امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

فرق من با شما اینه که سعی میکنم گستره وسیع تری از تاریخ و جریانات اون رو ببینم و شما عزیز رو چند معلوم و مجهول حول یک مرکز میگردید! از نگاه دوم حرف شما صحیح است اما حقیقت این است که اگر شاه نبود ، اگر آن خریدها نبود ، اگر صدام نبود ، اگر جنگ نبود و اگرهای بسیار دیگر.

ولی پاسخ سوال شما اینه که اگر خریدهای زمان شاه نبود حداقلش اینه که خوزستان رو برای همیشه از دست میدادیم!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من مخالف خرید جنگنده در زمان پهلوی نیستم که به هر حال به قول بعضی از دوستان نیروی هوایی خیلی خوبی داشتیم که در جنگ هم درس خوبی به نیروی هوایی عراق داد حتی ما هوانیروز خیلی قوی داشتیم از طرفی دیگر خلبانان بسیار ماهر و آموزش دیده ای داشتیم
اما همین پهلوی ها آنقدر به آمریکا امتیاز داده بود که دیگر آمریکا تحمل حکومتی که آنها امتیاز ندهد رو نداشتند و یکی از عوامل برپایی جنگ بر ضد ایران توسط صدام جنایتکار همین مسئله بود یعنی با اشتباهات وحشتناک که پهلوی ها مرتبک داشتند نقش گسترده ای در از بین رفتن همان نیروی هوایی داشتند یکی دیگر از اشتباهات پهلوی ها که امروز هم ضرباتی پر پیکره ی نیروی هوایی وارد می کنه عدم تلاش برای ساخت سلاح مثل جنگنده بود همین باعث عقب افتادن طولانی مدت ایران شد
اما در مورد نیروی هوایی امروز هم عرض کنم که اگر امروز نیروی هوایی ضعیفی داریم دلیلش نبود مدیریت قوی هست ما نیاز به مدیریت هایی مثل مدیریت شهید ستاری هستیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
http://www.airliners.net/photo/Iran---Air/Lockheed-C-130E-Hercules/0226342/L/&sid=98850912145c8acf80aae6c0e82f52b2 icon_rolleyes [/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر شاه که دوستان میگن ملعون فرد وطن دوستی نبود اینهمه تجهیزات برای دفاع از میهن نمیخرید تجهیزاتی که هنوز بعد از 33 سال استفاده میشن.اما خب طاغوت بود... حالا نمیدونم واقعا باید بهش گفت وطن فروش و ملعون یا نه.همین صنایع خودروسازی رو همون شاه تو کشور ما راه انداخت همین نیروگاه بوشهر...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این عکسا که همش فی*لتره!! اقا عکس قانونی بزار ما ! ما از فیلتر شکن استفاده نمیکنیم!!!!!!!! :mrgreen: icon_rolleyes broken_heart :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب كركس شما رو من تازه كشف كردم واقعا كه اطلاعات جالبي از اون كتاب شاه دادين برام جالب شد برم بخونمش.
از اونجايي كه مباحث تو اين تاپيك خيلي تكراري شد ميخوام يه سوال متفاوت از اساتيد سايت بپرسم مخصوصا اونايي كه به روابط بين الملل آگاهيه بيشتري دارن.
ببينيد تو دنياي امروز ما كشورهاي دنيا بر اساس منافع ملي و چندبعدي متحدين خودشون رو انتخاب ميكنن و حالا اين متحدين ميتونن تو يك جبهه سياسي-ايدئولوژيكي باشن يا نه در جبهه هاي مختلفي باشن.البته در سطوح پايين تر ساختار هاي اقتصادي-اجتماعي و فرهنگي ميتونه نقش تعيين كننده اي تو روابط داشته باشه.
با توجه به اين اصول بايد پرسيد مگه الان عربستان رفيق گرمابه و گلستان آمريكا نيست؟مگه آمريكا بزرگترين حامي آل سعود نيست ؟مگه عربستان بزرگترين سرمايه گذار خارجي در آمريكا نيست؟
پس چه طور خيلي راحت از همه جاي دنيا سلاح ميخره و آمريكا هم نه كه صداش در نياد نه ولي در عمل هيچ كاري تا حالا نكرده.
از تورنادو و تايفون و ايرباس و هليكوپترهاي آگوستا و يوروكاپتر بگيريد تا تي-90 و bmp-4 روسي و amx فرانسوي و نفربر برزيلي و موشك DF-3 چيني و اس-400 هم كه به روشنيه چشم ما تازگي ميخوان از روسها بخرن.
امارات و كويت و قطر هم به همين صورت.
حالا چه جوريه كه ما در زمان شاه رسما نميتونستيم از هيچ كشوري چيزي بخريم جز خود آمريكا؟؟
البته تانكهاي چيفتن رو يادم هست كلي ميگم.
آيا سياست خارجيه آمريكا در قبال متحداش عوض شده يا متحداش پررو شدن و يا نه شاه خيلي كم رو تشريف داشته؟؟؟؟ممنون ميشم اگر جواب عريض و طويل و مبسوطي بدين.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگر شاه که دوستان میگن ملعون فرد وطن دوستی نبود اینهمه تجهیزات برای دفاع از میهن نمیخرید تجهیزاتی که هنوز بعد از 33 سال استفاده میشن.اما خب طاغوت بود... حالا نمیدونم واقعا باید بهش گفت وطن فروش و ملعون یا نه.همین صنایع خودروسازی رو همون شاه تو کشور ما راه انداخت همین نیروگاه بوشهر...[/quote]

آقا نوید گل، یک نکته از استدلال شما جا مونده و اون اینکه نیت عمل مهمه.
ازتون خواهش می کنم کتابهایی رو که نزدیکترین افراد به شاه (مثل ارتشبد فردوست) نوشتند بخونید تا میزان اخلاص این فرد دستتون بیاد. البته ما نمی گیم هر کاری که شاه کرد از صفر تا صد غلط بود بلکه مساله اینه که شاه تمام مملکت رو در اختیار بیگانه و دشمن مملکت و مردم و اسلام گذاشته بود. مگه میشه از این جرم گذشت؟

یک نکته هم در مورد نیروی هوایی شاه یادم اومد، این نیرو پز زیادی داشت و بدنه اون (نیروها و تجهیزات) با دمیده شدن روح اسلامیو انقلابی خدمات شایانی انجام دادند ولی در زمان شاه این نیرو کاملا برای نوکری (ببخشید کلمه ناجوری استفاده می کنم) آمریکا و به حداقل رسوندن زحمات اونها بود. به عنوان مثال نیروی هوایی ما مدتها تو جنگ ظفار علیه مخالفین حکومت عمان به دستور آمریکا و به نفع آمریکا و انگلیس جنگید و حتی چند تا جنگنده تلفات داد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اول از همه بحث سر نیروی هوایی است نه سیاسی بازی
خیلی ها اتهام فساد رو زدن و اینکه وطن فروشی
اگه اون وقت یک کشور بود الان چندین کشور شده
امتیازاتی رو که الان کشور باید متحمل بشه ده ها برابر اون زمانه
اون وقت سلاحههای باکیفیت امریکایی میخریدیم
در اون زمان ایران میتونست از کشورهای دیگه هم بخره اما فکر کنید ایا اگر از کشورهای دیگه میخرید به اندازه ی امریکایی کارایی داشت؟
البته شاه هم معصوم نیست و نخواهد بود که اشتباهاتی ازش سر نزده باشه
فرق فساد اون موقع با الان این بود که اون زمان اشرف میدزدید تا باعث پیشرفت بشه و الان میدزدن تا جیبشونو پر کنن
قبل از دوره ی پهلوی کشور چه صنایعی داشت و چه وضعی
وضع ملوک الطوایفی و صد برابر عقب مانده تر از الان
در مدت فقط سه چهار دهه ایران به وجود امد فرودگاه ها راه اهن البته میبینید راه اهنی که الان میسازند چه کیفیتی دارد
مدرسه ها به وجود امد بیمارستانها تورم تقریبا دو درصد که باز شاه میگفت هنوز عقب هستیم در حالی که بیشترین رشد را داشتند
وقتی از قدیمی ها بپرسی میگن خدا بیامرزدش من هم میگم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نمي دونم چرا اين تاپيكهاي قديمي بالا مي ياد.

من اول فكر كردم يه مطلبه جديده !! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نیروی هوایی قوی
خلبانان پس از فرا گرفتن اموزشهای مقدماتی برای طی دوره های پیشرفته به ایالات متحده اعزام میشدند انها میبایست 250 ساعت با هواپیمای شکاری پرواز میکردند مخارج این اموزش ساعتی 4000$ بود که در نتیجه کل مبلغ اموزش هر خلبان به 1 میلیون دلار میرسید با اضافه کردن مخارج جانبی مشاهده میشود که اموزش حدود پنج هزار خلبان به چه رقم سرسام اوری بالغ میشد درست قبل از انقلاب نیروی هوایی حدود 2500 خلبان برای شکاری بمب افکنهای تک نفره در اختیار داشت گفته میشد که نیروی هوایی ایران از نظر قدرت جابجایی پس از نیروهای هوایی امریکا واسراییل در رده 3 جهانی قرار داشت و80% نفرات عملیاتی ان هروز پرواز میکردند علاوه بر این خلبانان ایران 70یا 80 سورتی روزانه اسمان کشورهای همسایه را پوشش میدادند به طور مثال در اسمان عراق و حتی تا مرزهای سوریه پیش میرفتند البته عراق از این امر اطلاع داشت منتهی میدانست که ایران ترتیب اثری به اعتراضات ان نخواهد داد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]اگر شاه که دوستان میگن ملعون فرد وطن دوستی نبود اینهمه تجهیزات برای دفاع از میهن نمیخرید تجهیزاتی که هنوز بعد از 33 سال استفاده میشن.اما خب طاغوت بود... حالا نمیدونم واقعا باید بهش گفت وطن فروش و ملعون یا نه.همین صنایع خودروسازی رو همون شاه تو کشور ما راه انداخت همین نیروگاه بوشهر...[/quote]

آقا نوید گل، یک نکته از استدلال شما جا مونده و اون اینکه نیت عمل مهمه.
ازتون خواهش می کنم کتابهایی رو که نزدیکترین افراد به شاه (مثل ارتشبد فردوست) نوشتند بخونید تا میزان اخلاص این فرد دستتون بیاد. البته ما نمی گیم هر کاری که شاه کرد از صفر تا صد غلط بود بلکه مساله اینه که شاه تمام مملکت رو در اختیار بیگانه و دشمن مملکت و مردم و اسلام گذاشته بود. مگه میشه از این جرم گذشت؟

یک نکته هم در مورد نیروی هوایی شاه یادم اومد، این نیرو پز زیادی داشت و بدنه اون (نیروها و تجهیزات) با دمیده شدن روح اسلامیو انقلابی خدمات شایانی انجام دادند ولی در زمان شاه این نیرو کاملا برای نوکری (ببخشید کلمه ناجوری استفاده می کنم) آمریکا و به حداقل رسوندن زحمات اونها بود. به عنوان مثال نیروی هوایی ما مدتها تو جنگ ظفار علیه مخالفین حکومت عمان به دستور آمریکا و به نفع آمریکا و انگلیس جنگید و حتی چند تا جنگنده تلفات داد.[/quote]

دوست عزیز محمد هستم اسم پروفایلمو گذاشتم نوید ظهور حضرت آقا(عج)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باید باور کرد هیچ کشوری دلش برای کشور دیگه ای نسوخته.امریکا برای مقابله با کمونیست و نفوذ قدرت خودش در خاور میانه .کشوری مثل ایران رو تجهیز میکنه.که بعد از انقلاب هم جنگ رو به ما تحمیل میکنند تا سلاح ها مصرف بشن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]از اونجايي كه مباحث تو اين تاپيك خيلي تكراري شد ميخوام يه سوال متفاوت از اساتيد سايت بپرسم مخصوصا اونايي كه به روابط بين الملل آگاهيه بيشتري دارن.
ببينيد تو دنياي امروز ما كشورهاي دنيا بر اساس منافع ملي و چندبعدي متحدين خودشون رو انتخاب ميكنن و حالا اين متحدين ميتونن تو يك جبهه سياسي-ايدئولوژيكي باشن يا نه در جبهه هاي مختلفي باشن.البته در سطوح پايين تر ساختار هاي اقتصادي-اجتماعي و فرهنگي ميتونه نقش تعيين كننده اي تو روابط داشته باشه.
با توجه به اين اصول بايد پرسيد مگه الان عربستان رفيق گرمابه و گلستان آمريكا نيست؟مگه آمريكا بزرگترين حامي آل سعود نيست ؟مگه عربستان بزرگترين سرمايه گذار خارجي در آمريكا نيست؟
پس چه طور خيلي راحت از همه جاي دنيا سلاح ميخره و آمريكا هم نه كه صداش در نياد نه ولي در عمل هيچ كاري تا حالا نكرده.
از تورنادو و تايفون و ايرباس و هليكوپترهاي آگوستا و يوروكاپتر بگيريد تا تي-90 و bmp-4 روسي و amx فرانسوي و نفربر برزيلي و موشك DF-3 چيني و اس-400 هم كه به روشنيه چشم ما تازگي ميخوان از روسها بخرن.
امارات و كويت و قطر هم به همين صورت.
حالا چه جوريه كه ما در زمان شاه رسما نميتونستيم از هيچ كشوري چيزي بخريم جز خود آمريكا؟؟
البته تانكهاي چيفتن رو يادم هست كلي ميگم.
آيا سياست خارجيه آمريكا در قبال متحداش عوض شده يا متحداش پررو شدن و يا نه شاه خيلي كم رو تشريف داشته؟؟؟؟ممنون ميشم اگر جواب عريض و طويل و مبسوطي بدين.[/quote]

دوست من شما یک موضوع مهم رو در بررسی شرایط امروز و قبل از انقلاب فراموش کردید و ان ساختار جامعه جهانی هست. در قبل انقلاب تا سال 1991 ساختار جهانی دو قطبی اشتی ناپذیر بود و تقریبا همه کشورها جزئی از دو قطب شرق یا غرب بودند به دو صورت تحت نفوذ (یا به عبارتی متحد یک طرفه) و دیگری وابسته مثل وابستگی صنعتی و اقتصادی. ایران جزو گروه اول قرار گرفته بود بعد از سرکار امد دولت زاهدی و میتوان گفت به بالاترین جایگاه روابط فی مابین بین یک کشور ابرقدرت با یک کشور قدرت منطقه ای رسید و در این شرایط حتی اگر امریکا مخالفت نکند عقل حکم میکند که با مرکز قطب دشمن که هر لحظه امکان داشت این دشمنی به جنگی جهانی تبدیل بشه روابط گسترده نداشته باشیم و خرید تسلیحاتی ازش انجام ندهیم چرا که در زمان جنگ به فرض اگر هواپیمای روسی میخریدیم روسیه از ما پشتیبانی قطعات و تسلیحات نمیکرد.

ولی در سطح پائینتر ایران با کشورهای بلوک شرق هم روابطی داشت مانند احداث کارخانه تراکتورسازی تبریز توسط رومانی یا خرید تسلیحات غیر راهبردی از شوروی مثل زو23 یا ار پی جی7 و حتی نفربرهای بی تی ار60 که خرید چنین تسلیحاتی یکی به دلیل وابسته نشدن بود و دیگری اینکه بعضی سلاحها در زرادخانه امریکا ضعیفتر از نمونه روسی بود مثل همین ار پی جی7 که مشابه در ارتش امریکا نداشت.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شرمنده یکم بحث سیاه و سفید شده است
واقعیت این است شاه نه سفید است نه سیاه
اون هم یک آدمی بود با کارهای خوب و بد
متاسفانه یه عده او را به عرش می برند یک عده شیطان می نامندش

ولی نظر من این است که شاه هر که بود از شاهان قاجار بهتر بود
ما در زمان های قاجار هم همه ی نکات بد شاه را داشتیم ولی هیچ یک از کارهای شاه را نکرده اند
بحث من خوب بودن یا بد بودن نیست
بهتر است با یک غوره ترش و با یک کشمش شیرین نکنیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.