hightech

حمله اسرائیل به غزه - 1315 شهید و 5340 زخمی تاکنون ، شهادت بیش از 410 کودک فلسطینی

Recommended Posts

كاري با جوك شهاب 3 اينها ندارم ولي يك سوال دارم , ممنون مي شوم اگر دوستان اطلاعي دارند جواب سوال من را هم بدهند.

چرا هرچه مي گذرد برد موشك هاي حماس بيشتر مي شود؟
آيا اين موشك ها را از قبل داشتند و تصميم گرفتند بعد از يك زمان مشخص از آنها استفاده كنند؟
يا تازه بعد از چند روز به اين موشك ها مجهز شده اند؟ اگر اين چنين باشد از چه راهي به اين موشك ها دست پيدا كردند.(البته فكر كنم بهتر باشد اگر اين سوال دوم را كسي مي داند جواب ندهد كه ... icon_biggrin )

با تشكر.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]نيروهاي متجاوز اسراييلي با تله هاي حماس روبه رو شدند [/b]
تهران - نيروهاي اسراييلي در اولين لحظات تجاوز به غزه با تله هاي حماس روبه رو شدند که باعث وحشت و به هم ريختن آرايش نيروهاي متجاوز و کشته و زخمي شدن تعدادي از آنان شده است.

رابط خبري ايرنا در غزه شنبه شب گزارش داد: درگيري بين رزمندگان حماس و متجاوزان صهيونيست در محورهاي مختلف شدت گرفته و نيروي زميني اسراييل در اولين لحظات يورش شبانه خود ضمن برخورد با تله هاي نظامي و طبيعي رزمندگان حماس متحمل دستکم پنج کشته و حدود 30مجروح شده است.
رزمندگان حماس براي به اسارت درآوردن نيروهاي متجاوز تله هاي متعددي را بر سرراه متجاوزان کار گذاشته اند.
گزارش هاي دريافتي از صحنه نبرد حاکيست، دو ستون از نيروي زميني ارتش اسراييل با نيروهاي جنبش مقاومت اسلامي (حماس ) درگير هستند و نبرد به شدت ادامه دارد.
خبرگزاري رويترز در خبري فوري کشته شدن سربازان متجاوز اسراييلي را که وارد خاک غزه شده اند را تاييد کرد.
ايرنا
------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي سلامتي رزمندگان شجاع غزه صلوات

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=red]مبارزان فلسطيني شماري از نظاميان صهيونيست را به هلاكت رساندند[/color][/size]

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني العالم، مبارزان فلسطيني هم اكنون به شدت با نظاميان رژيم صهيونيستي در منطقه بيت حانون درگير شده‌اند.
گردانهاي "عزالدين القسام" شاخه نظامي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" از راديوي خود اعلام كردند كه يك بمب را در مسير گروهي از نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي در منطقه بيت حانون منفجر كردند كه به هلاكت و زخمي شدن شماري از اين نيروها منجر شد.
خبرگزاري رويتر نيز به نقل از يك رهبر جنبش حماس اعلام كرد كه مبارزان فلسطيني شماري از نظاميان رژيم صهيونيستي را به هلاكت رسانده‌اند.
شبكه تلويزيوني دوم رژيم صهيونيستي پيشتر اعلام كرد كه تبادل آتش ميان نظاميان اين رژيم و مبارزان فلسطيني در جريان است.
خبرگزاري فلسطيني معا پيشتر اعلام كرد كه تانك هاي ارتش رژيم صهيونيستي يورش به مرزهاي شمالي نوار غزه را آغاز كرده‌اند و همزمان جنگنده‌هاي اين رژيم نيز به حملات هوايي خود به مناطق مختلف اين منطقه ادامه مي‌دهند.
در همين حال، خبرگزاري فرانسه نيز از شليك گلوله‌هاي خمپاره مبارزان فلسطيني در پاسخ به يورش ارتش رژيم صهيونيستي خبر داد.
[color=red][/color][color=red][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=red]مبارزان فلسطيني شماري از نظاميان صهيونيست را به هلاكت رساندند[/color][/size]

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني العالم، مبارزان فلسطيني هم اكنون به شدت با نظاميان رژيم صهيونيستي در منطقه بيت حانون درگير شده‌اند.
گردانهاي "عزالدين القسام" شاخه نظامي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" از راديوي خود اعلام كردند كه يك بمب را در مسير گروهي از نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي در منطقه بيت حانون منفجر كردند كه به هلاكت و زخمي شدن شماري از اين نيروها منجر شد.
خبرگزاري رويتر نيز به نقل از يك رهبر جنبش حماس اعلام كرد كه مبارزان فلسطيني شماري از نظاميان رژيم صهيونيستي را به هلاكت رسانده‌اند.
شبكه تلويزيوني دوم رژيم صهيونيستي پيشتر اعلام كرد كه تبادل آتش ميان نظاميان اين رژيم و مبارزان فلسطيني در جريان است.
خبرگزاري فلسطيني معا پيشتر اعلام كرد كه تانك هاي ارتش رژيم صهيونيستي يورش به مرزهاي شمالي نوار غزه را آغاز كرده‌اند و همزمان جنگنده‌هاي اين رژيم نيز به حملات هوايي خود به مناطق مختلف اين منطقه ادامه مي‌دهند.
در همين حال، خبرگزاري فرانسه نيز از شليك گلوله‌هاي خمپاره مبارزان فلسطيني در پاسخ به يورش ارتش رژيم صهيونيستي خبر داد.
[color=red][/color][color=red][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برخي ديگر از روزنامه‌هاي عربي با طرح يك پرسش مبهم نيز اين‌گونه القا مي‌كنند كه موشك‌هاي «القسام» كه از سوي حماس به شهرك‌نشين‌هاي رژيم صهيونيستي شليك مي‌شود، ساخت ايران بوده و اين پرسش را مطرح مي‌كند كه چرا حماس از روز چهارم، اقدام به هدف قرار دادن اسرائيل كرد؟ و البته اين روزنامه‌ها براي اين پرسش، پاسخي هم دست و پا كرده‌اند: فرستادن اسلحه در پوشش مواد غذايي و كمك‌رساني از ايران به سوريه و انتقال آن به لبنان و سپس به فلسطين حدود چهار روز به طول خواهد انجاميد! [/quote]

گفته بودم منتظر خبرهای داغتری از این منطقه هستم. به نظر میاد به هر شکل ممکن سعی دارن ایران رو وارد بازی خودشون بکنن. اگر فردا ( فردای نوعی) دیدید که تمام این خون و خونریزی برای به میدان کشیدن ایران و حزب الله لبنان بوده تعجب نکنید. برنامه وسیعتر از یک حمله هوایی و زمینی به غزه و به حاکمیت نشوندن تشکیلات خودگردان میباشد. اگر اشتباه نکنم تو فیلم شکار بود که شخص معترض یکی از روسای مافیای مخدر در قبل از انقلاب رو گروگان گرفته بود. شخص عالیرتبه در نهایت عجز گفت : من فقط یه بازیچه هستم. در نهایت هم گروگان کشته شد هم گروگانگیر.

[quote]چرا هرچه مي گذرد برد موشك هاي حماس بيشتر مي شود؟
آيا اين موشك ها را از قبل داشتند و تصميم گرفتند بعد از يك زمان مشخص از آنها استفاده كنند؟
يا تازه بعد از چند روز به اين موشك ها مجهز شده اند؟ اگر اين چنين باشد از چه راهي به اين موشك ها دست پيدا كردند.(البته فكر كنم بهتر باشد اگر اين سوال دوم را كسي مي داند جواب ندهد كه ... icon_biggrin ) [/quote]

الکساندر جان مثلی هست که میگن مداحان در هر مجلس عزا و ختم و ماتمی باشه یه گریز هم میزنن ......
مثل اینکه اولین تاثیر رو از این خبرگزاریها شما گرفتید. اگر قرار بر کمک از طریق لبنان بود که چرا این همه راه. اول ایران ،بعد سوریه ، بعد لبنان ، دست اخر غزه .! همون اول کار، از لبنان قرض میگرفتن و حدود 2 روز هم جلو بودن. اینها اساتید جنگ روانی هستند که سالها طول خواهد کشید تا بفهمیم با ما چه کردند. درسته که ایران همیشه از حامیان این جنبش بوده ولی اگر میتونستن موشکی بدون رد یابی ماهواره ای و دور از چشم جاسوسان موساد بفرستن بهتر نبود به جای ساخت موشک قسام با اون همه خطا و کلاهک ضعیف ، یه موشک درست و درمان بسازن؟

[color=red]باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که در مورد ساخت موشکهای دست ساز ، سایتهایی در دنیای مجازی هست که روش ساخت رو پس از دریافت مبلغ نسبتا کلان برای هر کشور و گروهی میفرستند. اگر کمی مبلغ رو بیشتر کنی روشهای افزایش برد و یا تقویت کلاهک هم اموزش میدن. این سایتها بیشتر متعلق به مافیای روسی و اروپایی میباشد.[/color]
شرمنده. دنبالش نگردین که همگی در قالب سایتهای غیر مرتبط جا گرفته و ارتباط با اینگونه سایتها فردی نیست. ( شرمنده همه دوستان شدم)

[color=blue]دوست خوبم الکساندر عزیز . بخاطر علاقه ای که به دوستان خودم در این سایت دارم برگشتم و نقل خاطره ای برات میکنم تا قضیه بالا روشنتر بشه[/color]

فکر میکنم حدود 3 سال پیش بود که تو مجله جنگ افزار ( بعدش هم دیگه نخریدم. گرون شد ! ) تبلیغ فروش موشک با برد کوتاه بود. به شماره تلفنش زنگ زدیم و ادرسش رو گرفتیم. تقریبا 2 چهار راه فاصله بود. با دوستی رفتیم و وارد یه اپارتمان شدیم. یه شرکت با مجوز های لازم و همگی هم از مهندسینی که بعضا در صنایع دولتی کار میکردن. قیمت رو که سوال کردیم گفتند که کمترین برد (حدود 100 متر ) به قیمت 14000 تومن هست. تصاویرش هم بود. یه پایه داشت و یه موشک 40-50 سانتی بود. صد البته برد بالاتر هم داشت که حدود 800 متر بود و قیمتش یکصد هزار تومن. این اخری مجوز میخواست و برای نقشه برداری میتونست یه دوربین خاصی رو با چتر نجاتش به این برد ببره. و تا رسیدن به زمین عکس هوایی از زمینهای مورد نظر بگیره. نیاز به یکسری کارهای اداری داشت. بگذریم. (نمیدونم که هنوز هست یا بسته شد) پس میبینی ساخت موشک برای ساکنان غزه که در بین اونها یقینا مهندسین رشته های مختلف هست کار شاق و سختی نیست. در بالا هم گفتم اگر بنا به دخالت مستقیم ایران بود مطمئن باش تکنولوژی بالایی رو منتقل میکرد تا دقت و میزان تخریبش بالا بره. عکس یکی از موشکهای قسام رو که دیدم ته اون یه فیتیله بود که احتمالا کند سوز بوده باشه.

شاید بزرگتری کاری که کشور عزیزمان ایران بعد از انقلاب برای فلسطین انجام داده حمایتهای معنوی بوده باشه. ای من شنیدم ایران اینو داده حماس، ای اونو ارسال کرده همه هیاهوهای بی پشتوانه ای بوده که بهش میگن جنگ روانی ژورنالیستی. من یقین دارم اگر کوچکترین رد مستندی از دخالتها و کمکهای ایران در کشور فلسطین پیدا میکردند تا الان گوش عالم و ادم کر شده بود. به قول یکی از دوستان این سایت همیشه یه منبع اگاهی هست که نقل خبری بشه و این منبع اگاه هیچوقت نه اسم داشته نه رتبه مشخص.

من مجبور شدم این توضیح رو برای دوستان نوجوان خودم بدم تا بیشتر از این تاثیر خاصی از این جنگ روانی نگیرن.
اگر بعد از این هم دوستی گفت من خبری از کمکهای نظامی به فلسطین دارم میبایستی منبع مستند و معتبری ارائه کنه و گرنه همون تکرار حرفهای کانالهای ماهواره ای و سایتهای مشخص خواهد بود. حق نگه دار همه شما ها.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=red]كاري با جوك شهاب 3 اينها ندارم ولي يك سوال دارم , ممنون مي شوم اگر دوستان اطلاعي دارند جواب سوال من را هم بدهند.[/color]

چرا هرچه مي گذرد برد موشك هاي حماس بيشتر مي شود؟
يا تازه بعد از چند روز به اين موشك ها مجهز شده اند؟ اگر اين چنين باشد از چه راهي به اين موشك ها دست پيدا كردند.(البته فكر كنم بهتر باشد اگر اين سوال دوم را كسي مي داند جواب ندهد كه ... ) [/quote]

[quote]الکساندر جان مثلی هست که میگن مداحان در هر مجلس عزا و ختم و ماتمی باشه یه گریز هم میزنن ......
مثل اینکه اولین تاثیر رو از این خبرگزاریها شما گرفتید. اگر قرار بر کمک از طریق لبنان بود که چرا این همه راه. اول ایران ،بعد سوریه ، بعد لبنان ، دست اخر غزه .! همون اول کار، از لبنان قرض میگرفتن و حدود 2 روز هم جلو بودن. اینها اساتید جنگ روانی هستند که سالها طول خواهد کشید تا بفهمیم با ما چه کردند. درسته که ایران همیشه از حامیان این جنبش بوده ولی اگر میتونستن موشکی بدون رد یابی ماهواره ای و دور از چشم جاسوسان موساد بفرستن بهتر نبود به جای ساخت موشک قسام با اون همه خطا و کلاهک ضعیف ، یه موشک درست و درمان بسازن؟ [/quote]

عرض كردم كه اصلا سوال من به خاطر خبر منتشر شده نيست. براي من جالب بود كه چرا هر چه مي گذرد حماس از موشك هاي پيشرفته تر يا با برد بيشتر ستفاده مي كند! اگر به خاطر داشته باشيد حزب ا.. هم به همين صورت عمل كرد و هرچه از جنگ مي گذشت از موشك هاي با يرد بيشتر استفاده مي كرد. به نظر مي رسد كه اين يك تاكتيكه.
و من فقط سوال كردم كه چرا اين گونه است؟
دوباره تاكيد مي كنم كه با خبر منتشر شده از خبرگذاري فوق كاري ندارم و ممنون مي شوم اگر به سوال من جواب بدهيد.با تشكر آقاي آرماني عزيز

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ضمن مانند جنگ سي و سه روزه درنظر داشته باشيد كه اين يك تاكتيك هست-حزب الله هرروز اهداف دورتري را اعلام ميكرد و بعد از چندروز با شليك موشك صحه بر ادعاهاش-مبني بر توان هدف گيري مناطق دورتر-ميگذاشت كه چندين فايده منجمله سردرگمي دشمن در تخمين حداكثر قدرت نيروي مقاوم و همچنين ايجاد واهمه در شهرها و شهركهايي كه دورتر از مناطق درگيري بودند و غيره داشت و داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الکساندر جان همین الان داشتم به پست بالایی کمی مطلب اضافه میکردم.

[quote]رض كردم كه اصلا سوال من به خاطر خبر منتشر شده نيست. براي من جالب بود كه چرا هر چه مي گذرد حماس از موشك هاي پيشرفته تر يا با برد بيشتر ستفاده مي كند! اگر به خاطر داشته باشيد حزب ا.. هم به همين صورت عمل كرد و هرچه از جنگ مي گذشت از موشك هاي با يرد بيشتر استفاده مي كرد. به نظر مي رسد كه اين يك تاكتيكه.
و من فقط سوال كردم كه چرا اين گونه است؟ [/quote]

در جایی دیگه به دوست عزیزی این جواب رو داده بودم. بذار مثالی رو برات بزنم. اگر فرض بر این بزارین شما در لیفه کمر خودتون یه دونه کالیبر 45 رو حمل میکنی و در حین راه رفتن با یه جغله بچه طرف میشی که لات بازی در میاره . ایا برای برخورد با این جوجه اسلحه ات رو میکشی و تهدید و یا شلیک میکنی؟ ( فرض هم بزار که مهماتت محدود هست ).

اگر بچه بره و چند تا غول با خودش بیاره ایا فکر نمیکنی ابتدا با تهدید ونه شلیک ، سعی در پراکنده کردن اونها میکنی؟ در مرحله بعد باید شلیکت هدفمند بوده باشه و سعی کنی که تا تموم نشدن مهماتت غائله رو ختم به خیر کنی .درسته؟

و اما ماجرای موشکهای حماس :

حماس در ابتدا سعی کرد از موشکهای ضعیفش سعی کنه اسرائیل رو به میز مذاکره و اتش بس بکشونه. سعی شد با موشکهای دست ساز که صرفا جنبه روانیش از تخریبش بیشتر هست استفاده لازم رو بکنه. وقتی مشخص شد رژیم صهیونیستی حاضر نیست دست از حمله بکشه مجبور شد از مهمات با تخریب بیشتر استفاده کنه. چه بسا با وخیمتر شدن اوضاع موشک و یا تجهیزاتی رو بکنه که اصلا قابل پیش بینی نباشه. این از روشهای جنگیه وگرنه اگر روز اول همه موشکهای برد بلند رو شلیک میکرد دست اخر میبایست با چماق به جنگ اسرائیل بره. نمیدونم متوجه منظور این حقیر شدی؟
حالا رسانه ها سعی میکنن از کاه کوه بسازن و به نوعی ایران رو متهم کنن. بخاطر همین هست که میگم مراقب حرف زدنمان باشیم. هر چند به تمسخر و یا بی سند باشه.

اگر راستشو بخوای کشورمان در شرایط جالبی نیست و چه بسا یک تصمیم درست و یا غلط ما رو نجات بده و یا به قهقرا بکشونه.اگر لارم شد بیشتر خواهم گفت.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
- آغاز حمله زمینی به نوار غزه (خدا بخیر کنه خیلی نگرانم)
- 470 شهید و 2400 زخمی تا این لحظه
- (در تایید خبر دوستان) تعدادی از نظامیان صهیونیست در درگیری با نیروهای حماس کشته و زخمی شدند (الجزیره؛ العربیه و الاقصی)
- پایگاه نظامی رعیم با دو موشک هدف قرار گرفته شد
- شلیک موشکها علیرغم یورش زمینی ادامه دارد
- حماس به ارتباطات بیسیم ارتش اسرائیل نفوذ کرد (منبع الاقصی. احتمال صحت بسیار زیاده؛ چون این دستگاهها توسط روسها در جنگ گرجستان به غنیمت گرفته شد)
[b]- باراک: اسرائیل در مرز با لبنان در آمادگی کامل بسر میبرد[/b]

. اسرائیل داره تصاویر آماده باش نیروهای خودش در مرز با غزه رو نشون میده اصلا انتظار نداشت که اینطور غافلگیر بشه!!!
. به امید تلفات بیشتر و شکست مفتضحانه اسرائیلیها
.[b] سوالی که در مورد کمک به حماس دارم و فقط Amir_m گرامی جواب دادن نحوه ورود بعضی تسلیحات روسی مثل موشک گراد به غزه هست[/b]
و آیا بجز ایران و سوریه و لبنان(حزب الله)، کشورهای دیگه ای هم هستن که به حماس کمک نظامی کنن؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]- آغاز حمله زمینی به نوار غزه (خدا بخیر کنه خیلی نگرانم)
- 470 شهید و 2400 زخمی تا این لحظه
- (در تایید خبر دوستان) تعدادی از نظامیان صهیونیست در درگیری با نیروهای حماس کشته و زخمی شدند (الجزیره؛ العربیه و الاقصی)
- پایگاه نظامی رعیم با دو موشک هدف قرار گرفته شد
- شلیک موشکها علیرغم یورش زمینی ادامه دارد
- حماس به ارتباطات بیسیم ارتش اسرائیل نفوذ کرد (منبع الاقصی. احتمال صحت بسیار زیاده؛ چون این دستگاهها توسط روسها در جنگ گرجستان به غنیمت گرفته شد)
[b]- باراک: اسرائیل در مرز با لبنان در آمادگی کامل بسر میبرد[/b]

. اسرائیل داره تصاویر آماده باش نیروهای خودش در مرز با غزه رو نشون میده اصلا انتظار نداشت که اینطور غافلگیر بشه!!!
. به امید تلفات بیشتر و شکست مفتضحانه اسرائیلیها
.[b] سوالی که در مورد کمک به حماس دارم و فقط Amir_m گرامی جواب دادن نحوه ورود بعضی تسلیحات روسی مثل موشک گراد به غزه هست[/b]
و آیا بجز ایران و سوریه و لبنان(حزب الله)، کشورهای دیگه ای هم هستن که به حماس کمک نظامی کنن؟[/quote]

اقا حماس دوتانک مرکاوانا زده

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در بين كشورهاي عربي وضعيت مصر از همه متشنج تر است و هم اكنون بعد از پيغام صريح سيد حسن نصرا... تصفيه شديدي در ارتش اعمال شده و هر لحظه دامنه شورش هاي عمومي شديدتر و منظم تر مي شود. به نظر مي رسد عمر فرعون مصر رو به پايان است.
همانطور كه قبلا هم اشاره كردم اسراييل مجبور به حمله زميني است كه اينكار را هم از ديشب شروع كرده است دامنه جنگ رواني عليه ايران و حزب ا... هم شدت يافته اميدوارم همانطور كه دوستان ديگر هم پيش بيني كردن هدف همه اين برنامه ها درگير كردن مستقيم ايران و حزب ا... نباشد. در آن صورت آتشي بر افروخته مي شود كه كسي قادر به خاموش كردن آن به اين راحتي ها نخواهد بود.
بايد بسيار هوشيار باشيم و از وقايع اين روزها به درستي بهره برداري كنيم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میگم اگه حماس موشک کورنت نداشته باشه می خواد با ار پی جی تانک بزنه؟
خدا رحم کنه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حماس در ابتدا سعی کرد از موشکهای ضعیفش سعی کنه اسرائیل رو به میز مذاکره و اتش بس بکشونه. سعی شد با موشکهای دست ساز که صرفا جنبه روانیش از تخریبش بیشتر هست استفاده لازم رو بکنه. وقتی مشخص شد رژیم صهیونیستی حاضر نیست دست از حمله بکشه مجبور شد از مهمات با تخریب بیشتر استفاده کنه. چه بسا با وخیمتر شدن اوضاع موشک و یا تجهیزاتی رو بکنه که اصلا قابل پیش بینی نباشه. این از روشهای جنگیه وگرنه اگر روز اول همه موشکهای برد بلند رو شلیک میکرد دست اخر میبایست با چماق به جنگ اسرائیل بره[/quote]

آرماني عزيز ممنون از توضيحات تان , :oops:

انشاا... كه شاهد نابودي هر چه سريعتر اين قوم طغيانگر باشيم.

-----------------------------------------------------------------------------
[quote]در بين كشورهاي عربي وضعيت مصر از همه متشنج تر است و هم اكنون بعد از پيغام صريح سيد حسن نصرا... تصفيه شديدي در ارتش اعمال شده و هر لحظه دامنه شورش هاي عمومي شديدتر و منظم تر مي شود. به نظر مي رسد عمر فرعون مصر رو به پايان است.
همانطور كه قبلا هم اشاره كردم اسراييل مجبور به حمله زميني است كه اينكار را هم از ديشب شروع كرده است دامنه جنگ رواني عليه ايران و حزب ا... هم شدت يافته اميدوارم همانطور كه دوستان ديگر هم پيش بيني كردن هدف همه اين برنامه ها درگير كردن مستقيم ايران و حزب ا... نباشد. در آن صورت آتشي بر افروخته مي شود كه كسي قادر به خاموش كردن آن به اين راحتي ها نخواهد بود.
بايد بسيار هوشيار باشيم و از وقايع اين روزها به درستي بهره برداري كنيم.[/quote]

جايزه 1 مليون دلاري براي اعدام انقلابي حسني نا مبارك‌(اينم از جنگ رواني)

[quote]میگم اگه حماس موشک کورنت نداشته باشه می خواد با ار پی جی تانک بزنه؟
خدا رحم کنه[/quote]

والا ديشب هم كه داشتم به طور زنده اخبار را دنبال مي كردم(پرس تي وي) صداهاي مختلفي از انفجار و .. شنيده مي شد كه مجري از خبرنگارش پرسيد كه اين صدا كه مثلا الان شليك شد از چي بود و ؟
خبرنگار هم مي گفت كه صداي شليك آرپي جي هاي حماس و برخورد آنها با...

مطمعنا اگر حماس جز آر پي جي تسليحات ديگري براي زدن تانك نداشته باشد , حداقل راه زدن مركاوا با آر پي جي را بلده.(البته خيلي هم مطمعن نيستم , اما اميدوارم icon_biggrin )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخرين اخبار از اوضاع نوار غزه
[size=24]متجاوزان صهيونيست با مقاومت شديد مبارزان فلسطيني روبرو شده‌اند[/size]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/A0340339.jpg[/img]خبرگزاري فارس: ارتش رژيم صهيونيستي در يورش زميني خود به نوار غزه با مقاومت شديد مبارزان فلسطيني روبرو شده است.

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني العالم، نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي با مقاومت شديدي در يورش زميني خود به مناطق مرزي نوار غزه روبرو شده‌اند.
بر پايه اين گزارش، درگيري‌هاي شديدي ميان مبارزان فلسطيني با نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي در جريان است كه شماري از اين نيروها به هلاكت رسيده يا زخمي شده‌اند.
جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" پيشتر اعلام كرده بود كه مبارزان فلسطيني نوار غزه را به قبرستاني براي نظاميان رژيم صهيونيستي مبدل خواهند كرد.
گردان‌هاي عزالدين القسام شاخه نظامي جنبش حماس تاكيد كرد كه در درگيري با نظاميان رژيم صهيونيستي و منفجر كردن يك بمب در منطقه "العطاطره" در شمال نوار غزه شماري از صهيونيست‌ها را به هلاكت رسانده و شماري ديگري از آنها را زخمي كرده‌است.
در همين حال، "موسي ابومرزوق"، معاون دفتر سياسي جنبش حماس با رد ادعاهاي رژيم صهيونيستي مبني شهيد كردن چندين نفر از مبارزان گردان‌هاي عزالدين قسام گفت: شمار شهداي گردان‌هاي عزالدين قسام از پنج نفر بيشتر نيست.
وي افزود: ما آماده مقابله با تجاوزگري هستيم و گردانهاي عزالدين قسام نتايج عمليات خود را يك به يك اعلام خواهد كرد.
ارتش رژيم صهيونيستي امشب از محورهاي مختلف با حمايت بالگردهاي خود به نوار غزه يورش برد و تانك هاي اين رژيم نيز نوار غزه را گلوله باران مي‌كنند.
به گفته خبرنگار العالم، جنگنده‌هاي ارتش رژيم صهيونيستي به بمباران مناطق مختلف غزه ادامه مي‌دهند و لحظاتي پيش مقر شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي فلسطين در مركز شهر غزه را هدف قرار دادند و درگيري‌ها در شمال و شمال شرقي نوار غزه متمركز است و ارتش رژيم صهيونيستي به كندي بسيار، احتياط و نگراني حركت مي‌كند.
شبكه تلويزيوني العربيه نيز از گلوله باران ساحل نوار غزه توسط كشتي جنگي رژيم صهيونيستي خبر داد.
برپايه اين گزارش، راديوي رژيم صهيونيستي نيز اذعان كرد كه نظاميان اين رژيم در يورش خود با بمب‌‌هاي انفجاري شديدي مواجه شده‌اند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در آغاز يورش زميني به نوار غزه
[size=24]9 صهيونيست به هلاكت رسيدند[/size]

[img] http://gallery.military.ir/albums/userpics/100958247042.jpg[/img]جام جم آنلاين: نظاميان صهيونيست در يورش زميني خود به نوار غزه با مقاومت شديد مبارزان فلسطيني روبرو شدند و در جريان آن 30 صهيونيست زخمي و 9 تن ديگر به هلاكت رسيدند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، سخنگوي ارتش اسرائيل بامداد امروز شنبه اعلام كرد كه در حمله زميني به نوار غزه 30 نظامي اسرائيلي زخمي شدند.

سخنگوي نظامي رژيم صهيونستي افزود: 30نظامي اسرائيلي مجروح شدند كه در بين آنها يك افسر و يك نظامي به علت شدت جراحات وارده حالشان وخيم است.

اين سخنگو از واكنش به بيانيه‌ صادر شده از سوي جنبش مقاومت اسلامي فلسطيني كه در آن تاكيد كرده بود كه 9 تن از نظاميان صهيونيست در عمليات زميني به نوار غزه به هلاكت رسيده‌اند، خودداري كرد.

جنبش مقاومت اسلامي فلسطيني در بيانيه‌اي كه پيش از اين منتشر شد و به امضاي گردانهاي عزالدين قسام شاخه نظامي حماس رسيده است از كشته شدن 9 نظامي صهيونيست در جريان يورش اين رژيم به نوار غزه خبر داد.

اين جنبش همچنين اعلام كرد كه در پاسخ به جنايت‌هاي رژيم صهيونيستي به نوار غزه، چندين شهرك‌ صهيونيست‌نشين را با موشك هدف قرار داده است.

جنبش مقاومت اسلامي فلسطين «حماس» ديشب با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد كه مبارزان فلسطيني نوار غزه را به گورستاني براي متجاوزان صهيونيست تبديل خواهند كرد.

اين در حالي است كه ارتش رژيم صهيونيستي در يورش زميني خود به نوار غزه همچنان با مقاومت شديد مبارزان فلسطيني روبرو شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.