امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

26 مرداد 1387 - ساعت 00:13 جام جم آنلاين: استوني و لهستان در حمايت از گرجستان وارد جنگ اينترنتي روسيه برعليه اين کشور شدند. گرجستان در جريان مقاومت بر عليه حملات آنلايني که به گفته مقامات اين کشور از سوي هکرهاي روسي تدارک ديده مي‌شوند، هم‌پيماناني يافته است. به گزارش Baltic Business News دو تن از اعضاي گروه «تيم اقدام سريع رايانه‌اي استوني» (CERT) براي کمک به گرجستان در مقابله با اين حملات راهي اين کشور شدند. حملاتي که اينک متوجه وب‌سايت‌هاي دولتي گرجستان مي‌شود مشابه حملاتي هستند که سال گذشته استوني را هدف قرار داده بودند. هر دو کشور لهستان و استوني فضايي را بر روي سرورهاي خود براي ميزباني سايت‌هاي دولتي گرجستان اختصاص داده‌اند. Greg Day تحليلگر مک‌آفي مي‌گويد: «اينترنت نه تنها براي وزارتخانه‌هاي دولتي، بلکه براي اداره كردن کشورها به منبع حساسي مبدل شده است و در چنين مواردي که خسارت‌هاي سنگيني به زيرساخت‌هاي اينترنتي دولتي وارد مي‌آيد، اقتصاد جزو اولين قربانياني است که از جنگ اينترنتي آسيب مي‌بيند.» مقامات دولتي گرجستان چند روز پيش ادعا کردند که سايت‌هاي دولتي و زيرساخت‌هاي اينترنتي اين کشور از سوي روسيه و در ادامه اقدامات اين کشور براي اشغال اوستياي جنوبي مورد تهاجم قرار گرفته‌اند. البته گزارشات حاکي از اين است که هکرهاي گرجستان نيز طي ديروز و امروز اقدامات تلافي‌جويانه‌اي را بر عليه سايت‌هاي متعلق به فرمانداري‌هاي محلي اوستياي جنوبي صورت دادند. پيش‌بيني مي‌شود با ملحق شدن نيروهاي استونيايي، موازنه قدرت به نفع گرجستان شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسيه قرارداد صلح با گرجستان را امضا كرد

روسيه براي پايان دادن به درگيري نه روزه با گرجستان قرارداد صلح پينشنهادي فرانسه براي صلح با گرجستان را امضا كرده است.

طبق اين قرارداد صلح، نيروهاي روسيه بايد خاك گرجستان را ترك كنند اما نيروهاي روسي در حال حاضر بخش بزرگي از خاك اين كشور را در اختيار خود دارند و سرگي لاوروف، وزير امور خارجه روسيه گفته است كه اين نيروها، تا زماني كه لازم باشد در گرجستان مي مانند. او از تعيين جدول زماني براي خروج نيروهاي روسي از خاك گرجستان خودداري كرد.

اين در حالي است كه جورج بوش، رئيس جمهور آمريكا بار ديگر خواهان خروج نيروهاي روسيه از خاك گرجستان شده است. او امضاي قرارداد صلح توسط روسيه را مايه اميدواري خواند. آقاي بوش تاكيد كرد كه اوستياي جنوبي و آبخاز بايد كماكان بخشي از گرجستان باشند.

اين دو منطقه خواهان جدايي از گرجستان هستند و پيشتر اعلام استقلال كرده اند اما از سوي جامعه جهاني به رسميت شناخته نشده اند.

قرارداد صلح
عدم استفاده ار نيروي نظامي
توقف كليه عمليات نظامي براي هميشه
دسترسي آزاد به كمك هاي انساندوستانه
بازگشت نيروهاي گرجستان به مواضع دائمي
بازگشت روسيه به مواضع پيش از شروع بحران
مذاكرات بين المللي براي تعيين وضعيت اوستياي جنوبي و آبخاز

نيروهاي روسي در نزديكي تفليس

اين در حالي است كه نيروهاي روسيه تا فاصله ۳۵ كيلومتري تفليس، پايتخت گرجستان پيش رفته اند.

همچنين گزارش شده كه سربازان روسي، مركز شهر خاشوري گرجستان را نيز اشغال كرده اند. مقام هاي محلي اين شهر به بي بي سي گفته اند كه خودروهاي زرهي روسيه، درحال گشت‌زني در خيابان هاي شهر هستند.

خبرنگار بي بي سي مي گويد درحال حاضر، نيروهاي روسيه كنترل تقريبا تمام شهرها در مسير راه تفليس به ساحل درياي سياه، به جز يك شهر عمده را دردست دارند و به اين ترتيب، مسكو اكنون بيش از هر زمان ديگري در گرجستان حضور نظامي دارد.

مقامات روسيه مي گويند سربازان آنها در گرجستان، درحال نبرد نيستند، بلكه بر جريان آتش بس نظارت مي كنند.

پيشتر مقام هاي آمريكايي گفته بودند كه سرگي لاوروف وزير خارجه روسيه، تعهد كرده است كه نيروهاي كشورش به آتش بس وفادار خواهند بود.

دولت روسيه هنوز اين معاهده آتش بس را كه توسط فرانسه پيشنهاد شده امضا نكرده، اما گفته شده كه آقاي لاوروف در گفتگوي تلفني با كاندوليزا رايس همتاي آمريكايي خود، در مورد وفاداري به آتش بس به او اطمينان داده است.

بوش گفت تجاوز روسيه به گرجستان 'براي كشورهاي آزاد جهان كاملاً غير قابل قبول است'

جورج بوش رئيس جمهور آمريكا، اقدامات روسيه در گرجستان را 'غيرقابل قبول' خواند و خواستار خروج نيروهاي روسي از اين كشور شد.

آقاي بوش در تازه ترين اظهاراتش در مورد بحران گرجستان گفت اقدامات روسيه در اين كشور، "براي كشورهاي آزاد جهان كاملاً غير قابل قبول است".

خبرنگار بي بي سي مي گويد تنش ميان آمريكا و روسيه، به بالاترين سطح خود از زمان سقوط شوروري سابق رسيده است.

همزمان با انتقاد شديد آمريكا از حضور نيروهاي روسي در قلمرو گرجستان، يك مقام ارشد نظامي روسيه نيز گفته است كه لهستان با اجازه استقرار موشكهاي آمريكايي در خاك كشورش، خود را در معرض حمله قرار داده است.

آمريكا 'در كنار گرجستان'

رئيس جمهور آمريكا در بيانيه راديويي هفتگي خود گفت كه جهان با نگراني نظاره‌گر تهاجم و تهديد روسيه به تماميت ارضي كشور همسايه اش گرجستان و دولت دمكراتيكي است كه توسط مردم انتخاب شده است.

آقاي بوش گفت ايالات متحده آمريكا و متحدانش در كنار دولت و مردم گرجستان هستند و از آنها دفاع مي كنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شبکه خبر ؛ به نوشته روزنامه اینترنتی روسی ایزوستیا ، ژنرال آناتولی ناگاویتسین ، معاون رئیس ستادكل ارتش روسیه با اشاره به این كه محتوای كمك های ارسالی امریكا برای گرجستان فاش نشده افزود: با توجه به كشف مقادیر زیادی تسلیحات تجهیزات نظامی و مهمات امریكایی در گرجستان احتمال ارسال مجدد سلاح به این كشور وجود دارد. به گفته وی در میان تسلیحات آمریكایی انواع تفنگ ، نارنجك انداز و مسلسل دیده می شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسيه اعلام كرد: لهستان با پذيرش قرار داد مبني بر استقرار سيستم سپر دفاع موشكي، خود را در معرض يك حمله و حتي يك حمله اتمي قرار داده است. تايم به نقل از اينترفاكس گزارش داد: ژنرال، آناتولي نوگوويتسين جانشين فرمانده ستاد مشترك ارتش روسيه اعلام كرد با استقرار اين سيستم، لهستان صد در صد در معرض حمله قرار خواهد گرفت. او با اشاره تلويحي به لهستان اين نكته را نيز مورد تاكيد قرار داد: روسيه در صورتي كه متحد يك كشور داراي سلاح اتمي به آن كشور كمك كند، استفاده از سلاح اتمي عليه اين متحد را مورد تائيد قرار خواهد داد. نوگوويتسين افزود: احتمال استفاده از سلاح اتمي نيز مي‌تواند بخش استراتژيك يك سيستم بازدارنده محسوب شود. مدودف رئيس جمهور روسيه هم اعلام كرد: استقرار سيستم رادار سپر دفاع موشكي آمريكا در لهستان همانگونه كه ما پيشتر گفته بوديم به طور كامل و اشكاري روسيه را مورد هدف قرار داده است. اين اظهارات از سوي مقامات روس پس از آن بيان مي‌شود كه در روز پنجشنبه 14 اوت لهستان و آمريكا توافقنامه اوليه‌اي را درخصوص استقرار سپر دفاع موشكي آمريكا در لهستان، به امضا رساندند. اين توافقنامه در زماني امضا شده است كه روابط آمريكا و روسيه به دليل درگيري ميان مسكو و گرجستان، بر سر منطقه اوستياي جنوبي، تيره شده است. آمريكا در جريان درگيري‌ها بر سر اوستياي جنوبي آشكارا از گرجستان كه متحد كليدي اين كشور در منطقه قفقاز محسوب مي‌شود حمايت كرده است. آمريكا البته ارتباط ميان استقرار سپر دفاع موشكي اين كشور در لهستان را با درگيري‌ها در گرجستان رد كرده است. اما به اعتقاد مقامات روس توافق بر سر استقرار سپر دفاع موشكي در لهستان كه همزمان با بحران در اوستياي جنوبي امضا شده نشانگر آن است كه سپر دفاع موشكي آمريكا روسيه را هدف گرفته است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزارت دفاع روسیه اعلام كرد عملیات خروج نیروهای روس از اوستیای جنوبی هنوز آغاز نشده است . به گزارش شبکه خبر و به نقل از خبرگزاری رویترز ، یكی از سخنگویان وزات دفاع روسیه كه خواست نامش فاش نشود، گفت : خروج نیروهای روسیه از اوستیای جنوبی هنوز آغاز نشده است اما این مسئله در دست بررسی است و به محض تثبیت اوضاع منطقه ، در این باره تصمیم گیری خواهد شد. شبكه تلویزیونی بی بی سی و رویترز امروز به نقل از ژنرال های روس مستقر در گوری گرجستان، از آغاز خروج نیروهای روس از تسخینوالی مركز اوستیای جنوبی خبر داده بودند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جام جم آنلاين: الکساندر لوميا دبير شوراي امنيت گرجستان امروز يکشنبه اعلام کرد نظاميان روسيه به رغم امضا قرارداد اتش بس که در ان عقب نشيني انها از گرجستان پيش بيني شده است همچنان در حال تقويت مواضع خود در خاک گرجستان نزديک منطقه جدايي طلب اوستياي جنوبي هستند. به گزارش واحدمركزي خبر ، لوميا گفت هيچ نشانه اي از اينکه روسها قصد دارند عقب نشيني کنند ديده نمي شود و برعکس انها در حال افزايش پستهاي کنترل و تقويت مواضع خود هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=24]چرا اسرائیل توانست اما روسها نه؟[/size]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_mig31_01%7E0.jpg[/img]
ایالات متحده در حال کسب اطلاعاتی است تا متوجه شود که چرا اسرائیل موفق شد دفاع ضد هوائی روسی سوریه را در حمله هوائی اخیر به شرق سوریه کور نماید ولی روسیه موفق به انجام این کار نشد ؟ یک احتمال این میتواند باشد که شبکه ارتباطی دفاع ضد هوائی گرجستان بسیار کوچکتر از سوریه است و این کار را برای هواپیماهای مهاجم که قصد دارند نقاط کوری بر روی شبکه ایجاد کنند مشکل میسازد .
این سوال هم اکنون برای کارشناسان و آنالیزورهای نظامی آمریکائی مطرح است که چرا اسرائیل موفق به کور کردن سیستم دفاع ضدهوایی روسی سوریه گردید ولی روسیه نتوانست به خوبی شبکه سیستم روسی دفاع ضد هوایی گرجستان را کور نماید ؟ آیا روسیه فاقد کدهای دیجیتال برای بازکردن شبکه دفاع ضد موشکی گرجستان بود ؟ این سوالاتی است که از طرف آنالیزورهای نظامی آمریکا در ارتباط با عملکرد متقابل نیروی هوائی روسیه و دفاع ضد هوائی گرجستان مطرح است .
یک احتمال این است که دفاع ضد هوائی گرجستان فاقد شبکه ارتباط گسترده و به هم پیوسته ای باشد که بتوان در یک زمان آن را از کار انداخت . از این روی از کار انداختن هم زمان چنین شبکه دفاع ضد هوائی در یک زمان بسیار مشکل است. تئوری دیگری که محتمل به نظر میرسد به کارگیری برخی تجهیزات الکترونیکی اسرائیلی از طرف گرجستان -روسیه مدعی بود که چندین فروند هواپیمای بدون سرنشین (ساخته شده توسط کمپانی اسرائیلی البیت) را توسط جنگنده های خود بر فراز اوستیای جنوبی منهدم ساخته است .
اسرائیل همچنین گرجستان را بر برنامه به روز رسانی جنگنده های پشتیبانی نزدیک su-25 یاری میدهد . صنایع هوا-فضای اسرائیل و البیت برای رادارهایشان-سیستمهای جنگ الکترونیک و قابلیتهای تهاجم الکترونیکشان بسیار مشهور هستند . کارشناسان صنایع هوا-فضای آمریکا این احتمال را مطرح میکنند که فرکانسهای موشکهای سهمگین buk-1/sa-11/tor-m1 تغییر داده شده باشند و این کار را برای سیستمهای جنگ الکترونیک روسیه جهت از کار انداختن آنها مشکل میسازد . یک مقام ارشد نیروی هوائی آمریکا که در دو جنگ حضور داشته و دارای تجربه در فناوری استیلت میباشد چنین اظهار میدارد :
دلیل دیگری که میتوان بر روی آن تکیه کرد این است که گرجستان بر خلاف سوریه دارای شبکه کوچکتری از سیستمهای به هم پیوسته دفاع ضد موشکی و واحدهای عملیاتی خودگردان است و هیچ راهی برای کور کردن وسیع چنین شبکه هایی از طریق سیستمهای تاکتیکی جنگ الکترونیک وجود ندارد . کارشناسان دیگری معتقدند که جنگنده های روسی توسط دفاع ضد هوایی خودی مورد هدف قرار گرفته اند.
اگر به ویدئوهایی که از تجهیزات نیروهای روسی پخش شده دقت شود میتوان دریافت که آنها از سیستم های دفاع ضدهوایی sa-11 هم در جنگ بهره برده اند. بسادگی میتوان این احتمال را داد که جنگنده های روسی توسط موشکهای خودی اشتباها مورد هدف قرار گرفته اند مشابه آنچه که در سال 2003 اتفاق افتاد و دفاع ضدهوایی آمریکا دو فروند هواپیمای آمریکایی و انگلیسی را مورد هدف قرار داد.
مجله جنگ افزار شماره 46

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند احتمال وجود داره

اول : اینکه سیستم رادار سوریه کور نشده بود بلکه مشکل داشته یا شاید نخواستن برخورد کنن
دوم : سیستم رادار گرجستان تغییر اساسی کرده باشه و روسها فرصت کمی برای شناسایی تغییرات سیگنال اون داشتن . بهر حال اسراییل مدت زیادیه با رادار های سوری درگیره و مرتب تغییرا سیگنالشون رو شناسایی میکنه
سوم : توی سوریه موقعیت زمین و پستی بلندی های متفاوت علت توان اسراییل در عبور از پدافند اون باشه و این مسئله با گرجستان متفاوت باشه
چهارم : شما وقتی کسی رو کور میکنی ممکنه یه نفر دیگه بتونه شما رو راهنمایی کنه و به احتمال زیاد شبکه راداری گرجستان از جایی دیگه هم ممکنه کمک گرفته باشه
پنجم : ممکنه دلیل نا معلومی داشته باشه که گفته نشده!!! :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من با دومی موافقترم تا اونهای دیگه چون همونطور که گفتید اسرائیل زمان زیادیه که داره با سیستمهای دفاع هوایی سوریه سر و کله میزنه که چند بار هم سرش شکسته که میتونسته با این تجربه سرشکستگی خرج مخارج روزانه رو بگذرونه.

با نظریه اول هم مخالفم چون که در این مقاله گفته شده که سیستمهای سوریه از کار افتاده اند نه اینکه"به نظر میرسه که کور شده باشند" :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اين خبرها و تحليل ها ميشه اينطور برداشت كرد كه در جنگ گرجستان نيروي هوايي روسيه به تنهايي ناموفق بود و شكست خورد در اهدافش با توجه به چنگنده هايي مثل ميگ 31 و سوخو 35 كه همه ي ما ازشون تمجيد و تحسين ميكنيم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فقط یه سوال چرا این تاپیک تو بخش موشکهای زمینی زده شده :mrgreen:

بیشتر از همه اتفاقی و سریع بودن واکنش روسها علت اصلی بوده
به همین خاطره که دارن با بلاروس مانور های گسترده برگذار میکنن و توی این مانور ها در ابعاد وسیعی از پدافند ها و هواپیماهای جدیدشون برای تمرین استفاده کردن بهر حال مدت زیادی ارتش روسیه درگیر جنگهای گسترده نبوده! :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فقط یه سوال چرا این تاپیک تو بخش موشکهای زمینی زده شده Neutral
[/quote]
من هم بعد از انتشار به این فکر کردم حالا هم از مدیرانی که از این تاپیک دیدن میکنن میخوام که این تاپیک رو انتقال بدهند

باز هم ببخشید

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از SUPERASSAULT عزيز

اين مقاله در تاريخ [b]شنبه 26 مرداد 1387 [/b] در سايت سنترال كلابز قرار گرفته و توسط بنده ترجمه شده و منبع اصلي سايت [b]سنترال كلابز [/b]ميباشد :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=46326

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با تشكر از SUPERASSAULT عزيز

اين مقاله در تاريخ [b]شنبه 26 مرداد 1387 [/b] در سايت سنترال كلابز قرار گرفته و توسط بنده ترجمه شده و منبع اصلي سايت [b]سنترال كلابز [/b]ميباشد :
[/quote]

یعنی مجله جنگ افزار شماره 46 هم از شما مقاله گرفته !!؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.