F35

معرفی برترین ابداعات ايران و جهان

Recommended Posts

خواهش ميكنم دوستان مرسي از بازديداتون :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]سلام[/color]

[color=blue]تولید برق از باكتری‌ها و میكروب‌های دریایی در ايران [/color]
[color=darkblue]مدیر گروه تحقیقات زیستی مركز ملی اقیانوس‌شناسی از ورود ایران به جمع 14 كشور سازنده پیل‌های زیستی در دنیا خبر داد و گفت: بر اساس پروژه اجراشده در این مركز كه به مدت 7 ماه در سواحل چابهار نیز آزمایش شد، در نتیجه استقرار رآكتورها در كف دریا، 7/0 ولت برق در هر پیل سوختی به دست آمد.
به گزارش خبرنگار مارین نیوز، پیمان اقتصادی كه امروز در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت؛ توضیح داد: فعالیت‌های میكروب‌ها در رسوبات دریایی، منبع ولتاژ پیل‌های زیستی است و طی سال‌های اخیر، استحصال الكتریسیته از منابع دریایی بعنوان منبع انرژی تجدیدپذیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده است.
وی درباره روش انجام این كار در ایران گفت: در مرحله آزمایشگاهی، دو پیل مجزا با استفاده از رسوبات جمع‌‌آوری شده از مناطق بندرعباس، كیش و چابهار در رآكتورهایی به حجم 20 لیتر، تعبیه شدند و رآكتور با آب دریای منطقه موردنظر پر شد.
وی با بیان اینكه «ولتاژ حاصله در هر رآكتور توسط یك مولتی‌متر از زمان شروع كار مورد اندازه‌گیری قرار گرفت»، افزود: از طرفی، محتوای مواد آلی موجود در رسوبات نیز با گذشت زمان مورد سنجش قرار گرفت.
این پژوهشگر در ادامه با اشاره به اجرای این پروژه در دریا طی 7 ماه گفت: از اسفندماه پاسال تا مهرماه سال جاری، سیستم تعبیه شده در آزمایشگاه در مقیاس بزرگتر بر روی پایه‌های مستحكم به صورت حفاظت‌شده و با شرایط استاندارد، در مناطق شمالی اقیانوس هند (جنوب غربی چابهار) مستقر و ولتاژ نیز در این مدت، ثبت شد.
اقتصادی با بیان اینكه «ولتاژ به دست آمده از هر پیل سوختی زیستی درآب‌های چابهار 7/0 ولت بوده است»، این میزان را معادل ولتاژ به دست آمده در سایر كشورها دانست و افزود: البته در سال 2009، گزارش‌هایی مبنی بر دستیابی به ولتاژ 1/1 نیز، منتشر شده است.
وی آب‌های خلیج‌فارس و دریای عمان را دارای منابع لازم برای استحصال این نوع انرژی دانست و گفت: در حال حاضر و در مركز ملی اقیانوس‌شناسی، طرحی داریم كه در آن از این سامانه میكروبی برای تغذیه دستگاه‌های سنجش آب دریا استفاده شود.
به گفته وی، انتظار می‌رود این پیل‌های سوختی زیستی به مدت سه سال، توان تولید الكتریسیته در كف دریا را داشته باشند.
مدیر گروه تحقیقات زیستی مركز ملی اقیانوس‌شناسی در ادامه از انجام پروژه انگشت‌نگاری ژنتیكی شانه‌دار مهاجم خزر در این مركز خبر داد و گفت: طبق نتایج این پژوهش، خلیج تمپا در فلوریدا منبع حركت این گونه مهاجم بوده است كه از آنجا به بندر مهاچ‌كالا روسیه و سپس دریای خزر آمده است و بیش از 50 میلیارد تومان به صنعت شیلات ایران ضرر زده است.
وی عامل اصلی حركت این گونه مهاجم را آب توازن كشتی‌ها دانست.
به گفته اقتصادی، در این پژوهش دانشگاه ویندسور كانادا و انستیتو پژوهش‌های اقیانوسی شیرشوف روسیه نیز با مركز ملی اقیانوس‌شناسی مشاركت داشته‌اند.[/color]
http://marinenews.ir/?show=news&maj=news&type2=showz&catid=4867

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]موتور شناورهای زیر سطحی با رانش الكتریكی تابستان 89 ساخته می‌شود[/color]
[color=darkblue]معاون پژوهشی و فن‌آوری دانشگاه صنعتی شاهرود از امضای تفاهمنامه‌ای میان این دانشگاه با سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع خبر داد و گفت: به موجب این تفاهمنامه صنعت و دانشگاه پیمان می‌بندند كه ایران را به رأس هرم صنعت شناورهای زیرسطحی رانش الكتریكی در منطقه آسیای جنوب غربی برسانند.
به گزارش بخش اخبار دریافتی مارین نیوز، علی‌اكبر پویان یادآور شد: آیین‌نامه همكاری سازمان‌یافته تحقیقاتی صنعتی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی كشور و مراكز تحقیقاتی نیروهای مسلح و صنایع دفاع با همكاری ستاد كل نیروهای مسلح و وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فن‌آوری و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تدوین و به تصویب فرماندهی كل قوا رسیده است.
وی افزود: براین اساس، تفاهمنامه‌ای میان سازمان صنایع دریایی به نمایندگی نیروهای مسلح و دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایندگی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری بعنوان برادرخواندگان علمی و فنی به امضا رسیده و میثاقی مشترك برای اعتلای دانش و فن‌آوری دریایی در كشور است.
معاون پژوهشی و فن‌آوری دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: جلسه نهایی با حضور سازمان صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی، دانشگاه علم و صنعت و دیگر سازمان‌های مرتبط برای طراحی یك نقشه راه برای اجرای تفاهمنامه در دانشگاه صنعتی شاهرود تشكیل شد.
پویان در پايان اعلام كرد: این طرح در تابستان سال آینده به ثمر خواهد رسید. [/color]
http://marinenews.ir/?show=news&maj=news&type2=showz&catid=4911

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.