armani

تصاويري بي نظير از يك طرح محرمانه المان نازي

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[color=red]icon_razz دوستان لطفاً یه خرده ...[/color]
[color=brown]
maalek جان در اینکه در کرات دیگه حیات هوشمند باشه اصلاً شکی ندارم ولی یه احتمال ضعیفی هم شاید برای فرمایش شما در نظر بگیرم . کشورهایی به فناوری پیشرفته تر از اونچیزی که به نظر بیاد دسترسی دارند :? مناطقی رو در گوشه کنار دنیا در نظر گرفتن که حتی رئیس جمهور اون کشور هم نمیتونه بهش نزدیک شه . UFO های نسبت داده شده به مریخ هم فقط بین مردم رایج شده و از لحاظ علمی جایگاهی نداره .

armani جان دستت درد نکنه . منتظر بقیه تاپیک هستیم .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آرماني جان ممنون مبحث جالبيه

لطفا مطالب تكميلي رو هم بزار تا استفاده كنيم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابك مهربان و عرشياي عزيز

چشم. حتما. ولي خودتون ميدونيد ترجمه مقاله اي كه اصطلاحات خاص داره يكم كند پيش ميره.

مالك عزيز

فرمايش شما درسته ولي من تصاويري رو در فضاي خارج از جو زمين دارم كه اين اجرام ديده شده.
اگر درسته باشه ( عكس مال دهه هايي كه هنوز فتوشاپ نيومده بود) نميشه به قاطعيت گفت حياتي ديگر وجود نداره.

انشاالله به مرور اين بحث رو كه كل دنيا روش دارن تحقيق ميكنن براتون خواهم گذاشت.انشاالله

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارمانی عزیز تاپیک بسیار مفید و خوبی بود. در مورد بشقاب پرنده ها هم من وجود موجودات فرا زمینی را نفی نمی کنم و قبولم نمی کنم. ولی این بشقاب پرنده هایی که امروزه ما می بینیم و در دهه های قبل تعداد حضورشان بیشتر از الان بود را بنده می گویم برای یکی از قدرت هاست که این طرح المان ها را با استفاده از به دست اوردن تکنولوژی المانها و زحمت و تلاش خودشان در ادامه ی رشد پروژه ساخته اند.
راستی ارمانی عزیز در مورد عکسی که گفتی و همین طور که فتوشاپ نبوده ان زمان. ان عکس را نمی دانم. ولی در ان زمان هم تکنیکهایی برای دستکاری عکس بوده است. از انجایی که عکسها کیفیتی هم نداشته اند . با برش عکس و ادغامشان و کمی هم کار هنری به صورت خیلی تمیز و چاپ دوباره می توان یک عکس جدید ایجاد کرد. البته این را هم باز بگویم که منظور این نیست که عکسی که شما فرمودید حتما تقلبی است . بلکه ان را برای دانستن گفتم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست خوبم هانس

من حرفت رو 100% قبول دارم. اينگونه مطالب رو نه ميشه رد كرد نه ميشه قبول كرد. ولي در بخشي از مقاله به نظريات پروفسور ..... ميرسيم كه خوندنش جالبه.

اون عكسها رو هم ميزارم و قضاوت رو به عهده صاحب نظراني همچون شما واگذار ميكنم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.