Recommended Posts

بسمه تعالی

با سلام

برنامه خروج آمریکا از عراق را سگ خورده است!!!!

military-humor-13.jpg

military-humor-37.jpg

روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی به‌ نام "جف هوبر" در مقاله‌ای تحت عنوان "سگ برنامه خروج آمریکا از عراق را بلعیده است"! به تمسخر و انتقاد از آنچه اوباما که "خروج کشورش از عراق" خوانده است، پرداخت.
روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی تصریح کرد: همه دنیا می‌داند که این کاهش نیرو در عراق که از آن به‌عنوان "وفای به عهد اوباما" یاد می‌شود، نمایشی بیش نیست و دسامبر 2011 را نمی‌توان تاریخ خروج آمریکا از عراق دانست.

به ‌گزارش شبکه ایران به ‌نقل از "آنتی‌وار"، یک روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی به‌ نام "جف هوبر" در مقاله‌ای تحت عنوان "سگ برنامه خروج آمریکا از عراق را بلعیده است"! به تمسخر و انتقاد از آنچه اوباما که "خروج کشورش از عراق" خوانده است، پرداخت.

در این گزارش با لحنی طعنه‌آمیز نسبت به حرکات نمایشی ارتش آمریکا برای مردم عراق آمده است: بیچاره کودکان عراقی! با خروج نیروهای آمریکایی از کشورشان دیگر چه کسی به آنها توپ فوتبال هدیه می‌کند؟

* برنامه خروج از عراق نمایشی بیش نیست
به ‌نوشته هوبر، همه دنیا می‌داند که این کاهش نیرو در عراق که از آن به‌عنوان "وفای به عهد اوباما" یاد می‌شود، نمایشی بیش نیست و دسامبر 2011 را نمی‌توان تاریخ خروج آمریکا از عراق دانست. هنوز امضای توافقنامه فوریه 2009 مبنی بر تعیین شرایط خروج نیروهای آمریکایی از عراق خشک نشده بود که برخی از مقامات این کشور، ابراز امیدواری کردند که بتوانند 30 تا 35 هزار نیروی خود را تا سال 2014 و 2015 در عراق نگاه دارند.

این تحلیلگر آمریکایی با اشاره به گفته‌های "رایان کراکر" سفیر پیشین ایالات متحده در بغداد، به نقل از وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها حتی در زمان گفتگوهای منتهی به توافقنامه 2009، برنامه‌ریزی لازم را برای مذاکره مجدد در خصوص آن انجام داده بودند.

هرچند که مقامات نظامی آمریکایی تاکید می‌کنند که از توانایی نظامی نیروهای عراقی در مقابله با تروریست‌ها پس از سال 2011 اطمینان دارند اما بهانه جدید آنها برای بقا در عراق چنین است: "عراق در صورت تجاوز خارجی، نمی‌تواند از خود دفاع کند." ظاهراً منظور از تجاوز خارجی حمله کشورهای همسایه به عراق است.

* این دروغ هم مثلی قبلی‌ها فریبنده است
این روزنامه‌نگار آمریکایی می‌افزاید: شنیدن این جمله از مقامات آمریکایی همچون سایر دروغ‌هایی که از ایشان شنیده‌ایم، فریبنده است اما آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که در عراق گروه‌های شبه‌نظامی قدرتمندی وجود دارند که همان‌طور که از اشغالگران آمریکایی نفرت داشتند از اشغالگران جدید هم نفرت خواهند داشت و خواب خوش را از آنها سلب خواهند کرد. البته در این میان باید از "ژنرال دیوید پترائوس" هم تشکر کرد برای اینکه گروه‌های عراقی یکدیگر را هدف قرار ندهند تا می‌توانست به آنها سلاح رشوه داد!

هوبر در ادامه مطلب خود نوشته است: البته به این نکته هم توجه کنید که هیچیک از همسایگان عراق، به اندازه آمریکا "دیوانه" نیستند که بخواهند به عراق حمله کنند و اصولاً هیچ‌کدام از این کشورها توان آن را ندارند که عراق را به اشغال خود درآورند. البته شاید برخی تغییرات مرزی محتمل باشد اما باید توجه داشت که چنین مساله‌ای در این منطقه از زمان "لورنس عربستان" رایج بوده است.

این تحلیلگر و نویسنده منتقد همچنین تاکید کرد: تجاوز به عراق مساله‌ای بود که کمر یک ابرقدرت نظیر آمریکا را شکست، حالا تصور کنید که کشوری چون "سوریه" بخواهد دست به چنین کاری بزند! آنگاه چه خواهد شد؟!

منبع: جهان نیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در پی خروج آمریکا از عراق؛
صدای آمریکا: بدون کمک ایران موفقیتی برای آمریکا در منطقه وجود ندارد
حمله آمریکا به عراق و افغانستان به نفع ایران تمام شد. این دو حمله باعث از میان برداشته شدن دشمنان دو طرف ایران شد. خروج نظامیان آمریکا از عراق به ایران کمک خواهد کرد که نفوذ خود را افزایش دهد.


به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز؛ "پاتریک سیل" (روزنامه نگار و نویسنده) در مصاحبه با بخش خبری صدای آمریکا در تاریخ 25 اکتبر (3 آبان ماه) عنوان کرد:
«متاسفانه حضور آمریکا در عراق نتایج منفی به بار آورده است دلیل آن هم به خاطر حضور اکثریت شیعه در این کشور و تاثیر آن در سیاست عراق است . حمله آمریکا به عراق و افغانستان به نفع ایران تمام شد. این دو حمله باعث از میان برداشته شدن دشمنان دو طرف ایران شد. خروج نظامیان آمریکا از عراق به ایران کمک خواهد کرد که نفوذ خود را افزایش دهد. متأسفانه مخارج جنگ برای عراق و آمریکا زیاد بوده است. در آمریکا گروه های نزدیک به اسرائیل یعنی نو محافظه کاران تأثیر زیادی در ادامه جنگ داشته اند که متأسفانه تاثیر منفی آن را در ادامه جنگ می بینیم.»
وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه در مورد افزایش نفوذ ایران گفت:
«من فکر می کنم با توجه به دولتی که در عراق سر کار است، این دولت بازیچه دست مقامات ایران نخواهد شد. ما نمونه اختلاف نظر ایران و عراق را شاهد هستیم. برای مثال ایران از عراق می خواهد از سوریه و حزب الله حمایت کند که این موضع در راستای منافع ملی عراق نیست.»
وی در پاسخ به این سؤال مجری صدای امریکا که «آیا سیاستی برای مقابله با نفوذ ایران وجود دارد؟» گفت:
«مشکل عملکرد آمریکا در قبال ایران، سیاست خارجی آمریکاست که در راستای سیاست خارجی اسرائیل است. با توجه به وضعیت دشوار آمریکا در افغانستان، بدون کمک ایران موفقیتی برای آمریکا در منطقه وجود ندارد.»

منبع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.