nasirirani

کشف هزارن تخم دایناسور در کرمان!!

Recommended Posts

تغییر تاریخ دیرین شناسی -2/
[b]کشف فسیل دایناسورها مقدمه ای در تحول علم فسیل شناسی است[/b]

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیر موزه دیرین شناسی کرمان گفت: کشف هزارن تخم دایناسور در کرمان راز زندگی و انقراض این موجوادت کهن را نمایان می کند و کشف فسیل بافت بدن دایناسورها مقدمه ای جدی در تحول علم فسیل شناسی است.

محسن تجربه کار در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: وجود هزاران تخم دایناسور و موجوادت دریایی هم عصر دایناسورها در حالی در کرمان روی داده است که آرزوی بسیاری از محققان و دانشمندان تنها نگریستن به این مجموعه فسیل است مطالعه دقیق روی این مجموعه تخمها می تواند راز و رمز زندگی و انقراض این موجودات کهن را نمایان کند و به بسیاری از فرضیه های مطرح شده پاسخ قطعی بدهد.
مدیر موزه دیرینه شناسی همدان:
[color=red]در حالیکه محققان دنیا تلاش می کنند با شبیه سازی DNAجانوران ماقبل تاریخ به اطلاعات دست یابند هزاران فسیل بکر و دست نخورده در استان کرمان امکان تشخیص شکل واقعی این موجودات را در اختیار می گذارد[/color]

تجربه کار افزود: در این مجموعه 140 هزارتایی تخم جانوران هم عصر با دایناسورها و خزندگانی مشاهده می شود که دانشمندان کشورهای دیگر سرمایه گذاری های سنگینی می کنند که بتوانند شاید تنها یک عدد از آنها را کشف و مطالعه کنند که در اکثر این مواد نیز به دلیل شرایط نامساعد محتویات تخمها به صورت یکپارچه سنگ شده است و قابل تشخیص نیست.

وی افزود: نکته قابل تامل در خصوص این تخمها این است که اجزاء داخلی این جانواران را می تواند بعد از برش قطعی تخمها به راحتی مشاهده کرد و حتی پوسته تخم، زرده تخم و سفیده و یا حتی جنین نیز پس از میلیونها سال کاملا قابل تشخیص است در این میان انواع گیاهان و صدفهای دوکفه ای و تریلوبیتها و جانواران و حتی قطعه هایی از جمجمه دایناسورها یا حتی بدن دایناسورها که به صورت شگفت انگیز محفوظ مانده است وجود دارد.

[size=18]کشف فسیل بافت بدن دایناسورها مقدمه ای در تحول علم فسیل شناسی[/size]

وی تاکید کرد: نکته شگفت انگیز دیگر کشف فسیل قسمتهای نرم بدن دایناسورها و سایر موجوادت هم عصر با دایناسورها در این سایت می باشد در حالیکه در اکثر فسیلهای به جای مانده از دایناسورها و موجوادت و گیاهان ژوراسیک تنها قسمتهای سخت بدن به فسیل تبدیل شده است اما کشف فسیل گوشت بدن این حیوانات قطعه دیگری از پازل زندگی دایناسورها را کنار یکدیگر قرار داده است.

تجربه کار با اشاره به اینکه متاسفانه اثر جای پای دایناسورها بیشتر از خود دایناسورها و موجودات هم عصر آنها در استان مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تفاوت موزه دیرینه شناسی کرمان با موزه های سایر مناطق دنیا بسیار ارزشمند و قابل توجه است و می تواند تحول عمیقی در علم دیرینه شناسی ایجاد کند.

تجربه کار یادآور شد: در حالیکه در موزه های مختلف دنیا با امکانات فراوان تنها قسمتهای سخت بدن جانوارن شامل استخوان، دندان و یا صدفها به صورت فسیل نگهداری می شود اما در سایت کرمان به دلیل شرایط خاص منطقه شاهد فسیل شدن قسمت های نرم بدن جانواران و حتی گوشت بدن آنها هستیم.

وی با اشاره به وجود برخی از این فسیلها در موزه دیرینه شناسی کرمان گفت: این فسیلها امکان مطالعات بیشتر در زمینه نحوه زندگی دایناسورها را در اختیار دانشمندان قرار می دهد و از صرف هزینه هنگفت و سالها زمان برای رسیدن به اطلاعات کنونی جلوگیری می کند.

تجربه کار افزود: در این موزه بدن فسیل شده کامل انواع ماهیهای دوران "سیلورین" نگهداری می شود در حالیکه در تمامی موزه های جهان تنها فسیل استخوان این ماهیها وجود دارد.

وی گفت: در دقت ظاهری به این فسیلها به سادگی سر، دهان، شش، برآمدگی باله ها و در برش عرضی حتی ستون فقرات جانور نیز قابل مشاهده است.

تجربه کار افزود: تمامی قطعات درون بدن این ماهی ها نیز به فسیل تبدیل شده است و قابل مطالعه و مشاهده است.

تجربه کار گفت: با کشف این ماهی ها دیگر نیاز به فرضیه در خصوص ساختار بدنی این موجودات با میلیونها سال قدمت نیست بلکه از نزدیک برای هر دانشمندی قابل مطالعه است.

وی افزود: به دلیل اینکه میلیونها سال قبل در استان کرمان دریا وجود داشته است و به مرور این مناطق شاهد پس روی آب دریا و تغییر گونه های دریایی به گونه های خشکزی شده است در این سایت شاهد تلفیقی از فسیل های جانوارن دریایی و خشکی هستیم.

تجربه کار خاطرنشان کرد: به گونه ای که در کنار انواع فسیل حیوانات خشکی در این مجموعه موزه دیرینه شناسی کرمان هزار و 400 نوع فسیل مرجان و صدها نوع صدف با قدمت میلیونها سال وجود دارد که نکته قابل توجه در خصوص این مجموعه وجود 10 نمونه این مرجانها در دریای عمان در زمان حاضر است.

وی همچنین افزود: این مناطق شامل گورستانی از فسیل قسمتهای مختلف دایناسورها نیز است که شامل مهره ها، جمجمه، ستون فقرات و قطعاتی از گوشت بدن این جانوران است.

کشف فسیل پیله ماهی فرضیه وجود ماهی ها در قنوات مناطق کویری را تحت تاثیر قرار می دهد

یکی از رازهای جهان امروز که بسیاری از دانشمندان جهان تاکنون در این زمینه تحقیقات گسترده ای انجام داده اند، وجود ماهی سفید کور در اکثر قنات ها مناطق کویری بخصوص در ایران است که در این خصوص دانشمندان مختلف فرضیه هایی را مطرح کرده اند اما کشف فسیل "پیله ماهی" با قدمت 200 میلیون سال فرضیه ای را مطرح می کند که می تواند جوابی قاطع بر ابهامات چگونگی حضور این ماهی در قناتها و غارهای مختلف جهان باشد.

تجربه کار در خصوص کشف این پیله می گوید: یکی از مهمترین اکتشافات در این مناطق پیدا شدن پیله نوعی ماهی همچون ماهی های استوایی کنونی است.

وی گفت: این فسیل که در استان کرمان کشف شده است در ابتدا موجب تعجب شد چون نه شبیه تخم های یافت شده بود و نه به موجود خاصی شبیه بود اما پس از برش این فسیل متوجه شدیم که این فسیل پیله ای از یک موجود زنده است که همچون ماهی های استوایی استرالیا و همچنین نوعی "وزغ" به دلیل عدم وجود شرایط محیطی مناسب اقدام به تشکیل پیله در اطراف بدن خود کرده است.

این محقق تصریح کرد: ماهیهای استوایی و برخی از انواع وزغ در زمان خشکسالی با ایجاد پیله در اطراف بدن خود می توانند سالها بدون آب و غذا در عمق زمین زندگی کنند و به معنای دیگر به خواب فرو روند و پس از مهیا شدن شرایط زندگی مجدد از پیله خارج شوند که نمونه امروزی آن پیله وزغ و نوعی ماهی استوایی در استرالیاست که توانسته اند با این شیوه زندگی خود را تا عصر حاضر ادامه دهد.

وی اظهار داشت: این کشف موجب تحولی در زمینه پیدایش جانوران آبزی در قنوات مرکزی ایران به خصوص در مناطق خشک کویری خواهد شد.

تجربه کار افزود: در واقع این کشف شبیه تخم جانوران نیست و جانور موجود در این پیله نیز بسیار شبیه به ماهیهای استوایی امروزی است که در روزهای خشکسالی خود را از شرایط سخت محیطی محفوظ می دارند.

تجربه کار با اشاره به نظریات دانشمندان در خصوص پیدایش ماهی های سفید کور که در قناتهای مناطق کویری کشور زندگی می کنند، گفت: برخی از دانشمندان دلیل وجود این ماهی ها را انتقال تخم این ماهیها توسط فضولات پرندگان ذکر کرده اند اما در این میان برخی نیز به انتقال توسط انسان و برخی روشهای دور از ذهن دیگر اشاره کرده اند.

این کارشناس دیرین یادآور شد: اکثر این فرضیه ها به دلیل پراکندگی گسترده این ماهیها در قناتها رد خواهند شد زیراکه این قناتها بدون هیچگونه راه ارتباطی با یکدیگر و فاصله فراوان دارای گونه های مشابه ماهی به خصوص ماهی کور سفید هستند.

وی گفت: اما نکته قابل تامل دیگر در خصوص پیدایش این آبزیان در قنواتی است که پس از سالها خشکسالی دوباره احیاء شده اند و پس از مدتی این جانوران نیز دوباره در این قناتها دیده شده اند.

تجربه کار تاکید کرد: که با کشف فسیل پیله ماهی در کویرهای کرمان فرضیه وجود پیله این ماهی ها در اعماق قناتها تقویت شده است.

وی عنوان کرد: "آنتی اسمیت" یکی از بزرگترین دانشمندان جهان در بازدید از قنات "جوپار" در کرمان در خصوص علل پیدایش این جانوارن، انتقال این جانوارن به دلیل وقوع سیل را دلیل اصلی می داند که این نظریه نیز به دلیل پراکنش گسترده قناتها غیرقابل باور می نماید و جوابگوی منشاء اصلی پیدایش این موجودات نیست.

وی گفت: فسیل پیله کشف شده در کرمان مربوط به دوران" کرتاسه فوقانی" و مربوط به 65 تا 144 میلیون سال قبل می باشد که در شرایط استثنایی کاملا محفوظ مانده است و جانور موجود در این پیله نیز قابل مشاهده و مطالعه است.

[b]رسوبات نرم و شرایط خاص جغرافیایی رمز فسیل شدن بافت بدن جانوران ماقبل تاریخ[/b]

مدیر موزه دیرینه شناسی کرمان در خصوص دلایل وجود فسیلهای سالم و همچنین فسیل شدن بدن جانوران ماقبل تاریخ گفت: در یکی از مناطق استان کرمان به دلیل قرار گرفتن رسوبات نرم روی انواع جانوران و تخم های دایناسورها به دلیل نرمی بیش از حد رسوبات عملا امکان نفوذ اکسیژن و اکسیده شدن لایه های پائین رسوبات محیا نشده است و عملا در این منطقه یک موزه طبیعی از انواع موجودات کهن بجای مانده است به همین دلیل تمامی اعضاء گیاهان و جانوران و حتی گوشت جانوران به فسیل تبدیل شده است.

وی گفت: فسیل سنگی تخم جانوران در این منطقه همچون یک تخم مرغ آب پز کاملا محفوظ مانده و قابل تشخیص و مطالعه می باشد که در همین راستا و با هدف مطالعه یافته های سایت کرمان یک هیئت فرانسوی در سال جاری به همراه سفیر فرانسه از این مناطق بازدید داشتند که این یافته ها مورد توجه دانشمندان فرانسوی قرار گرفت.

مدیر موزه دیرینه شناسی کرمان یاد آور شد: در حالی گروه دانشمندان و مقامات این کشور از موزه و فسیل های کرمان بازدید کردند که دانشمندان ایرانی تاکنون هیچ همکاری و عکس العملی در خصوص مطالعات علمی روی این فسیلها انجام نداده اند و هیچ کدام از مسئولان محلی نیز به این موزه اهمیت نمی دهند.

تجربه کار خواستار همکاری زیست شناسان جهان در خصوص مطالعه این فسیل ها و محوطه کشف این فسیلها شد و گفت: متاسفانه دیرینه شناسان به دلیل مفروضات علمی خود نمی توانند باور کنند که گوشت و بافتهای نرم بدن دایناسورها به فسیل تبدیل شده است و برای بررسی نحوه زندگی این جانوران به زیست شناسان نیاز داریم.

[b]کشف فسیل ماهی دوران کامبرین مبداء پیدایش ماهی را 100 میلیون سال افزایش داد[/b]

وی یادآور شد: یکی دیگر از اکتشافات نادر تجربه کار کشف فسیل کامل یک ماهی با قدمت بیش از 500 میلیون سال است که هم اکنون در موزه دیرینه شناسی کرمان نگهداری می شود، نکته قابل توجه در خصوص این کشف افزایش قدمت زمان پیدایش ماهی بر روی زمین می باشد.

[color=red]با کشف فسیل ماهی کامبرین مبدا پیدایش ماهی 100 میلیون سال افزایش یافت و به 540 میلیون سال قبل رسید[/color]
تجربه کار
این محقق و فسیل شناس یکی دیگر از پدیده های نادر این موزه را وجود یک فسیل کامل ماهی با تمام قطعات بدن با قدمت 540 میلیون سال قبل از دوران" کامبرین" در این مجموعه دانست و گفت: این در حالی است که بسیاری از دانشمندان وجود ماهیها را به دوران " سیلورین" یعنی 440 میلیون سال قبل نسبت می دهند.

تجربه کار گفت: با کشف این ماهی دوران پیدایش ماهی ها نزدیک به 100 میلیون سال افزایش یافته است.

وی همچنین از وجود یک تنه درخت متعلق به دوره ژوراسیک و کربونیفر انواع آمونیت و خارپوست، تریلوبیت، اسفنج، مرجان، بریوزوا، دوکفه ای، بلمنیت، نومولیت، شکم پایان، بازوپایان، کرینوییدا، انواع سنگواره های گیاهی، تخمهای سنگواره مربوط به حیوانات مختلف، فسیل اعضای نرم بدن برخی جانوران و تانتاکولتیس در این موزه اشاره کرد.

............................................ ادامه دارد

گفتگو: امیررضا محمودی
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=957485

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دایناسور ها رو با علم شبیه سازی و ژنتیک زنده کنند که چی بشه icon_eek
[/quote]

واسه دکوری تو اتاق خواب و پذیرایی خیلی خوبه!! :mrgreen:

آها ! واسه در قندون هم خیلی گزینه ی خوبیه!! دیگه بچه جماعت نزدیکش نمیشن!! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
140 هزارتا یه کم زیاد نیست
icon_eek

این همه تخم تو مرغداری هم پیدا نمی شه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اتفاقا خیلی هم عالیه . در جنگ علیه آمریکا یه چند تا از این ها رو می ندازیم جون آمریکایی ها . icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
dهیچ وقت اینقد تخم در یک منطقه پیدا نمیشه!
چون قلمرو دایناسورها بهتر بگم قلمرو هر جفت شاید محیطی به وسعت یک زمین فوتبال برای دایناسورهای کوچیک بوده! حالا چطور شده 140 تا که نه! 140.000 تارو پیدا کردن الله اعلم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دایناسور ها رو با علم شبیه سازی و ژنتیک زنده کنند که چی بشه :mrgreen:[/quote]

اشتباه نكنيد كلي استفاده نظامي مي تواند داشته باشد.نوع پرنده مي تواند رادارگريز باشد.نياز به سوخت گيري مجدد هم ندارد.
انواع زميني هم جهت حمل و نقل و از بين بردن زيرساخت هاي يك كشور مناسب است.نوع دريايي را هم مي شود تعليم داد كه كشتي هايي كه اجازه ورود به خليج فارس را ندارن را قورت بده.
با يك سري تغييرات ژنتيكي مي شود راحت تر رام شان كرد icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دایناسور ها رو با علم شبیه سازی و ژنتیک زنده کنند که چی بشه :mrgreen:[/quote]

مثلاچند ده تا رپتور رو بندازيم به جون قاچاقچيان محترم و اشرار عزيز البته اگر دايناسور ها قابل بدونند و بخورنشون! icon_eek

تازه ميتونيم يكي از شهراي كشور رو به پارك ژوراسيك تبديل كنيم و درآمد كسب كنيم(فكر كنم از درآمد نفتيمون هم بيشتر بشه! :mrgreen: )

تازه هروقتم كه اسراييل ما رو به حمله هوايي تهديد كرد ميتونيم به حمله دايناسوري تهديدش كنيم! تا دست و پاش رو جمع كنه!

ضد قطعنامه هاي شوراي امنيت هم كاربرد داره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اشتباه نكنيد كلي استفاده نظامي مي تواند داشته باشد.[color=red]نوع پرنده مي تواند رادارگريز باشد.نياز به سوخت گيري مجدد هم ندارد. [/color]
انواع زميني هم جهت حمل و نقل و از بين بردن زيرساخت هاي يك كشور مناسب است.نوع دريايي را هم مي شود تعليم داد كه[color=red] كشتي هايي كه اجازه ورود به خليج فارس را ندارن را قورت بده. [/color]

تازه هروقتم كه اسراييل ما رو به حمله هوايي تهديد كرد ميتونيم [color=red]به حمله دايناسوري تهديدش كنيم![/color] تا دست و پاش رو جمع كنه!

[color=red]ضد قطعنامه هاي شوراي امنيت هم كاربرد داره![/color]

مردم از خنده! icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين قاچاق چي هايي که من ديدم بايد مواظب باشيم يه دفه دانياسورها رو نخورن !!!!!!
يا گروگان نگيرن.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
استوکا راست میگه! icon_eek
بهتون قول میدم اکثر این تخم ها بزودی در حراجی های لندن به فروش میرسه و ما باید کلی پول بدیم تا یکیشونو پس بگیریم! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لزوماً كه دايناسور نبايد اندازه ساختمان 4 طبقه باشه! به خزنده ى 20 سانتى 5 ميليون سال قبل هم مى گويند دايناسور! بعدشم مگر شما حقوق جانوران(بخوانيد دايناسوران!) سرتان نمى شود كه هنوز هيچى نشده به فكر سوء استفاده ازشون هستيد؟! يك كم مروت داشته باشيد! امام على ابن الحسين در عمرشان حتّى يك بار هم مركب خود را كتك نزد(كه مثلاً راه بيافته) حالا شما مى خواهيد به جاى جنگنده ى نداشته تون ازش استفاده كنيد!!؟ از انصاف به دوره!(فكر كنم نوبل حمايت از حقوق جانوران رو بگيرم! با اين نطق!)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]نياز به سوخت گيري مجدد هم ندارد. [/quote]
قیمت هر کیلو گوشت رو با قیمت سوخت مقایسه کنید
فکر کنم هزینه اینا از هزینه جنگنده ها هم بالاتر بزنه
icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سجاد جان فكر كنم وقتي يكيشون رو در 10 سانتي متري خودت با دهني آب افتاده ببيني كه چشماش هم داره برق ميزنه ديگه همچين نظري نداشته باشي! icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم برق تفنگ بى هوشى رو نشونش مى دم تا فكراى نامربوط از كلّه اش بيافته!(حالا تو اون هير و وير تفنگ بى هوشى رو از كجا بيارم٬ خدا مى دونه! :mrgreen: ) ولى همچنان هم مى گم: لزوماً كه دايناسور نبايد گنده باشه! تازه! لزوماً كه نبايد گوشتخوار باشه؟! ممكنه(طبق انتظارات دوستان) «جنگنده خوار» يا «موشك خوار» باشند(!) كه در اين صورت خطرى من رو تهديد نخواهد كرد! icon_eek
راستى بليز 10 سانت يك كم «دور» نيست؟! مى خواى بگم بياد نزديك تر؟! :mrgreen: اين طورى بهتر مى شه٬ چون مى تونم ته حلقش رو هم ببينم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.