hightech

اخبار سایبر

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

خبرگزاری فارس: کارشناسان ایرانی یک برنامه آنتی‌ویروس برای مقابله با ویروس جاسوسی شعله ساختند.

به گزارش فارس، پایگاه خبری «میدل‌ایست آنلاین» به نقل از کارشناسان سایبری ایرانی اعلام کرد ایران نرم‌افزار آنتی‌ویروس ویروس «شعله» را پیدا کرده است.

به گزارش این پایگاه خبری، این کارشناس سایبری ایران گفت بدافزار مورد نظر با 43 برنامه آنتی‌ویروس قابل شناسایی نبود و به همین خاطر تیم تحقیقات سایبری ایران مجبور شد برنامه‌ای برای مقابله با این ویروس بسازد.

امروز محققان شرکت سایبری کاسپرسکای اعلام کردند یک ویروس رایانه‌ای بسیار پیشرفته رایانه‌های کشور ایران و سایر کشورهای خاورمیانه را آلوده کرده است.

طبق اعلام این کارشناسان این ویروس حداقل پنج سال پیش برای انجام جاسوسی سایبری دولتی در این کشورها به کار گرفته شده است.

چنانکه شواهد امر نشان می‌دهد این ویروس موسوم به Flame («شعله») از سوی همان کشور یا کشورهایی ساخته شده است که ویروس استاکس‌نت را برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران طراحی کردند.

محققان این شرکت می‌گویند هنوز برای آنها مشخص نیست آیا ویروس Flame مأموریتی مانند استاکس‌نت دارد یا خیر.

ویروس Flame که بیش از 20 برابر استاکس‌نت کد دارد، می‌تواند فایل‌های داده را جمع‌آوری کند، تنظیمات رایانه‌ها را از راه دور تغییر دهد، میکروفون رایانه‌های شخصی را روشن کرده و مکالمات را ضبط کند و عکس‌برداری کند.

محققان کاسپرسکای می گویند ویروس‌های استاکس‌نت و Flame هر دو با سازوکارهای مشابهی رایانه‌ها را آلوده می‌کنند.

یک کارشناس این شرکت می‌گوید این امر نشان می‌دهد این ویروس جدید توسط همان تیمی ساخته شده که در طراحی استاکس‌نت نقش داشته‌اند.

«شوانبرگ» افزود تنها یک کشور هست که توانایی ساخت چنین ویروسی را دارد، اما از اظهار نظر در مورد اینکه چه کشوری ممکن است این کار را انجام داده باشد، خودداری کرد.

با آنکه هنوز در مورد کشور طراحی‌کننده این ویروس بحث و جدل وجود دارد اما بعضی از کارشناسان معتقدند این ویروس به دست آمریکا و اسرائیل ساخته شده است.

روزنامه نیویورک‌تایمز در سال 2011 در تحقیقی در مورد طراحان ویروس استاکس‌نت اظهار کرد آمریکا و اسرائیل از حوالی سال 2004 طرح مشترکی را برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران آغاز کرده‌اند و نتیجه گرفت ویروس استاکس‌نت از سوی آمریکا و اسرائیل ساخته شده است.

علاوه بر این معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی، موشه یعالون امروز در سخنانی به تلویح گفت که این ویروس از سوی اسرائیل طراحی شده است.

وی گفت که اسرائیل از لحاظ فناوری پیشرفت‌های زیادی داشته و توان استفاده از راه‌های مختلف برای آسیب زدن به ایران را دارد.

به گزارش میدل‌ایست آنلاین، یک مرکز تحقیقات رایانه‌ای در ایران، موسوم به ماهر (مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادادهای رایانه‌ای) اعلام کرده است ابزارهایی برای شناسایی و پاک کردن این بدافزار ساخته است و حاضر است آن را در اختیار شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی قرار دهد.

این مرکز تحقیقاتی در مورد جزئیات این برنامه آنتی‌ویروس توضیحاتی نداده است.

لينك خبر : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910309001438

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جالبه. اولين كسي كه متوجه اين ويروس شد شركت كسپراسكاي روسيه بود.
ديشب توي اخبار يورونيوز داشت راجبش توضيح ميداد. اين ويروس بيشتر از 10 تا انتي ويروسهاي بزرگ دنيا رو از كار ميندازه.
كشورهاي هدفش هم شامل ايران سوريه عربستان مصر هست. اسراييل هم گفته انتشار ويروس واكنش منطقي به فعاليتهاي هسته اي ايرانه.
به هر حال بعيد به نظر مياد كه به اين راحتي ويروس به اين پرقدرتي رو بتونن براش انتي ويروس ساخته باشن. كاري كه شركت بزرگي مثل كسپراسكاي تازه تونسته ادعا بكنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بخشی از مصاحبه ی کارشناس مرکز امنیتی کاسپراسکای با شبکه راشاتودی درباره ویروس "Flame" [/b]

[i]RT : جناب کاملیوک ، ویروس "آتش" اخیرا توسط یکی از متخصصان کاسپراسکای بعنوان خطرناکترین ویروس جهان توصیف شده ، اما این نرم افزار بنظر نمیرسد باعث صدمه ی فیزیکی شود . علت این خطر بالای نرم افزار چیست؟[/i]

شرکت کاسپراسکای اولین بار این ویروس را در سال 2010 و در حین یک عملیات شناسایی مشترک با اتحاد مخابرات بین المللی (زیرمجموعه ی سازمان ملل) شناسایی کرد

ویروس Flame در حقیقت به اندازه ی خطرناکی ویروس هایی چون استاکس نت و دوکو است و [b]ما بشدت مظنون هستیم که یک کشور و دولت پشت این حمله ی سایبری قرار گرفته است . و برای این ظن مان دلیل هم داریم[/b] . در دنیا 3 گروه هکر و فعال جنگ سایبری وجود دارد ، مجرمان سایبری که قصد دزدیدن اطلاعات شخصی و پسوردها (مثل پسورد حساب بانکی و ...) را دارند ، فعالان سایبری که معمولا از نسخه ی های هکر اوپن سورس استفاده میکنند ، و دولتهایی که درگیر فعالیت های سایبری هستند . مشخصات و حجم کار انجام شده روی این ویروس تنها از عهده ی گروه سوم بر میاید.

[i]RT : چه ویژگی مهمی در این ویروس وجود دارد؟[/i]

این ویروس بسیار پیشرفته است ، یکی از پیشرفته ترین ویروسهایی که تا بحال دیده ایم ، حتی حجم این ویروس به همراه تمام ماژول هایش ، [b]چیزی حدود 20 مگابایت است که بسیار زیاد و غیرعادی (در مقایسه با استاکس نت) است . بررسی استاکس نت چند کیلوبایتی چند ماه وقت متخصصان ما را گرفت ، لذا میتوانید حدس بزنید بررسی کامل این تهدید سایبری حدود 1 سال به طول خواهد انجامید .[/b]

[i]RT: ویروس Flame اطلاعات زیادی را از قربانیان خود جمع آوری میکند ، چه کسی واقعا به این اطلاعات نیاز دارد و اصلا چه کسی میتواند این حجم عظیم از اطلاعات را تحلیل کند؟[/i]

قبل از هر حرفی در این مورد ، این نکته قابل ذکر است که ما میدانیم که [b]بانیان این حمله ی سایبری قصد آلوده کردن هر چه بیشتر قربانی را ندارند [/b]. منابع انها محدود است و بنظر میرسد آنها نیز این را میدانند . [color=red]بهمین دلیل سعی میکنند تعداد قربانیان سایبری خود را در یک سطح مشخص نگه دارند[/color] . هنگامی که آنها آنالیز اطلاعات دریافتی از یک شبکه را به پایان میرسانند ، ویروس را از آن شبکه برداشته و به یک شبکه دیگر انتقال میدهند .

[i]RT : چه کسی پشت این حملات قرار گرفته است ؟[/i]

همانند استاکس نت و دوکو ، این ویروس نیز بسیار پیچیده و شناسایی عاملان آن بسیار دشوار است . [color=red]ردیابی های ما از این ویروس نشان میدهد که چند ده سرور که در کشورهای مختلف در سراسر جهان قرار گرفته اند ، به همراه چیزی بین 80 تا 90 دامین ، این ویروس را پشتیبانی میکنند که بیشتر اینها با هویت های جعلی ساخته شده اند . لذا پشتیبانی این ویروس بسیار حفاظت شده و مخفی است . در حال حاضر تنها سرنخ موجود ، زبان استخراج شده از کد های ویروس است که زبان انگلیسی در آن بشدت به چشم میخورد .[/color]

http://www.rt.com/news/flame-virus-cyber-war-536/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جالبه. اولين كسي كه متوجه اين ويروس شد شركت كسپراسكاي روسيه بود.
[/quote]
دیشب تو اخبار 20:30 با یکی از مسئولای سازمان ماهر صحبت میکرد ، که اون مسئول در اومد گفت شرکت کسپراسکای روسیه از طریق ما متوجه این ویروس شده و اول از همه سازمان ماهر متوجه اون شده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]الکساندر گوستف، رئیس بخش امنیتی کاسپرسکی می گوید: سازندگان این ویروس بر روی فرمت هایی نظیر "پی دی اف" و "اوتوکد" تمرکز کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاسپرسکی اعلام کرد که ویروس "شعله" به دنبال سرقت نقشه ها و فایل های PDF است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از فرانس پرس، کاسپرسکی ، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آنتی ویروس در جهان، ماه گذشته از کشف ویروس "شعله" پیچیده ترین مخرب جهان خبر داد.

الکساندر گوستف، رئیس بخش امنیتی کاسپرسکی می گوید: سازندگان این ویروس بر روی فرمت هایی نظیر "پی دی اف" و "اوتوکد" تمرکز کرده اند.

وی در ادامه گفت: خالقان "شعله" بیشتر به دنبال نقشه های ساخته شده با اتوکد هستند.

الکساند گوستاو اضافه کرد: این ویروس به درون فایل های پی دی اف، متنی و دیگر اسناد می رود و خلاصه ای از محتوی آنها می نویسد.

به گفته ی رئیس بخش امنیتی کاسپرسکی، "شعله" همچنین به دنبال ایمیل ها و دیگر فایل های با ارزش هم هست.

شرکت کاسپرسکی می گوید که چندین ساعت پس از اعلام کشف ویروس "شعله" در 28 می ساختار کنترل و فرماندهی این ویروس خود را مخفی ساخته است.

لينك خبر : http://www.entekhab.ir/fa/news/65502[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]کاسپرسکی اعلام کرد که ویروس "شعله" به دنبال سرقت نقشه ها و فایل های PDF است. [/quote]

دنبال دزدیدن فایل های اوتوکد بوده ... می دونید که اوتوکد چه کاربردی داره !؟ تقریبا کل نقشه های صنعتی و ساختمانی ما با این نرم افزار کشیده می شوند ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ویروس در عربستان ، بحرین ، قطر و امارات هم ردیابی شده است .
یاهو اعلام کرده که 185 کامپیوتر در ایران آلوده شده اند ( بیشترین میزان آلودگی )
http://en-maktoob.news.yahoo.com/-flame--virus-discovered-in-uae--saudi-arabia--report-20120605.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]راه اندازی ویروس رایانه ای 'فلیم' به منظور مقابله با برنامه هسته ای ایران[/color][color=darkred][/color]

به گزارش سیاست ما به نقل از جروزالم پست، "موشه یعلون" امروز سه شنبه در سخنانی که می تواند این نظریه را تقویت کند که ویروس فلیم توسط اسرائیل ساخته و به کار گرفته شده گفت : همه می دانند که تهدید ایران برای اسرائیل یک تهدید جدی است و برای مقابله با این تهدید باید اقدامات مختلفی انجام داد که به کارگیری این نوع از ویروس ها هم یکی از همین اقدامات است.

معاون نخست وزیر اسرائیل در ادامه با بزرگنمایی درباره رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل در حال تبدیل شدن به کشوری است که به فناوری های فوق پیشرفته مجهز است. این دستاوردها به ما قابلیت و توانائی های مختلفی می دهند.

جروزالم پست در ادامه می نویسد: یعلون که با رادیو ارتش اسرائیل سخن می گفت در ادامه به این نکته اشاره کرد که اسرائیل درصدد حمله سایبری انجام شده به رایانه های ایران است.

به نوشته این روزنامه، ویروس فلیم در صورت نفوذ به هر رایانه ای، آن را تبدیل به یک جاسوس بالقوه می کند. این ویروس همچنین قابلیت ضبط مکالماتی را که در اطراف رایانه ای را که در آن نفوذ کرده را نیز دارد.

این ویروس به مدت پنج سال فعال بوده و روز گذشته یک شرکت روسی از کشف آن خبر داد . رئیس شرکت روسی آنتی ویروس "کسپراسکای" گفت کارشناسان یک حمله سایبری پیچیده هدفمند که از سال 2010 مبادرت به دزدی اطلاعات از ایران و برخی کشورها می کرده است را کشف کرده اند.

فلیم در راه استاکس نت
در تاریخ دوم مرداد سال 1389 شرکت "سایمنتک" اعلام کرد : رایانه های ایران مورد هجوم شدید کرم خطرناک رایانه ای به نام Stuxnet قرار گرفته اند که تلاش می کند اطلاعات سیستمهای کنترل صنعتی را به سرقت برده و آنها را بر روی اینترنت قرار دهد. اندونزی و هندوستان نیز به واسطه این نرم افزار مخرب مورد هجوم قرار گرفته بودند.
بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط شرکت "سایمنتک" در حدود 60 درصد از سیستمهای رایانه ای که به این ویروس آلوده شده بودند در ایران قرار داشتند. پس از کش و قوس های فراوان بالاخره روزنامه صهیونیستی در تاریخ 26 دی ماه سال 1389 اعتراف کردند که ویروس استاکس نت با همکاری اسرائیل و کشورهای امریکا، انگلیس و آلمان تولید و به کار گرفته شده است.
استاکس نت از کجا آمد؟
به نوشته جروزالم پست در سال 2008 میلادی دولت جرج بوش مجوز تولید استاکس نت را صادر کرد و پس از آن با همکاری اسرائیل تولید این کرم رایانه ای آغاز شد. اسرائیل برای آنکه از کارآیی این کرم مطمئن شود سانتریفیوژهایی همانند آنچه در تاسیسات هسته ای ایران استفاده می شوند تهیه کرد و در نیروگاه دیمونا استاکس نت را بر روی آنها آزمایش کرد.
این روزنامه در ادامه می نویسد: پس از صدور مجوز از سوی دولت بوش، آزمایشگاه ملی آیداهوی آمریکا با شرکت آلمانی زیمنس وارد همکاری شد تا مشکلات موجود در رایانه های این شرکت آلمانی را شناسایی کند و از آنجا که زیمنس در آن سالها همکاری نزدیکی با ایران داشت و اغلب تجهیزات مورد استفاده در تاسیسات مهم ایران توسط زیمنس تامین می شد شناسایی مشکلات موجود در رایانه های زیمنس کمک زیادی به شناسایی تاسیسات ایران می کرد.

همکاری زیمنس با آزامایشگاه ملی آیداهو موردی بود که روزنامه تایمز در سال 2008 به آن اشاره کرده بود.آزمایشگاه ملی آیداهو بخشی از اداره انرژی آمریکاست که در تولید تسلیحات هسته ای فعالیت دارد.

بر همین اساس، مشکلاتی که در رایانه های زیمنس کشف شد در سال 2009 و در پروژه استاکس نت مورد استفاده قرار گرفت.

به نوشته این روزنامه، استاکس در سال 2009 از طریق نرم افزارهای سیار همچون فلش و یا اینترنت وارد رایانه ها شد و سپس هر رایانه ای که به این رایانه ها متصل می شود به ویروس استاکس نت آلوده می شد.

جروزالم پست در ادامه می نویسد بر اساس اسناد موجود، استاکس با همکاری آمریکا، آلمان، اسرائیل و انگلیس ساخته شده است. اما ممکن است آلمان و انگلیس در هنگام این همکاری اطلاعی از اینکه فعالیت آنها منجر به تولید چه مشکلی خواهد شد نداشته باشند. اما آنچه مسلم است این مورد است که مجوز ساخت این کرم رایانه ای توسط "جرج بوش" صادر شده و "باراک اوباما" در سال 2009 مجوز به کارگیری آن را صادر کرده است.

در همین رابطه یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود گفت : آمریکا به جای حمله به ایران تمایل داشت تا برنامه هسته ای ایران دچار وقفه شود و خوب به این موضوع دست یافت.

این در حالی است که در سال 89 شرکت آلمانی "رالف لانگر" که یک شرکت امنیت رایانه ای است مدعی شده بود که ممکن است استاکس نت از طریق پیمانکاران روسی به تاسیسات ایران منتقل شده باشد.

لینک
http://www.siasatema.com/NSite/FullStory/News/?Id=34804

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خبرگزاری فارس: ویروس رایانه ای فلیم که در هفته های اخیر حملات وسیعی را علیه رایانه های موجود در خاورمیانه و به خصوص ایران سازمان داده بود از نظر ساختاری ارتباط مستحکمی با ویروس استاکس نت دارد.

به گزارش فارس به نقل از سیدنی مورنینگ هرالد، بسیاری بر این باورند که این دو ویروس توسط آمریکا یا اسراییل طراحی شده اند و یافته های جدید این گمانه زنی را تقویت می کند.

محققان شرکت امنیتی کاسپراسکای بر این باورند که هر دوی این ویروس ها از نظر کدنویسی اشتراکاتی با هم دارند و این امر نشان می دهد که دو گروه برنامه نویسی که استاکس نت و سپس فلیم را طراحی کرده اند، ارتباطاتی با هم دارند.

الکساندر گوستف از محققان کاسپراسکای در مطلبی که در وبلاگ خود نوشته تصریح کرده که در ابتدا تحقیقات نشان می دهد این دو بدافزار ارتباطی با هم ندارند، اما حالا عکس این مساله اثبات شده است. وی افزوده که اگر چه فلیم بعد از استاکس نت شناسایی شده، اما تاریخ طراحی آن به قبل از تاریخ طراحی استاکس نت بازمی گردد.

استاکس نت اولین بار در سال 2009 طراحی شده است و با این حساب برنامه ریزی برخی دولت های جهان برای خرابکاری سایبری در دیگر کشورها و به خصوص جمهوری اسلامی ایران به چهار سال قبل و نه دو سال اخیر بازمی گردد.

این کارشناس می گوید: زمانی که استاکس نت طراحی شد، یعنی در حد فاصل ژانویه تا ژوئن سال 2009، مدتی از طراحی پلاتفورم ویروس فلیم می گذشت. البته در بررسی های فعلی به نظر می رسد که تاریخ خلق فلیم حداکثر به تابستان سال 2008 بازمی گردد. هر چند این تاریخ هم قطعی نیست.

به اعتقاد این کارشناس حتی ماژول ها و اجزای مختلف و پراکنده استاکس نت هم در همان زمان آمده بوده است. کدهای استاکس نت که در سال 2009 منتشر شد حاوی برخی ماژول های به کار گرفته شده در ویروس فلیم یا شعله است و احتمال دارد که این ماژول ها با هدف استفاده در بخشی از قسمت های استاک نت طراحی شده باشد.

گوستف همچنین بر این باور است که دو گروه مستقل طراحی ویروس های استاکس نت و فلیم را خلق کرده اند و هر یک از سال 2007 یا 2008 مشغول طراحی پلاتفورم های اختصاصی و جداگانه خود بوده اند. نکته جالب آن است که فلیم 20 برابر بزرگتر و حجیم تر از استاکس نت است. استاکس نت در ژوئن سال 2010 کشف شد و علیرغم تلاش گسترده برای خرابکاری نتوانست به تاسیسات هسته ای صلح آمیز ایران خسارت جدی وارد کند.

فلیم علاوه بر هسته ای رایانه ها در ایران به رایانه هایی در دیگر کشورهایی که روابط خوبی با آمریکا ندارند یا شاهد تنش های سیاسی و مقاومت بر ضد کاخ سفید هستند هم حمله کرده است. از جمله این کشورها می توان به لبنان و کرانه غربی رود اردن اشاره کرد. از جمله دیگر کشورهایی که به فلیم آلوده شده اند می توان به مجارستان، اتریش، روسیه، هنگ کنگ و امارات متحده عربی اشاره کرد.

بسیاری از رایانه های آلوده شده به فلیم رایانه های خانگی بوده اند و البته رایانه های مورد استفاده در محیط های کاری هم از حملات مختلف مصون نمانده اند. حتی لپ تاپ های افراد شاغل که در سفر بوده اند هم از دست فلیم در امان نمانده است.

چندی قبل روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از نقش کاخ سفید در طراحی ویروس های رایانه ای بر ضد ایران پرده برداشت. به نوشته این روزنامه این عملیات در دوران ریاست جمهوری جورج بوش با اسم رمز «بازی های المپیک» آغاز شد و اولین حمله سایبری دائمی امریکا علیه کشورهای دیگر بوده است.

در این عملیات از کدهای ساخته شده توسط رژیم صهیونیستی استفاده شده است. روزنامه نیویورک تایمز همچنین خبر داده باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا از روزهای آغازین صدارت بر ریاست جمهوری امریکا، دستور حمله های سایبری پیشرفته علیه تاسیسات غنی سازی اورانیوم در ایران را داده است.

البته کماکان همه کارشناسان در مورد وجود رابطه میان گروه های طراح استاکس نت و فیلم هم نظر نیستند. Johannes Ullrich محقق موسسه فناوری SANS در واشنگتن می گوید هنوز مشخص نیست بین این دو ویروس رابطه ای وجود داشته باشد. فلیم در ابتدا به شدت متفاوت به نظر می رسید و من هنوز فکر می کنم این ویروس توسط همان گروه طراح استاکس نت طراحی نشده است.

وی افزود: اما این بدان معنا نیست که دو گروه با هم هماهنگی نداشته یا کدهایشان را با هم به اشتراک نگذاشته باشند. من جدا فکر می کنم چنین مساله ای در مورد این دو ویروس ممکن است وجود داشته باشد. شاید کدنویسان این دو ویروس به طور جداگانه ولی برای یک دولت کار می کرده اند و در نتیجه به منابع همدیگر دسترسی داشته اند.

لينك خبر : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910323000082[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش سرویس امنیت و شبکه پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از Electronic، سازندگان و برنامه نویسان ویروس مخرب شعله که به طور تصادفی کشف شده است اعلام کرده اند که ممکن است دستوراتی را به ماشین های کنترل کننده برای حذف و بازنویس این ویروس ارسال کنند.

پیش از این در دستورات و کدهای این ویروس یک فایل با عنوان SUICIDE یا خودکشی موجود بوده است که نویسندگان ویروس شعله گفته اند با ارسال یک فایل کامل به حذف خودکار این فایل کمک خواهند کرد.

کمپانی Symantec گزارش داده است که در کامپیوتر هایی که در خطر این ویروس قرار دارند فایلی به نام browse32.ocx ارسال شده است که در آن لیستی از فایلها موجود است و با حذف آنها می توانید بدون هیچ گونه نگرانی ویروس شعله را از کامپیوتر خود بیرون کنید.

هنوز معلوم نیست چرا به جای استفاده از مولفه های موجود در کدهای ویروس شعله این دستور جدید به کامپیوتر ها ارسال شده است. فهرست فایلهای خاصی که حذف شده اند بر روی وب سایت Symantec قرار گرفته است.

ویروس شعله هنگامی که کارشناسان در حال بررسی بر روی یک ویروس مخرب دیگر بودند به طور تصادفی کشف شده است. مایکروسافت بلافاصله پس از اینکه این احتمال را داد که نرم افزارهایش ممکن است از طریق این ویروس آسیب دیده باشند بسته های آپدیت امنیتی خود را در دسترس کاربرانش قرار داد.


منبع :http://www.iritn.com/3-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%B4%D8%B9%D9%84%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%D8%B4%D8%AF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]کاسپراسکای : کدهای Flame و Stuxnet دارای تشابهات هستند ، هر دو بدافزار را یک سازمان ساخته است[/b]

شرکت امنیتی کسپراسکای اعلام کرد متخصصان این شرکت موفق به کشف تشابه در یک قطعه کد بین دو نرم افزار جاسوسی Flame و Stuxnet شده اند

کارشناسان این شرکت در جدیدترین بررسی های خود از استفاده شدن کد مشابه استاکس نت در مراحل آغازین توسعه ی یکی از ماژول های نرم افزار Flame پرده بر داشتند که نشان میدهد تیم طراحی این دو نرم افزار توسط دو گروه که از یک تیم خط میگرفته اند ، بوده

http://www.rt.com/news/flame-stuxnet-kaspersky-iran-607/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=24][color=red][b][align=center]جزئیات حمله سری آمریکا به ایران / اوباما شخصاً فرماندهی می کرد[/align][/b][/color][/size]

[color=blue][align=center]منبع : Le figaro
ترجمه : عصرایران - فریده طلیلی[/align][/color]
[b]
[align=center]هدف از ساخت ویروس استاکس نت، که به طور همزمان توسط ایالات متحده و اسراییل تولید و توسعه داده شده ، ضربه زدن به برنامه های هسته ای ایران است. هر چند که پیامدهای این ویروس فراتر از برنامه پیش بینی شده بود، ولی این پروژه توانست به اهداف مورد نظر دست یابد و در برنامه هسته ای ایران اختلالاتی ایجاد کند.

در کتابی که چندی پیش در ایالات متحده منتشر شده است*، کاخ سفید، به صورت پوشیده و دو پهلو، به شرکت و پیگیری وسیع باراک اوباما، رییس جمهور این کشور، در حملات اینترنتی بر ضد برنامه های هسته ای ایران اذعان کرده است.

در این کتاب آمده است که درست چند روز پس از انتخاب باراک اوباما به ریاست جمهوری ایالات متحده، در ژانویه 2009، او و همتای سابقش، جورج دبلیو بوش، جلسه ای بسیار محرمانه در کاخ سفید تشکیل دادند.

چهل و سومین رئیس جمهور آمریکا با قاطعیت از رئیس جمهور آینده این کشور می خواهد که روند دو برنامه اساسی و حیاتی را با جدیت دنبال کند: استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین در پاکستان برای مبارزه با القاعده و حملات اینترنتی علیه ایران.

در کتابی که یکی از خبرنگاران پرسابقه روزنامه نیویورک تایمز، به نام دیوید سانگر منتشر کرده است چگونگی عملی کردن حملات سایبری آمریکا در زمان اوباما ، به نقل از شواهد آگاه و موثق، به تفصیل توضیح داده شده است.

اوباما به محض آغاز به کار خود به عنوان رییس جمهور آمریکا، متوجه می شود که از سال 2006، "جنگ کثیف" و بسیار محرمانه ای بر علیه حکومت شیعی ایران به راه افتاده است. اما سربازان این جنگ نیروهای زمینی نیستند بلکه کامپیوترها، ویروسها و کدهای مخرب هستند. جنگی به ظاهر بدون خونریزی، اما در عین حال تند و خشن که نتیجه آن می تواند به تصمیم گیری درباره صلح و یا جنگی تمام عیار بینجامد.

این بار ارتش مرگبار آمریکا یک ویروس انفورماتیکی با قدرتی بی نظیر است که از دو سال پیش تا کنون به خرابکاری در برنامه هسته ای ایران مشغول است.

باراک اوباما، بر خلاف ترس همیشگی و محافظه کاری ای که در سیاست خارجیش به خرج می داد، این بار خود رهبری این جنگ سرنوشت ساز را به عهده گرفته است.
رییس جمهور دموکرات ایالات متحده آمریکا، که لحظه به لحظه عملیات را زیر نظر داشت، هر هفته جلسه ای تشکیل می داد تا درباره وضعیت تهاجم در حال اجرا، بحث و تبادل نظر شود و موافقت خود را برای تهاجمی جدید اعلام کند.

سانگر تاکید می کند: "از زمان ریاست جمهوری لیندون جانسون و حضور جدی وی در انتخاب اهداف مورد نظر در شمال ویتنام جهت بمباران، هرگز هیچ رییس جمهوری، این چنین از نزدیک فراز و نشیب حمله به زیر ساخت های یک ملت خارجی را قدم به قدم و از نزدیک دنبال نکرده است."

آغاز این پروژه به سال 2006 باز می گردد، یعنی زمانی که تیم بوش به این نتیجه رسید که راهکارهای همیشگی برای مقابله با رهبران ایرانی فایده ای نخواهد داشت و نمی تواند مانع رسیدن ایران به اهداف هسته ای خود شود.

کاخ سفید، مطمئن از اینکه ضربه های متداول و همیشگی نمی توانند روی برنامه هسته ای ایران که در چهار گوشه بیایان وسیع این کشور پراکنده شده است تاثیری بگذارد، تصمیم گرفت حملات اینترنتی خود را به قلب این برنامه، یعنی تاسیسات زیرزمینی نطنز، آغاز کند.

ویروس ساخته شده که با رمز "بازیهای المپیک" روانه این تاسیسات شد بایستی با تغییر در سرعت موتورهای سانتیوژهای بسیار حساس، آنها را از کار بیاندازد.

در این عملیات آمریکایی-اسراییلی، برنامه نویسان آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) با یگان ویژه جنگ الکترونیکی تزاحال (ارتش اسراییل) موسوم به واحد 8200 همکاری می کردند. این ویروس که در ابتدا "باگ" نامیده شده بود، ابتدا روی سانتریفیوژهای لیبیایی یک مدل مشابه که در سال 2003 به دست آمده بود، با موفقیت آزمایش شد.

آخرین مرحله این پروژه پخش کردن این ویروس در سیستم بسیار سری انفورماتیک هسته ای ایران بود. آنها باید مهندس و یا تکنیسینی را می یافتند که به تاسیسات نطنز رفت و آمد کند و ناآگاهانه ویروس را وارد آنجا کند.
یکی از بانیان این پروژه با اشاره به این موضوع می گوید: "این جام مقدس ما بود."

نتایج حاصل از این عملیات فراتر از تصور بانیان آن بود: "بازیهای المپیک" به مناطق محرمانه نطنز نفوذ می کند و خرابی هایی به ظاهر سطحی و زودگذر را در سانتریفوژهای آن بوجود می آورد. تا اینکه در سال 2010 عوارض این کار خود را نشان می دهد؛ یکی از مهندسین ایرانی بطور کاملا ناخواسته، ویروس مذکور را در اینترنت پخش می کند. این ویروس در اواسط تیرماه 2010 در سراسر جهان انتشار یافت. از آن پس بود که کارشناسان امنیت رایانه ای این ویروس را به "استاکس نت" تغییر نام دادند.

پس از این اتفاق، اوباما بر سر دوراهی قرار گرفته بود. او باید دستور به توقف عملیات می داد تا این اسلحه جدید که برای همه آشکار شده است توسط دشمنان ایالات متحده مورد بررسی و شناسایی دقیق قرار نگیرد. چرا که اگر چنین شود ممکن است از آن بر علیه زیر ساخت های حیاتی آمریکا استفاده شود.

اوباما که از ضربه های "امیدوار کننده" وارد شده به نطنز مطمئن شده بود، دستور دو حمله اینترنتی دیگر را به کمک یک ورژن پیشرفته تر "بازیهای المپیک" به نام "شعله" صادر کرد.

*دیوید سانگر، "پیدا و پنهان: جنگهای مخفی اوباما و استفاده غافلگیرکننده از قدرت آمریکایی". انتشارات کراون، ژوئن 2012[/align][/b]

[align=center][url=http://www.asriran.com/fa/news/219153/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D9%8B-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF]منبع : عصر ایران[/url][/align]

[color=red]به اخبار عمومی منتقل شد
King-kaveh[/color]

[color=red]ادغام شد در اخبار سایبر
REZAT1980[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا ميشه بفرمايند كه موفقيتشون چي بوده؟! ما كه داريم روز به روز اورانيوم رو غنيتر مي كنيم!
شعله 20 مگابايتي رو هم كه ماهر جلوش رو گرفت!
تازه مگه سيستم عامل ويندوز استفاده مي كنند! اگه آره كه خيلي خطرناكه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزیر اطلاعات از تلاش سرویس های جاسوسی برای حملات سایبری به ایران بعد از مذاکرات مسکو خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، وزیر اطلاعات در چهارمین نشست تخصصی حقوق بشر با موضوع حقوق بشر و امنیت ملی اظهار داشت: بر اساس اطلاعات کسب شده آمریکا و رژیم صهیونیستی با همراهی سرویس ام. آی. 6 عملیاتی را طراحی کرده‌اند تا بعد از نشست مذاکرات هسته ای 5+1 و ایران در مسکو هجمه‌ سنگین سایبری علیه تاسیسات سایبری ایران داشته باشند.

وی ادامه داد: آنها هنوز هم به دنبال اجرای این طرح هستند، اما مقابله لازم را انجام داده‌ایم.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/129819/احتمال-وقوع-حملات-سایبری-علیه-ایران

------------------------------
اشراف اطلاعاتی را عشق هست :lol:

[color=green]
ادغام شد.

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا ما هم بهشون حمله نمیکنیم؟؟؟؟اونا هدفای بیشتری واسه حمله دارن و در صورت موفقیت اونا خیلی بیشتر ضرر میکنن.بهترین دفاع حمله است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.