PILOT_OF_PERSIA

گره سرعت اينترنت ايران با شبكه‌ فالكون گشوده مي‌شود

Recommended Posts

مسعود جان میشه درباره این ناحق که گفتی توضیح بدی؟

نه لیچ عزیز شرایط ما با چین تفاوت اساسی داره. بصورت کلی اینکه اونجا آمریکا دنبال تغییر حکومت نیست چون فهمیدن که قدرتش رو به این زودیها ندارن (شاید در آینده یه کاری مثل شوروی باهاش کردن اما چین هم داره مانع میشه) و بیشتر رو فشار بر حکومت و حمایت از تجزیه طلبان و مخالفان تمرکز شده اما در ایران با اینکه طی 30 سال دیدن نمیشه تغییر حکومت داد همچنان دنبال این موضوع هستن و هدف اصلی غرب ساقط کردن حکومت اسلامی است!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حرف شما کاملا درسته که اونا میخوان حکومت مارو سرنگون کنن اما با اینترنت...؟
چیزایی که تو اینترنت هست مگه تو ماهواره نیست؟
گیرایی تلویزیون چند برابر اینترنت هست برای مخاطب؟
حرف من اینه چه با سرعت دیال چه با چند مگ در ثانیه کانکت بشی تمام چیز هایی که میتونن برای نسل ما مخرب باشن میتونن تو مغز مردم تزریق کنن!
اگه اینترنت پر سرعت بده چرا تمام دنیا ازش استفاده میکنن؟
به نظرم اگه قرار باشه بر اندازی صورت بگیره از طریق ماهواره واهد بود نه اینترنت! چون تعداد مخاطبانش چندین برابر اینترنت هست!
ببین اقا سعید شما اگه در منزل همراه خانواده میشینین پای تلویزیون و مثلا bbc فارسی نگاه میکنین همه اعضای خانواده نگاه میکنن و شاید جمعیتی چند نفری رو مخاطب داشته باشه و روی اخباری که میگه در منزل با خانواده بحث میکنین...
اما با خانواده پای میز کامپیوتر میشینین؟ تنها میشینین و با کسی هم در موردش بحثی نمیکنین!
پس دولت در درجه اول باید یه فکری به حال میلیون ها دیشی بکنه که در پشت بام ها هستن! نه اینکه اینترنت کم سرعت رو با قیمت سرسام آور بده مردم که جز نا رضایتی از دولت و حکومت ثمره نداره!
اگه تهدیدی هست و میترسین کلا اینترنت رو قطع کنین و در همون دانشگاه ها ارائه بدین!
اگرم شکلی ندارین و اینترنت رو میدین مردم در سال 2009! یه اینترنت بدین در حد سال 1980!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ماهواره خودش یه بحث مفصل اما چون یک طرفه هست تاثیر بلند مدت کمتری داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][quote]
حرف شما کاملا درسته که اونا میخوان حکومت مارو سرنگون کنن اما با اینترنت...؟
چیزایی که تو اینترنت هست مگه تو ماهواره نیست؟
گیرایی تلویزیون چند برابر اینترنت هست برای مخاطب؟ [/quote]
[quote]به نظرم اگه قرار باشه بر اندازی صورت بگیره از طریق ماهواره واهد بود نه اینترنت! چون تعداد مخاطبانش چندین برابر اینترنت هست! [/quote]
بــه هــر حــال...!ما نباید کاسه داغتر از آش باشیم...ماهواره ها که جای خود،[size=9](البته واقعا کیف کردم که BBC رو تو اون مدت بافتند)[/size] ولی نباید دامنه این مزخرفات را هم به اینترنت برسانیم...
به گوگل یه سری بزنید و تک تک حروف الفبا رو بزنید تا ببینید چه چیز هایی بیشتر شده،،،اونوقته که به این مخ مردم پی خواهید برد...! آنوقت که اینترنت سرعت گیگی بدهیم چه میشود...! icon_wink
قبلا به شما گفتم اگر اینترنت پرسرعت میخواهید 2 راه مناسب دارید:
1. برای دانلود سرعت بالا: اینترنت آفلاین(ارزان،سرعت گیگی، تقریبا بدون مشکل قانونی(اگه صداش درنیاد)
2.ADSL چند مگی با بهانه های مختلف!
همین...[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گزینه اولت داداش ابی تقریبا شبیه گدایی میمونه! خودت میدونی که! icon_wink
گزینه دومت هم که ماهی باید یه 100 تومنی بدی icon_wink
نمیدونم چیکار کنم! یه راه جالب دیگه پیدا کردم برای انلاین که داداش ابی اگه خواستی در پیام کوتاه بهت میگم.سرعت گیگی و مخفی! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]گزینه اولت داداش ابی تقریبا شبیه گدایی میمونه! خودت میدونی که! icon_wink
گزینه دومت هم که ماهی باید یه 100 تومنی بدی icon_wink
نمیدونم چیکار کنم! یه راه جالب دیگه پیدا کردم برای انلاین که داداش ابی اگه خواستی در پیام کوتاه بهت میگم.سرعت گیگی و مخفی! icon_wink[/quote]

والله من تهرانو دقیق نمی دونم ولی ما که اهواز بودیم 128 کیلوبایت رو می دادن 128 هزار تومن! تازه با سرعت دانلود 12 تا 16 کیلوبایت!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر لیچ حرف منم همینه! مردم ما نباید اینقد تحت فشار باشن! اما متاسفانه کو گوش شنوا!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]لیچ جان اگر از چیزی اطلاع نداری مجبور نیستی یه چیزی بپرونی
الان اهواز 128 2G رو 12 تومان میدن 6 گیگ رو حدود 20 تومان... اگر صبا نت باشه که سرعت دانلودش حدود 30 40 کیلوبایته...
مسعود جان گزینه اول گدایی نیست...خیلی هم خوبه،با اون برنامه فکر کنم بشه بر اساس نام هم فیل^ر کرد که دیگه خیالت راحته...مثلا اسم فیلم رو وارد میکنی و حجمش...
حالا اون راه چی هست؟[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راهش رو شب برات پی ام میکنم!
ابی جان قربونت برم ایران چند تا شهر بزرگ داره؟ فقط در کلان شهر ها نسبتا قیمت مناسبه!
در یه تاپیک که راجبه سرعت نت بود گفتم یه جایی دانشجو هستم و 64 رو گرفتم ماهی 32 تومن! با سرعت دانلود 5-7 کیلو! اما یه امکانات جدیدی اومده که بازم در همون پی ام در خدمتتم... icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان سلام

آقا سعید تا حدی با حرفاتون موافقم تا حدی هم نه
به قول شهید بزرگ سید مرتضی آوینی : "حصارها تا هنگامی مفید فایده ای هستند که دزدان شب رو، بر زمین می زیند، اما آن گاه که دزدان از آسمان فرود می آیند، چگونه می توان به حصارها اطمینان کرد؟پس باید از این اندیشه که حصارهایی بتوانند ما را از شرّ ماهواره ها(در این زمان اینترنت هم اضافه کنید) محفوظ دارند، بیرون شد و « خانه را در دامنه آتشفشان بنا کرد. »"

قبول دارم که فرهنگ سازی به معنی که شما میگی نشده و از این لحاظ ما مشکل داریم
ولی فرهنگ سازی شده خیلی هم شده ولی در جهت منفی
کاری هم نمیشه کرد باید دست به اصلاح زد که این خودش یک جهاده به نظر من با توجه وضع کنونی

من دوستان رو به خوندن مقاله انفجار اطلاعات از شهید آوینی دعوت می کنم
http://www.aviny.com/article/aviny/chapters/EnfejareEttelaat.aspx

علی علی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
والله من هميشه موافقم با اين كه اينترنت قوي تر بدن به ملت!!البته تو سرچ گ.گل دليل ديگه اي به نام عقده وجود داره كه وارد اون بحث نمي شم.ولي در كل موافقم كه فرهنگ اينترنت ابتدا بايد ايجاد بشه ولي متاسفانه مسپولين اهميت زيادي نمي دن ودر اين راه تر و خشك با هم مي سوزن...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

quote]دوستان سلام

آقا سعید تا حدی با حرفاتون موافقم تا حدی هم نه
به قول شهید بزرگ سید مرتضی آوینی : "حصارها تا هنگامی مفید فایده ای هستند که دزدان شب رو، بر زمین می زیند، اما آن گاه که دزدان از آسمان فرود می آیند، چگونه می توان به حصارها اطمینان کرد؟پس باید از این اندیشه که حصارهایی بتوانند ما را از شرّ ماهواره ها(در این زمان اینترنت هم اضافه کنید) محفوظ دارند، بیرون شد و « خانه را در دامنه آتشفشان بنا کرد. »"

قبول دارم که فرهنگ سازی به معنی که شما میگی نشده و از این لحاظ ما مشکل داریم
ولی فرهنگ سازی شده خیلی هم شده ولی در جهت منفی
کاری هم نمیشه کرد باید دست به اصلاح زد که این خودش یک جهاده به نظر من با توجه وضع کنونی

من دوستان رو به خوندن مقاله انفجار اطلاعات از شهید آوینی دعوت می کنم
http://www.aviny.com/article/aviny/chapters/EnfejareEttelaat.aspx

علی علی/quote]

سلام دوست عزیز سیدی

نقل قول جالبی بود!

اون مطلب رو هم میخونم سر فرصت دستت درد نکنه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
والله من تهرانو دقیق نمی دونم ولی ما که اهواز بودیم 128 کیلوبایت رو می دادن 128 هزار تومن! تازه با سرعت دانلود 12 تا 16 کیلوبایت!!
[/quote]
لیچ راست می گی؟ من با همین سرعت در تهران می گیرم ۲۹ هزار تومان

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=darkblue]لیچ جان اگر از چیزی اطلاع نداری مجبور نیستی یه چیزی بپرونی
الان اهواز 128 2G رو 12 تومان میدن 6 گیگ رو حدود 20 تومان... اگر صبا نت باشه که سرعت دانلودش حدود 30 40 کیلوبایته...
مسعود جان گزینه اول گدایی نیست...خیلی هم خوبه،با اون برنامه فکر کنم بشه بر اساس نام هم فیل^ر کرد که دیگه خیالت راحته...مثلا اسم فیلم رو وارد میکنی و حجمش...
حالا اون راه چی هست؟[/color][/quote]

شما تشریف ببرید شرکت راصد واقع در امانیه ببینید چقدر اینترنت بهتون می دن! شماره اشم دارم 06113366668 بگید با اقای کمایی کار دارم! ولی من منتظر جواب شما در این خصوص هستم رپتور جان! در همین تاپیک!

درسته کال جان!

بله امین جان راست می گم! حالا 2 تا 3 تومن بالا پایین داره دیگه! شماره اش هست زنگ بزنیم بگید اینترنت 128 مشترک بین 2 نفر می خوام! البته اسمش دو نفره فکر کنم یه 8 نفری باشند! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.