arshya4171

بازگشت به اینده

Recommended Posts

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به تولید آزمایشگاهی پوشش های نانو کریستال و آمورف کبالت - فسفر شدند.
این پوشش ها جایگزینی خوبی برای پوشش های کروم سخت هستند که برای قطعات صنعتی (صنایع غذایی، نساجی،صنایع فولاد و نفت) بکار می روند. به دلیل جلوگیری از بکار گیری پوشش های کروم(به دلیل ایجاد مشکلات زیست محیطی)در کشورهای پیشرفته، تلاش زیادی برای ابداع روش ها و پوشش های جایگزین صورت گرفته است. پوشش نانو کریستال کبالت-فسفر که به روش رسوبدهی الکتریکی DCتولید می شود، از جمله جدیدترین این پوششهاست.
جزییات این تحقیق در قالب پروژه کارشناسی ارشد مهندس محمد علی شیخ الاسلامی و با راهنمایی دکتر محمد حسن عنایتی و دکتر کیوان رئیسی انجام شده ،در مجله Materials Letters منتشر شده است.

منبع:ماهنامه فناوری نانو شماره 135 دیماه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به همت پژوهشگر دانشگاه صنعتی بابل

پیل سوختی بیولوژیکی از ضایعات تولید شد

محققان دانشگاه صنعتی بابل پیل سوختی بیولوژیکی را طراحی و تولید کردند که با استقاده از مواد زاید برای کاربردهای پزشکی الکتریسیته تولید می کند.

مصطفی رحیم زاده پژوهشگر دانشگاه صنعتی بابل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در حوزه پیلهای سوختی گفت: محققان این دانشگاه با طراحی و تولید پیل سوختی 500 واتی توان اسمی توانستند قراردادهایی با صنایع دفاعی و نظامی منعقد کنند.

وی به پروژه ساخت پیل سوختی بیولوژیکی اشاره کرد و افزود: این پیل سوختی که در این دانشگاه طراحی و تولید شده به ثبت رسیده است.

رحیم زاده با بیان اینکه این پیل سوختی از مواد دور ریختنی و ضایعات، انرژی الکتریکی تولید می کند اظهار داشت: باکتریهای موجود در این ضایعات به سیستم تزریق می شود و دستگاه آنها را تبدیل به الکترون و پروتون می کند. خروجی آن جریان الکتریسیته و تولید آب به طور همزمان است.

وی با بیان اینکه مواد زاید استفاده شده در این پیل سوختی می تواند انواع ضایعات کارخانه ها باشد، ادامه داد: با توجه به اینکه در نزدیکی ما کارخانه نیشکر وجود دارد از پساب این کارخانه ها که حاوی ملاس است استفاده شد. میکروبهای خاص این پسابها برای کشت و آزمایش شناسایی و سپس این میکروبها در شرایط بی هوازی کشت و پرورش داده شدند تا بتوان از آنها الکتریسته تولید کرد.

این محقق به مزایای این طرح پرداخت و اضافه کرد: دفع پسابهای کارخانه ها از معضلات زیست محیطی هستند و از سوی دیگر این پسابها حاوی مواد مغذی هستند. از این رو در اجرای این طرح علاوه بر اینکه از ضایعات استفاده بهینه شده است از آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه این پیل در مرحله آزمایشگاهی است، خاطرنشان کرد: هدف از تولید این پیل تولید برق شهر نبوده بلکه به منظور کاربردهای پزشکی و نظامی طراحی و تولید شده است.

رحیم زاده ساخت سنسورها را از کاربردهای پزشکی این طرح ذکر کرد و گفت: با استفاده از این پیل می توان سنسور "گلوکز" تولید کرد که قادر است میزان قند خون را اندازه گیری کند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب نيودي نميخوام گير داده باشم اما عكسها رو ديگه به لينك تبديل كنيد چون از سايت ديگري هستند !
و اما در مورد اين عكس مسخره !
http://www.genpets.com/media/wallpaper05_800.jpg
بايد بگم كلي اينترنت رو گشتم ! اين فقط يك حربه تبليغاتي بود چون هيچ تصويري مشاهده نشد كه اين موجود زنده باشه و در حال راه رفتن !تماما تخيليه و بيشتر حربه اي بوده كه ببينند طرز فكر مردم در مورد چنين عروسكهايي چيه ! كه با منفي از آب در اومدن منتفي شده .

اما اونچه كه قابل ديده اينه كه براي چنين كارهايي داره برنامه ريزي و سرمايه گذاري ميشه كما اينكه قبلا دي ان اي انسان رو به حيوان پيوند زده بودند! و جای تامل بسیاری ایجاد میکنه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][size=18]دانشمندان علم ژنتیک با بی رحمی تمام موجودی ساخته اند
که کاملاً درد را احساس می*کند ولی نمیتواند جیغ بکشد![/size]

http://www.pa2gh.net/images/genpets1.jpg
شركت جن*پتس ( ‪ ( genpets‬، اقدام به تولید انبوه حیوانات ژنتیكی كرده است كه نمونه آنها در طبیعت وجود ندارد. این موجود زنده در حالت خواب زمستانی در بسته*بندی*های مخصوص در فروشگاه*های این شركت عرضه می*شود.
حیوان خانگی ساخته شده در شركت جن*پتس مانند دیگر حیوانات دچار درد و رنج می*شود اما به گونه*ای ساخته شده كه هنگام درد، سر و صدای زیادی نمی*كند.
عمر این حیوان یك تا سه سال است و پس از خروج از بسته بندی و برخاستن از خواب زمستانی به سرعت با انسان و كودكان انس می*گیرد.
این شركت اعلام كرده است كه به زودی فروش انبوه محصول خود را در قفسه فروشگاه*های زنجیره*ای و نمایندگی*های خود آغاز می*كند و اكنون در حال ثبت و اهدای حق نمایندگی فروش است.
این شركت با استفاده از دستاوردهای مهندسی ژنتیك، بااصلاح و دستكاری مولكول*های دی*ان*آ (‪ (DNA‬كه حاوی اطلاعات زیستی جانداران است اقدام به تولید انبوه و فروش پستانداران زنده كرده است.
بسته*بندی*ها دارای نشانگر ضربان قلب حیوان، چراغ ال*ایی*دی (‪ (LED‬كه درجه تازگی حیوان را نشان می*دهد و لوله ویژه تغذیه است

..........................



:?
كسي در مورد واقعيت اين خبر چيزي ميدونه؟
اينهم سايتش :
http://www.genpets.com/index.php
اين يك جنايت وحشتناكه :

http://www.genpets.com/images/web_main04_xmas.jpg

http://www.genpets.com/images/web_main04b2.gif

01. Genpet™
The Only Bioengineered Buddy. Available in 7 different personality types.

02. Color Coding
Each personality type of the Genpets has been linked to its respective colour, and that color is then used as a base for each package. (Read more)

اينهم رنگ بندي و شخصيت 7 مدل :

Genpet Red™ - Athletic and energetic
Genpet Orange™ - Adventurous, confident and curious
Genpet Yellow™ - Playful and fun
Genpet Green™ - Helpful, harmonious and peaceful
Genpet Blue™ - Communicative and serene
Genpet Violet™ - Imaginative and spiritual
icon_razz

03. Heart Monitor
Each package has a built in low cost heart monitor that is fully functional, with green LED lights and built in speaker. (Read more)

04. Fresh Strip
Every single package includes an easy to use "fresh gauge". Four simple blue LED lights display the status of the Genpet™. The display will also display if the Genpet™ has been sitting on the store shelf too long, or if the package circuitry has malfunctioned in some way. (Read more)

05. Bio-Genica IV System
While the Genpets hang on the store shelves they are in a form of hibernation. Each Genpet™ package has a special nutrient feeding tube attached to it, supplying our specially formulated mix and keeping them healthy and asleep.

06. Genpet™ Restraints
Restraining the pets in their packaging ensures no damage to the product, as well as allowing for optimal consumer viewing.

http://www.genpets.com/media/wallpaper05_800.jpg

[/quote]

جناب نيودي اين موجودي كه شما ميگيد يه اسباب بازي الكترونيكي بيشتر نيست

مراحل ساخت اين اسباب بازي در لينك زيرموجود است

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لاله قاسمي مباركه مجري طرح هدف از انجام اين پژوهش را به كارگيري نانو الياف در مهندسي بافت بيان كرد و گفت: يكي از معضلات بزرگي كه علم پزشكي از دير باز با آن درگير بوده ارائه درمان قطعي براي بازسازي بافتهاي از كار افتاده و معيوب است. متداول ترين شيوه در درمان اين نوع بافتها روش پيوند است كه خود با مشكلات عديده اي از جمله كمبود عضو اهدايي، هزينه بالا و اثرات جانبي حاصل از پيوند بافت بيگانه مواجه است. مهندسي بافت روشي نويد بخش جهت بازسازي بافتهاي آسيب ديده ارائه كرده است.

وي ادامه داد: داربستهاي نانو الياف گزينه مناسبي براي اتصال تكثير و عملكرد سلولها نسبت به ساير داربستهايي است كه به طور رايج مورد استفاده قرار مي گيرند. داربستهاي نانو الياف داراي نسبت سطح به حجم بالا و تخلخل زيادي هستند كه اين امر باعث افزايش چسبندگي سلولها به سطح آنها مي شود. همچنين نتايج تحقيقات انجام شده حاكي از آن است كه سلولها به خوبي در اطراف اليافي با قطري كمتر از سلول (در حد نانومتر) چسبيده و ارگانيزه مي‌شوند.

به گفته قاسمي در اين پژوهش از پليمر پلي كاپرولاكتون (پليمري زيست سازگار و زيست تخريب پذير در بدن) و روش الكترو ريسي براي تهيه داربست نانو الياف استفاده شده است.

مجري طرح ادامه داد: در اين تحقيق رفتار سلولهاي Vero بر داربست نانوالياف بررسي و نتايج حاكي از آن است كه اين سلولها به خوبي روي داربست نانو الياف رشد و تكثير پيدا مي‌كنند.

وي اضافه كرد: جزئيات اين پژوهش در مجله Yakhteh Medical Journal(جلد10، صفحات 184-179، سال2008) منتشر شده است .

منبع : خبرگزاري مهر

http://www.hupaa.com

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فوران هاي شديد پلاسما از خورشيد كه به نام "دفع خرمني جرم" خوانده مي شود مي تواند با ايجاد تداخل الكترومغناطيسي اثرات مخربي بر تكنولوژي داشته باشد. يك انفجار سهمگين در سال 1989 شبكه اي از خطوط برقي در كبك را براي چندين ساعت از كار انداخت.

قدرتمندترين انفجار خورشيدي بي سابقه در سال 1859 اتفاق افتاد. در آن زمان، اين انفجار تنها ارتباطات تلگرافي را مختل كرد. ولي اگر همان انفجار امروزه رخ مي داد، اثرات مخرب پايداري را بر روي شبكه هاي برق، منابع آب و چرخه ي طبيعي آن، مواد خوراكي فاسد شدني، داروها و ديگر ضروريات بوجود مي آورد.

از طرفي ترانسفورماتورهاي آسيب ديده كه ولتاژ برق را تغيير مي دهند، به معضلي بزرگ و اساسي تبديل مي شدند. به گفته «دنيل بيكر»(Daniel Baker) از دانشگاه كلورادو اگر تعداد زيادي از اين ترانسفورماتورها بر اثر يك انفجار عظيم خورشيدي آسيب ببينند و مجبور به خارج كردن آنها از شبكه شويم زمان زيادي براي جايگزيني آنها نياز است. ضمن اينكه به تعداد كافي ترانسفورماتور نداريم و بايد بطور سفارشي ساخته شوند.

http://nojumnews.com/images/content/1387-10-26/2.solar-storm-view.jpg



يك پژوهش جديد كه هفته گذشته در مجله نيوساينتيست به چاپ رسيد پيشنهاد مي كند كه احتمال چنين انفجارهاي عظيمي در خورشيد تا چند دهه آينده وجود ندارد و خورشيد مدت زيادي را در آرامش به سر خواهد برد. با اين حال چنين پيش بيني هايي با عدم قطعيت هاي بسياري همراه است.

خوشبختانه راه هايي براي كاهش خطرات ناشي از چنين فاجعه اي وجود دارد. به عنوان مثال، تغييرات نسبتا كم هزينه در مدارهاي ترانسفورماتور مي تواند آسيب پذيري آنها را در برابر اثرات طوفان خورشيدي كاهش دهد و مقاومتشان را در مقابل آسيب ها از 60% به 70% برساند.

به نقل از ماهنامه نجوم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دي اكسيد سرب يك ماده الكترودي ارزان قيمت است كه هدايت الكتروني بالا و پايداري خوبي در محيط اسيدي دارد.

دي اكسيد سرب در موارد گوناگون الكتروشيميايي و صنعتي همچون ماده فعال مثبت در باتري‌هاي سرب - اسيد، اكسيداسيون تركيبات آلي در فاضلاب و به عنوان الكتروكاتاليست مورد استفاده قرار گرفته است.

دي اكسيد سرب را مي‌توان به صورت شيميايي و الكتروشيميايي تهيه كرد.

مورفولوژي و تركيب فاز دي اكسيد سرب تهيه شده به پارامترهاي مختلفي همچون شرايط تركيب الكتريكي مانند اسيديته محلول، حضور عوامل شكل دهنده و نوع تكنيك تهيه، وابسته مي باشند؛ از اين رو در سالهاي اخير تهيه نانو ساختار دي اكسيد سرب مورد توجه بسيار قرار گرفته است.

در بخش نخست از يك پژوهش كه در قالب رساله دكتري تخصصي شهرام قاسمي در رشته شيمي تجزيه انجام و ارائه شد، نانوپودر دي اكسيد سرب توسط تكنيك اولتراسونيك از محلول سوسپانسيوني beta-PbO به عنوان ماده اوليه، در حضور آمونيوم پرسولفات به عنوان اكسيدان تهيه شد.

نانوپودر دي اكسيد سرب توسط ميكروسكوپ الكتروني و پراش اشعه ايكس (XRD) مورد بررسي مورفولوژيكي و ساختاري قرار گرفت.

بر اين اساس، مشخص شد كه امواج اولتراسونيك در تعيين اندازه ذرات نقش ايفا مي‌كنند.


نمونه هاي PbO2 تهيه شده تحت شرايط بهينه، داراي ذراتي در گستره 50 تا 100 نانو متر مي باشند.

نتايج (XRD) نشان داد كه تنها فرم beta-PbO2 در شرايط بهينه در محيط واكنش تشكيل مي‌شود.

در بخش ديگري از اين پژوهش از يك روش الكتروشيميايي براي تهيه نانوساختارهاي دي اكسيد سرب بر روي بستر سرب خالص استفاده شد.

يك سيستم دو الكترودي تشكيل شده از دو الكترود سربي مشابه براي اين تحقيق استفاده شد.

در اين تكنيك، در مدت زمان مشخصي يك جريان ثابت بين دو الكترود سربي اعمال مي‌گردد و به دنبال آن از يك زمان آسايش كه در طي آن جرياني به سيستم اعمال نمي‌گردد، استفاده مي‌شود. تصاوير SEM نشان مي‌دهد كه ذرات دي اكسيد سرب حاصله تحت چنين شرايطي داراي مورفولوژي فيبري با قطر متوسط 20 تا 50 نانومتر و طولي در حدود 500 تا 1000 نانومتر مي‌باشند.

دي اكسيد سرب تشكيل شده به عنوان قطب مثبت در باتري‌هاي سرب ــ اسيد مورد استفاده قرار گرفت.

قابليت ذخيره انرژي باتري‌هاي سرب ــ اسيد داراي ارتباط نزديك با مورفولوژي مواد كاتدي مي‌باشد.

آناليز داده‌ها مشخص كرد كه مقاومت انتقال بار با تغيير در مورفولوژي سيستم از گلوبولار توده‌يي به نانوفيبر كاهش مي‌يابد و داده‌هاي حاصل از شارژ و دشارژ نيز اين نكته را تاييد مي‌كنند.

گفتني است، اين تحقيق با راهنمايي دكتر ميرفضل الله موسوي در دانشكده علوم پايه دانشگاه تربيت مدرس انجام شد.

منبع : ايسنا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]پلاسماي سرد باكتري ها را از بين مي برد:[/b]
محققين در يو اس با استفاده از پلاسماي سرد روش جديدي براي نابود كردن باكتريها كشف كردند. اين روش توسط مونير لاروس در دانشگاه سلطنتي ويرجينيا و دانشكده هاي كاليفرنيا در ساندياگو كشف شد. پلاسما شامل ذرات باردار –الكترونها و يونها-و ذرات بدون بار مانند اتمهاي برانگيخته و مولكولها مي باشد.
بيشتر پلاسما هها در فشار معمولي داغ هستند- در حدود چندين هزار درجه سانتيگراد- بنابر اين كنترل آنها مشكل است.
لاروس و همكارانش با استفاده از مانع مقاوم بدون بار در دما و فشار اتاق پلاسما ي سرد توليد كردند.آنها براي اين كار گاز مخلوطي شامل 97% هليوم و 3% اكسيژن را بين دو الكترود مسطح وارد كردند،سپس ولتاژي در حدود چندكيلوولت با فركانس 60 هرتز اعمال كردند.
مزيت اين روش در توان ورودي كم - بين 50 تا 300 وات- و توليد مقدار زيادي پلاسما مي باشد.
اين تيم دو نوع باكتري- با غشاي بيروني و بدون غشاي بيروني- را در معرض پلاسما ي سرد قرار دادند و با ميكروسكوب الكتروني تاثيرات پلاسما را روي آنها بررسي كردند.بعد از گذشت ده دقيقه ديدند كه هر دو نوع باكتري بوسيله اشعه فرا بنفش و قسمتهاي آزاد پلاسما، از بين رفتند.
ذرات باردار در حدود چند ميكروثانيه آسيب شديدي به پوسته سلول باكتري وارد مي كنند،زيرا كشش الكتروستاتيكي وارد بر پوسته بيروني سلول باكتري از نيروي كشش پوسته بيشتر مي شود.
لاروس و همكارانش معتقدند كه پلاسماي سرد، باكتريها و ويروسهاي مهلك را از بين مي برد و براي استريليزه كردن سريع و مطمئن تجهيزات دارويي مي تواند بجاي روشهاي سمي بكار برود.
لاروس ميگويد:“اميدواريم اين روش را بتوانيم براي قسمتهاي زيرسلولي نيز بكار ببريم و تاثيرات بيوشيمي آن را نيز بدست آوريم.“
www.sib-mag.blogfa.com/8703.aspx منبع

دوستان عزيز مخصوصا مديران محترم :
من تا حالا مطلب از جايي توي سايت نياوردم اگر كارم ايراد داره اول به خوبي خودتون ببخشيد و بعد هم لطف كنيد راهنماييم كنيد بسيار سپاسگزارم‎

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مالك جان سلام

ممنون.خبر كامل و بي نقصي بود. خيلي خوشحال شدم. اين اغازي هست براي روشهاي نوين استريليزاسيون.

منتظر خبرهاي علمي ديگه اي از جانب شما هستم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سيستم هوشمند مبتني بر بينايي ادراكي ماشين ساخته شد

خبرگزاري فارس: معاون فناوري و نوآوري پارك علم و فناوري خراسان گفت: سيستم‌هاي هوشمند مبتني بر پايه بينايي ادراكي ماشين توسط يكي از موسسات فناور مستقر در اين پارك ساخته شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، سعيد صمدي امروز در بازديد خبرنگاران از اين طرح اظهار داشت: امكانات اين سيستم شامل يابش و شناسايي اتوماتيك چهره انسان، سامانه كنترل تردد و شمارش عابرين بر مبناي بينايي ماشين، سيستم ماوس بدون دخالت دست و از طريق بينايي ادراكي رايانه است.

وي ادامه داد: در ايران فعاليت‌هاي تحقيقاتي پراكنده‌اي در اين زمينه صورت گرفته كه بيشتر آنها نيز بر پايه الگوريتم‌هاي غيرتجاري بوده اما اين سامانه‌ها براي نخستين بار در ايران و خاورميانه در قالب يك محصول تجاري توسط اين شركت طراحي و توليد شده است.

وي تاكيد كرد: طراحي و تجاري سازي اين محصول در حالي در پارك علم و فناوري خراسان انجام شده است كه سيستم‌هاي جهاني مطرح در اين زمينه به دليل ابعاد امنيتي پروژه براي تست و بررسي قابل دسترس نبوده‌اند.

وي درباره كاربردهاي سامانه يابش و شناسايي اتوماتيك چهره انسان گفت: جستجوي پرونده مجرمان با استفاده از چهره متهم در اداره آگاهي و سازمان زندان‌ها، كنترل تردد و دسترسي در مراكز حساس صنعتي، سيستم حضور و غياب پرسنلي و كنترل تردد كاركنان و عابران در اماكن پر رفت و آمد، بهزيستي و اماكن متروكه براي پيدا كردن افراد گمشده از جمله مهم‌ترين كاربردهاي اين سامانه است.

وي ادامه داد: سامانه ماوس بدون دخالت دست كه از طريق بينايي ادراكي رايانه كار مي‌كند، براي جانبازان و معلولان جسمي و حركتي طراحي شده كه به عنوان موشواره مي‌توانند از اين محصول استفاده كنند.

مدير عامل موسسه فناور ارائه دهنده اين سيستم نيز گفت: دلايل انتخاب توليد سيستم‌هاي هوشمند مبتني بر بينايي ادراكي ماشين به عنوان ايده‌محوري اين موسسه نياز گسترده مراكز داخل كشور به سيستم‌هاي امنيتي منطبق بر علم روز و فناوري جديد دنيا، تحريم‌هاي موجود و قيمت بالاي خريد محصولات خارجي و همچنين بعد علمي آن كه امكان دسترسي به فناوري جديد بينايي ادراكي ماشين را در كشور فراهم مي‌آورد‌.

حميدرضا ابريشمي با اشاره به اينكه اين محصول براي نخستين بار در سطح خاورميانه در قالب يك محصول عرضه شده است، افزود: هنوز بسياري از كشورهاي پيشرفته دنيا به اين ابزار مجهز نيستند و همچنين رشد چشمگير فروش اين محصولات بر اساس آمار انجمن بين‌المللي امنيت رايانه‌اي و انجمن بيومتريك بر ضرورت طراحي و توليد انبوه اين سامانه در داخل كشور براي صادرات آن مي‌افزايد.

وي با بيان اينكه هزينه نصب و راه‌اندازي اين محصولات حدود 60 درصد كمتر از نمونه‌هاي مشابه خارجي‌ست، تاكيد كرد: اين مجموعه با حمايت پارك علم و فناوري خراسان و پس از هفت سال فعاليت مداوم و توليد محصولات مختلف بر پايه بينايي ماشين كه همه معيارها و استانداردهاي جهاني در آنها رعايت شده، موفق شده است نام ايران را در رديف كشورهاي صاحب اين فناوري قرار دهد.

ابريشمي گفت: سياست‌هاي حمايتي دولت از موسسات دانش‌بنيان، در قالب فرآيندهاي پارك علم و فناوري و مراكز وابسته بسيار موثر است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ابداع روش جديد خارج كردن سنگ‌هاي بزرگ كليه از بدن

خبرگزاري فارس: يك محقق جوان ايراني براي نخستين بار در جهان، موفق به ابداع روش جديدي جهت خارج كردن سنگ‌هاي بزرگ كليه به صورت خوابيده به پشت و از طريق پوست شد.

سياوش فلاحتكار، مبدع اين روش و عضو مركز تحقيقات اورولوژي دانشگاه علوم پزشكي گيلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، اظهار داشت:‌ روشي كه هم اكنون براي خارج كردن سنگ‌هاي بزرگ كليه در كشور مورد استفاده قرار مي‌گيرد، به اين صورت است كه بيمار به صورت خوابيده بر روي شكم جراحي مي‌شود؛ كه اين وضع براي بيماراني كه از عارضه‌هاي قلبي و ريوي رنج مي‌برند، سخت است؛ چرا كه بايد فشار زيادي را تحمل كنند و اين كار داراي خطرات زيادي براي بيمار است.

وي افزود: اين در حالي است كه در روش جديد خارج كردن سنگ‌هاي بزرگ كليه از بدن، زمان بيهوشي 24 تا 30 دقيقه نسبت به روش قبلي كاهش يافته است و جراح مي تواند به صورت نشسته به جراحي بپردازد.

فلاحتكار خاطرنشان كرد:‌ اين روش جديد در مجله معتبر علمي اينديورولوژي آمريكا چاپ و در سايت علمي - پزشكي يورووب جزو مقاله‌هاي برتر شناخته شده است.

وي در پايان با بيان اينكه ميزان تقاضا در كشور براي آموزش و استفاده از اين روش به ميزان قابل توجهي بالا رفته است، اظهار اميدواري كرد كه طي 3 تا 5 سال آينده، اين روش به طور كلي جايگزين روش پيشين شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستگاه شبيه‌ساز رانندگي با سكوي متحرك طراحی و ساخته شد

خبرگزاري فارس: دستگاه شبيه‌ساز رانندگي با سكوي متحرك توسط محققان دانشگاه خواجه نصيرالدين توسي طراحي و ساخته شد.

علي نحوي عضو گروه مكاترونيك دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اعلام اين خبر افزود: اين دستگاه 3 درجه آزادي دارد و كاربر مي‌تواند نيروهاي وارد بر خودرو از طرف زمين را توسط گشتاور فرمان احساس كند.

وي افزود: سيستم گرافيكي اين دستگاه داراي پرده، تلويزيون و LCD است. كاربرد اين شبيه‌ساز براي آموزش‌هاي رانندگي است و كاربر مي‌تواند سناريوهاي اضطراري را با استفاده از اين دستگاه تجربه كند و ياد بگيرد كه در موارد تصادف و يا نقص خودرو بايد چه اقداماتي انجام دهد.

مجري اين طرح اضافه كرد: از اين شبيه‌ساز رانندگي مي‌توان در صنايع تفريحي در شهربازي‌ها نيز استفاده كرد‌ همچنين اين دستگاه در صنعت خودروسازي براي تست زيرمجموعه‌هاي خودرو استفاده مي‌شود.

وي با اشاره به اين‌كه اين شبيه‌ساز تاكنون در 3 نوع طراحي و ساخته شده است، گفت: نوع اول اين دستگاه داراي سكوي متحرك، فرمان نيرويي و گرافيك است در نوع دوم آن سكوي ثابت جايگزين سكوي متحرك شده است و نوع سوم آن فاقد فرمان نيرويي است و از فرمان فقط براي ورودي استفاده شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستگاه اسپارک اروژن دندانپزشکي طراحي و ساخته شد

دستگاه «اسپارک اروژن دندانپزشکي» به منظور افزايش تطابق پروتزها و ايمپلنت هاي دنداني با محل نصب آن در داخل دهان، توسط گروهي از اعضاي جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران اختراع شد و به ثبت رسيد.

به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) علوم پزشکي تهران، دکتر مجيد رحماني از اعضاي اين گروه، با بيان اينکه مشکل بسياري از دندانپزشکان براي نصب پروتز در دهان عدم تطابق پروتز ساخته شده با دندان قالب گيري شده است، گفت: براي نصب پروتز در دندان توسط دندانپزشک شياري روي دندان ايجاد و پس از قالب گيري به لابراتوار منتقل و مدل هاي گچي دندان ساخته مي شود؛ سپس با استفاده از فلزهاي کوپينگ روکش دندان به دست خواهد آمد، اما در اين روند بر اثر حباب هاي گچ و تغييرات ابعادي پروتز، نامنظمي هايي در پروتز ساخته شده ايجاد مي شود که مانع از نشستن صحيح پروتز در دهان خواهد شد.

وي با بيان اينکه عدم تطابق کامل پروتز در داخل دهان باعث مشکلات زيادي شده و روکش هاي پروتز قابليت خود را از دست داده و سبب از بين رفتن ديگر دندان هاي فرد نيز مي شوند، گفت: علاوه بر اين، نقاطي که باعث مي شوند، پروتز به طور صحيح در دهان ننشيند فشارهايي را روي دندان مجاور وارد مي کنند.

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران تصريح کرد: اگرچه در ايمپلنت هاي دنداني ممکن است مشکل پوسيدگي وجود نداشته باشد اما عدم نشست کامل پروتز در مکان خود باعث مي شود که نيروي زيادي به ايمپلنت وارد شده که به شکستگي آن و يا تخريب استخوان اطراف منجر مي شود.

رحماني افزود: با کمک دستگاه «اسپارک اروژن دندانپزشکي» که با همکاري جمعي از اعضاي جهاد دانشگاهي ساخته شده، با استفاده از اختلاف فاز الکتريکي و ايجاد جرقه، درجه حرارتي حدود 3 هزار درجه ايجاد مي شود و طي مراحلي نقاط نامنظم پروتز حذف مي شود و در هنگام نصب توسط دندانپزشک با تطابق بسيار بالايي روي دندان مي نشيند و مانع از مشکلات روش هاي قبلي مي شود که البته به دليل اين که ايمپلنت ها خود رساناي الکتريسته هستند اين دستگاه عملکرد بهتري در ايمپلنت ها دارد.

وي با اشاره به اينکه مبتکر ساخت اين دستگاه دکتر عليرضا نژاد کمالي داوري بوده است، افزود: حدود هفت سال پيش مراحل ابتدايي کار انجام شد و در آن زمان نيز دستگاه بسيار ساده اي ساخته شده، اما به دلايل مختلفي کار مسکوت ماند تا اين که با ورود وسيع ايمپلنت هاي دنداني به بازارهاي ايران اين کار پيگيري شد و دستگاه تکامل يافته کنوني ساخته و ثبت شد.

رحماني عنوان کرد: هفت سال پيش هيچ نمونه خارجي براي اين دستگاه وجود نداشت اما پس از انتشار مقالات تحقيقاتي اين دستگاه در مجلات دانشگاه مشهد، کشور آمريکا تحقيقات در اين زمينه را آغاز کرد ولي در حال حاضر دستگاهي مشابه با اين دستگاه که مختص کار دندانپزشکي باشد در جهان وجود ندارد.

وي در خصوص توليد انبوه دستگاه خاطر نشان کرد: اميدواريم بعد از انتشار مستند اطلاعات دستگاه توليد انبوه آن آغاز شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown][b]صلح ستارگان ، پروژه ویژه سال جهانی نجوم [/b][/color]

«هرکجا هستم باشم، آسمان مال من است» سهراب سپهری، شاعر معاصر ایرانی
دبیرخانه جهانی سال جهانی نجوم نام پروژه صلح ستارگان را در فهرست پروژه های ویژه خود جای داد تا این پروژه از این پس با حمایت رسمی سال جهانی نجوم کار خود را ادامه دهد قابل ذکر است پیش از این پروژه شب یوری و انجمن نجوم ایران رسما از این پروژه حمایت کرده بودند.
پروژه ویژه صلح ستارگان، پروژه‌ای جهانی است که قصد دارد با برگزاری شبهای رصدی مشترک و همزمان در دو سوی مرزهای آبی و خاکی کشورهای سراسر جهان نشان دهد که آسمان بدون مرز پلی است میان تمدنها و فرهنگها و ملتها و برای تمامی فرهنگها، ملتها و نژادها یکسان است. برگزارکنندگان پروژه صلح ستارگان، گروههای فعال نجوم آماتوری در سراسر جهان هستند که داوطلبانه به پروژه صلح ستارگان پیوسته‌اند.

در سال جهانی نجوم، دو گونه پروژه جهانی اجرا می‌شود، نخست پروژههای بنیادی که از طرف اتحادیه بین‌المللی نجوم و یونسکو معرفی و اجرا شده‌اند و پس از اتمام سال جهانی نجوم مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا میزان اثر بخشی این پروژه‌ها مشخص گردد. اما دسته‌ای دیگر از پروژه‌های جهانی به نام پروژههای ویژه، پروژههایی هستند که حداقل یکی از اهداف سال جهانی نجوم را در برمی‌گیرند و دربرگیری جهانی دارند.

سال جهانی نجوم تاکنون 11 پروژه بنیادی و 7 پروژه ویژه را در فهرست فعالیتهای سال جهانی نجوم، سال 2009، قرار داده بود، که با اعلام رسمی کمیته برگزاری سال جهانی نجوم با افزوده شدن پروژه صلح ستارگان به مجموعه پروژه‌های ویژه، تعداد این پروژه‌ها به عدد 8 رسید.

پروژه صلح ستارگان می‌کوشد تا با همکاری با دیگر پروژه‌های سال جهانی نجوم به اثربخشی این سال بیافزاید. هفته پیش پروژه صلح ستارگان و شب یوری با هم همکار شدند تا بتوانند با درآمیزی زیباهای آسمان و شگفتی‌های سفر به فضا با کمک گروههای همکار خود در سراسر جهان، گامی مشترک در جهت تاثیرگذاری سال جهانی نجوم و درک شگفتی فضا برای عموم مردم بردارند.

پروژه صلح ستارگان، پروژه‌ای است که سازمان مردم نهاد صلح آسمانی و انجمن نجوم ایران با همکاری یکدیگر سازماندهی می‌کنند. انجمن نجوم ایران عامل برگزاری سال جهانی نجوم در ایران است. تاکنون 10 گروه نجومی از 9 کشور جهان برای برگزاری این پروژه اعلام آمادگی کردند. لازم به ذکر است، پروژه صلح ستارگان در آغاز سال جهانی نجوم با برگزاری رصد عمومی مشترکی در دو سوی آبهای خلیج فارس در جزیره قشم ایران و شهر دبی امارات متحده فعالیت خود را رسماً آغاز کرد.

گروه برگزارکننده صلح ستارگان، مشتاقانه از تمامی گروههای فعال نجومی در سراسر جهان می خواهد که برای برگزاری این پروژه در حوالی مرزهای آبی، خاکی آزاد و خاکی غیرآزاد به گروه صلح ستارگان بپیوندند، تا با کمک یکدیگر بتوانیم دوستی و آرامش را با درک شگفتی‌های آسمان برای مردم به ارمغان بیاوریم.

منبع : Astronomy.ir
کد : N-392

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown][b]رویت هلال[/b][/color]
براي اينكه يك ماه قمري شروع شود بايد هلال ماه رويت شود، يعني با ديدن اولين ماه در آسمان يك ماه قمري آغاز خواهد گرديد.

ماه تنها قمر زمين كه هر 5/29 شبانه روز يكبار به دور زمين مي چرخد و به دليل پيچيدگي مدارش، تعيين زمان رويت شدن اولين هلال آن كار چندان آساني نيست. شايد چنين به نظر آيد كه رويت هلال ماه قمري تنها مربوط به كشورهاي اسلامي است، اما جالب است بدانيم كه در تمام نقاط دنيا منجمان به دنبال رصد هلال ماههاي قمري با همان نامهاي محرم، صفر و… مي باشند و ركوردهاي مختلفي را نيز به نام خود ثبت نموده اند. اين ركوردها مربوط به زمينه هاي مختلفي مانند سن ماه، جدايي زاويه اي ماه از خورشيد و غيره مي باشد. رصد هلال ماه با چشم و يا با ابزار صورت مي گيرد.

ركوردي كه توسط چشم غيرمسلح در زمينه سن ماه ثبت شده است مربوط به راصدي به نام آقاي استيون ان شور مي باشد كه هلال ماه شوال 1409 قمري را با سن 14ساعت و58 دقيقه رويت نمودند و ركورد مربوط به رصد با چشم مسلح به نام آقاي سيد محسن قاضي ميرسعيد ثبت شده است. ايشان هلال ماه رجب المرجب 1423 هجري قمري را با سن 11ساعت و41 دقيقه رصد نمودند.

روش عملي رؤيت هلال ماه :

براي رصد هلال ماه بايد به چند نكته اشاره كرد:

اول اينكه مكان رصد بايد به دور از آلودگي هوا و گرد و غبار و دود شهرها بوده و همچنين از آلودگي نوري شهرها نيز دور باشد. بهترين مكان براي رصد هلال ماه ارتفاعات مي باشد زيرا در آنجا گرد و غبار اثر كمتري مي گذارد و هم به افق مسلط تر مي باشيم دوم، انتخاب لوازم و وسايل مناسب براي رصد مي باشد. يكي از مهمترين ابزاري كه بايد همراه يك رصدگر هلال ماه باشد يك دوربين دوچشمي است.

دوربين خوب دوربيني است كه بزرگنمايي، وزن، قيمت و جنس مناسب داشته باشد و بهتر است تك چشمي نباشد و قرار گرفتن بر روي پايه براي دوربينهاي قدرتمند بسيارحايز اهميت است براي رصد هلال بايد لحظه غروب خورشيد، مكان غروب خورشيد، ارتفاع و مكان ماه در لحظه غروب خورشيد را بدانيم.

قبل از غروب خورشيد بايد مكان غروب خورشيد و مكان ماه را به دست آورده و دوربين خود را در آن نقطه تنظيم نماييم. دور بودن سايت رصدي از مناطق نظامي جهت جلوگيري از اشكالات بعدي، اقدام گروهي براي رويت، داشتن اطلاعات مربوط به هلال، به همراه بردن پوشش گرم براي فصول سرما و امكانات اوليه درماني از جمله تدابيري است كه پيش از رصد بايد مورد توجه قرار گيرد. با ديدن هلال بايد چشم را باز و بسته نموده و به طول كمان و جابجايي هلال دقت كنيد تا با ابر، هواپيما و … اشتباه نگرفته باشيد و بدو ن عجله شاخصي را روي زمين براي نشان كردن آن در نظر بگيريد و سعي كنيد هلال را دوستان ديگر گروه نيز ببينند.



منبع:http://iranastronomers.org

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.