Recommended Posts

من یه تصویر از سامانه های قدیمی اجیس پیدا کردم که مربوط به ناو یو اس اس جان مک کین نامعلوم زاده هست ! و البته به منطقه خلیج فارس و محدوده تنگه توی مانیتور سمت راست نگاه کنید متوجه مکان و عرض قابل عبور از تگنه خواهید شد ...
و اینکه بخوبی مکان قابل عبور نشان داده شده همچنین کلیه مختصات جغرافیایی و راداری در اون تصویر قابل مشاهده است ... :

سوال اینکه اگر ملوانان احمق زیردریایی خواب بودند چطور این زیردریایی از این مکان با این عرض عبوری میتونسته رد بشه !؟ و سوال بعدی اینکه زیردریایی نفهم هست ناو چرا دیگه ؟!
با وجود چنین تجهیزات پیشرفته ای که از گذشته داشته اند چطور چنین ابراهی رو خوابیده میخواستن برن اونهم در یک منطقه بسیار پر رفت امد شلوغ و بسیار حساس ؟!

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/694px-USS_John_S__McCain_%28DDG-56%29_Aegis_large_screen_displays.jpg[/img]


همچنین بر اساس همین تصویر میتونید بفهمید که بستن تگنه برای ما چقدر راحته ! ... و برای اونها چقدر ناراحت ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصلا این پاسداران صلح وقتی اسرائیل وارد حریم لبنان می شه باید از خودشون واکنش نشون بدند! ولی تا حالا تنها چیزی که ما از اینها شنیدیم حرف مفت بوده!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آيا ممكن باعث اين تصادف سامانه هاي جنگ الكترونيك در تنگه هرمز باشه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آيا ممكن باعث اين تصادف سامانه هاي جنگ الكترونيك در تنگه هرمز باشه![/quote]

برای منم این سوال وجود داره که ایا در ابزارالات زیر سطحی هم جنگ الکترونیک معنا داره ؟

مثلآ با به دست اوردن فرکانس سونارها و بازتاب معکوس همین فرکانس ها در راستای مخالف باعث پدیده تصادم فرکانس ها و خنثی شدن اثر اونها باشیم !

مثلآ دستگاه هایی وجود دارند به نام white noise یا همون پارازیت سفید که قادرند تمام طول موج های قابل شنیدن توسط گوش انسان رو در هر لحظه تولید کنند و به این ترتیب در صورتی که این دستگاه ها در محیطی نصب بشن تقریبآ در اون محیط هیچ صدایی قابل شنیدن نخواهد بود چرا که بر اثر برخورد با بسامد های همنوع خودش خنثی میشه و در نهایت در گوش ما صدایی شبیه به هووووووم (برای شبیه سازی این صدا میتونید یک لیوان رو از طرف دهانه اش بزارید رو گوشتون!) شنیده خواهد شد !

اگر بشه چنین دستگاه هایی مثل وایت نویز ها رو بسازیم که قادر باشند در هر لحظه تمام فرکانس ها قابل تولید در یک سونار رو منتشر کنند و سپس اونها رو مناطق حساس خلیج فارس نصب کنیم شاید بشه امیدوار بود که با این عمل کلیه سونارها عملآ از کار بیافتند !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مقابله الکترونیک در زیر آب خیلی متفاوت تر از فضای رقیق تر بالای اب هست ! اما زیر آب همچنان این جنگها بطور محدود وجود داره ...
معمولا برای مقابله با زیردریایی ها از اژدرهای اتمی که قابلیت ایجاد فایربال و اثرات مغناطیسی و موجی شدید زیر آب دارند استفاده میشه ...

سونار فعال زیردریایی ها به تصویر سازی از سطوح زیر دریای با استفاده از اثر داپلر و تولید موج و بازتاب فعالیت میپردازد که میتوان قطعا داخل اون اختلال ایجاد کرد ! اما سونار غیر فعال میتونه براحتی منبع تولید اختلال رو کشف کنه ... پس یه شمشیر دو لبه است برای استفاده از زیردریای ها ...

اما معمولا فضاهایی که کم عمق باشند و برای تولید امواج دامنه دار و بلند صوتی مشکل ساز میشن بگونه ای که نمیشه براحتی وضعیتی رو بدرستی مشاهده کرد چون بازتابهای پی در پی اکو میشه و مشکل ایجاد میکنه ... به همین خاطر بر اساس پیش فرض ها و برنامه ریزی میشه از چنین محلهایی عبور کرد که سیستم سوناری هر چند که هنوز هم میتونه فعال باشه و مسیر یابی کنه اما از کشف صحیح و هدایت اژدر به سمت زیردریایی ها باز میمونه ... خصوصا که سونار غیر فعال هم اصوات مزاحم زیادی رو میشنوه که کار تشخیص رو باز هم خیلی سخت میکنه ...


قطعا میشه مقابله کرد و همون چیزی که جناب پیسیخور گفتند وجود داره اما تاثیرات بسیار بد و مخربی روی اکو سیستم منطقه و همچنین تجهیزات خودی برای عبور از این منطقه حساس میزاره ...


به نظر من بهترین راه ها گذاشتن مقر های اژدر در نواحی زیر سطحی سواحل تنگه و اطراف اونه که با قدرت و براحتی کل تنگه رو میتونند با غرق کردن ناوهای دشمن مسدود کنند ...


اصولا هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و توی خلیج فارس اسیر خواهند شد ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]يك روزنامه صهيونيستي:
[size=18]جنگ غزه در بهترين شرايط به شكست اسرائيل انجاميد[/size]

خبرگزاري فارس: يك روزنامه صهيونيستي با اشاره به اينكه جنگ غزه در بهترين شرايط براي اسرائيل روي داد، اما تل‌آويو نتوانست اهداف خود را از آن تامين كند، گفت كه ارتش اسرائيل با شرايط كنوني آمادگي جنگ با كشورهاي عربي را ندارد.[/color]

به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي "معاريو " در گزارشي به نحوه عملكرد رژيم صهيونيستي در جنگ غزه اشاره و تاكيد كرد كه ارتش اسرائيل با شرايط كنوني آمادگي جنگ با كشورهاي عربي را ندارد.

اين مقاله كه به قلم "زاخي شالوم " نوشته شده است، تاكيد دارد كه استراتژى امنيتى و نظامى اسرائيل از زمان تاسيس، بر اصل ارتش شكست‌ناپذيراسرائيل استوار شده بود، اما اين اصل بعد از جنگ لبنان در تابستان 2006 و جنگ غزه در سال 2008 اعتبار خود را از دست داد.

اين روزنامه با تاكيد بر اينكه "جنگ غزه در بهترين شرايط براى ارتش اسرائيل شروع شد "، مي‌افزايد: همه اين شرايط اين زمينه را مهيا كرد كه اسرائيل بتواند با آزادي عمل كامل عمليات نظامى خود عليه غزه را اداره كرده و پيش ببرد. كشورهايى مانند ايتاليا، آلمان و چك حتى در حين جنگ نيز از اين اقدام اسرائيل حمايت و جانبدارى كردند. زمان اين عمليات نيز از همه لحاظ به نفع اسرائيل بود، اين جنگ در تعطيلات سال نو ميلادي مسيحى آغاز شد كه مردم از رسانه‌ها دور بودند و فعاليت‌هاى ديپلماتيك به حداقل مى‌رسد.

از سوي ديگر اين جنگ در پايان دوره دوم رياست جمهورى بوش و آغاز دوره اوباما بود كه به نوبه خود آزادى عمل گسترده‌اى را به اسرائيل مى‌داد.

شالوم مي‌افزايد: علاوه بر اين در اين حمله برترى هوايى ارتش اسرائيل بر حماس، حجم آتش‌بار، اختلاف تكنولوژيك، شدت ضربات، تسلط بر محيط عمليات، شرايط بين‌المللى همه و همه به نفع ارتش اسرائيل بود اما با همه اين برترى‌ها نمى‌توان گفت كه اسرائيل پيروز ميدان نبرد بود.

با وجود تمام اينها ارتش اسرائيل نتوانست تهديد حماس را از بين ببرد، هنوز هم حماس بر سر پايش ايستاده و تهديدى استراتژيك براى اسرائيل به حساب مى‌آيد و مى‌تواند به سرزمين‌هاى جنوبى موشك شليك كند.

به نوشته اين روزنامه صهيونيستي، اگر اسرائيل بخواهد اين تهديدها را به طور قاطعانه برطرف كند، بايد نيرو و امكاناتى بيشتر از الآن مورد استفاده قرار دهد. به اين جهت جنگ كلاسيك با كشورهاى عربى مى‌تواند اسرائيل را به چالش بكشاند.


منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809100963]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]در يك ماه‌ اخير

[size=18]9 نظامي آمريكايي در عراق كشته شدند[/size]

خبرگزاري فارس: ارتش آمريكا اعلام كرد 9 نظامي آمريكايي طي يك ماه‌ اخير در نقاط مختلف عراق كشته‌ شده‌اند.[/color]

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در بغداد، فرماندهي نيروهاي آمريكايي مستقر در عراق با انتشار بيانيه‌اي از كشته‌ شدن 9 نظامي خود در نقاط مختلف اين كشور خبر داد.

در اين بيانيه‌ آمده‌ است: 9 تن از نظاميان آمريكايي مستقر در عراق، ظرف يك ماه‌ گذشته‌ در نقاط مختلف اين كشور كشته‌ شده‌اند.

بيانيه‌ ارتش آمريكا از ارائه‌ هرگونه‌ جزئيات درباره‌ چگونگي كشته‌ شدن اين نظاميان خودداري كرده‌ است.

طبق آمارهاي رسمي وزارت دفاع آمريكا، از آغاز جنگ عراق تاكنون 4363 نظامي آمريكايي در اين كشور كشته‌ شده‌اند.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809110341]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك روزنامه صهيونيستي اعلام كرد كه تل‌آويو ساليانه 70 تا 80 ميليون دلار از ادامه جنگ افغانستان سود مي‌برد.

به گزارش فارس به نقل از روزنمه صهيونيستي "يديعوت آحارونوت "، يك مقام امنيتي اسرائيلي اعلام كرد كه بر اساس تحقيقي كه انجام داده است، شركت‌هاي امنيتي اسرائيلي ساليانه 70 تا 80 ميليون دلار از فروش سيستم‌هاي نظامي و سلاح به نيروهاي بيگانه در افغانستان سود مي‌برند.

اين روزنامه صهيونيستي مي افزايد كه ارتش انگليس تعدادي هواپيماي جاسوسي بدون سرنشين از نوع «هرمس 450» از اسرائيل اجاره كرده است، همچنين هلند، فرانسه، اسپانيا و آلمان نيز هواپيماهاي مشابهي از نوع «هرون» را خريداري كرده‌اند كه هر دوي اين هواپيماها ساخت رژيم صهيونيستي است.

همچنين نيروهاي لهستان در افغانستان نيز از هواپيماهاي جاسوسي اسرائيلي از نوع اورپيتر استفاده مي‌كنند، آمريكايي‌ها نيز از هواپيماهاي شناسايي پايونير كه آن‌هم ساخت صنعت نظامي رژيم صهيونيتسي است، استفاده مي كنند.

مجموع سود رژيم صهيونيستي از فروش و اجاره اين تجهيزات نظامي به كشورهاي حاضر در افغانستان بالغ بر 70 تا 80 ميليون دلار است كه با پايان يافتن حضور نظامي بيگانگان در اين كشور اين سود سرشار نيز از بين خواهد رفت.

اين در حالي است كه "باراك اوباما " رئيس جمهور آمريكا در همين راستا اخيرا از اعزام سي‌هزار نظامي آمريكايي ديگر به افغانستان خبر داده است.

علاوه بر اين نيروها، كشورهاي عضو ناتو نيز هفت هزار نيروي ديگر را در پي درخواست آمريكا به نيروهاي خود در افغانستان اضافه كرده‌اند.

ژنرال "جيمز جونز " مشاور امنيت ملي آمريكا نيز روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: آمريكا قصدي براي ترك كردن افغانستان در آينده‌اي نزديك و به ويژه در سال 2011 ندارد.



منبع: [url=http://alef.ir/1388/content/view/58539/]الف[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از نوع محصولاتی که اسرائیلی ها بفروش می رسانند خبر ندارید؟ منظورم اینه که این محصولات شامل چه چیزهایی هستند؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خوب نوشته دیگه هواپیمای بدون سرنشین[/quote]

پردیتور های آمریکا که پیشرفته تر هستند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بين‌الملل - فرامنطقه‌يي


رييس‌جمهور ونزوئلا گفت كه كشورش هزاران فروند موشك ساخت روسيه و راكت‌انداز را به عنوان بخشي از تداركات نظامي دولتش براي درگيري مسلحانه احتمالي با كلمبيا تحويل گرفته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوگو چاوز، رييس‌جمهور ونزوئلا، در يك سخنراني تلويزيوني گفت: آنها (كلمبيا) در حال تدارك جنگ عليه ما هستند. آمادگي براي جنگ يكي از بهترين راه‌هاي خنثي سازي اين تهديد است.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، كلمبيا و واشنگتن هر دو هر گونه طرح براي حمله به ونزوئلا را رد كرده‌اند ولي چاوز مي‌گويد، آنها در حال توطئه چيني مشترك براي حمله نظامي عليه ونزوئلا هستند.

چاوز مي‌گويد، دولت وي به عنوان اقدامي احتياطي درصدد بدست آوردن سلاح‌هاي بيشتر است.

رييس جمهور ونزوئلا خاطرنشان كرد: هزاران فروند موشك در راه ونزوئلا است.

وي كه سابقا چترباز ارتش بوده به نوع موشك‌ها اشاره نكرد و اظهار داشت: زرادخانه‌ رو به رشد ونزوئلا شامل موشك‌هاي زمين به هوا Igla-1‌s ساخت روسيه و آر.پي‌.جي است.

چاوز معتقد است كه توافق ميان بوگوتا و واشنگتن به آمريكا اجازه مي‌دهد حضور خود را در هفت پايگاه ارتش كلمبيا كه براي امنيت ونزوئلا تهديد محسوب مي‌شود، افزايش دهد.

كلمبيا مي‌گويد، اين توافق تنها براي كمك به نبرد عليه مواد مخدر و شورشيان در خاك اين كشور است.

ونزوئلا از سال ‌٢٠٠٥ تاكنون بيش از چهار ميليارد دلار سلاح از روسيه خريداري كرده است كه شامل ‌٢٤ فروند جنگنده‌ سوخو، دهها هلي كوپتر جنگي، ‌١٠٠ هزار كلاشينكف مي‌شوند.

در ماه سپتامبر روسيه ‌٢/٢ ميليارد دلار به ونزوئلا اعتبار وام داد تا اين كشور سلاح‌هاي بيشتري از روسيه بخرد.

لينك خبر : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1452195&Lang=P[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ونزوئلا و کلا منطقه آمریکای جنوبی می تونه بازار خوبی برای تسلیحات ایرانی باشه.

خصوصا تسلیحات راکتی و موشکهای کوچک ضد تانک و ضد هواپیما

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b] آزمایش موشک جدید روسیه به نام بولاوا Bulava که قادر به حمل کلاهک های هسته ای است ، باردیگر به شکست انجامید. [/b]
واحد مرکزی خبر:روزنامه های کومرسانت و ودوموستی چاپ مسکو در شماره امروز با درج گزارشی در این باره نوشت موشک های جدید بولاوا که از عرشه زیردریایی پرتاب می شود ،صبح روزچهارشنبه از زیردریایی دمیتری دونسکوی پرتاب شد ولی در مرحله سوم عملیات پرتاب درست عمل نکرد و منهدم شد.

به نوشته روزنامه ها احتمالا منبع نور مشکوکی که بر آسمان نروژ مشاهده شده بود ،به انفجار این موشک مربوط می شود.

جزییات بیشتری از شرایط پرتاب این موشک منتشر نشده است.

ودوموستی نوشت :این سیزدهمین مورد پرتاب آزمایشی موشک بولاوا به شمار می رود که نه بار آن به شکست انجامیده است.

طرح توسعه موشک بولاوا از طرحهای اصلی روسیه برای بهینه سازی زرادخانه فرسوده این کشور محسوب می شود ولی مسکو در روند توسعه آن با مشکلاتی روبرو شده است.

وزارت دفاع روسیه ازهرگونه اظهارنظر درخصوص شکست آزمایش موشکی یا حتی تایید پرتاب آزمایشی آن خودداری می کند.

این درحالیست که انتشار تصاویری از منبع نورغیرعادی سفید رنگ بر فراز آسمان شهر ترومسو در نروژ ،گمانه زنیهایی در خصوص عبور شهاب سنگ گرفته تا حتی پرواز بشقاب پرنده در رسانه های گروهی برانگیخته بود.

ناکامی قبلی پرتاب ازمایشی موشک بولاوا در ژوییه گذشته ،استعفای یوری سولومونوف مدیر انستیتوی فناوری حرارتی مسکو که مسئولیت اجرای آزمایشهای موشکی را برعهده دارد ،به دنبال داشته است.

موشک بولاوا که قادر به حمل بیش از ده کلاهک هسته ای است ،حدود هشت هزار کیلومتر برد دارد.

http://www.iribnews.ir/MainContent.aspx?news_num=208056

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک سناریوی تکراری که این بار توسط آمریکا و روسیه علیه دو کشور فقیر ونزوئلا و کلمبیا در حال اجراست!

[quote]در ماه سپتامبر روسيه ‌٢/٢ ميليارد دلار به ونزوئلا [color=red]اعتبار وام[/color] داد تا اين كشور سلاح‌هاي بيشتري از روسيه بخرد.[/quote]

هر گاه دیده شده دو کشور همسایه از جانب دو دولت به ظاهر رقیب در حال تسلیح هستند و به اینان اعتبار وام برای خرید سلاح داده میشود جنگی در پیش است که فروشندگان سود کنند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.