00Amin

اورکلاک کارت گرافیک برای همه

Recommended Posts

[color=green][size=18]Riva Tuner[/size][/color]
این نرم افزار برای مدیریت و بهینه سازی کارتهای گرافیک دارای چیپست NVIDIA و Ati کاربرد دارد.
امکان کنترل کامل و به دورازهیچ گونه پیچیدگی، تمامی قابلیتهای کارت گرافیک شما را ارائه میدهد.
برای افرادی که قصد اورکلاک بی دردسر کارت گرافیک خود را دارند نصب این نرم افزار مفید را توصیه میکنم.
نکته:به علت اورکلاک، دمای کارت شما بالا خواهد رفت که باید به وسیله وسایل خنک کننده دمای کارت خود را پایین نگه دارید.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/rivatuner.jpg[/img]
منبع :میلیتاری

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کار خطرناکی هست و نیاز به تجربه بالایی دارد!

موضوع مهمی نیز که وجود دارد اورکلاک کارت گرافیک جز افزایش سرعت اجرا به میزان 10 20 درصد در کل تاثیر محسوسی ندارد و اگر کارتی توان اجرای برنامه ای را داشته باشد که اجرایش میکند و اگر هم نه که با اورکلاک هم نمی تواند.

در ضمن برای اورکلاک کارت گرافیک به میزانی که نتیجه ملموس باشد نیاز به تعویض فن و هتسینک داریم که حداقل 30 هزار تومان هزینه برمیدارد و با این پول میتوان یک کارت مدل بالاتر خریداری کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با این برنامه کار خطر ناکی نیست ! چرا ؟ زمانی که میزان memore colck ویا core cloc بالا میبریم کلیدی برای تست کلاک انجام شده در نظر گرفته که میزان صحیح کلاک رو مشخص میکند.

درضمن اگه به متن بالا توجه کرده باشید { تمامی قابلیتهای کارت گرافیک شما را ارائه میدهد}
یعنی در صورت داشتن توانایی کلاک و...

درمورد خنک کردن، در کیس رو باز میزارم یه پنکه ناقبل براش روشن میکنم icon_cool

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با این برنامه من چند سالی میشه کار کردم و خیلی اورهای سنگین هم باهاش انجام دادم اما تستی که این برنامه میکنه فقط تست پایداری هست نه تست مداومت کارت و خیلی افراد از رو همین اشتباه کارتشون رو به سوختن دادن.

شرکتهای سازنده هم معمولا فن قوی رو کارت نصب نمیکنن و همونطور که گفتم عملا بیش از 10 20 درصد نمیشه اور کرد که تاثیر چندانی در کارایی نداره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا سعید جان

موضوع فن با پنکه حل میشه icon_cool
من تا حدود 40 درصد هم کلاک گرفتم ! مهم و رمز کار خنک نگه داشتن هست(قابلیت کارت هم شرط هست)
بصورت کلاک ساعت ها بازی کردم هیچ مشکلی وجود نداشته درضمن در صورت نیاز میشه با برنامه 3d marck هم تستی گرفت.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب شما شانس آوردید که کارتتون سخت جون بود.

اما همه اینطور نیستند مثالش برادر رپتور که کارتش سوخت اما من مدل مشابه رو اور کرده بودم و مشکلی پیش نیومد به میزان بسیار زیادی که شاید باورش سخت باشد اما 7300 را در فرکانس 575 هسته و 910 حافظه استفاده کردم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

اما همه اینطور نیستند مثالش برادر رپتور که کارتش سوخت [/quote]

تسلیت میگم icon_cool

[quote]اما من مدل مشابه رو اور کرده بودم و مشکلی پیش نیومد به میزان بسیار زیادی که شاید باورش سخت باشد اما 7300 را در فرکانس 575 هسته و 910 حافظه استفاده کردم. [/quote]
بسیار عالی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.