arshya4171

تغيير ساختار سازمان ملل؛ تصميم جدي ايران (1و2و3)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

تغيير ساختار سازمان ملل؛ تصميم جدي ايران-1
[size=18]نجابت: ايران امكانات و اعتباراتي براي تغيير ساختار و مكان سازمان ملل اختصاص مي‌دهد[/size]
خبرگزاري فارس: حسين نجابت عضو فراكسيون اكثريت مجلس با تاكيد بر تغيير ساختار سازمان ملل، آمادگي ايران را براي اختصاص امكانات و اعتباراتي در جهت تغيير ساختار و مكان سازمان ملل اعلام كرد.

حسين نجابت نمايده تهران در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه جلسه علني امروز يكشنبه مجلس در گفتگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس با بيان اينكه ساختار سازمان ملل بعد از جنگ جهاني دوم ايجاد شد گفت: فاتحان جنگ جهاني دوم ساختاري را براي سازمان ملل طراحي كردند تا منافعشان همواره در دنيا تامين شود.
وي حق وتو را يكي از ابزارهاي فاتحان جنگ براي تامين منافع خود دانست و افزود: در حال حاضر وضعيت اجتماعي تاريخي و بين المللي آن زمان سپري شد و نمي توان با آن ساختار گذشته سازمان ملل را اداره كرد و حتما بايد اين ساختار عوض شود.
عضو فراكسيون اكثريت مجلس با بيان اينكه اكثر متخصصان امور بين المللي خواستار تغيير ساختار سازمان ملل هستند و اين موضوع براي آنها امري واضح است تصريح كرد: اينكه چگونه اين ساختار تغيير يابد مورد بحث متخصصان امور بين الملل دنيا است.
نجابت گفت: اگر كشورهاي اسلامي و كشورهاي در حال توسعه از خود انسجام نشان داده و با هم هماهنگ باشند مي توانند نقش و سهم عمده اي در اين تغيير ساختار داشته باشند و جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك كشور تاثير گذار و مهم در منطقه مي تواند پرچم دار اين حركت باشد.
وي اضافه كرد: جمهوري اسلامي ايران در حال حاضر آمادگي كامل دارد تا امكانات و اعتباراتي را براي تغيير ساختار و مكان سازمان ملل در اختيار بگذارد و همچنين مي تواند رايزني هاي را انجام دهد اما مهم اين است كه كشورها به يك اجماعي در اين زمينه برسند.


تغيير ساختار سازمان ملل؛ تصميم جدي ايران-2
[size=18]دهقان: سازمان ملل با ساختار كنوني جوابگوي نياز امروز بشر نيست[/size]
خبرگزاري فارس: عضو فراكسيون اكثريت مجلس با تاكيد بر تغيير ساختار سازمان ملل گفت: سازمان ملل با ساختار و وضعيت كنوني جوابگوي نياز امروز بشري نيست و تغيير در ساختار و مكان آن ضروري است.

محمد دهقان نماينده چناران و طرقبه در حاشيه جلسه علني امروز يكشنبه مجلس در گفتگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس با بيان اينكه لزوم تغيير ساختار و مكان سازمان ملل يك امر بديهي است خاطرنشان كرد: مطابق منشور سازمان ملل متحد اين سازمان و شوراي امنيت آن بايد از مردم مظلوم دنيا و همچنين مردم ستمديده و تحت ظلم ستم حمايت كند اما متاسفانه با توجه به نفوذ آمريكا و اروپا در شوراي امنيت اين سازمان وظيفه آن بر عكس شده و متاسفانه از ظالمين حمايت مي شود.
وي حق وتوي اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل را ظالمانه توصيف كرد و ياد آور شد: در حال حاضر مردم، كودكان و زنان و جوانان فلسطيني به خصوص نوار غزه به خاك و خون كشيده مي شوند ولي سازمان ملل متحده هيچ عكس العمل قاطعانه‌اي در اين زمينه نشان نداد و متاسفانه دبير كل اين سازمان نه تنها از مظلومين غزه حمايت نكرد بلكه به نوعي صحبت كرد كه اظهارات وي در حمايت از جنايتكاران و مستكبرين تلقي شد.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با بيان اينكه متاسفانه آمريكا و اروپا با نفوذ خود مانع از حضور هر قطعنامه اي عليه اسرائيل غاصب مي شود گفت: شرايط گذشته و فعلي دنيا نشان داد كه سازمان ملل با ساختار و وضعيت كنوني جوابگوي نياز امروز بشري نيست و تغيير در ساختار و مكان آن ضروري است.
دهقان به بيان اينكه در حال حاضر شرايط براي تغيير و تحول از ساختار و مكان سازمان ملل متحد فراهم شده گفت: جنايات غزه و سكوت سازمان هاي بين المللي در اين زمينه بيش از پيش اين موضوع را آشكار كرده است.
نماينده چناران و طرقبه در مجلس اضافه كرد: با تدبير مقام معظم رهبري و همچنين همكاري دولت و مجلس در زمينه تغيير ساختار سازمان ملل امكان اين موضوع فراهم است و اگر جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه فعال شود مي تواند نقش مهمي را ايفا كند.


تغيير ساختار سازمان ملل؛ تصميم جدي ايران-3
[size=18]اسماعيلي: ساختار و مكان سازمان ملل حتما بايد تغيير كند [/size]
خبرگزاري فارس: عضو شوراي مركزي فراكسيون اكثريت مجلس با تاكيد بر تغيير ساختار و مكان سازمان ملل متحد گفت: اين تغيير حتما بايد صورت پذيرد.

ولي اسماعيلي نماينده گرمي در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس با بيان اينكه سازمان ملل متحد براي حل و فصل مسائل بين المللي كارايي لازم را ندارد گفت: متاسفانه اين سازمان ابزار دست آمريكا و برخي از كشورها براي تامين منافع خود شده است و به جاي پرداختن به وظيفه خود مورد سوء استفاده زور گويان قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه فلسفه تاسيس سازمان ملل متحد حمايت از مظلومين، ايجاد صلح و آرامش بر جهان بود گفت: متاسفانه اين سازمان و عملكرد آن نشان داد كه در اين زمينه هيچ كارآمدي لازم را نداشته و همواره در خدمت چند كشور زورگو براي ايجاد ناامني و موجه جلوه دادن بسياري از جنايت‌ها است.
عضو شوراي فراكسيون اكثريت مجلس با بيان اينكه حق وتو در سازمان ملل متحد باعث ايجاد ناعدالتي در دنيا شده، خاطر نشان كرد: سوال اين است كه چگونه چند كشور با داشتن حق وتو، مي خواهند از حق ديگر كشورها و مظلومان دفاع كنند.
اسماعيلي اضافه كرد: سازمان ملل متحد همواره بي خاصيتي خود را براي حل و فصل موضوعات و منازعات بين المللي نشان داد و امروز تغيير در ساختار و مكان آن بيش از گذشته نمايان شده است.
وي با اشاره به جنايات اسرائيل غاصب در غزه خاطر نشان كرد: به رغم آنكه هر روز تعداد زيادي از انسان هاي بي گناه در غزه به خاك و خون كشيده مي شوند اين سازمان ملل هيچ اقدام عملي براي جلوگيري از توقف رفتارهاي وحشيانه انجام نداده و حتي بعضا با سكوت خود حمايت هايي را از اين جنايات به عمل آوردند.
نماينده گرمي در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه همه كشورهاي به خصوص كشورهاي اسلامي بايد دست در دست هم داده و براي تغيير ساختار و مكان سازمان ملل اقدام كنند گفت: آمريكا و متحدانش بايد بفهمند كه سازمان ملل ابزاري براي اعمال منافع خاص آنها در دنيا نيست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارشیا جان سلام

در تاریخ پر فراز و نشیب سازمان ملل هیچکس تا الان به اندازه ایران به نقض حقوق بشر توسط این سازمان و حمایتهای جهت دارش از بعضی از کشورها اعتراض نکرده.

مطلبی که قید فرمودی جای بحث و نظر زیادی داره که به نوبه خودم خواهم گفت.

ولی چند سوال میشه برای شروع انتخاب کرد :
[color=red]
1- اگر قرار بر تغییر در قوانین اصلی سازمان ملل باشد بایستی بر طبق قانون چند کشور از این تغییرات حمایت کنند؟

2- انتخاب جا و محل استقرار حکم قطعی داره و یا قابل تغییر هست ؟

3- بودجه جاری از کدام منبع تامین میشه؟[/color]

کاش جواب این سه سوال رو از اساسنامه سازمان ملل در بیاریم تا بهتر بتونیم نظر بدیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
والله الانش هم داره به ما گیر می ده و در بعضی از موارد هم حق داره!!

*اول خودت رو درست کن بعد به دیگران گیر بده*

گرچه گند کاری هاش خیلی زیاد بوده ولی ما تا وقتی خودمون از این لحاظ مشکل داریم چطوری می تونیم اعتراض کنیم و اونا هم قبول؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت جناب ارشيا
حدودا سال 65 يا 66 بود كه مرحوم استاد فخرالدين حجازي يكي از نماينده مجلس شوراي اسلامي بود.در سخنراني جالبي كه در مورد جنگ و سازمان ملل و اعراب خليج فارس داشت همين مسءله را كه نماينده اي بالا پيشنهاد داده اند را مطرح كرد. و يه نكته انقلابي هم به آن اضافه كرد كه بياييم سازمان ملل را در دهكده جماران بسازيم ُ‌ . روزنامه كيهان يا اطلاعت بود كه آنرا چاژ كرده بود و دربين رزمندگان در منطقه دست به دست مي گشت و اين سخنراني انقلابي به قول معروف صدا كرده بود.خدايش رحمت كند . ولي اصلا اين ساختار سازمان ملل براي در خدمت قرارگرفتن كشورهاي استعماري و قدرت هاي بزرگ است و هيچ ردي را نمي شود پيدا كرد كه به عنوان عملكرد مثبت در اهداف بشر دوستانه اين سازمان باشد. اگر يه نگاهي به بحران رواندا كه زير سايه سازمان ملل اتفاق افتاد و يا جنگ بوسني و هرزگوين و جنگ 33 روزه و قتل عام قانا و ...صدها مسپله انساني كه اين سازمان از دخالت در آن چشم پوشي مي كرد.الان هم مسئله خودباخته ها و انسانیت کانالیزه شده شان هم از حاشیه های جالب بحران غزه است، کسانی که در حادثه ای مثل یازده سپتامبر صدایشان در می آید (لابد چون آمریکائی ها متمدن ترند! و جانشان ارزش بیشتری دارد) یا حتی در مورد اعدام اراذل و اوباشی که جرائم ناموسی دارند یا کسانی که چند تن مواد مخدر قاچاق کرده اند یا حتی در مورد اعدام اعضاء گروههای تروریستی عربده هایشان گوش فلک را کر می کند (اینها هم چون ضربه ای به جمهوری اسلامی! زده اند) حالا در مقابل جنایت جنگی خفه شده اند یا اگر خیلی بی احتیاطی کنند حرفهای دوپهلو می زنند و مثل همیشه با فن معروف چهار دست و پا می آیند زمین و به جمهوری اسلامی می رسند و یا بدتر از همه حرفی می زنند که به مذاق صهیونیست ها خوش می آید. ای کاش این هموطنان ما به جای شخم زدن عقده هایشان، حرف زدن از روی بی اطلاعی وحدسهای شخصی یا تکیه کردن به ادعاهای دشمنان فلسطین و دوستان اسرائیل کمی هم واقعی به مسئله نگاه می کردند و بعد نظر خودشان را، و نه نظر سیاسی و رایج قدرت های بزرگ را که قصد تغییر و تسلط بر خاورمیانه را دارند، بیان می کردند. البته از حق نگذریم این وسط آدمهای آزاده و سربلندی هم پیدا می شوند که با وجود مخالفت افکارشان با ایدئولوژی های اسلامی واقعیت ها را می بینند و به جای متهم کردن حماس و جمهوری اسلامی به کشتن مردم بیگناه غزه! و گرفتن قیافه مضحک ضد جنگ با چشم باز واقعیت تلخی را که اسرائیل شصت سال است آن را با تروریسم دولتی و جنایت جنگی گسترش داده است درک می کنند و درباره اش قلم می زنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از نظرات جالب دوستان

آرماني جان اين سوالاتي كه مطرح كردي ميشه گفت اساس و پايه سازمان ملل هست

اصولا با درخواست ايران يا 100 تا كشوري كه جهان سومي محسوب ميشن نميشه همچين كاري كرد مزيتي كه اين تحركات داره زمزمه تغيير هست كه ميتونه آغاز يه حركت محسوب بشه كه در آينده شايد 20 سال ديگه نتيجه بده

به نظر دوستان كدام كشورها صلاحيت ميزباني سازمان ملل رو دارن؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.