش از 21 درصد فروش سلاح های آمریکایی به امارات صورت گرفته است. افغانستان نیز با اختصاص مبلغ پنج میلیارد و 400 میلیون دلار و عربستان سعودی با رقم خرید سه میلیارد و 300 میلیون دلار به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

براساس این گزارش کشورهای تایوان با خرید سه میلیارد و 200 میلیون دلار، مصر با خرید دو میلیارد و یکصد میلیون دلار و عراق با مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون دلار در رتبه های بعدی واردات سلاح از آمریکا در سال مالی 2009 هستند.

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با مبلغ 924 میلیون و 500 هزار دلار، استرالیا با مبلغ 818 میلیون و 700 هزار دلار و کره جنوبی با مبلغ 716 میلیون و 600 هزار دلار نیز در جایگاه های بعدی این گزارش قرار می گیرند.

همچنین "جفری ویرینجا " رئیس آژانس همکاری امنیتی دفاعی در پنتاگون گفت که صادرات سلاح های آمریکایی به کشورهای خارجی در سال مالی 2009 نسبت به سال گذشته با رشد 4/7 درصدی به رقم 38 میلیارد و 100 میلیون دلار رسید.

وی ادامه داد: نسبت رشد صادرات سلاح در سال مالی 2009 نسبت به کمترین رشد در سال مالی 1998 میلادی 465 درصد است.

بسیاری از قراردادهای فروش سلاح امضا شده در سال مالی 2009 که در 30 سپتامبر گذشته پایان می یابد در راستای افزایش فروش سلاح های غیرراهبردی آمریکا است.
براساس این گزارش، فروش سلاح آمریکا در سال مالی 2008 نیز 36 میلیارد و 400 میلیون دلار و در سال مالی 2007 میلادی نیز 23 میلیارد و 300 میلیون دلار بود.

آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا مدیریت برنامه های فروش کالاهای نظامی به طرف های خارجی را برعهده دارد.
"فرانیسا مورای" سخنگوی این آژانس نیز در اطلاعیه ای پیش بینی کرد که فروش سلاح های آمریکا در سال مالی 2010 به 37 میلیارد و 900 میلیون دلار خواهد رسید.


فهرست خرید سلاح کشورهای مختلف از آمریکا در سال مالی 2009 برحسب میلیارد دلار


[img]http://asriran.com/files/fa/news/1388/8/16/121013_711.jpg[/img]


منبع: [url=http://asriran.com/fa/pages/?cid=89741]عصر ایران[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوشم اومد

این آمریکا خوب بلده چجوری پول این عربها رو بالا بکشه و به جاش اسلحه تحویلشون بده . اینطوری هم نفتشون رو میبره هم پولشون رو میگیره هم با فروش اسلحه اقتصاد خودش رو تقویت میکنه . دقیقا مثل کاری که قبل از انقلاب با ایران میکرد .

[b]راستی در مورد تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا در تگزاس خبری تو سایت درج نشده ؟[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.