Recommended Posts

طوری نشدم رضا جان! شما طوری برداشت کردی!

درباره عقب افتادگی علمی هم گمان نکنم حرفی جز جلو بودن غربیان از ما زده باشم اما این دلیل نیست که ما هیچ کاری از دستمان ساخته نباشد.

[quote]اينكه شما ميگي اين جور خريد ها مربوط به 2 دهه آيندس كه حرف منم همينه. اي عبارت (نميخواهيم بخريم) رو هم براي همين نوشتم.
[color=red]من نميدونم چرا نبايد واقعيت رو قبول كرد؟ اولين گام براي پيشرفت قبول عقب ماندگيه حالا شما قبول نداري نظر خودتونه.
شما ميگي ميفروشن و ما نميخريم عيبي نداره خيله خوب ميفروشن و ما نميخريم. اصلا ما اونها رو تحريم كرديم و چيزي ازشون نميخريم.
شما ميگي هواپيما داريم كه روش بگذاريم خيله خوب داريم.[/color]
فعلا هم يك قطب داريم و اونم آمريكايه كه هر غلطي خودش ميخواهد ميكنه و كسي هم هيچي نميگه ولي بقيه از اين كارها نميكنند. نمونه اش هم همين متحد جون جونيش اسراييله كه هرگونه كشتار و . . . ميخواهد ميكنه ولي قطعنامه اي عليهش صادر نميشه! ولي ما كار خودمون رو ميكنيم و همه قوانين رو رعايت ميكنيم و آخرش . . . ![/quote]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام. من يه مدّتى بود كه شرم از سرتون كم شده بود ولى دوباره برگشتم! مى گم اصلاً يه نگاه به عنوان تاپيك بندازيد... [b]حراج[/b] ؟! اون هم كى؟!! [b][color=darkred]انگليسى ها[/color][/b] ؟!!! هفته ى پيش كه سريال در چشم باد٬ حضور شبانه ى سفراى بريتانيا و شوروى رو در خانه ى نخست وزير نشان داد٬ بخوبى به مردم نشان داد كه اين انگليس ها از چه زمانى(قبل از آن هم بوده) براى تمام مناطق جهان كشيده اند. مطمئن باشيد منافعى در اين كار هست(براى انگليس هاى [color=red]بووووق[/color](به جاى بوق هر توهينى قرار مى گيرد!) !) و براى واگذارى اين ناو هم مانند تمامى قراردادهاى نظامى شان يك چيزى ازش كم و كاست مى گذارند تا دست خريدار بمونه توى حنا! ببخشيد پوست گردو!! با اين حال من شك دارم كه رژيم غاصب اين ناو رو بخره(از پنهان قضيه خبر دارند) و همون طور كه اكثر بچّه ها گفتند بايد در بين كشورهاى ولخرج دنبال مشتريش باشيم...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

اصولا از ناوهواپیمابر در دو حالت استفاده میشود:

1- برای دخالت نظامی در نقاط دوردست.

2- حضور در آبهای آزاد دور برای حفظ منافع.
[/quote]

و در مورد ایران هیچ کدوم از اینها صدق نمیکنه

در واقع ایران در دریا دشمن بسیار قدرتمند تری مثل آمریکا داره . برای مقابله با یک حریف قدر تاکتیک نبرد نامتقارن بهترین شیوه است و در این شیوه هم ناوهواپیمابر صرفا یک هدف آماده است . همچین ناوی اگر در خدمت ایران باشه شاید با حمله آمریکا در عرض یک ساعت با تمام هواپیماهاش بره زیر آب .

در حالی که شیوه ای که نیروی دریایی سپاه اتخاذ کرده بسیار کارآمد تره .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]۱۰ سال
۲۰ سال
۳۰ سال
۱۰۰ سال
؟؟؟؟؟؟ [/quote]
شاید هم دویست سال و بلکه بیش از این! مگه اونور آب چقدر پروژه های عظیم با شکست مواجه شدند؟ تایتانیک ها از دست دادند تا به نقطه فعلی رسیدند. ولی تو کشور ما اگه کار یه محقق نتیجه نده چه دیدی بهش خواهیم داشت؟ یک مقدار واقع بین باشید ما همینی هستیم که میبینید با کمی و کاستی که بایستی به مرور زمان برطرفش کنیم. و این هدف زمانی دست یافتنی هست که هر کسی کار خودش رو درست انجام بده دانشجو مهندس سرباز...... icon_rolleyes[/quote]

جسارتا ببخشید که ممکنه از بحث منحرف بشیم ولی این دوستمون نکته خیلی خوبی رو اشاره کرد .

واقعا فکر میکنید از هر صد پروژه ای که تو کشور آمریکا انجام میشه 10 تاش به نتیجه میرسه ؟ نـــــــــــه !

اما باید اون صد تا اجرا بشه تا حداقل 5 تاش به نتیجه برسه . به همه اونها هم به یک مقدار بودجه داده میشه . اینجا ما از هر پژوهشی یک نتیجه ملموس رو انتظار داریم که این مخرب ترین طرز فکر برای تحقیق و توسعه است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"یوسی دروکر" رئیس بخش سیستم های دفاع ضدهوایی "رافائل" اطلاع داد که سیستم مبارزه با موشک های کوتاهبرد "کیپات بارزل" (گنبد آهنین) پس از موفق پشت سر گذاشتن آزمون ها از سوی تولید کننده به ارتش اسرائیل عرضه می شود، این مطلب را روزنامه اسرئیلی "معاریو" اطلاع داد.

آنطور که پایگاه اطلاع رسانی کورسور خبر می دهد، طی دو هفته آینده آزمون های زمینی این سیستم که ویژه منهدم سازی "کاتیوشا" و "گراد" است، توسط ارتش اسرائیل آغاز می شود. انتظار می رود که این سیستم در سال 2010 به ارتش اسرائیل عرضه شود.

در کمپانی "رافائل" کار برای به تکامل رساندن سیستم "شارویت هاکسامیم" (عصای جادویی) را نیز بطور تسریع شده انجام می دهند. این سیستم ویژه مبارزه با موشک های نیرومندتر ایرانی "فجر" و "زلزال" است که سوریه و لبنان نیز از آن برخوردارند. طراحان اولین سیستم مبارزه با موشک های بالدار در جهان را آماده می کنند.

ریانووستی : http://pe.rian.ru/defense_safety/operatsia/20091117/124008398.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نوشته این روزنامه، فسخ این قرارداد به‌طور رسمي شنبه ـ‌امروز‌ـ اعلام می‌شود.

بنا بر اين گزارش، توافق‌نامه خرید 10 هواپیمای بدون سرنشین سال 2005 ميلادي ميان ترکیه و اسرائیل امضا شده بود و قرار بود که در سال 2008 ميلادي به عرضه آنها پایان داده شود، اما به‌علت بروز مشكلات فنی در تجهیز آنها به دوربین‌های تولید ترکیه اجرای اين قرارداد با تاخیر همراه شد. در نتیجه ترکیه تنها در ماه نوامبر سال گذشته دو هواپیمای نخست را دریافت کرد باقی نیز تا کنون عرضه نشده‌اند.

رسانه‌های ترکیه بارها اخباری درباره احتمال فسخ توافق‌نامه با تل‌آويو منتشر كرده بودند و تائید می‌شد که در ترکیه مذاکراتی درباره خرید شش هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در حال انجام است.

طبق اين گزارش، ترکیه و اسرائیل شرکای نظامی‌ـ‌سیاسی هستند که تا همين اواخر نيز همکاری تنگاتنگی در عرصه نظامی داشتند اما روابط آنكارا‌ـ‌تل‌آويو به‌علت عملیات نظامی رژيم‌صهيونيستي در نوارغزه طی ماه‌های دسامبر 2008 ژانویه به تيرگي گراييد.

«رجب طیب اردوغان»، نخست‌وزیر ترکیه ماه ژانویه در پاسخ به اقدام نظامي تل‌آويو عليه غزه اجلاس همایش جهانی اقتصادی «داوس» را ترک کرد چرا که نمی‌خواست کنار «شیمون پرز»، رئیس رژيم‌صهيونيستي قرار گیرد.

ماه اکتبر نیز ترکیه مانور بین‌المللی «عقاب آنتالیا» را لغو کرد که قرار بود در آن نیروی هوایی اسرائیل نیز شرکت کند.
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=73985

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تیتر مناسبی انتخاب نشده

فکر کردم قرارداد نظامی با اسرائیل رو کلا فسخ کرده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
والله خبرگزاری های دیگر می گند اولتیماتوم برای تحویل دادن پهباد ها داده اینجا می گه فسخ کرد! اون مناقصه نیروگاه اتمی روسیه بود که فسخ کرد! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اون مناقصه نیروگاه اتمی روسیه بود که فسخ کرد![/quote]

کلآ از خیر نیروگاه هسته ای گذشتند ؟ یا اینکه از همکاری با طرف روسی انصراف دادند ، با توجه به نوع همکاری هسته ای روسیه با ایران !

البته کار بسیار خوبی کردند چون با شرایطی که طرف روسی داره احتمالآ نیروگاهشون 20 سال دیگه اماده بهره برداری میشد !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]اون مناقصه نیروگاه اتمی روسیه بود که فسخ کرد![/quote]

کلآ از خیر نیروگاه هسته ای گذشتند ؟ یا اینکه از همکاری با طرف روسی انصراف دادند ، با توجه به نوع همکاری هسته ای روسیه با ایران !

البته کار بسیار خوبی کردند چون با شرایطی که طرف روسی داره احتمالآ نیروگاهشون 20 سال دیگه اماده بهره برداری میشد ![/quote]

نه اتفاقا دارند بشدت ساخت نیروگاه هسته ای رو دنبال می کنند! نه قرارداد مناقصه رو بخاطر اینکه اتم روس اکسپرت برنده شده بود فسخ کردند! icon_rolleyes به نظرم فرصت خیلی خوبیه اتحاد قدیمی که بین ایران، ترکیه و پاکستان بوده احیا بشه به این صورت می شه به اهداف سه کشور که اغلب مشترک هم هستند رسید! می شه پروژه های تحقیقات هسته ای با مشارکت سه کشور انجام بشه، همچنین مبارزه با مواد مخدر، تامین امنیت مرزها، این اهداف شامل پروژه هایی در زمینه اقتصادی، صنعتی و انرژی هم می شه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]نه اتفاقا دارند بشدت ساخت نیروگاه هسته ای رو دنبال می کنند! نه قرارداد مناقصه رو بخاطر اینکه اتم روس اکسپرت برنده شده بود فسخ کردند! به نظرم فرصت خیلی خوبیه اتحاد قدیمی که بین ایران، ترکیه و پاکستان بوده احیا بشه به این صورت می شه به اهداف سه کشور که اغلب مشترک هم هستند رسید! می شه پروژه های تحقیقات هسته ای با مشارکت سه کشور انجام بشه، همچنین مبارزه با مواد مخدر، تامین امنیت مرزها، این اهداف شامل پروژه هایی در زمینه اقتصادی، صنعتی و انرژی هم می شه![/quote]

ظاهرآ غربی ها به طور غیر مستقیم مخالف برخورداری ترکیه از انرژی هسته ای هستند و این مخالفت رو در مناقصه هسته ای دولت ترکیه به خوبی اظهار کردند. در این مناقصه هیچ کمپانی غربی شرکت نکرد و تنها شرکتی که اعلام امادگی کرد روس اتم بود !

روس اتم در این مناقصه برنده نشد بلکه تحمیل شد ولی ظاهرآ یه عده در ترکیه مخالف همکاری هسته ای با روسیه هستند و این کشور رو قابل اعتماد نمی دونند و همچنین سطح تکنولوژی هسته ای نیروگاه های روسی رو قبول ندارند.

از طرفی دیگر روسها همینطور مفتی مفتی حاضر به همکاری با ترکیه نشدند و درخواست های تامل برانگیزی برای طرف ترک داشتند که به عنوان نمونه روسها مخالف احداث خط لوله نابوکو هستند چرا که این خط لوله نفوذ استراتژیک اونها در بازار انرژی اروپا کاهش میده و فارق از منافع اقتصادی نفوذ سیاسی روسها هم کاهش پیدا می کنه ، طرف روسی در مقابل ، خط لوله جدیدی رو تعریف کردند که گاز تولیدی اونها رو از طریق ترکیه و دریای سیاه به اروپا میرسونه.

از طرفی دیگر شرایط ترکیه برای روس اتم کمی زیاده خواهانه است و این کشور به طرف روسی اعلام کرده بود که حاضر به هیچ گونه سرمایه گذاری در این طرح نیست بلکه شرکت روسی خودش به تنهایی بایستی تمامی هزینه های این پروژه رو پرداخت کنه (فکر کنم بهش میگن BTO) و در مقابل ترکیه تا 49 سال برق تولیدی این نیروگاه رو خریداری می کنه و البته روس اتم باید انتقال تکنولوژِی به طرف ترک رو هم مد نظر داشته باشه !!!!

به نظر من همکاری هسته ای با ترکیه برای ما منفعت چندانی نداره ولی برای طرف ترک بسیار ! مطمعنآ غربی ها به این سادگی ها حاضر به همکاری هسته ای با ترکیه نخواهند شد و شرایط طرف روسی هم پیچیده و دارای مشکلات بسیاری است.

اگر هم بخوان به نیروهای داخلی تکیه کنند پروسه دستیابی به این تکنولوژی براشون بسیار پر هزینه و زمان بر خواهد بود (استاندارد غربی ها برای این چرخه دستیابی 20 ساله ! ولی بسته به فاکتورهایی میتونه کمتر یا بیشتر بشه) که فکر نکنم حاضر باشن چندین دهه رو چیزی سرمایه گذاری کنند که افق موفقیت درش نامشخص و مبهمه پس بهترین روش برای اونها خریداری تکنولوژی و سپس ادامه کار بر روی این تکنولوژی است.
در ضمن چون ظاهرآ در توهم رقابت با ایران هستند براشون سخته که از ما عقب بیافتند و سالها برای رسیدن به موقعیت فعلی ما صبر کنند ، احتمالآ تا اون زمان ما در حال استفاده از تکنولوژِی هسته ای نسل چندم هستیم !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته در زمینه صنعتی که ترکیه متاسفانه از ما سرتر است! حتی خودروسازی در این کشور با توجه به اینکه تا اونجا که من می دونم ترکیه خودرو ملی نداره!! رونق بیشتری داره و تولیدات خودرو بیشتره! تازه این رو هم داشته باشید که گمرکی خودرو در ایران چیزی در حدود 120% که بشدت باعث حمایت از تولید کننده شده! متاسفانه در آمارهای جهانی ما هربار با ترکیه مقایسه شدیم باختیم! غیر از آمار کیفیت سطح زندگی که ما بردیم! icon_rolleyes :( البته از آخر! :|

ولی این رو هم نباید نادیده گرفت که ترکیه با توجه به پشتیبانی که از غرب سراغ داره زیاده طلبه! یعنی می خواست از موضع قدرت با روسیه صحبت کنه! و ظاهرا هم موفق شد؟! بنده در مورد انتقال تکنولوژی خبری ندارم ولی آیا کنسرسیوم روسی با این موضوع موافقت کرد یا خیر برادر؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]البته در زمینه صنعتی که ترکیه متاسفانه از ما سرتر است![/quote]
چرا متاسفانه ! نوش جونشون.

[quote]بنده در مورد انتقال تکنولوژی خبری ندارم ولی آیا کنسرسیوم روسی با این موضوع موافقت کرد یا خیر برادر؟[/quote]

من که بعید میدونم روسیه تکنولوژِی استراتژیکی مثل دانش هسته ای رو به کشوری انتقال بده ، احتمالآ انتقال تکنولوژی در سطح خیلی پایه و همکاری متقابل بوده. اصولآ دانش هسته ای به خاطر گستردگی زیادی که داره به همین سادگی قابل انتقال نیست و بایستی هزاران نیروی متخصص تربیت بشن بعد به تدریج و در یک پروسه طولانی این انتقال صورت بگیره.

مثلآ اگر همین فردا امریکا نقشه کامل شاتل فضایی رو منتشر کنه مطمعنآ به جز خودش هیچ کشوری نمیتونه با صرف داشتن یک نقشه (ولو بسیار کامل باشه) شاتل بسازه !

من فکر می کنم ترکیه در قدم اول باید نیروی متخصص تربیت کنه و مسئله مهم در اینه که این نیروها در کجا تربیت بشن ، روسیه یا غرب ؟!

ولی در این بین مشکلات زیادی وجود داره ، مخالفت ضمنی غربی ها که ریشه در تحرکات صهیونیست ها داره ! (چند سال پیش 2 دانشمند هسته ای ترکیه در یک سانحه مشکوک سقوط هواپیما کشته شدند!) و اعتماد پذیر نبودن روسیه که بسیار ، عادت به دوشیدن مشتری هاش داره !

البته شاید غربی ها بدشون نیاد که به جهت مهار ایران ، ترکیه هسته ای بشه ولی این امر در درازمدت به ضرر خودشون تمام خواهد شد و با قوی تر شدن این کشور مهارش توسط غرب مشکل خواهد شد ، غرب به یک ترکیه قدرتمند ولی وابسته نیاز داره.

در مورد پاسخ کنسرسیوم روسی چندی پیش ، پوتین (نخست وزیر روسیه) گفته بود که روسیه حاضره با نصف قیمت امریکا نیروگاه هسته ای ترکیه رو احداث کنه ! البته در مورد زمان اتمام پروژه حرفی نزد ! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][size=18]دویست و نود و هفت نظامي آمريكا امسال در افغانستان كشته شدند[/size]

خبرگزاري فارس: حمله نيروهاي طالبان به نيروهاي خارجي مستقر در افغانستان منجر به كشته شدن يك نظامي ديگر آمريكا شد و تعداد كشته شدگان امسال اين كشور در افغانستان را به 297 نفر افزايش داد.[/color]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، مقامهاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي(ناتو) اعلام كردند كه در حمله نيروهاي طالبان به نيروهاي سازمان كمك به امنيت افغانستان (ايساف) در جنوب اين كشور، حداقل يك نظامي آمريكا كشته شد.

بر اساس اين گزارش، تاكنون 481 نفر از نظاميان خارجي در سال جاري ميلادي در افغانستان كشته شده‌اند كه در مقايسه با تعداد 295 كشته خارجي در سال 2008، رقم بسيار بالايي را نشان مي‌دهد.

تنها 297 نفر از نظاميان ارتش آمريكا در درگيري‌هاي سال جاري با شبه‌نظاميان افغانستان و انفجار بمب‌هاي تقويت شده طالبان كشته شدند.

خبرگزاري آسوشيتدپرس روز گذشته اعلام كرد كه درگيري مسلحانه شبه‌نظاميان طالبان با نيروهاي خارجي مستقر در افغانستان و همچنين انفجار بمب‌هاي جاده‌اي در بخش‌هاي مختلف اين كشور موجب كشته شدن حداقل 4 نظامي آمريكا در روزهاي گذشته شد كه اين موضوع شمار كشته شدگان نظامي خارجي در افغانستان را در سال جاري به 481 نفر افزايش داد.

عمليات‌هاي مسلحانه نيروهاي شبه‌نظامي عليه نيروهاي خارجي و حملات انفجاري در افغانستان همچنان رو به افزايش است در حالي كه باراك اوباما قرار است هفته‌ آينده تصميمش را درباره اعزام دهها هزار نيروي جديد به افغانستان اعلام كند.

با توجه به كشته اين نظاميان ارتش آمريكا در افغانستان شمار كشته شدگان اين كشور از ابتداي تجاوز به افغانستان در سال 2001 به 848 نفر رسيد.


منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807211611]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][size=18]يونيفل: اسرائيل به نقض حاكميت لبنان پايان دهد[/size]

خبرگزاري فارس: مدير امور سياسي و غيرنظامي نيروهاي پاسدار صلح بين‌المللي موسوم به "يونيفل " مستقر در جنوب لبنان پرواز هواپيماهاي رژيم صهيونيستي برفرار خاك لبنان را نقض حاكميت اين كشور و قطعنامه 1701 شوراي امنيت دانست و خواستار پايان دادن به آن شد.[/color]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري ملي لبنان، "ملوش اشتروگر " در كنفرانسي مطبوعاتي در شهر "صور " در جنوب لبنان پرواز هواپيماهاي رژيم صهيونيستي برفرار خاك لبنان را "نه تنها نقض حاكميت لبنان بلكه نقض قطعنامه 1701 شوراي امنيت " دانست و گفت:

هربار كه اسرائيل اين قطعنامه را نقض مي‌كند، يونيفل اعتراض رسمي خود را نسبت به اين اقدام به مقامات اسرائيلي منتقل مي‌كند.

وي همچنين به "درخواست‌هاي متعدد دبيركل سازمان ملل متحد از اسرائيل براي توقف نقض حريم هوايي و حاكميت لبنان " اشاره كرد.

رژيم صهيونيستي تاكنون بارها با زيرپا گذاشتن قطعنامه 1701 شوراي امنيت و مخالفت با خواست جامعه جهاني، حريم هوايي و زميني و دريايي لبنان را نقض كرده است.

وي درباره فرماندهي يونيفل گفت: دوره فرماندهي ژنرال "كلوديو گراتسيانو " در يونيفل براي سومين سال ادامه و در پايان ژانويه سال 2010 ميلادي پايان مي‌يابد و تعيين فرمانده جديد يا تمديد دوره فرمانده كنوني در حيطه اختيار دبيركل سازمان ملل متحد است.

وي گفت: مسئله عقب‌نشيني اسرائيل از بخش شمالي روستاي "الغجر " موضوعي براي بحث و گفت‌وگو نيست زيرا اسرائيل ملزم به عقب‌نشيني از اين روستا براساس قطعنامه 1701 شوراي امنيت است.

اشتروگر افزود: وضعيت در روستاي الغجر منحصر به فرد است به گونه‌اي كه خط آبي [خط ترسيم شده سازمان ملل بين لبنان و اراضي اشغالي] اين روستا را به دو بخش تقسيم مي‌كند كه يك بخش آن در جولان [اشغالي سوريه] و بخش ديگر آن در خاك لبنان قرار مي‌گيرد و بعدي انساني درخصوص حقوق ساكنان منطقه مطرح است و همچنين وقوع برخي حوادث امنيتي در اين منطقه بعدي امنيتي را ايجاد كرده است.

برپايه اين گزارش، اشتروگر به پيشنهاد يونيفل "درباره تسهيل عقب‌نشيني اسرائيل از بخش شمالي روستاي الغجر اشاره كرد به گونه‌اي كه مسئولان لبناني آمادگي خود را براي پذيرش اين پيشنهاد به يونيفل ابلاغ كرده‌اند و اسرائيل نيز از ماه نوامبر سال 2008 ميلادي به دبيركل سازمان ملل آمادگي خود را براي بحث و بررسي قبول عقب‌نشيني نظاميان خود از روستاي الغجر ابلاغ كرده است ".

وي ابراز اميدواري كرد كه "مسئولان يونيفل به سرعت پاسخي رسمي را در مسير درست كه عقب‌نشيني ارتش اسرائيل از روستا الغجر را تضمين كند، دريافت كنند ".

اشتروگر از ورود به جزئيات پيشنهاد يونيفل به لبنان و رژيم صهيونيستي براي تسهيل عقب‌نشيني اين رژيم از الغجر خودداري كرد و گفت: به محض دستيابي به توافق در اين باره آن را اعلام خواهيم كرد زيرا هرگونه سخن گفتن علني تاثير منفي بر منطقه خواهد داشت.
وي افزود: چارچوب كلي و اساسي اين پيشنهاد درخصوص تسهيل عقب‌نشيني ارتش اسرائيل است.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809031708]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.