zed

تيراندازي در نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال!

Recommended Posts

[align=justify]حضور ارتش در سومين جشنواره رسانه هاي ديجيتال سبب شده تا علاقه مندان هروز بتوانند در سه بخش شليک با اسلحه ژ_3 ، موشک انداز سهند و ديده باني بخت خود را براي سرنگوني اهداف ديجيتالي بي آزمايند.

به گزارش ايرنا، جشنواره رسانه هاي ديجيتال امسال با شور و اشتياقي مثال زدني دومين روز خود را پشت سر گذاشت و در اين ميان 700 غرفه موجود تلاش کردند تا محصولات خود را به کساني که از نمايشگاه بازديد مي کنند نشان داده و آخرين فناوري هاي خود را رو نمايي کنند. در اين ميان شايد کمتر کسي تصور کند ارتش جمهوري اسلامي ايران بعنوان يک نهاد نظامي در جشنواره رسانه هاي ديجيتال حضور داشته باشد اما جالب آنکه غرفه اين نهاد يکي از پرمخاطب ترين غرفه هايي است که در سومين جشنواره رسانه هاي ديجيتال حضور دارند.

در طبقه دوم شبستان مصلي امام خميني (ره) غرفه اي وجود دارد که در آن مردم مي توانند به راحتي تيراندازي کنند. البته اين تيراندازي با آنچه در اذهان عمومي وجود دارد کاملا متفاوت است. کافي است اسلحه ژ_3 را برداريد و به هدف مجازي مورد نظر شليک کنيد. البته مسئولين ارتشي نيز پيش از شليک نکاتي را به شما گوشزد مي کنند تا در هدف قرار دادن نشانه هاي ديجيتالي موفق عمل کنيد. اسلحه را روي کتف مي گذاريد و با نگاه به هدف شليک مي کنيد اما با اين شليک نه خبري از صداي مهيب شليک گلوله ژ_3 است و خبري از لگد معروف اين اسلحه به کتف که تا دو روز شما را آزار دهد.

دنياي ديجيتال شما اين امکان را مي دهد تا آزادانه به آنچه مي خواهيد برسيد. کار در اين غرفه به همينجا ختم نمي شود. شما مي توانيد موشک انداز سهند را بر دوش گذاشته و هدفي را که براي شما تعيين مي کنند مورد اصابت قرار دهيد.

در ادامه در بخش سوم اين غرفه مي توانيد در نقش ديده باني ماهر ظاهر شده و به توپخانه گراي هدف مورد نظر خود را بدهيد. حتي شما مي توانيد گلوله مورد نظر خود را نيز انتخاب کنيد. جالب آنکه بدانيد اينجا خبري از تخريب نيست. هرچه هست در همين دنياي مجازي رخ مي دهد دنيايي که براي شما امکان صرفه جويي در هزينه و زمان را فراهم مي کند.

سيستمي که در غرفه ارتش در طبقه دوم شبستان مصلي تهران واقع شده در حقيقت ابزاري براي آموزش نيروهايي ارتش جمهوري اسلامي ايران است. از اين روش براي صرفه جويي در مهمات استفاده مي شود همچنين اين روش سبب مي شود تا نيروهاي تحت آموزش تعداد دفعات بيشتري را براي تمرين در اختيار داشته باشند.

ستوان يکم مصطفي رحماني مقدم يکي از فرماندهان آتشبار ارتش درباره حضور ارتش در اين جشنواره گفت: غرفه ارتش از جمله غرفه هايي بوده که جشنواره رسانه هاي ديجيتال با استقبال چشگير مردم مواجه شده است.

وي افزود: اين غرفه در سه بخش پذيراي مخاطبان است. در بخش نخست اسلحه ژ 3 طراحي شده که با ساختاري ديجيتال امکان تيراندازي مجازي را براي مخاطبان فراهم مي کند. در بخش دوم موشک انداز سهند در فضايي مجازي امکان شليک را به علاقه مندان مي دهد و بخش سوم نيز مردم مي توانند در نقش ديده بان صحرايي به توپخانه گراي شليک دهند.

رحماني مقدم در ادامه با اشاره به استفاده روزافزون فناوري ديجيتال در عرصه نظامي خاطرنشان کرد: با توجه به پيشرفت تجهيزات ديجيتالي نظامي، ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز در اين عرصه وارد شده تا با صرفه جويي در بودجه و زمان، امکان آموزش کم هزينه تر و مطلوب تري را براي نيروهاي ارتش فراهم کند.

وي يادآور شد: با توجه به اين فناوري امکان تکرار و آموزش براي نيروهاي ارتشي به مراتب بيش از گذشته فراهم است و نيروهاي آموزش ديده در صحنه نبرد با قدرت و مهارت بيشتري بيشتري حضور مي يابند.
رحماني مقدم در ادامه با اشاره به استقبال مردم از غرفه ارتش در سوميتن جشنواره رسانه هاي ديجيتال گفت: استقبال مردم بدليل منحصر بفرد بودن اين فناوري است. در اين غرفه امکان شليک با جنگ افزارهاي نظامي فراهم است چيزي که شايد هيچگاه براي علاقه مندان اتفاق نيفتد.

ستوان يکم غلامرضا محتشم که مسئوليت بخش ديده بان مجازي را برعهده دارد نيز گفت: ديده بان صحرايي ديجيتالي براي صرفه جويي در زمان و هزينه ديده بانان تحت آموزش در ارتش تعبيه شده است.
وي افزود: ديده بان با اين نرم افزار مي توان در کسب مهارت در ديده باني بيشتر تمرين و در تعيين گراي اهداف نظامي به بهترين نحو ممکن عمل کند.

محتشم در ادامه يادآور شد: در نرم افزار ديده بان مجازي، اهدافي به شبيه ساز داده شده که ديده بان با توجه به گراي موجود انرا در اختيار مرکز ديجيتال قرار مي دهد تا هدف مورد اثابت ديجيتالي قرار گيرد و در اين ميان ديده بان امکان انتخاب مهمات مورد نظر را نيز دارد.

وي با اشاره به استقبال مردم از غرفه ارتش در جشنواره رسانه هاي ديجيتال عنوان کرد: حاضران از حضور ارتش در اين جشنواره تعجب کردند. براي بسياري از مخاطبان حضور ارتش بسيار جذاب بود.
بيشترين حضور مردم در اين غرفه شليک با تفنگ ليزري بود. مخاطبان در اين بخش به راحتي در محيطي مجازي با فراغت و لذت تير اندازي مي کردند.

محتشم در ادامه خاطر نشان کرد: جذابيت هاي منحصر بفرد اين بخش سبب شد تا مردم از آن استقبال بي نظيري داشته باشند. خانم هايي بودند که با حضور در اين غرفه شليک مي کردند و براي نخستين بار شليک با ژ_3 را تجربه مي کردند. تعجب آور اينکه نفرات با توضيحاتي که داده مي شد بخوبي تيراندازي از عهده اين کار برمي‌آمدند
وي گفت: بسياري از دستاوردهاي ارتش در رسانه هاي ديجيتال ناديده گرفته شده که اميدوارم با توجه رسانه ها اين موضوع به اطلاع عموم مردم برسد.

لازم بذکر است ارتش جمهوري اسلامي ايران در بخش شبيه سازي ابزار و ادوات نظامي در 15 بخش فعاليت مي کند. اين بخش ها عبارتند از: شبيه ساز تيراندازهاي سلاح هاي سبک، فاطر1، موشک تاو، رانندگي خودرو، تانک تي 72، نفر بر بي ام پي 2، دوش پرتاب آذرخش، ماليوتکا، ديده باني، تمرين خط و نشانه ليزري، شبيه ساز مخابراتي شامل: فيبر نوري، آموزش رادار، آنتن تلويزيون، خطوط انتقال و آنتن ها، ماکروويو، ميکرو استيريپ، ماهواره و سيستم اندازه گيري آنتن، شبيه ساز بالگرد 206 استاتيک و ديناميک، برج مراقبت، بالگرد 209 کبري و توپ 23 ميلي متري.
سومين جشنواره رسانه هاي ديجيتال که از 8 مهرماه آغاز شده تا 18 اين ماه از ساعت 9 صبح تا 21 ميزبان علاقه مندان در مصلي امام خميني (ره)خواهد بود.

لينك خبر : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=37306[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حیف شد که به علت نبود $$$ امسال هم امکان شرکت را از دست دادیم! icon_eek

ان شاء الله سال بعد باید از همین الان به فکرش باشم.

ولی درباره اون شبیه سازها من با چند تاش مثلا دوش پرتاب سهند کار کردم که ضعف هوش مصنوعی داره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.