behzad

تقابل با تجهيزات نظامي دشمن در صورت بروز جنگ

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

سلام!اين تاپيك در باره نحوه مقابله با تجهيزات مختلف دشمن (آمريكا) و نيز آشنايي با ساختار ارتش دشمن و استراتژي حملات آن و مهمتر از همه نحوه مقابله با آن است. هر چند احتمال حمله خيلي كم است اما اين دليل نمي شود دست روي دست بگذاريم .براي بررسي اين موضوع در سه تيتر بحث مي كنيم:بخش هوايي و موشكي بخش دريايي بخش زميني
هر كدام از دوستان در هر كدام از اين موارد كه اطلاعاتي دارند راهنمايي بفرمايند.
بخش هوايي و موشكي
به عنوان مثال آنگونه كه مشخص است آمريكا قبل از هر حمله ابتدا با استفاده از بمب افكن ها(B-1B,B-2,B-52H ) و موشكهاي كروز تام هاوك خود نقاط مهم و حساس را بمباران و موشكباران مي كند.هر چند در مقابل اين موشكها و بمب افكنها ايستادن سخت است اما در صورت بروز جنگ بايد دست به كار شد.مثلا موشك تام هاوك موشك مادون صوت است اما در ارتفاع پايين پرواز مي كند.ولي مي شود در صورت تشخيص به موقع با استفاده از جنگنده هاي رهگيرمان مثل F-14 Mig-31 Mig-29 آنها را رهگيري و منهدم كرد.اما در مورد بمب افكنها (بويژه B-2 ) چه مي شود كرد؟
بخش دريايي
موضوع ديگر ناوهاي آمريكايي كه همراه ناوچه هاي گروه حركت مي كنند هستند.مسلما حمله به اين ناوها كار بسيار بسيار سختي است. اما در مورد هواپيماهاي روي اين ناوها (F/A-18) كه براي نبرد از روي ناوها بلند مي شوند آيا مي توان در آسمان ايران با اين جنگنده ها توسط رهگيرهاي خود و نيز پدافند موشكي خود مقابله كرد؟هر چند اين F-18ها توسط آواكس حمايت مي شوند.اما در عوض آمريكا اكنون جنگنده رهگير دور برد ندارد جز چند عدد تامكت كه آنها هو در حال بازنشسته شده هستند.
بخش نيروي زميني
مهمتر نيروي زميني دشمن است كه شناخت ما از استراتژي جنگي اين نيرو كم است . چون نبردهاي اصلي در جنگها بصورت زميني انجام مي شود لازم است با تجهيزات آنها آشنا شده و از همه مهمتر راه مقابله با آنها را بدانيم و بدانيم كه چه وسيله اي در مقابل تجهيزات آنها داريم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تاپیک بسیار خوبی است. البته ذکر این نکته ضروری است که چون جنگ کلاسیک نخواهد بود پس مقایسه کلاسیک کار اشتباهی است. جنگ از نوع غیر کلاسیک و بدون استفاده از استراتژی و تاکتیکهای متداول در دیگر ارتشها خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما چند درصد از موشكها كروز را مي توانيم رهگيري و منهدم نماييم؟(البته در صورت اطلاع به موقع از شليك آنها و محل آن)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببينيد...... در استراتژي نبر د هوايي و موشكي ..... با توجه به اطلاعات موجود موشك هاي كروز در سرعت زير صوت و ارتفاع فوقالعاده بايين برواز مي كنند بنابراين موثر ترين راه مقباله با اونها بدافند لوله اي ما خواهد بود كه به گفته فرمانده نيروي هوايي اتش اين بدافند به بدافند راداري تبديل شده و بنابرين با توجه به سرعت و ارتفاع بايين اين نوع موشك احتمال ساقط شدنشان به نظر من بالاي 40 در صده همچنين ضد موشك تور ام 1 هم مي تونه تعداد زيادي از موشك هاي كروز رو نابود كنه..... در مقابله با جنگنده هاي اف 18 همونطور كه يادمونه يك ميگ 25 عراقي با موشك اكريد خودش تونسته يه اف 18 رو منهدم كنه بس بنابراين نبايد اين جنگنده را از لحاظ جنگ الكترونيك و قدرت هوايي در برابر بدافند قدرتمند و مدرن اس 300 خيلي خطر ناك دونست ..... در مقابله با بي 2 بايد از رادارهاي متعدد و به طور همزمان رهگير هاي مانند اف 14 كه رادار قدرتمندي دارند يا انتونف 50 استفاده كرد تا بشه اين نقطه قوط بزرگ ارتش امريكا رو به زانو در اورد..... در نبرد دريايي...... به قول فرمانده نيروي دريايي ارتش امريكا در كيسه اي مانور مي ده كه سر كيسه دست ماست همگي ما از قدرت اعجاب اور موشك نور يا سي 802 و سي 803 در جنگ 33 روزه لبنان اگاه شديم و ديديم كه دو ناوچه اسراييلي منهدم شدند همچنين موشك هاربون و موشك هاي نوري كه از روي سوخو 24 ها شليك مي شوند و از همه مهمتر مي شه به قايق برنده اشاره كرد وسيله اي كه در نگاه اول ادم رو ياد كاميكازي هاي ژابني جنگ دوم مي اندازه ...... من در همون نگاه اول به نظرم اومد كه اين قايق برنده به دليل ارتفاع بايين بروازيش فقط به منظور انجام عمليات شهادت طلبانه عليه ناو هاي امريكايي طراحي شده و همچنين اژدر اشكوال رو هم كه سريعترين اژدر دنيا است رو نبايد دسته كم گرفت....... و اما در نبرد زميني.... امريكا هيچگاه نمي تونه وارد يه نبرد زميني فرسايشي با ايران بشه همونطور كه اسراپيل نتوست اين كار رو با حزب الله انجام بده ... نيروهاي نظامي ايران اونقدر در جنگ هاي چريكي اموزش ديدند و اونقدر تجهيزات سبك وزن و موثر و قابل حمل توسط نفر براي نبرد در كوهستان فراهم كردند كه امريكا هيچ وقت به اين راحتي سراغ نبرد زميني نخواهد رفت .... به خصوص بس از بايان دادن به سلطه اباچي ها توسسط متخصصين ايراني البته مهمترين نگراني من از سمت اقيانوس هنده جايي كه اگر جنگنده هاي امريكايي از ناو بلند شوند به راحتي و بدون هيچ مزاحمتي مي تونند از طريق مرز هاي بدون رادار و بدافند شرق كشور به ما ضربات جبران نابذيري يزنند بس مسولين ما بايد هرچه سريعتر فكري به فكر منطقه شرق بكنند جايي كه ما براي استفاده از موشك هاي ساحل به دريا خودمون در اقيانوس هند به مشكلات زياذي بر مي خوريم.........

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از مطالب مفید دوستمون. بله اگر موشکهای کروز به موقع شناسایی شوند 50% کار رهگیری انجام شده است. این موشکها هیچ تفاوتی با هواپیماهای جنگی ندارند و حتی ضعیفتر از آنها بوده و سرنگون کردن آنها مثل زدن پی-51 موستانگ جنگ جهانی دوم است. فقط باید به موقع شناسایی گردند. سرعت موشکهای کروز بین 700 الی 900 کیلومتر بر ساعت است که میانگین میشود 800 کیلومتر بر ساعت یعنی 222 متر بر ثانیه یا به عبارتی هر کیلومتر را در زمان 4 الی 5 ثانیه طی میکنند. با توجه به پراکندگی زیاد پایگاهها پادگانهای نظامی در ایران و اینکه بسیاری از آنها در عمل صدها کیلومتری قرار دارند پس اگر موشکهای کروز را به موقع شناسایی کنیم چندین فرصت برای نابودی آنها داریم. مثلا اگر یک پایگاه ما در عمق 100 کیلومتری باشد 400 الی 500 ثانیه یا 7 8 دقیقه فرصت برای رهگیری آن داریم. کافی است تعدادی رادار تین شیلد و کالچوگا خریداری و در نقاط مهم کشور مستقر شوند تا مشکل موشکهای کروز تا 70% شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته سعيد جان نكته مهمي رو كه بايد در نظر داشت اينه كه امريكا از مرز هاي شرق كشور فقط مي تونه راحت وارد ايران بشه icon_frown و رعب و وحشت ايجاد كنه ولي براي نزديك شدن به بايگاه هاي حساس ما مثل بوشهر و نطنز و تهران و خيلي جاهاي ديگه عمليات هاي بر تلفاتي :x رو بيش رو داره به اميد خدا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در بخش هوايي كه دوستان اميد زيادي دارند ما بسيار ضعيفتريم هم از نظر تجهيزات هم از نظر رادار و پشتيباني در دريا كه جنگي رخ نميده مگر همون موشكهاي سطح به سطح در زمينمي هم عراق 4 نيروي زميني رو داشت و الان كلا بخش زيادي از پيروزي به نيروي هوايي بستگي دارد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله قبول داریم که در بخش هوایی ضعیفتر از آمریکا هستیم ولی در پدافند ضد هوایی قدرت مناسبی داریم هر چند در تمام نقاط کشور نه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چطور در پدافند هوايي قدرت مناسبي داريم؟ قبل از درگيري هوايي بايد رادارهاي تشخيص هدف ما از فاصله بسيار دور (مثلا 500 كيلومتر و حتي بيشتر) هدف را تشخيص بدهند تا ما هم براي در گيري اقدام كنيم و رادار هاي رهگير هاي ما شروع به رهگيري و انهدام كنند.منظورم اين است كه ما از نظر سيستم هاي رهگير و انحدام وضع بدي نداريم.اما در مورد رادارهاي تشخيص هدف كه حالت جنگي ندارند در چه وضعي قرار داريم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما رادارهای مختلفی داریم تا 600 کیلومتر ولی متاسفانه اکثرا قدیمی هستند! نظر من استفاده از رادارهای غیر فعال هست که گویا به تعداد انبوه خریداری و عملیاتی شده اند. این رادارها توانایی شناسایی ضعیفترین امواج ساطع شده از هواگردها را از فواصل چند صد کیلومتریدارند. همچنین امکان شناسایی این رادارها توسط دشمن تقریبا صفر است! یعنی پدافند ما هرگز کور نخواهد شد. مزیت دیگر این رادار عدم اگاهی دشمن از این موضوع است که ما آنرا میبینیم یا نه؟ این خود عامل بسیار استراتژیکی میباشد. میتوان همین رادار رپیر را خاموش کرده و پدافندها را استتار کرد در حالی که با یک رادار غیر فعال تامارا داریم دشمن را کنترل میکنیم. وقتی دشمن به محدوده رهگیری سیستم رپیر رسید بلافاصله به سمت هدف شلیک میکند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رادارهای غیر فعال هست که گویا به تعداد انبوه خریداری و عملیاتی شده اند

میشه اطلاعات کامل تری در مورد خریدشون بگید icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.