ColonelShak

جنگ چچن

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

آقا شرمنده نمي خواستم دو تا پست پشت سر هم بفرستم اشتباه شده آخه هي هرچي submit را مي زدم error مي داد آخرشم يه دفعه يه پستو دوبار فرستاد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من از وقتی این تاپیک را خوندم اعصابم بد جوری خورد شده چرا ما باید از این منطقه ی بسیار راهبردی چشم پوشی کنیم ما با حمایت از استقلال این جمهوری ها هم دست روسیه را از دریای مازندران و منابع سرشار نفتیش تاحد زیادی کوتاه کردیم و هم یک قسمت بسیار کوچک انتقام تاریخی خودمونو از این روس های بی همه چیز کثیف گرفتیم فراموش نکنیم که همین روس ها بودن که این مناطق را از خاک ما جدا کردند اگه ما می تونیم گروه های مقاومتی مثل حزب الله لبنان و حماس درست کنیم که پوزه ی صهیونیست ها رو به خاک کشیدن چرا نتونیم همین کار رو در این مناطق انجام بدیم ضمن این که احتمال داره کشور های غربی هم برای دشمنی دیرینه با روسیه از این جنبش ها حمایت کنن وقتی این بی همه چیزا،این بی همه چیزا با بی شرمی تمام میگن هفت هشت درصد دریای مازندارن ماله ایرانه اون وقت چرا ما باید این قدر ناز این کثافتا رو بکشیم تا بمون اس300 بدن بعدم ندن یا به قیمت جندین برابر و با گرفتن کلی امتیاز بدن یا تو موضوع انرژی هسته ای این قدر بازیمون بدن بعد هم بشنویم آمرکا و روسیه بر سر ایران با هم معامله می کنن . چرا رُیس جمهور مگن اقتدار روسیه اقتدار ماست .مگه نمی دونید روسیه با ایران برای فروش گاز و تسلط معنوی بر آسیایه میانه و قفقاز در رقابته .چرا ما باید به خاطر ایستادن با در برابر اسرائیل و آمریکا بخوایم زوری با اولین دشمن تاریخیمون دوستی کنیم ؟ یه نیگا به عکسای شاميل باسايف بعد از قطع پاش بندازید به نظرتون یه سرباز یا فرمانده ی آمریکایی اروپایی یا روس بعد از جنین اتفاقی میخنده و باز هم برای رسیدن به هدفش تلاش می کنه؟ من که میگم محاله من موقعی که این جنگ ها اتفاق افتادن بین یک سال تا ده سال داشتم و چیزی از اوضاع و احوال اون زمان نمی دونم اما مطمئنم بعد از کشته شدن 50 یا 80 یا 100 هزار مسلمان به دست این روس های کثیف هیچ کدوم از کشور های اسلامی واکنش مناسبی نشون ندادن حتا به اندازه ای که برای دست گیری منتظر الزیدی ناراحتی کردن هم ابراز تاسف نکردن.
چندتا سوال هم داشتم
1-آیا این گروه ها از طرف کشور های غربی حمایت میشن در واقع منظورم اینه که این جور قیام ها واقعا خودجوش و اسلامیه یا این که مثل طالبان دست پروده ی آمریکا و اسرائیله و وهابی ها هستن
2-یه جایی خوندم ده بیست سال پیش تو چین هم مسلمونا از این جور کارا می کردن و به وسیله ی بعضی کشور های عربی هم حمایت می شدن در این باره کسی چیزی می دونه ؟؟؟
به هرحال اگه حرف نا جوري زدم كه نبايد مي زدم منو ببخشيد ديدن اون عكس ها و وضعيت مردم اين منطقه در زمان جنگ و تلاش براي به دست آوردن استقلال از اين روس هاي پست فطرت و ديدن سربازاي روس كه اون قيافه ها را دارن حتا صرف نظر از اين كه اين مناطق زماني رسما متعلق به ما بوده اشكه منو در مياره و من و ياد رزمنده هاي مسلمون ديگه در جاهاي ديگه ي قلمرو امت اسلامي ميندازه.رزمنده هاي افغاني در زمان جنگ با شوروي رزمنده هاي لبناني سوري وفلسطيني و بالاخره رزمنده هاي خودمون.اگه حرفي زدم بذاريد به حساب هم نوع دوستيم حتا اگه اينا مسلمون هاي درست حسابي يي هم نباشن يه حديث از حضرت علي هست كه :كسي كه به دنبالل حقيقت رفت ولي به بيراهه رفت و پيدايش نكرد (خوارج) از كسي كه از اول به دنبال باطل(معاويه) بود بهتر است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همه وهابی هستند حتی مفتی های چچنی هم بر ضدشون تا حالا چند بار فتوا دادند و اونا رو بدعت گذار و از بن برنده ی آسایش و امنیت خوندند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اول از همه از رو احساسات حرف نزنیم . وهابی یا غیر وهابی . 1 - انسان هستند . اون هم انسان هایی ازاده که برای استقلال کشور و مملکتشون دارن می جنگن . 2 - مسلمون هستند . مسلمونهایی که به جهاد اعتقاد دارن و شهادت رو افتخار می دونن . 3 - وهابی هستند ولی نه اکثرا .

ورزنی از طالبان و این حرفادرست نیست . اگر ریشه مبارزه تاریخی چچن با روس ها رو بررسی کنیم میبینیم خیلی وقته دارن مبارزه می کنن و ریطی به طالبان نداره ! جنایات قشون روس که خاطر همه هست ؟! تجاوزات به نوامیس مردم بخصوص مسلمانان در نواحی شمالی ایران و قفقاز . روسها از هیچ جنایتی چشم پوشی نکردن . حالا اگر سر چند تاشون هم بریده شده اون ها هم جنایت هایی بسیار وحشیانه تر از سر بریدن انجام دادن .
بعد از یورش و تجاوز روسها به افغانستان و اعلام جهاد در این سرزمین طالبان شکل گرفن .پس از ترک افغانستان توسط روسها عده ای از مجاهدان افغانی و عرب در پی تلافی جنایات روسها به چچن اومدن تا انتقام از روسها بگیرن . این عده کسانی چون خطاب و ابولولید ومهند و . . از فرماندهان کارکشته و خبره جنگی در افغانستان بودند و با تجربیات بالای جنگی خود مبارزان مقاومت چچنی را یاری و اموزش دادند . ابن خطاب و ابولولید مسئولیت سازماندهی مجاهدان عرب را بر عهده داشتند .
عده ای دیگر از مجاهدان هم بومی های چچنی بودند که از دیرباز در مبارزه با قشون روس بودند . عده ای هم از کارکشته ها و سربازان حرفه ای جنگ بالکان و کوزوو بودند . در کل هدف کسب استقلال چچن از روسیه می باشد و با قوی تر شدن جنبه اسلامی و جهادی پس از فرار روسها از افغانستان مبارزات جنبه ی برقراری حکومت اسلامی بخود گرفت .
مفتی هایی که بر ضد این مجاهدان فتوا داده اند اکثرا از طرفداران دولت دست نشانده روسها بر چچن ( دولت کدریوف ) که به اعتقاد مجاهدان فردی خائن و منافق می باشد هستند .

در مورد حمایت غربی ها از مبارزان مدرکی در دست نیست . کشورهای عرب حمایت مالی از مجاهدان در جنگهای اول و دوم داشتند . مبارزان پس از جنگ اول چچن و عقب نشینی روسها از منطقه از سلاح ها و تجهیزات روسها بر ضد اونها استفاده کردند . مدل های شرقی جنگ افزارها و تجهیزات .
در حال حاضر هم مجاهدان ترک از ترکیه به مجاهدان پیوسته اند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نحوه هدف قرار دادن اين جناب شامل باسايف هم جالب بود.
تعريف نمي كنم و اين ماجرا رو به عهده خود جناب كنلل ميگذارم.

[quote]من از وقتی این تاپیک را خوندم اعصابم بد جوری خورد شده چرا ما باید از این منطقه ی بسیار راهبردی چشم پوشی کنیم ما با حمایت از استقلال این جمهوری ها هم دست روسیه را از دریای مازندران و منابع سرشار نفتیش تاحد زیادی کوتاه کردیم و هم یک قسمت بسیار کوچک انتقام تاریخی خودمونو از این روس های بی همه چیز کثیف گرفتیم [/quote]

دوست عزيز

لطف كنيد بر اعصاب خود مسلط باشيد و از بروز احساسات خودتون جلوگيري كنيد. در كجاي قانون ما نوشته كه بايستي از تمام خاكهاي جدا شده از ايران حمايت كرده و چشم به منابع اين مناطق بدوزيم ؟؟؟

تمام اين جمهوريها مستقل بوده و هيچ نيازي نه به منابعشون داريم و نه اونها نيازي به حمايت ما دارن. يكمي در گفتار خودتون جانب عقل رو نگه دارين.( هر زمان كه دولت نياز به انتقام گير بكنه حتما اعلان رسمي خواهد داد. )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با اجازه از armani عزیز :

در سال 2000 و مادام جنگ دوم چچن . شمیل در راه عقب نشینی از گروزنی به همراه نیروهایش وارد میدان مین می شوند . وقت برای خنثی کردن مین ها نیست و مجاهدان چچنی با دویدن بر روی مین ها راه را برای دیگر همرزمانشان باز می کردند . این عمل را در حالی انجام می دادند که فریاد می زدند برادرها در بهشت می بینمتان ( بر طبق منابع چچنی حدود 170 مجاهد در میدان مین شهید می شوند ) . شمیل هم ناخواسته پا بر روی مین می گذارد و بعدا پای او در اثر شدت جراحات توسط دکتر قطع می شود .

شمیل بهمراه حمزه گلایف بعد از جراحت پا :

normal_05amilhamzat01be7.jpg
normal_dergikapak03.jpg

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا چرا سنگ اين وحشيها را به سينه ميزنيد؟؟خدا نسل هر چي ادم وحشي و ادمكشه از رو زمين برداره چه روسي چه چچني چه طالبان چه هر كوفت و زهر مار ديگه

خدا نكنه هيچ وقت استقلال بگيرن اونوقت ميشن يه كشور با حكومت وهابي و دشمن درجه يك شيعيان و ايران..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كلنلل جان ماجراي ترورش رو هم بگو ( رديابي با تلفن ........ )

هر چند هنوز در ماهيت و اهداف اين گروه شكيات زيادي وجود داره ولي بنده حقير هنوز نتونستم اسلامگرا بودن اين گروه رو هضم كنم.
دولت ايران در اون زمان هيچ واكنش خاصي نسبت به اين گروه نشون نداد. شايد يكي از اهداف گردانندگان اين ارتش كوچك برهم زدن روابط رو به رشد ايران و روسيه بود. كه هشياري خاصي ميطلبيد. در اون زمان ما به بالاترين سطح روابط ديپلماتيك با روسيه رسيده بوديم.

گردانندگان اصلي و حاميان مالي اين گروه مبارز هنوز در پرده ابهام هست. بعد از ترور وحشتناك شامل باسايف كم كم از شدت حملات و درگيريها كاسته شد.

توصيه ميكنم كلنلل جان بدون تاكيد بر ارمانها و يا شعارهاي خاص اين گروه تاپيك رو ادامه بدي و عملياتهاي مهم اونها رو شرح بدي.

واقعه خونين تئاتر مسكو اگر اشتباه نكنم منسوب به اين گروه بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله armani عزیز هدف حمایت از این گروه ها نیست بلکه جنبه ارائه اخبار و اشنایی و عملیات ها و بعد نظامی . هدف این تاپیک می باشد .

در مورد ترور شمیل تا این حد اطلاع دارم که در سال 2006 او و حدود 12 نفر از مجاهدان در اثر انفجار کامیون حاوی مواد منفجره کشته شدند . سمیل در یک جیپ UAZ در اسکورت کامیون بوده که با انفجار کامیون کشته می شود . نیروهای ویزه روس و FSB مسئولیت این عملیات را برعهده گرفتند ولی منابع چچنی این انفجارر را یک تصادف می خوانند . روسها مدعی هستند که مامور مخفی انها چاشنی انفجاری را در محموله ی مواد منفجره کامیون کار گذاشته و انها ان را منفجر کرده اند . گروهی دیگر هم معتقد هستند این انفجار از سوی دیگر گروه های مبارز چچنی و شیعه !! صورت گرفته است . البته فرضیه اخر کم رنگ و تقریبا محال به نظر می رسد . بنابه گفته روس ها حتی تصاویر UAV یا پرنده های بی سرنشین در بالای هدف هم موجود می باشد که من چیزی پیدا نکردم .

armani عزیز شما اگر اطلاعاتی در این مورد دارید تاپیک را کامل کنید .

دوستان هدف از این تاپیک باز هم تاکید می کنم تاکید وفایع و ارمانها و شعارهای این گروه ها نیست . فقط و فقط مسائل نظامی و شرح عملیات های انها برای کسب اطلاعات نظامی . پس دوستان از وهابی بودن و خوناشام بودن و از این مسائل حرفی نزنند . هدف بررسی عملیات های نظامی و درگیری های چچن می باشد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 درمعادلات انساني هرچيزي قيمتي دارد
2 اينكه راه شاميل باسايف همان راه مجاهد گونه شهيد جوهر دودايف است جاي ترديد دارد
3 بعيد است مافياي بلا منازع و قدرتمند روس در ان منطقه اين جنگ را الوده نكرده باشد
4 نفوذ و حمايت تركيه از مسلمانان اين منطقه بخاطر رقابت تاريخي با روسيه به اندازه اي هست كه نياز به حضور كشور ديگري نباشد
5 حوزه هاي نفوذ سنتي ما در كشورهايي مانند لبنان و سوريه و عراق و بحرين و عربستان و...
كم هزينه تر و موثر تر هستند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ولي من ماجراي ترورش رو اينجوري شنيدم كه مدتها مكالمات فرماندهي شنود ميشده ولي از شامل خبري نبود.تا اينكه بلاخره شامل اشتباه كرده و از تلفن ماهواره اي استفاده ميكنه.لحظاتي بعد دژي كه در اون مخفي شده بود با موشكي كه توسط ماهواره هدايت ميشده هدف قرار ميگيره و كشته ميشه.

اگر دوستان اشتباه ميكنم تصحيح بفرمائيد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ilya عزیز با نظرات شما موافقم . متاسفانه در حوزه ی چچن مسائل خارج از مسائل نظامی مانند مافیا بازی و ادم ربایی و دیگر حرکاتی از این قبیل شدت گرفته است . در مورد پول گرفتن و لو دادن مکان سران مقاومت هم من زیاد مطلب خوانده ام . نمونه ی اخرش همین کشته شدن رئیس جمهور جدایی طلب چچن سعد ولی اف در درگیری با نیروهای FSB . یکی از بادیگاردهای وی که بنابه منابع معتاد به هروئین بوده است با دریافت فقط 1500 روپ ! محل اختفای وی را به نیروهای دولتی و روسها لو داد و انها هم به هجوم و درگیری با دادن 5 نفر تلفات و 2 زخمی توانستند او بهمراه یکی از همرزمانش را به قتل برسانند .

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/sadulaev7.jpg[/img]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_sadulaev_znamenie2_b.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقش روسیه در چچن

چچن از نظر تجزیه طلبان آن به‌عنوان یک جمهوری مستقل و از نظر طرفداران دولت فدرال یک جمهوری فدرال می باشد. قانون اساسی محلی این کشور در تاریخ 2 آوریل سال 2003 و پس از
برگزاری یک رفراندم کلی در این کشور که در مورخه 23 مارس سال 2003 برگزار گردید، رسمیت یافت. برگزاری این رفراندم با استاندارد های بین المللی بسیار تفاوت داشت. رسمیت اعلام شده بیشتر حد واقعی بنظر می رسد. . کنترل تیپ ها یا اقوام محلی بروی برخی چچنی ها علیرغم وجود ساختار های له و علیه روسیه وجو داشته و دارد.
از سال 1990، جمهوری چچن شاهد درگیری های قانونی، نظامی و مدنی بین جنبش های تجزیه طلب و مقامات طرفدار روسیه بوده است.

انگیزه های روس ها و چچنی ها در این درگیری ها بسیار پیچیده است. بطور اصولی، مشکل روسیه در چچن مربوط به ترس آن از استقلال چچن و آن است که در این صورت مناطق بیشتری از جا شده و به از هم پاشیدگی روسیه انجامد. منافع اقتصادی نیز عامل دیگر این نگرانی است: همچنین خصومت دو جانبه دو ملت، دیگر عامل درگیری های دراز مدت بین روسیه و چچن بحساب می آید الگو:واقعیت.


در داخل چچن گروه های مختلفی وجود دارند که علت جنگ شان با روسیه به عوامل مختلف سیاسی، اقتصادی و / یا انگیزه های عقیدتی برمی گردد. اساس برخی از این عوامل ناشی از نفرت و آرزوی گرفتن انتقام از اعمال نظامی و سیاسی گذشته روسیه در منطقه است. بدترین اعمال از این دست، عمل تبعید اجباری کل مردم کشور به سیبری در دهه 1940 است که نتیجه آن مرگ یک چهارم جمعیت کشور بود. ترکیب این انگیزه ها باعثی بر ایجاد دوره های خشونت و نفرت گردید که اغلب آتش درگیری های محلی را شعله ور ساخته و فرهنگ نظامی گری که افراد کشور مایل به بسیج شدن تحت لوای یک رهبر می نماید را رواج داده است. از دیگر عوامل موثر در درگیری های طولانی مدت می توان از بیکاری و فقر نام برد.


احمد کدیروف رهبر نظامی تجزیه طلب سابق که از نظر اکثر تجزیه طلبان یک خائن شناخته می شد، در تاریخ 5 اکتبر سال 2003 با 83% آرای یک انتخابات که توسط ناظران بین المللی کنترل گردید، به ریاست جمهوری رسید. موارد تقلب در انتخابات و ارعاب رای دهندگان توسط سربازان روس و عدم شمول گروه های تجزیه طلب در انتخابات ازجمله تخلفات انتخاباتی بود که بعد ها توسط ناظران او اس سی دی مطرح گردید. رودنیک دادایف رئیس شورای امنیت چچن و آناتولی پوپوف نخست وزیر می باشد. در تاریخ 9 می سال 2004، کدیروف در استادیوم فوتبال گروزنی و در اثر انفجار یک مین زمینی که در زیر قسمت افراد عالی رتبه کار گذاشته شده و در سکوی سان رژه یادبود جنگ جهانی دوم منفجر گردید، کشته شد. پس از این حادثه، سرگئی آبراموف به‌عنوان سرپرست اجرائی نخست وزیری منصوب شد. بهر حال، در سال 2005 و بدنبال یک سانحه رانندگی در مسکو، سرگئی آبراموف از ادامه عملکرد به‌عنوان نخست وزیر ناتوان گردید. پس از این سانحه رمزان کدیروف (پسر احمد کدیروف) عهده دار امور اجرائی نخست وزیری شده و در تاریخ 1 مارس سال 2006 آبراموف از مقام خود به‌عنوان نخست وزیر استعفا نمود. آبراموف به خبرگزاری ایتار تاس گفت: " شرط من برای استعفا آن بود که رمزان کدیروف رهبری دولت چچن را برعهده بگیرد. زیرا من صمیمانه اعتقاد دارم که این تصمیمی صحیح است."


بسیاری اعتقاد دارند که رمزان کدیروف در صورت عدم منع، به ادامه راه پدر خود می پرداخت - ؛ سن او هم اکنون در دهه بیست سالگی است و این در حالیست که بر طبق قانون اساسی سن رئیس جمهور می باید 30 سال یا بیشتر باشد. همچنین بنا بر اظهار بسیاری از منتقدان، او ثروتمندترین و قدرتمند ترین مرد جمهوری بحساب می آید که دلیل این امر نیز تسلط او بر گروه شبه نظامی خصوصی گسترده معروف به "کدیروفسکی" می باشد. این گروه شبه نظامی-؛ که اصلیت آن در نیرو های امنیتی پدر وی بوده است -؛ توسط سازمان های حقوق بشر مانند ناظران حقوق بشر، متهم به کشتار و آدم ربائی می باشد.


در تاریخ 29 اوت سال 2004 یک انتخابات ریاست جمهوری جدید برگزار شد. بنا به اظهار کمیسیون انتخاباتی چچن، الو الخان اف وزیر سابق کشور چچن توانست 74% در صد آراء را بخود اختصاص دهد. میزان شرکت کنندگان 2/85% در صد بود. بسیاری از ناظران مانند وزارت امور خارجه امریکا، فدراسیون بین المللی حقوق بشر هلسینکی و همچنین گروه های مخالف با طرح مسائلی از جمله عدم صلاحیت رقیب مطرح یعنی مالک سعدولی اف از لحاظ فنی، صحت انتخابات را مورد سوال قرار دادند. وضعیت رای گیری نیز از جمله موارد زیر سوال بود، ولی هیچ شکایت رسمی واصل نشد. این انتخابات توسط ناظران بین المللی مانند کشورهای مستقل مشترک المنافع و لیگ عرب مورد نظارت قرار گرفت؛ علیرغم دعوت از ناظران غربی، این ناظران به نشان اعتراض به بی نظمی های سابق از شرکت در امر نظارت انتخابات امتناع ورزیدند.


در حال حاضر علاوه بر دولت مورد نظر روسیه، یک دولت جدائی طلب دیگر که توسط هیچ کشوری برسمیت شناخته نشده است نیز وجود دارد (اگر چه به اعضای این دولت توسط کشور های اروپائی، عرب و همچنین ایالات متحده پناهندگی سیاسی اعطاء شده است). این دولت جدائی طلب توسط گرجستان برسمیت شناخته شد. (زمانیکه رئیس جمهور گرجستان زوییاد گامساخوردیا و رئیس جمهور چچن دزوخار دودایف بودند. در سال 1999 دولت طالبان در افغانستان چچن مستقل را به رسمیت شناخته و در مورخه 16 ژانویه سال 2000 سفارتخانه این کشور را در کابل افتتاح نمود. این برسمیت شناسی با سقوط طالبان در سال 2001 متوقف شد. اصلان ماسخادوف رئیس جمهور این حکومت مستقل و الیاس اخمادوف که سخنگوی ماسخادوف بود، به‌عنوان وزیر امور خارجه آن فعالیت می نمود. درحال حاضر، الیاس اخمادوف به‌عنوان پناهنده سیاسی در ایالات متحده بسر می برد. اصلان ماسخادوف در یک انتخابات که با نظارت بین المللی و در سال 1997 انجام شد، برای یک دوره 4 ساله به ریاست جمهوری برگزیده گردیده و پس از امضاء و توافق روسیه دوره کار خود را آغاز نمود. او در سال 2001 با صدور فرمانی دوره ریاست جمهوری خود را یکسال دیگر تمدید کرد؛ او بدلیل منع گروه های جدائی طلب از شرکت در انتخابات از سوی روسیه، از شرکت در انتخابات سال 2003 باز مانده و روسیه او را به شرکت در اقدامات تروریستی در داخل خاک خود متهم ساخت. ماسخادوف در آستانه آغاز جنگ دوم چچن، گروزنی را ترک و بسمت مناطق تحت کنترل جدائی طلبان در جنوب، عزیمت نمود. رئیس جمهور ماسخادوف در تأثیر گذاری بر شماری از رهبران نظامی که کنترلی شایان بر مناطق چچن داشتند ناکام مانده و نتیجتا قدرتش را از دست داد. او حمله نیرو های شورشی به بسلان را تقبیح نموده و در عین حال سعی داشت فاصله خود از شامیل باسایف رهبر اسلامی منطقه و شخصی که مسئولیت حملات را برعهده گرفته بود، حفظ نماید. او در تاریخ 8 مارس سال 2005 توسط نیرو های روسی بقتل رسید. قتل ماسخادوف توسط نیرو های روسی بطور گسترده مورد انتقاد قرار گرفت. زیرا دیگر هیچ رهبر "میانه رو" از گروه های جدائی طلب و بمنظور ادامه مذاکره با روسیه باقی نمانده بود.


بلافاصله پس از برگزاری انتخابات سال 1997، اخمد زاکایف معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت ماسخادوف به‌عنوان رئیس جمهور تعیین گردید. او هم اکنون در انگلستان و تحت پناهندگی سیاسی این کشور زندگی می کند. او بهمراه دیگر افراد نزدیک به عبدالخلیم سعدولی اف که بدنبال مرگ ماسخادوف به‌عنوان جانشینان او بقدرت رسیدند، باسایف را کنار گذاردند. بهرحال بر طبق گزارشات واصله، باسایف مخالفت را کنار گذاشته و به‌عنوان یکی از هواداران سعدولی اف در آمده است. سعدولی اف قبلا یک قاضی نسبتاً ناشناس اسلامی بود که در یک برنامه اسلامی در تلویزیون چچن، مجری گری می کرد. نقش او به‌عنوان یک شورشی نیز نامشخص بود که باعث شد روسیه و دیگران اینطور تصور کنند که انتخاب وی باعث ادامه نهضت باسایف خواهد گردید - ؛ با وجود سعدولی اف به‌عنوان فرد شاخص - ؛ و قحط الرجال رهبران شاخص که در ترکیب نیرو های جدائی طلب چچن باقی مانده بودند. در تاریخ 17 ژوئن سال 2006 گزارش شد که نیرو های مخصوص روسیه در طی یک تهاجم، عبدالخلیم سعدولی اف را در شهر آرگان بقتل رساندند. بگزارش نیویورک تایمز، کانال های تلویزیون روسیه تصاویر مدهشی از یک جسد را نشان دادند که بنظر میرسید متعلق به سعدولی اف باشد. همچنین یک وب سایت مرتبط با شورشیان چچن بنام کاوکاز سنتر نیز خبر مرگ وی را تایید و از او به‌عنوان یک شهید یاد نمود. پس از سعدولی اف، دوکا عمراف به‌عنوان جانشین وی انتخاب شد. در تاریخ 10 ژوئیه سال 2006، اف اس بی اعلام نمود که نیرو های امنیتی با انفجار یک کامیون بمب گذاری شده در نزدیکی کاروان حامل جدائی طلبان در شهر اینگاشتیا، باسایف و حدود 12 جدائی طلب دیگر را بقتل رساندند. جدائی طلبان چچن این خبر را تکذیب و اعلام نمودند که باسایف در اثر یک سانحه انفجار کامیون حامل مواد منفجره که بطور تصادفی اتفاق افتاده کشته شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سر شماری جمعیت :

بر اساس تخمین های سال 2004، چچن دارای جمعیتی بالغ بر 1/1 میلیون نفر می باشد. بر اساس گزارشات سال 2002 سرشماری، جمعیت چچنی ها بالغ بر  ؛ 1031647 نفر بوده و 5/93% جمعیت این جمهوری را تشکیل می دهند. گروه های دیگر شامل روس ها (40645 نفر یا 7/3%)، کامیکس ها (8883 نفر یا 8/0%)، و گروه های جمعیتی کوچک‌تر که هر کدام کمتر از 5/0% کل جمعیت را تشکیل می دهند، می گردد.


دین اکثر چچنی ها اسلام و مذهب آن ها سنی می باشد. این کشور در دوره بین قرون 16 تا 19 به دین روی آورد. پس از خاتمه دوران شوروی سابق، روس های نژادی حدود 23% جمعیت (269000 نفر در سال 1989) را تشکیل می دادند. بخاطر وجود جنایات گسترده و تسویه نژادی انجام شده توسط دولت دزوخار دادایف ، بخش عمده جمعیت غیر چچن (و همینطور بسیاری از چچنی ها) در طول دهه 1990 از کشور فرار نمودند.


زبان های مورد استفاده در این جمهوری عبارت‌اند از چچن و روسی. زبان چچن متعلق به وایناخ یا خانواده زبانشناسی قفقازی شمال – مرکزی بوده که در عین حال شامل اینگاش و بتسب نیز می باشد. برخی از روشنفکران جایگاهی گسترده تر برای این خانواده زبانی در نظر گرفته و آن را در خانواده خانواده اصلی زبانی ایبریائی – قفقازی جای می دهند.


* ""جمعیت"": 1103686 (2002) – اعداد مناقشه آمیز هستند
o "شهری": 373177 (8/33%)
o "روستائی": 730509 (2/66%)
o "مرد": 532724 (3/48%)
o "زن": 570962 (7/51%)
* "سن متوسط": 7/22%
o " شهری ": 8/22%
o " روستائی ": 7/22%
o " مرد ": 6/21%
o " زن ": 9/23%
* ""تعداد خانوار"": 195304 (با 1069600 نفر جمعیت)
o "شهری": 65741 (با 365577 نفر جمعیت)
o "روستائی": 129563 (با 704023 نفر جمعیت)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رمضان کدیروف (ریس جمهور طرفدار روسیه ) بسیاری از تجزیه طلبان او را فردی خائن و منافق می دانند .

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/Chechen_rebels_stage_violent_attacks.jpg[/img]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/2007-9-11-rmamn74111884-copy.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.