SHAFAGH23

آویرا آنتی ویروسی بی رقیب !

Recommended Posts

کالی جون شما نسخه 9 پریمیم سیکورتی رو نصب کن وبا این ای وی جی نسخه 8 خودت یه مقایسه کن ببین کدوم بهتره .من صددر صد می گم اونی که شما داشتید نسخه 9 نبوده برادر. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب منم صد در صد میگم اونی که شما دارید و همونطور که گفتین نسخه مخصوص وین 7 یا همون 8.5 نبوده! اما به نظر منم اگه از آویرا و ای وی جی ترکیبی استفاده کنیم باید با خیال راحت بخوابیم! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]سلام nod ار نظر من اشغاله آويرا خيلي خوبه تا حالا آنتي ويروس به اين خوبي نديدم حالام لايسنسش تموم شده ديگم گير نمياد حالم گرفته شد[/quote]
آویرا نسخه 9 رو نصب کن تا لایسنسش رو بهت بدم icon_cheesygrin[/quote]
سلام شفق جان اگه بهم بدين خيلي خوشحالم ميكنيد نسخه 9 نصب شد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این هم لایسنس تا آخر سال 2009:

[URL=http://www.4shared.com/file/130149430/22e17240/shafagh23.html]shafagh2.3.rar[/URL]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این هم لایسنس تا آخر سال 2009:

[URL=http://www.4shared.com/file/130149430/22e17240/shafagh23.html]shafagh2.3.rar[/URL][/quote]
سلام يك دنيا تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواهش می کنم لایسنس رو هرکی می خواد می تونه از اینجا دانلود کنه حجمش یک کیلو بایت هست .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا من نسخه‌ي 8 مجاني رو دارم و الآن مدت‌هاست ازش استفاده مى‌كنم! تنها مشكلش تشخيص‌هاي اشتباهشه و اينكه ليست اطمينان نداره. كلا سوييت امنيتي من تشكيل ده از آنتي ويروس آويرا ديواره‌ي آتش مك‌آفي و يه برنامه‌ي ضد فلش‌هاي ويروسي به نام ديسك سكيوريتي اين سوپيت رو بعد از سالها درگيري با ويروس‌هايي كه پدرم رو در آوردند! تنظيم كردم كه واسم جواب داده وحشتناك! icon_cheesygrin
البته آپديت آنتي‌ويروسم مربوط به حدود سه ماه پيش هست ولي ديواره‌ي آتش و ديسك سكيوريتي به خوبي اين ضعف رو پوشش ميدند. اگه اين دو تا رو نداشته باشي آنچنان ويروس‌هاي خفني وارد سيستم ميشن كه به نظر من اصلا ساخته شدند تا آويرا رو از كار بيندازند. كار اين شركت‌هاي پوليه تا بتونند آويرا رو شوتش كنند بيرون! icon_question

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به همه ی دوستان

اگر بحث فقط بر سر آنتی ویروس هست که باید بگم با آنتی ویروس تنها نمی توان امنیت خوبی رو در رایانه برقرار کرد
دلیل اینکه بعضی از دوستان با وجود داشتن آنتی ویروس بازهم در کامپیوترشان ویروس می بینند همینه چرا که آنتی ویروس کارش پیدا کردن و از بین بردن نرم افزارهایی مثل ویروس
شما برای برقرار کردن امنیت مناسب در سیستم نیاز به Internet Security دارید تا بتواند جلوی انواع حمله های اینترنتی رو بگیره این مدل از نرم افزار دارای آنتی ویروس نیز می باشد

من یک Kaspersky اصل خریداری کردم وقتی اینترنت وصل است شاهد حملات اینترنتی هستم اما به راحتی توسط این نرم افزار دفع می شود و مدتهاست که کامپیوترم به دور از آسیب های ناشی از وجود کرم ها تروجان ها یا ویروس ها و هکرها است
با وجود این نرم افزار ویندوز هم به شدت طولانی عمر می کنه و وقتی هم که دارم عوض می کنم تفاوت چندانی با موقع نصب شدنش از لحاظ کیفیت نداره

بازهم می گم یک رایانه ی متصل به اینترنت به خصوص از مدل پرسرعت نیاز به یک Internet Security داره

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]امین جان میشه بگی کاسپر اصلی رو چند خریدی ؟ چند سال لیسانس فعال میده ؟[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دقیق یادم نیست نزدیک ۴۵هزار تومان اما از سال های بعد با داشتن جعبه ی نسخه قبلی از قیمتش کم می شه

البته من یک جورایی مجبور شدم چون چند بار مجبور شدم اطلاعاتم رو به خاطر چند ویروس خفن خطرناک پاک کنم

از سایت آواژنگ می توانید قیمت های بروزش رو بابک جان بگیری

http://www.kasperskylabs.ir/fa/index.asp
لیسانس Internet Security معروفی مثل این شرکت یا
bitdefender معمولا یک ساله است
البته من چند پیشنهاد دارم

اگر نمی خواهید انقدر هزینه کنید و اینترنت پرسرعت دارید نسخه های قدیمی تر رو بگیرد که ارزونتر هست و بعد نرم افزار رو بروز کنید

راه دوم اینه که اگر می تونید ویندوزتون رو سریع عوض کنید و مشکلی با این موضوع ندارید ۲ الی ۳ تا از این نرم افزار ها رو از سایتهای رسمیشون دانلود کنید مثلا از همون ۲ تا شرکت که بالا گفتم بعد به نوبت نسخه ی رایگانشون رو نصب کنید و آپدیت کنید فرق نسخه ی رایگان با رسمی فقط در تعداد روزهای فعال بودن هست اینطوری بعد از ۳۰ روز که نرم افزار اول از کار افتاد اون را پاک کنید و نرم افزار دوم رو نصب و آپدیت کنید

این کار ۲ الی ۳ ویژگی داره یکی اینکه رایگان
دوم اینکه می تونید نسخه های آخر نرم افزار ها رو دانلود کنید و آپدیت کمی دارند
ولی در کل اگر از هر روشی که استفاده می کنید به دو نکته توجه کنید

به هیچ عنوان ۲تا Internet Security یا آنتی ویروس رو با هم نصب نکنید

و بدون Internet Security وارد اینترنت نشید به خصوص اینترنت پرسرعت

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تشکر امین جان.

البته در سایت مزبور نسخه 2009 را گذاشته در حالی که نسخه 2010 توسط شرکت سازنده عرضه شده و اگر قصد خرید داشته باشیم باید کمی صبر کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

البته در سایت مزبور نسخه 2009 را گذاشته در حالی که نسخه 2010 توسط شرکت سازنده عرضه شده و اگر قصد خرید داشته باشیم باید کمی صبر کنیم.
[/quote]

بله همان طور که سعید عزیز گفت الان نسخه ی ۲۰۱۰ این نرم افزار ها ارائه شده که در بازار تهران موجود است
و در سایت های رسمی این دو شرکت این نسخه رایگان برای دانلود قرار گرفته اند که می تونید ۳۰ روز از آنها استفاده کنید برای استفاده ی مجدد همان طور که گفتم باید سیستم عاملتون رو عوض کنید
از این لینک هم می تونید اطلاعات در باره ی Kaspersky Internet Security 2010 و همچنین قیمت آن را بدست بیاورید

http://www.ddn.ir/AV/Home/KasperskyInternetSecurity.aspx

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته یه راه دیگه برای استفاده بیش از 30 روز از نرم افزار وجود داره! باید با نصب یه برنامه مانیتورینگ مثل advanced uninstaller موقع نصب برنامه رو ردیابی کنید که در رجیستری چه تغییراتی اعمال میکنه بعد میتوان با حذف اونها برنامه رو دوباره 30 روز فعال کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين آويرا در بخش WebGuard/Parental control يه قسمتي داره كه مي شه سايت هاي دلخواه رو مسدود كرد. البته نود هم داشت ولي كار نمي كرد، ايميل هم به شركتش زدم ولي جواب ندادند. اينجوري من كلي از اين بنر هاي تبليغلتي رو مسدود كردم.

[quote]البته یه راه دیگه برای استفاده بیش از 30 روز از نرم افزار وجود داره! باید با نصب یه برنامه مانیتورینگ مثل advanced uninstaller موقع نصب برنامه رو ردیابی کنید که در رجیستری چه تغییراتی اعمال میکنه بعد میتوان با حذف اونها برنامه رو دوباره 30 روز فعال کرد.[/quote]
اكثر برنامه هايي كه ديدم بعد از اولين اجراي فايل اصلي اقدام به تنظيم تاريخ شروع برنامه در رجيستري يا يك فايل جديد در درايو ويندوز كردند و نه در هنگام نصب برنامه.
راستش با اين برنامه كه گفتيد تا حالا كار نكردم چون نياز به حذف و نصب مجدد برنامه داره.برنامه هايي مثل Regmon و filemon مي توانند در پيدا كردن محل دقيق ذخيره ي مقادير مورد نظر به شما كمك كنند و بعد از آن شما بدون نياز به نصب مجدد مي تونيد محدوديت زماني يا اجرايي رو از نو كنيد و يا حتي با تغييري، 30 روز رو به چند صد ميليون روز تبديل كنيد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب جناب NAMARD(تو را به خدا نامت رو تغيير بده! ما دلمون نمى آد اين جورى صداتون كنيم)! اين كارى كه گفتيد(دستكارى زمان Trial Version) رو به ما هم ياد بديد٬ بى زحمت! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.