mostafa_by

بسيار مهم - انتخابات نمايندگان كاربران و مديران در كميته انضباطي

Recommended Posts

سپهر جان بابا تو که ما رو لو دادی

خب ماه كه تا ابد پشت ابر نميمونه. انسانهاي خوب و باخدا و اهل دل بايد معرفي بشن ديگه :mrgreen:

سپهر!!تو مدیری خیر سرت. از مدیرا باید انتخاب کنی!!!

كو ؟ تو آرم مدير انجمن كنار اسمم ميبيني؟ :mrgreen: ما يه غلطي كرديم براي كنكور از سعيد مرخصي گرفتيم ..برگشتيم ديدم سعيد لج كرده و پستمون رو بهمون پس نميده.

حكايت يكي از آشناهامون شده. يه خانمي مرخصي زايمان گرفت بعد رفت و برگشت ديد صميمي ترين همكارش جاشو گرفته. :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جل الخالق! من از پیام کوتاه اخراج شدم! :mrgreen:
لطفا هرچه سریع تر این مدیران رو انتخاب کنین چون من شکایتمو نمیدونم به کی بکنم! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پیام کوتاه در چارجوب وظایف کمیته انضباطی نیست. شکایت خود رو به بنده بده! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]من در قسمت مديران حامد عزيز و محمد مهدي جان رو پيشنهاد ميكنم

فكر ميكنم محمد مهدي در تابستان وقت رسيدن به سايت رو داشته باشه [/b]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
basalam khedmate hameye dostan
sharmande ke nemitonam farsi benevisam.

dar in mored gablan ba barkhi modiran va dostan sohbathaiee dashte am va be nazare man mizan raye mardom ast

agar mostafaye aziz ejaze dahand pishnahad mikonam ke bejaye entekhabe komiteye enzebati , hameye karbaran dar morede yek karbar tasmim giri konand . besorate zir

matne zir ra gablan baraye yeki az modiran ferestade bodam .

ba ehteram be hame sarvaran

va ozrkhahi ke paberehne omadam

[quote]شاید بتوانم با حضور نزدیکتر در کنار مدیران برخی نظراتم که فکر میکنم خیلی به افزایش سطح فرهنگی و علمی سایت کمک میکند را مطرح کنم.

مثلا برای تمامی پستها امکان رای دادن مثبت و منفی قرار داده شود. -( هر کاربر و مدیر یک رای ) به مثال بالای شما برمیگردم . اگر کاربر در پست خود قضیه گوجه فرنگی را به مسخره بکشد و اکثریت با دادن رای منفی نظر خود را به پست او بدهند خود بخود اگر نیت منفی یا مریضی داشته باشد با دیدن رای داده شده میفهمد که نظر او مورد قبول اکثریت نیست.و تیرش به هدف نخورده است و کم کم دم خود را در این موارد جمع میکند. قبول ندارید؟ بحثهای و دعواهای خانوادگی و رو کم کنی ها هم در سایت کم میشود Laughing

در مرحله بالاتر به جای گذاشتن اعتبار کاربری و هدیه در کنار اواتار هر کاربر که با عرض شرمندگی و صریح عرض کنم که خیلی مسخره است ( برایند امتیازات مثبت و منفی گرفته شده هر کاربر از پست های قبلی اش با رنگ مجزا ( قرمز محدوده خطر و سبز مثبت و سفید در مرز ) آورده شود و برایند امتیاز گرفته شده ملاک درجه کابران شود نه تعداد پستها ( اینجوری کاربرانی که فقط برای بالابردن درجه خود سایت را تبدیل به خبرگزاری کرده اند هم بدنبال خبرهای موثق و دقیق + ارائه تحلیل های خوب و قوی می روند ) و هر کابری که برایند امتیازاتش - که کاربران دیگر به پستهای او داده اند - از یک عدد خاص کمتر شد خود بخود از سایت اخراج میشود . دیگر به کنترل من شما هم کمتر احتیاج است و کل کاربران میشوند مدیر خودشان و ... ( هر وقت این ایده خواست اجرایی بشود کاملتر توضیح خواهم داد ) [/quote]

EMPEROR

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به جناب امپرور عزيز!!!خوبي؟؟مشكلات تموم شد؟؟

براي فارسي نوشتن:

behnevis.com

انختب ما شد:

1-ارشيا

2-بابكيم1

3-الكترو افيسر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا که فقط 2تا مدیر غیر ستاد مشترکی می تونم انتخاب بکنم من حامد و سینا رو انتخاب می کنم البته مهدی هم خوبه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]مدیران بخش ها کم نیستند...سینا جان هم از ستاد مشترک هستند... :mrgreen: [/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام امپرور جان

درباره اون پیشنهاد شما فکر کنم همون موقع توضیح داده بودم که اعتبار کاربری فقط به تعداد پست مربوط نمیشه و اگر کسی بحثی رو فعال کنه اعتبار میگیره و افزودن امکان رای مثبت و منفی و از این موارد یکم سخته بخصوص در این پلاتینیوم نیوک!

اینکه همه کاربران بیان نظر بدن شلوغ کاری میشه و این تاپیک برای جلوگیری از بی نظمی ایجاد شده و فرقی نمیکنه همه درباره هر کاربر متخلف نظر بدن یا نماینده های اونها.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]همانطور كه قبلاً سعيد جان توضيح داد ، اعضاي ستاد مشترك ، از بين خودشون انتخابات رو انجام ميدن ( يعني تقريباً انجام داديم :mrgreen: ) . پس نماينده مديران نميتونه از ستاد مشترك باشه .[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا اين انتخابات كي قرار هست برگزار شود؟ نامزدها هنوز مشخص نشده؟ چه كساني حق راي دارند؟
اميدوارم تو اين انتخابات ديگه رد صلاحيت و تيليغ و مناظره و رنگ و ... نباشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با عرض سلام و درود خدمت امپراطور عزيز.
اميدوارم كه حال و احوال خوب باشه و دنيا به كام.
امپراطور عزيز. من دقيقاً با رأي مردم موافقم. ولي براي هر كاري، نمي‌شه سراغ رأي مردم رفت.
مثلاً هيچ‌وقت نميان براي هر قانوني، يك رفراندوم برگزار كنن و اصولاً در اين صورت، ماجرا لوث مي‌شه.
اما درصورت دقت دوستان در انتخاب نمايندگان‌شون، نظر ايشان در اصل نظر كاربران عزيز خواهد بود.
مسلماً هم در هر انتخاباتي، پيروزي و شكست وجود داره و لزوماً نمايندگان، منتخبين تمامي كاربران نيستن. ولي چون برآمده از رأي دوستان هستن، پس مي‌شه به حق اون‌ها رو نماينده‌ي كاربران عزيز دونست.

ضمن اينكه در كميته‌ي انضباطي، قرار بر رسيدگي به وضعيت كاربر براساس اسناد و مداركي هست كه عليه ايشون جمع‌آوري شده (از روي پست‌ها و فعاليت ايشون). اعضاء كميته انضباطي هم پس از صلاح و مشورت با هم، رأي نهايي رو صادر مي‌كنن. پس مي‌شه گفت با رفتار و همچنين قوانين صحيح و شفاف، مي‌شه اين انتظار رو داشت كه خطاهاي انساني و يا خداي نكرده ظلم به كاربري خاص به حداقل ممكن برسه.
لازم به ذكر است كه كاربران عزيز هم در جريان اين رسيدگي قرار مي‌گيرن و درصورت لزوم مي‌تونن از طريق pm، با نمايندگان خودشون ارتباط برقرار كنن و نكات لازم رو بهشون گوشزد كنن. همچنين مدت زمان سه ماهه‌ي عضويت نمايندگان در كميته‌ي انضباطي، اين كمك رو به دوستان عزيز مي‌كنه كه درصورت انتخاب اشتباه نماينده‌ي خود، در انتخاب مجدد دقت و تأمل بيشتري به خرج بدن.

پيشنهاد شما، پيشنهاد قابل توجهي بود. لكن بعلت عدم امكان ايجاد اين سيستم در پلاتينيوم نيوك (يا حداقل سخت بودن انجام اين تغيير و اينطور فرمان دادن و برنامه‌ريزي كردن)، يه طورايي انجامش سخت هست. اما درصورت انجام اين امر، به نظر من بسيار خوب كاربران عادي از ممتاز و متخلف و غيرمتخلف از هم تمييز داده مي‌شدن.

-------------------------------------------------------

از اونجايي كه دوستان، حقيقتاً ما رو مي‌كشن تا بخوان يه انتخاب ساده انجام بدن، من به جاي ايشان، چند pm به كاربران و مديراني كه اسمشون در اينجا برده شد (منهاي سامان كه گفت مي‌خواد وكيل باشه و يكي دو نفر ديگه كه حضور چنداني نداشتن)، ارسال شد تا درصورت موافقت با حضور بعنوان نمايندگان دوستان، كانديداتوري خودشون رو اعلام بفرماين.
اسامي دوستان بشرح زير است :

از مديران :
[b]1- Electro_Officer
2- arshya4171
3- hamed_713[/b]

از كاربران :
[b]1- nasirirani
2- RezaKiani
3- Raptor
4- Ernesto_Rommel[/b]

كس ديگه‌اي هست كه دوستان بخوان جزو كانديداهاي نمايندگانشون باشه؟
خواهشاً هرچه سريع‌تر به اجماع برسين! چون خيلي وقت تلف شده.

------------------------------

لازم به ذكر است كه از ميان دوستان مذكور، عزيزان ذيل آمادگي خودشون رو اعلام كردن :
[b]
1- Raptor[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من با افتخار

[b] 1- Electro_Officer
2- arshya4171 [/b]

را انتخاب مي كنم.و ضمن آرزوي موفقيت براي اين عزيزان در صورت انتخاب شدن هر كمكي كه از من برآيد در خدمت ايشان هستم. :mrgreen: :mrgreen:

البته كاستي شامل ديگر مديران عزيز سايت ميليتاري نمي شود اما نظارت بر كليه پستهاي كاربران نيازمند صرف وقت و داشتن صحه صدر و حوصله فراوان است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام

من نظر شخصیم رو راجبه این کار گفتم به مصطفی و کار بسیار خوبی هم هست و امیدورام پا بگیره و عاملی مثبت باشه در جهت ارتقای سایت
یادمون باشه در ارتش دادگاه نظامی هم داریم و اینجور نیست فرمانده کل بگه این بمیره و اونم بمیره! چشمک

اما سپاس فراوان دارم از دوستان خوبم در سایت میلیتاری که منو قابل دونستن و به عنوان کاندیدا مطرح کردند اما به چند دلیل من میکشم کنار از این کار و امیدوارم اون سه دوست دیگه موفق باشند در کارشون

امیدوارم به زودی زود یه قسمتی هم برای تربیت کردن بعضی از اعضا درست شه که یادشون بدیم وقتی بلد نیستند مباحثه کنند نیان شروع کنند به اهانت کردن به شخص و خانواده اش .... هرچند اینو برا این میگم که متاسفانه سایت میلیتاری و اعضاش رو کرد مایه خنده چندین نفر از اعضای چند سایت دیگه که وبلاگم رو دیدن ...

واقعا متاسف شدم که این شخص خودش رو چسبوند به بچه های میلیتاری و منم هیچ چیزی ندارم که ثابت کنم این شخص از ما نیست .. این شخص که عرضه بحث کردن نداره و اومده این همه اهانت های بی شرمانه به من روا داشته .... این موضوع و دو دلیل دیگه شخصی باعث میشه من این پیشنهاد رو قبول نکنم اما هیچوقت لطف بچه های میلیتاری از یادم نمیره

هرموقع تونستیم این چیزا رو درست کنیم و کنم میائیم کاندید میشیم برا این چیزا

حالا یه سوال: ایا مشخص شده این افراد برا چه مدتی این وظیفه رو بر عهده دارند!؟ کی بر اعمالشون نظارت داره ؟! و...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.