SHERVIN

در تعقیب Tu-95

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]با تشکر
این بمب افکن به عنوان یک بمب افکن ضدزیردریایی هم مطرحبوده ولی صدای اون موتورهای ملخیش ممکنه براش دردسر ایجاد کنند!
من فیلم مربوط به این خرس روس! رو دانلود کردم ولی ندونستم که جنگنده های غربی واسه چی اسکورتش میکنند امان از این زبان روسی!!!! :mrgreen:
پیشنهاد میکنم شماهم دانلودشون کنید:
16 مگ
http://www.aviapedia.com/videos/bombers/Tu-95/Tu-95MS_Smotr.wmv
13 مگ
http://www.aviapedia.com/videos/bombers/Tu-95/Tu-95_Engels.wmv
ملاقات با جنگنده ژاپنی! 23 مگ
http://www.aviapedia.com/videos/bombers/Tu-95/long-range-aviation.wmv[/quote]

من یک دوست قزاق دارم، اگر دیدمش بهش می گم ببینم اینها چی میگند!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه من نمیدونم حیف اون موشک های تر و تمیز نیست که بار این بمب افکن های لگن 60 سال پیش بشه و بفرستند برای گشت زنی ؟

آخه اینکه از باند بلند نشده اونور رهگیری میشه ! قربونش برم آخر رادارنواز !!! هم تشریف دارند :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آخه من نمیدونم حیف اون موشک های تر و تمیز نیست که بار این بمب افکن های لگن 60 سال پیش بشه و بفرستند برای گشت زنی ؟

آخه اینکه از باند بلند نشده اونور رهگیری میشه ! قربونش برم آخر رادارنواز !!! هم تشریف دارند :mrgreen:[/quote]

همين لگن اگه در ارتفاع پايين پرواز كنه رهگيريش بسيار مشكله (چيزي در حد غير ممكن!)
البته توسط رادار كشتي ها و ايستگاه هاي زميني نه جنگنده ها!
تا حالا با اين روش هم بار ها خودشون رو به فاصله بسيار كمي از ناوهاي آمريكايي تونستند برسونند(چيزي در حد چند كيلومتري!) بدون اينكه شناسايي شوند!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به اينا ميگن بمب افكن استراتژيك. نه لگن !
ميدوني چند تا كروز ميگيره ؟ مثل سيستم 8 پره اي و gaverner موتور هاش و خود موتوش هنوز نيومده!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا اين خرس روسى چكارها كه نمى كنه! چرا اين قدر به باز نشسته كردنش گير مى دهيد! به اين مى گن طرح جاودانه كه به راحتى حدود 80 سال(كمينه) در خدمت باقى مونده٬ اونوقت يه طرح پر طمطراق مثل F-117 NightHawk رو بايد به اين زودى بريزى دور! :mrgreen:
در تاپيك ديگرى به اين اشاره شده بود كه خلبانان كشته كار روسى طورى ماهرانى با اين نره غول(شايد هم ماده غول! :mrgreen: ) مانور انجام مى دهند كه خلبان اسكورت چى(!) يك دفعه مى فهمه كه اى دل غافل! ماهى از تور در رفت...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به اينا ميگن بمب افكن استراتژيك. نه لگن !
ميدوني چند تا كروز ميگيره ؟ مثل سيستم 8 پره اي و gaverner موتور هاش و خود موتوش هنوز نيومده![/quote]

الان تنها حسنش همینه که قابلیت حمل موشک های کروز داره . وگرنه موتور توربوپراب که دیگه این حرفا رو نداره !

شاید Tu-22 نتونه به اندازه این موشک باز بزنه ! اما خیلی تر و فرز تره .

مثل پیکان های ما میمونه . ماشین بدی نبود . ارزون بود و تعمیرش هم راحت ولی تنها بدیش این بود که پیکان بود دیگه . :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بابا اين خرس روسى چكارها كه نمى كنه! چرا اين قدر به باز نشسته كردنش گير مى دهيد! به اين مى گن طرح جاودانه كه به راحتى حدود 80 سال(كمينه) در خدمت باقى مونده٬ اونوقت يه طرح پر طمطراق مثل F-117 NightHawk رو بايد به اين زودى بريزى دور! :mrgreen:
در تاپيك ديگرى به اين اشاره شده بود كه خلبانان كشته كار روسى طورى ماهرانى با اين نره غول(شايد هم ماده غول! :mrgreen: ) مانور انجام مى دهند كه خلبان اسكورت چى(!) يك دفعه مى فهمه كه اى دل غافل! ماهى از تور در رفت...[/quote]

من حتی شنیدم که قراره تا سال 2040 هم در خدمت باشه ! فکرشو بکن یه بمب افکن میشه که طراحی اولیه اش مال 90 سال پیشه !!! انگار الان بخوای از جنگنده های جنگ جهانی اول استفاده کنی :mrgreen:

ولی از شوخی گذشته درشرایط صلح شاید بتونه به حریم هوایی کشورهای غربی ناخنک بزنه اما در شرایط جنگی امکان نداره بدون اسکورت جنگنده هایی مثل سوخو 30 بذارند این بابابزرگ از جاش بلند شه .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چندان هم پیر نیست این بمب افکن های فعلی توپولف95 چرا که در دهه 1980 ساخته شدند یا مورد ارتقای کلی قرار گرفتند. نیروی هوایی روسیه در حال ارتقای اینها به مدل MS16 هست که قادر به حمل 16 فروند موشک کروز استراتژیک شوند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا يه سوال : اين بمب افكن بي 52 هم تو همين مايه ها هستش ولي احساس ميكنم اگه اين تاپيك راجع به اون زده ميشد همه به به چه چه ميكردن ! درست فكر ميكنم ؟؟؟ ميخام بگم كه به نظر من دوستان به تسليحات روسي كم لطفي ميكنن ! :mrgreen:
اصلا تا وقتي من هستم كسي حق انتقاد از تسليحات روسي رو نداره تو اين سايت!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
از وقتي بدنيا اومدم عاشق تسليحات روسي بودم!!!. دست خودم هم نسيت. كار دله !!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان به عکسها توجه بفرمایند، چند نسل هواپیما رو این خرسه فرستاد زیر خاک!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بحث علاقه به هواپیمای خاصی نیست نوید جان و به نظرم دوستان بی52 رو چون بیشتر میشناسند بنابراین بیشتر هم بهش دید یک بمب افکن مناسب را دارند. بی52 در جنگهای بسیاری از جنگ کره تا ویتنام و عراق را پشت سر گذاشته و تبلیغات فراوانی که آمریکا در دوران جنگ سرد روی این بمب افکن میکرد شهرت بیشتری از توپولف95 دارد که درگیری کمتری داشته (جنگ افغانستان) و اغلب مواقع به عنوان بمب افکن گشتی مورد استفاده قرار گرفته است.

اما موضوع این است که سطح به روز بودن توپولف95های امروز روسیه از بی52اچ بالاتر میباشد و هر دو قرار است رکورد خدمتی هواپیماها را بشکنند!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.